strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Αρχικα δεν αρπαχτηκα, σοβαρα και ηρεμα ρωτησα. Επισης κ εγω δεν πιστευω οτι η KTM ειναι εξισου αξιοπιστη με την HONDA, αλλα οταν απαντας με τετοιο τροπο, ο οποιος μονο ειρωνεια δειχνει, φαινεσαι εντελως προκατειλημμενος και εναντιος σε κατι (τα ευρωπαικα εδω). Και στην τελικη τετοιο θεμα που ανοιξες ειναι βεβαιο οτι θα προκαλεσει διαμαχες και με τετοια ποστ τις βοηθας να ξεκινησουν ελπίζω να μην το εννοείς αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Εγώ ψήφισα "Άλλη" Και στο ερώτημα "Ποια;" παραθέτω παρακάτω ένα χαρακτηριστικό δείγμα της συγκεκριμένης μάρκας. Πανάκριβα σέρβις Πανάκριβα αξεσουάρ Πίνουν τον πάτο τους (ή πίνεις εσύ) και πάντα 100αρα Εν πολλοίς έχουν αδειάσει ολόκληροι τραπεζικοί λογαριασμοί. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Φυσικα και το εννοω, στον κυκλο μου εχω πολλα ατομα με ευρωπαικα μηχανακια και σε ολους εχει τυχει καποια ψιλοβλαβη, καποιο ψιλοθεματακι που πρεπει να ασχοληθουν να φτιαξουν(οπως και σε μενα αλλωστε), αλλα σχεδον ποτε δεν ηταν κατι σημαντικο, ιδιαιτερα κοστοβορο η επικινδυνο. Αντιθετως τα Ιαπωνεζικα μηχανακια ειναι πιο ξεγνοιαστα μακροπροθεσμα, περιπτωσεις με χοντρες βλαβες υπαρχουν και στα Ιαπωνεζικα φυσικα, απλα απ' οτι εχω δει ειναι αρκετα πιο σπανιες. Επισης λογω δουλειας εχω καθημερινη επαφη με συνεργεια και ακουω πολλα και διαφορα, οποτε η (σφαιρικη θεωρω) αποψη που εχω ειναι αυτη. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Η Aprilia χαλια μαρκα αστα, μακρια, δεν εχουμε δει ουτε pegaso με 250.000χλμ+, ουτε Capo να οργωνουν τους Ευρωπαικους δρομους, τα RSV δεν εχουν απο τις καλυτερες επιδοσεις σε στροφιλικια και πιστες με το στησιμο τους, αυτα τα tuono απ'την αλλη χαλια σκορπιζουν απο δω κι εκει με τοσα αλογα που εχουν, τα SXV κι MXV τα τουονο δευτερης γενιας βαρουσαν σαν πυροτεχνηματα ... χωρις αμφιβολια , το πληρωσα 2μιση χιλιαρικα... 2006 και κολλητος μου 2008 μοντελο... μοτερ ετσι .... ηλεκτρικα ,να φευγω με σουζα απο τα διοδια των μεγαρων και στα 500 μετρα να χαροπαλυεω γιατι εσβησε το μηχανακι στον αερα , προβλημα στα ηλεκτρικα που δεν βρισκαμαι ουτε με το διαγνωστικο ... καλωδιο ηταν γυμνο ... που απο τον αερα εβρισκε στο ψαλιδι και βραχυκλωναν τα παντα ... τα σχβ ασχολιαστα , μεγαλα μπουρδελα...μην μιλησω για τα ηλεκτρικα των σκουτερ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thodoris Paraskeuopoulos7 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Το Honda το astrea που ειχα στο λυκειο ηταν 'σκυλι' παντως!!Honda Kawasaki=top !!! Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Φυσικα και το εννοω, στον κυκλο μου εχω πολλα ατομα με ευρωπαικα μηχανακια και σε ολους εχει τυχει καποια ψιλοβλαβη, καποιο ψιλοθεματακι που πρεπει να ασχοληθουν να φτιαξουν(οπως και σε μενα αλλωστε), αλλα σχεδον ποτε δεν ηταν κατι σημαντικο, ιδιαιτερα κοστοβορο η επικινδυνο. Αντιθετως τα Ιαπωνεζικα μηχανακια ειναι πιο ξεγνοιαστα μακροπροθεσμα, περιπτωσεις με χοντρες βλαβες υπαρχουν και στα Ιαπωνεζικα φυσικα, απλα απ' οτι εχω δει ειναι αρκετα πιο σπανιες. Επισης λογω δουλειας εχω καθημερινη επαφη με συνεργεια και ακουω πολλα και διαφορα, οποτε η (σφαιρικη θεωρω) αποψη που εχω ειναι αυτη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Το πρόβλημα με την υγρασία όπως κ με την δυσκολία εκκίνησης τον χειμώνα ειναι υπαρκτό πάντως.στα Απρίλιος αναφέρομαι. εάν το βάλεις μπροστά τα Χριστούγεννα και ξανά τον Απρίλιο , ναι θα συμφωνήσω . . . εάν δεν την έχεις ξεχασμένη τον χειμώνα μια χαρά παίρνει μπροστά η δικιά μου 15 χρονών παιδί ( στην εφηβεία ) που την έχω και για τον χειμώνα , τσακμάκι ! ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Φυσικα και το εννοω, στον κυκλο μου εχω πολλα ατομα με ευρωπαικα μηχανακια και σε ολους εχει τυχει καποια ψιλοβλαβη, καποιο ψιλοθεματακι που πρεπει να ασχοληθουν να φτιαξουν(οπως και σε μενα αλλωστε), αλλα σχεδον ποτε δεν ηταν κατι σημαντικο, ιδιαιτερα κοστοβορο η επικινδυνο. Αντιθετως τα Ιαπωνεζικα μηχανακια ειναι πιο ξεγνοιαστα μακροπροθεσμα, περιπτωσεις με χοντρες βλαβες υπαρχουν και στα Ιαπωνεζικα φυσικα, απλα απ' οτι εχω δει ειναι αρκετα πιο σπανιες. Επισης λογω δουλειας εχω καθημερινη επαφη με συνεργεια και ακουω πολλα και διαφορα, οποτε η (σφαιρικη θεωρω) αποψη που εχω ειναι αυτη. Δεν κατάλαβες τι εννοώ, βασικά πως το εννοώ. Καλύτερα ktm ή οποιοδήποτε ευρωπαικό παρά honda... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Τωρα λειπει ο γνωστος ψηλος με το bmw οπου οποιος του ελεγε οτι τα bmw σπανε/χαλανε/μπορδελα ελεγε οτι γραφονται αυτα γιατι ειναι απιαστο ονειρο! Βρωμιαρηδες γιαπωνεζοι, ειδικα οι χονταιοι, που να σκασετε ληγουρια μηχανακι ευρωπαικο δε θα μπορεσετε ποτε να αποκτησετε!!! :P :D 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Kουφάλα γιόκα μου, το honda μου σε περιμένει στην γωνία μόλις βγεις σε σύνταξη. Επίσης από σήμερα λέω να ορίσουμε τον Gee επίσημο εκπρόσωπο τύπου του Ιερατείου Αττικής. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Το KTM του Καπέλου στο YOUTUBE!!!!!! και καλή διασκέδαση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 :rotfl: :rotfl: :rotfl: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Δεν κατάλαβες τι εννοώ, βασικά πως το εννοώ. Καλύτερα ktm ή οποιοδήποτε ευρωπαικό παρά honda... Αυτο δεν εχει καμια σχεση με το θεμα αξιοπιστιας, κ εγω στα λεφτα που εδινα κατα καιρους για να αγορασω ευρωπαικα μηχανακια δεν βρηκα ποτε καποιο αντιστοιχο honda η οτι αλλο Ιαπωνιας που να καλυπτει τα γουστα μου, εκει ειναι προσωπικες επιλογες, δεν εχει να κανει η αξιοπιστια με το τι προτεραιοτητες θετει ο καθενας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Αυτο δεν εχει καμια σχεση με το θεμα αξιοπιστιας, κ εγω στα λεφτα που εδινα κατα καιρους για να αγορασω ευρωπαικα μηχανακια δεν βρηκα ποτε καποιο αντιστοιχο honda η οτι αλλο Ιαπωνιας που να καλυπτει τα γουστα μου, εκει ειναι προσωπικες επιλογες, δεν εχει να κανει η αξιοπιστια με το τι προτεραιοτητες θετει ο καθενας στο μεταξυ ολοι οι υπερμαχοι της 'αξιοπιστιας'' δεν βαζουν πλεον στην εξισωση οτι το κοστος των ιαπωνικων ,εχει εξισωθει ,ισως ακομα και να περναει αρκετα το κοστος των ευρωπαικων , χωρις να εχουν τα ιδια αποτελεσματα ... αλλα και παλι οταν θες να βγαλεις χολη την βγαζεις και απλα ξεχνας ... τα κομμενα πλαισια απο σουζουκι και γιαμαχα ... τα πηνεια στα ρ1 μοτερ , τα αμορτισερ σκουπιδια στα ρ1 ,τα cbr 08 που βαρουσαν λες και ηταν μηχανακι 300 αλογα και το χειροτερο ολων ...καμια εταιρια δεν βγηκε ποτε ,για αυτο που ο παπαρης ο μεσος ελληνας θεωρει κατακριτεο , να κανει μια ανακληση ... να πει ''ρε παιδια φερτε το μπουρδελο να το διορθωσουμε '' ΚΑΜΙΑ ... η σουζουκι μετα απο 7 χρονια κατι ειπε για τα πλαισια , αλλα με μικρα γραμματα ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 η σουζουκι μετα απο 7 χρονια κατι ειπε για τα πλαισια , αλλα με μικρα γραμματα ... Καλα αμα δεις την οδηγια της suzuki για προληψη κοψιματος του πλαισιου (γιατι ανακληση δεν εκανε ποτε) θα βαλεις τα γελια, δυο αλουμινενια λαμακια και κολλα για να τα κολλησεις στο εσωτερικο του πλαισιου στο σημειο της κολλησης (εκει που κοβοντουσαν). Οποιος το σκεφτηκε και οποιος το ενεκρινε ηταν για μουτζα καταμουτρη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Καλα αμα δεις την οδηγια της suzuki για προληψη κοψιματος του πλαισιου (γιατι ανακληση δεν εκανε ποτε) θα βαλεις τα γελια, δυο αλουμινενια λαμακια και κολλα για να τα κολλησεις στο εσωτερικο του πλαισιου στο σημειο της κολλησης (εκει που κοβοντουσαν). Οποιος το σκεφτηκε και οποιος το ενεκρινε ηταν για μουτζα καταμουτρη. εδω μετα απο 10 χρονια θυμηθηκαν να βγαλουν ανακληση για τις τρομπες φρενου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Τουλάχιστον αυτοί τις έβγαλαν... Άλλοι, τύπου Honda δεν έχουν βγάλει τίποτα. Και με τα ανταλλακτικά άμα πας σε εξουσιοδότημενο... Κλαφτα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πραγματικά εκπλήσσομαι δυσάρεστα που επανέρχεσαι και μάλιστα έτσι. Με φέρνεις πραγματικά σε πολύ δύσκολη θέση και δε μ' αρέσει αυτό. Ελπίζω οι παρακάτω εξηγήσεις μου να σε καλύψουν πλέον και να μη χρειαστεί να επανέλθω. ΔΕΝ το θέλω, αλλά δε θέλω ν' αφήνω και αναπάντητα ερωτήματα και να νομίζεις ότι υπεκφεύγω. Θεωρείς δλδ οτι υπάρχει όρκος σιωπής, επειδή δεν προχώρησε το θέμα εδώ μέσα? Κανείς δε μίλησε για "όρκους σιωπής". Αυτά είναι δικές σου εικασίες και γραφόμενα. Σιγά μη σε βάζει κανείς με του πάρεις ένα μεκανάκι να κάνεις τελετές πίστης και υποταγής. Απλά, έχει παρατηρηθεί ότι πάρα πολλοί απ' όσους παίρνουν κάποια μάρκα, ως δια μαγείας γίνονται ένα μ' αυτήν και την υπερασπίζονται πλέον με πάθος..... κάτι που ίσως το κάνεις κι εσύ τώρα ασυναίσθητα με τον τρόπο που γράφεις. Για σκέψου το λιγάκι off-the-record. Αν μάλιστα τύχει και κάποιες κατηγορηθούν για αστοχίες, τότε αυτή η "ταύτιση" μετατρέπεται και σε στάση άμυνας, απολογίας και "επιθετικότητας" στους αντιφρονούντες ή όσους θίγουν τα κακώς κείμενα. Λες και τους βρίζουμε τη μάνα. Δεν έχεις να απολογηθείς σε κανέναν Κωστή για τις όποιες επιλογές σου. Ούτε εσύ ούτε κανένας μας. That's the point. Αλλά ας μην λειτουργούμε και ως ιδιοκτήτες των εταιρειών που υπερασπίζονται το βιός τους. Όσον αφορά εμένα ειδικά, έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι το δικό σου μ' αρέσει ΠΑΡΑ πολύ εμφανισιακά και το θεωρώ πολύ πετυχημένη ιδέα και υλοποίηση. Δεν θα το έπαιρνα για δικούς μου λόγους, αλλά αυτό δεν αφορά και δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλον. Να ξαναδιαβάσω 3 άχρηστες σελίδες γιατί ? Για να διαβάσω 2-3 σοβαρές απαντήσεις, 15 σπαμαρίσματα, 2 δικές σου απαντήσεις άσχετες από το θέμα (το θέμα έχει τίτλο omerta για τα bmw Για ξαναδές τον τίτλο Κωστή, γιατί τέτοια παραποίηση δεν έχει ξαναγίνει..... :surrender:πού αναφέρει χρυσέ μου άνθρωπε BMW? Μη βλέπουμε και φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν κι εσύ μπήκες για να γράψεις για την αναβάθμιση που έκανες?) Γιατί να μη γράψω για την αναβάθμιση απ' τη στιγμή που θεωρούσα τα φρένα επικίνδυνα από κατασκευής, άρα επιρρίπτω ευθύνη στην εταιρεία? Δηλ. μόνο για βλάβες ήταν το θέμα, όχι για κατασκευαστικές μλκίες που μπορεί να στοιχίσουν πολύ? Έτσι δείχνω κιόλας ότι προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να θίξω τα στραβά αυτού που οδηγάω. Θα με κατηγορήσεις κι από πάνω και θα μου πεις ότι δεν είναι και σοβαρή απάντηση? Έλεος ρε Κωστή, απορώ πώς τα γράφεις αυτά...... αντί να λες από μέσα σου "μπράβο που δεν το συγκαλύπτει". Βρέθηκε ένας, δύο, δέκα που τους έβγαλε πρόβλημα η μηχανή κι επειδή αυτοί δεν μίλησαν, υπάρχει όρκος. Έλα τώρα... Το ανέφερα και το ξαναλέω για να το εμπεδώσεις : αν μπεις σε ΚΤΜ-ΒΜW-Ducati forum θα δεις όλα τα προβλήματα. Διαφώνησα? ΟΧΙ. Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ. Ότι σ' ένα φόρουμ "ποικίλο" όπως εδώ δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με "στατιστικά" στοιχεία και το καλύτερο είναι να απευθύνεσαι για πληροφορίες και βοήθεια στα εξειδικευμένα φόρουμ που θα σε νοιώσουν καλύτερα και δεν θα σε ειρωνευτούν. Το έλεγα απ' την αρχή (βαριέμαι να το ψάχνω τώρα), ότι αυτά τα ΑΝΤΙ club μόνο φαγωμάρα θα φέρουν κάποια μέρα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, δεν έχουμε μετοχές τους. Όποια μηχανή κι αν έχει πρόβλημα και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του αναβάτη, όλοι θα κράξουμε. Είτε είναι bmw, είτε όχι. Τώρα αυτά τα, "ξέρω τί λεω, αλλά δεν μπορώ να το πω", εμένα μου κάνουν αντίστοιχα το: "έχω μια γκομενα στο χωριό, αλλά δεν μπορώ να σου πω". Ξέρεις τί κάνεις πολλές φορές ? Γράφεις μόνο για να γράψεις. Τα ίδια κι εδώ Κωστή, αυτό που κάνεις τώρα εδώ μ' αυτή τη φράση, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι είναι άκομψο και ανεπίτρεπτο. Με προσβάλλεις με σκοπό να θιχτώ και να σου πω τί εννοώ. ΟΧΙ φίλε μου, το ξέρω αυτό το παιχνίδι αλλά δεν θα το παίξω, όσο θιγμένος κι αν το παίξεις. Και ξέρεις γιατί? Διότι: 1) Σέβομαι τις φιλίες μου και δεν είμαι εδώ για να "καρφώνω", αλλά όχι να εκμεταλλεύεσαι εν προκειμένω και το ότι σιωπούμε για να βγάλεις τα συμπεράσματα που σε βολεύουν. Γι' αυτό το έγραψα όπως το έγραψα εν κρυπτώ. Αφού δεν γράφουν οι ίδιοι, δεν θα γράψω εγώ για κείνους. Ως κλασικός ζυγός στο ζώδιο, κρατάω τις ισορροπίες. Στο χείλος του γκρεμού μερικές φορές, αλλά τί να κάνουμε, η ζωή έχει και ρίσκα. 2) Μετά θα βγουν ΟΛΟΙ (και με το δίκιο τους) και θα με λένε αχρείο, κατίνο, καρφί, και θα με στολίσουν μ' ένα σωρό κοσμητικά επίθετα. Θα με καλύψεις ΕΣΥ μετά? Δεν πιστεύω. Θα κρυφτείς και θα κάνεις τον πάπιο. Το σέβομαι πάντως ότι δεν θες να μιλήσεις. Απλά θα μείνω με την εύλογη και δικαιολογημένη περιέργεια πλέον. Μην το γυρνάς. Η παραπάνω παράγραφός σου δείχνει ότι όχι μόνο δεν το σέβεσαι, αλλά με προκαλείς κιόλας. Έννοια σου και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ξέρουν κι εκείνοι τα ίδια και έχουν καταλάβει τί εννοώ και ότι δε λέω αερολογίες. Και δεν σημαίνει ότι αφορά BMW, μην προτρέχεις. Έχει κι άλλες μάρκες και εντός Ευρώπης και στην Άπω Ανατολή. Δεν είμαι ο μόνος που ξέρω αυτά τα "τρομερά μυστικά". :P Απλά εγώ τόλμησα και το έγραψα και οι άλλοι όχι για να μην προκαλούνε αντιδράσεις τέτοιου τύπου όπως εδώ από σένα. (Τελικά καλά κάνουνε εκείνοι και δε μιλάνε, βρίσκεις και τον μπελά σου. Αυτό όμως φίλε λέγεται omerta (δυστυχώς εδώ από σπόντα λόγω φόβου παρεξήγησης) κι εγώ απλά δεν..... Αγαπητέ φίλε, σύντροχε, μοτοσυκλετιστή Κώστα, πες μου σε παρακαλώ όμως, γιατί ενώ απαντάω για την φήμη των ΚΤΜ, μπαίνεις και μου γράφεις για BMW. Είπαμε είμαι περίεργος. Έτυχε να αφορά BMW, αλλά το ίδιο παράδειγμα θα χρησιμοποιούσα όποιας εταιρείας κι αν ήταν ως το πλέον αντιπροσωπευτικό αυτού που στηλιτεύω. Μη μου καταλογίζεις κακή πρόθεση γιατί δεν υπάρχει τέτοια (εξηγώ). Σου ανέφερα απλά ένα "ανώδυνο" για μας παράδειγμα - εφόσον δεν γνωρίζουμε το παλικάρι και δεν θα παρεξηγηθούμε άμεσα - το οποίο δείχνει περίτρανα αυτό που σου λέω και παραπάνω ότι κάποιοι αγοράζοντας κάτι, γίνονται Βασιλικότεροι του Βασιλέως και δεν μπορούν να δουν ούτε πέρα απ' τη μύτη τους. Δικαίωμά τους φυσικά, απλά λέμε ότι αυτό δεν ωφελεί ούτε εκείνους ούτε κανέναν μας παρά μόνο τα συμφέροντα ξένων εταιρειών. Εταιρειών που μας κοροϊδεύουν και μες τα μούτρα μας εν προκειμένω, μη αναγνωρίζοντας τις τεράστιες κατασκευαστικές ευθύνες τους, σφυρίζοντας αδιάφορα ακόμα και σε περιπτώσεις θανάτου δημοσιογράφου του ειδικού τύπου σε δοκιμή νέου μοντέλου (θυμάσαι πού αναφέρομαι). Υ.Γ. Αλήθεια, για σκέψου λίγο. 1) Πόσοι και πόσοι έχουν εκφράσει τα πλέον απαξιωτικά σχόλια και για το V-Strom και για το αγαπημένο μου CBF-1000? Και μάλιστα ΧΩΡΙΣ επιβαρυντικό ιστορικό βλαβών και επικινδυνότητας (πλην των πηνίων που είναι Ιταλικά απ' όσο ξέρω). Έτσι απλά τα θεωρούν ΑΧΡΩΜΑ, ΑΟΣΜΑ, ΑΓΕΥΣΤΑ. Έτσι απλά και χωρίς πολλές-πολλές εξηγήσεις. Και η κοροϊδία σύννεφο...... Εγώ λοιπόν τί θα έπρεπε να πω σε όλους αυτούς? Να τους στήσω στα 6 βήματα? Να μην τους μιλάω? Δε θα έπρεπε να μιλάω σχεδόν σε κανέναν τότε...... :lol: Χέσ κα ρε φίλε. Σ' εμένα αρέσουν και δεν θα ρωτούσα και κανέναν για να τα πάρω. Γούστα είναι αυτά. 2) Όλα αυτά τα "σκατά στη Honda" που γράφονται τόοοοοοοοσο καιρό, είδες κανέναν να θίγεται και να χτυπιέται? Δεν θα είχε δίκιο αν το έκανε? Δεν είναι και κουραστικό να συνεχίζεται έτσι επί μακρόν και όλο αυτό για τα πηνία και τους ανορθωτές? (που σε πλείστες περιπτώσεις είναι Ιταλικά, όχι Γιαπωνέζικα.... ποτάνα παγκοσμιοποίηση με τα στραβά σου). Δεν είδα την ευαισθησία σου σ' αυτές τις 2 περιπτώσεις, ποτέ δεν τα στηλίτευσες. Μόνο όταν κάποιος μιλάει για BMW σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου? Φιλικά και ειλικρινά :) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καθόλου! Η διαφορά είναι στην συχνότητα που έμφανίζονται, γι΄αυτό και δημιουργούνται οι όποιες εντυπώσεις. Για παράδειγμα ενα Χ ευρωπαϊκό μπορεί να σου εμφανίσει μέσα σε ενα διάστημα 2-3 ετών κάποια θεματάκια. Συνήθως με τα ηλεκτρικά. Τα οποία είτε θα είναι εντός εγγύησης είτε ,αν δεν καλύπτεται, μπορεί να σου πάνε π.χ μια 200-250αρα. Αλλά μετά να μην σου βγάλει κάτι άλλο. Αντίστοιχα, ενα γιαπωνέζικο, σε αυτό το διάστημα ή μέσα στην 5ετία, πιθανότατα να μην βγάλει κάτι. Αλλά όταν βγάλει θα σε τσακίσει! Το ότι έχουν ρίξει όλοι την ποιότητα χάριν του κόστους, είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο και συμβαίνει σε όλα τα είδη, όχι μόνο τα μεκανάκια. Η λογική τους πλέον είναι: "10ετία και πάρε άλλο μετά, εμείς πώς θα ζήσουμε?" Δεν νομίζω ότι οι ανορθωτές,τα πηνία, τα tps και τα κομμένα πλαίσια, δεν κοστίζουν τίποτα.... Aν μπεις σε φόρουμ γιαπωνεζικων εταιριών, θα καταλάβεις ότι κι εκεί δεν είναι τόσο ρόδινα όσο νομίζει ο περισσότερος κόσμος. Συμφωνώ. Μόνο που - απ' όσο ξέρω τουλάχιστον - τα πηνία και οι ανορθωτές είναι Ιταλικά συνήθως, λόγω συνεργασιών κατασκευής εκεί. Γιατί παλιότερα που ήταν όλα Japan δεν είχαμε κρούσματα και έχουμε τα τελευταία χρόνια? (Αναρωτιέμαι). Γενικά πάντως είναι θέμα συντήρησης. Ο,τι κι αν έχεις. Αν το συντηρείς σωστά, by the book, ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να υπάρξει πρόβλημα. Ειτε έχεις honda είτε ducati. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια και αναφέρθηκε και από άλλους νωρίτερα. Ειδικά για τα ΚΤΜ που τα σκίζουν κρύα και συνέχεια με κόφτες, χωρίς μάλιστα συχνά να τηρούν την προβλεπόμενη συντήρηση, είναι σίγουρα αδικία να ρίχνουμε όλη την ευθύνη στα προϊόντα και όχι και στους χρήστες. Απλά είναι αλήθεια ότι δεν συγκρίνουμε όμοια πράγματα και συνθήκες. Πόσο συχνά πχ θα δούμε V-Strom στη μία ρόδα (εγώ μία φορά έχω δει τόσα χρόνια και τρόμαξα, σαν όρθια νταλίκα έμοιαζε) :lol: και πόσο συχνά άλλα μηχανάκια? Δεν είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα, να λέμε για αξιόπιστες και αναξιόπιστες μάρκες, από την στιγμή που μιλάμε για τεράστια brand names με 10ετιες στον χώρο της μοτοσυκλέτας! ΚΟΣΤΟΣ - ΚΕΡΔΟΣ φίλε. Οι "μαγικές" και αναθεματισμένες λέξεις. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Ρε παιδιά γιατί σκατε;Πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις με την κάθε μάρκα. Αν ο τιτλος του poll ήταν " η πιο όμορφη/κ@υλωτικη μάρκα " τα αποτελέσματα θα ήταν τα ίδια. Ο κάθε ένας μας είναι διαφορετικός και σίγουρα κι εμείς οι ίδιοι θα αλλάζουμε απόψεις με τα χρόνια. Αν μου έλεγαν σήμερα nc η ποδήλατο θα διάλεγα το δεύτερο κι ας μην είχε και ταχύτητες. Σε μερικά χρόνια ενδέχεται να είναι dream bike μου. ΥΓ: Σημαντικότερο όλων δεν είναι οι ζημιές της κάθε εταιρείας αλλά πως αντιμετωπίζουν τον πελάτη σε περίπτωση στραβης. Εκεί κρίνονται για μένα οι σοβαρές μάρκες και όχι αν το tuono με τεχνολογία διαστημοπλοίου μου βγάλει κάποιο πρόβλημα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Αγαπητέ φίλε Κώστα ας ξαναπω λοιπόν ότι ενώ απάντησα για την φήμη των ΚΤΜ κι είπα ότι γενικότερα οτι τα περι ομερτα ειναι πίπες, έρχεσαι και μου απαντάς βάζοντας ένα λινκ με τίτλο ομερτα. Προφανώς και διαφωνείς με την άποψή μου. Και τώρα έρχεσαι να μου πεις ότι είναι δικές μου εικασίες ? Όσο για τον τιτλο, ναι δεν λεει για bmw. Ανοίγεις το θέμα και βλέπεις ομερτα για lifan. Άμα ρε συ, ξέρεις κάτι για ένα θέμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορείς να μιλήσεις, ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝ Γραφεις και ξαναγράφεις οτι ξερεις αλλα δεν μπορεις να μιλήσεις κι εμείς ειμαστε πάπιες. Ευαισθητος με την BMW δεν είμαι. Όποια μηχανή θα με καβλώσει περισσότερο, εκείνη θα θέλω να καβαλήσω. Και στα παπάρια μου αν λέει και στο πλάι zonhsen, bmw, ktm, ducati, honda. Αν πάθει κάτι θα βγω μπροστά και θα κράξω. Όπως έκραξα και τσακώθηκα για ενα beverly 350 abs με προβλημα στα φρένα κι άνοιξα τα μάτια αρκετών σε διπλανό σκουτεροφόρουμ. Τα λέμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 φιλακια δεν εχει? :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Απλά, έχει παρατηρηθεί ότι πάρα πολλοί απ' όσους παίρνουν κάποια μάρκα, ως δια μαγείας γίνονται ένα μ' αυτήν και την υπερασπίζονται πλέον με πάθος..... κάτι που ίσως το κάνεις κι εσύ τώρα ασυναίσθητα με τον τρόπο που γράφεις. Για σκέψου το λιγάκι off-the-record. Αν μάλιστα τύχει και κάποιες κατηγορηθούν για αστοχίες, τότε αυτή η "ταύτιση" μετατρέπεται και σε στάση άμυνας, απολογίας και "επιθετικότητας" στους αντιφρονούντες ή όσους θίγουν τα κακώς κείμενα. Λες και τους βρίζουμε τη μάνα. Ισως εκ πρώτης φανεί off topic, αλλά μιας και μου δίνεις την πάσα Κωστή.... Το ξιαμα ειναι ένα A147, ιταλικό προφανώς. Άτομα του φιλικού περιβάλλοντος, οι οποίοι ποτέ δεν είχαν ιταλικό ξιαμά, με ρωτούν τι έχω τραβήξει από τα προβλήματα που σίγουρα μου έχει βγάλει και πόσο δυστυχής κάτοχος πρέπει να είμαι..... Αυτοί βέβαια προφανώς ξέρουν καλύτερα από μένα, τον ιδιοκτήτη. Ομοίως τώρα για τα μηχανάκια. Μέχρι στιγμής προηγείται η ΚΤΜ, με αρκετά μεγάλη διαφορά, από τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, από τους 123 ψηφίσαντες, ούτε το 1/3 δεν είχε ποτέ ΚΤΜ στη ζωή του, αλλά, παρ'ολ'αυτά, είναι γνώστες ότι η εν λόγω εταιρεία είναι "η πιο ζημιάρα μάρκα". Όση "ομερτά" θεωρείς ότι υπάρχει για τον κατασκευαστή του μεκανακίου μας, άλλη τόση κυκλοφορεί ανάμεσα μας από ξερόλες. ΥΓ: Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά, ειδικά στους 123 συμφορουμίτες που ψήφισαν ΚΤΜ. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Εγω ξερω οτι η φραση "τα κτμ σπανε/χαλανε" ειναι καραμελα χιλιομασημενη και χιλιοειπωμενη απο παλια. Πλεον εχουν αλλαξει οι εποχες και φαινεται και απο το ποσα μηχανακια τετοια κυκλοφορουν. Ειναι παντου. Αν βρειτε μαρκα που τα οχηματα της δεν σπανε και δεν χαλανε ή δεν βγαζουν μικροπροβληματακια/μικροβλάβες, πειτε μου και 'μενα να παω να αγορασω 2-3 να εχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Αγαπητέ φίλε Κώστα ας ξαναπω λοιπόν ότι ενώ απάντησα για την φήμη των ΚΤΜ κι είπα ότι γενικότερα οτι τα περι ομερτα ειναι πίπες, οι φήμες σπανίως είναι πίπες, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά έρχεσαι και μου απαντάς βάζοντας ένα λινκ με τίτλο ομερτα. Προφανώς και διαφωνείς με την άποψή μου. Και τώρα έρχεσαι να μου πεις ότι είναι δικές μου εικασίες ? Κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις κιόλας? Να στο γράψω πάλι με μεγάλα γράμματα λοιπόν. ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΕΡΙ ΟΡΚΩΝ ΣΙΩΠΗΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΦΗΜΩΝ & OMERTA. Διαστρέβλωση κι άγιος ο Θεός, έτσι? Omerta είτε σ' αρέσει είτε όχι, υπάρχει. Αυτό είπα. Εσύ μιλάς για όρκους. Καλά που δεν έγραψες και για βασανιστήρια και λέσχες τύπου Μπιλτενμπεργκ. :D Κι εγώ που δεν θέλω να γράψω συγκεκριμένα, αυτή την omerta αναγκάζομαι να συντηρώ δυστυχώς, αν θέλεις να τα πούμε έξω απ' τα δόντια. Δεν θα το έκανα αν δεν υπήρχε ζήτημα παρεξήγησης από κατόχους. Δεν θα χρειαζόταν όμως τότε, γιατί απλά θα τα έγραφαν μόνοι τους. Εδώ παρεξηγιέσαι εσύ, φαντάσου αν έλεγα και κάποιον ονομαστικά.....πλάκα με κάνεις τώρα? Όσο για τον τιτλο, ναι δεν λεει για bmw. Ανοίγεις το θέμα και βλέπεις ομερτα για lifan. Αυτό τώρα τί είναι, ειρωνία? Παραποίησες ή όχι τον τίτλο? Και αν το έκανες έτσι αφηρημένα έχει καλώς. Εδώ όμως βλέπω ότι δεν το παραδέχεσαι και το συνεχίζεις!!!!!!!!!! Άμα ρε συ, ξέρεις κάτι για ένα θέμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορείς να μιλήσεις, ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝ Γραφεις και ξαναγράφεις οτι ξερεις αλλα δεν μπορεις να μιλήσεις κι εμείς ειμαστε πάπιες. Α, μπα, γιατί να μην το γράψω? Δηλ. με πιέζεις να εφαρμόσω ολική omerta Κώστα?!!!!!? Αυτό θα σε βόλευε? Σου είπα γιατί το έγραψα και δε θες να το καταλάβεις. Διότι δεν είναι έτσι όπως θέλεις να νομίζεις. Αν σ' ενδιαφέρει φυσικά η αλήθεια..... Εγώ λοιπόν κάτω απ' το χαλί δεν κρύβω πράματα. Έτσι έμαθα ως χαρακτήρας και κανείς δεν μπορεί να μ' αλλάξει. Αν δε σ' αρέσουν οι δικές μου αλήθειες, βρες αυτές που σου αρέσουν. Κόλακας δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ. Αμ, γι' αυτό τα "στοιχεία" είναι μούφα τελείως σε τέτοια θέματα. Διότι οι ενδιαφερόμενοι δεν βγαίνουν να τα παραδεχθούν και οι άλλοι δεν τα γράφουν για να μην παρεξηγηθούν (καλή ώρα.......) Κι αν βγει κανείς και γράψει, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Επίθεση ανελέητη μέχρι να υποχωρήσει παίρνοντας πίσω τα λόγια του. Jamais! Ευαισθητος με την BMW δεν είμαι. Όποια μηχανή θα με καβλώσει περισσότερο, εκείνη θα θέλω να καβαλήσω. Και στα παπάρια μου αν λέει και στο πλάι zonhsen, bmw, ktm, ducati, honda. Αν πάθει κάτι θα βγω μπροστά και θα κράξω. Όπως έκραξα και τσακώθηκα για ενα beverly 350 abs με προβλημα στα φρένα κι άνοιξα τα μάτια αρκετών σε διπλανό σκουτεροφόρουμ. Τότε γιατί αρπάζεσαι εδώ και 2 σελίδες ρε συ Κώστα? Για εξήγησέ μου το, γιατί τώρα είμαι κι εγώ περίεργος....... Τα λέμε Η πλάκα είναι ότι έχεις σηκώσει σημαία ως λάβαρο χωρίς καν να αφορά το δικό σου μηχανάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πού να εννοούσα εσένα κιόλας! Άντε να το λήξουμε γιατί δεν βγάζει πουθενά. Τα φιλιά μου σε σένα και στον Άλομπαρ που ζήλεψε. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες