Jump to content
ALX™

Let's see your bike!

Recommended Posts

Δυο βουκελικες φωτος απο το μοτο μου. Στην πρωτη εχει αφαιρεθει η πινακιδα κτλ με βιαστικη χρηση photoshop. Ειναι απο διακοπες σε νησι, που ο πηγασος αποδειχτηκε πολυεργαλειο και πολυ τον αγαπησα.

24qo1sg.jpg

o5qlfn.jpg

Τροποποιήθηκε από τον sorips

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καιρος ηταν να παμε κανα βουνο. :cool:

Για να μη γραφω τα ιδια 2 φορες.. :P

20160911_160840_zpsvv01ufoj.jpg

Το xr μεταμφιεστηκε σε klx τριακοσαρ, ετσι για να εχουμε ποικιλια :P

Η δικη σας φωτο ειναι Χορτιατη να φανταστω, πριν ακομα αρχισετε να ανηφοριζετε για την κορυφη; Κατα που πηγατε; Συνεχισατε για Αρδαμερι, Περιστερα τιποτα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δικη σας φωτο ειναι Χορτιατη να φανταστω, πριν ακομα αρχισετε να ανηφοριζετε για την κορυφη; Κατα που πηγατε; Συνεχισατε για Αρδαμερι, Περιστερα τιποτα;

Ναι χορτιατη ειναι, χαμηλα σχετικα, και λιγο προς περιστερα αν θυμαμαι καλα, πρωτη φορα πηγαιναμε απο κει, δν ειχαμε ξαναπαει. Εκει στον χορτιατη ανεβοκατεβαιναμε, μεχρι που μας εμεινε ενα ΚΤΜ. :laugh: Οποτε ουτε αδραμερι, ουτε περιστερα, σπρωξιμοοοοοο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι όμορφα χρώματα!! Πανέμορφο.. Έχει φίλος το 400άρι βαμμένο σε αυτά τα χρώματα..Αλλάζει ολόκληρη η μηχανή..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο κλασικό χρώμα για το CB.Έβγαινε και σε μια υπέροχη 3χρωμία άσπρο κόκκινο-μπλε απο το 2010 και μετα.Το δικό μου το πήρα καινούργιο το 08 και ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το μαύρο.Τελικά όμως...:biggrin:

Τροποποιήθηκε από τον JK

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα