Jump to content

Recommended Posts

Έχω παραλάβει το innova επισκευασμένο στην καδένα και είναι οκ τώρα, αλλά έχω κάποιες απορίες:

-Έχω ένα θέμα με την πίσω λάμπα στοπ. Την άλλαξα με καινούρια και είναι μόνιμα αναμμένη λες και πατάω φρένο. Κοίταξα πρόχειρα μπας και έχει κολλήσει το φρένο (τα πάτησα δυνατά μπας και...) αλλά δεν βρήκα τπτ. Καμιά ιδέα?

Σήμερα έλυσα τα πλαστικά και βρήκα ότι έφταιγε ο διακόπτης στο πίσω φρένο. Τον αποσύνδεσα και όλα οκ τώρα με αυτό το θέμα.

-Τελική πόσο έχετε γιατί το άνοιξα λίγο και ενώ έπιασε μπαμ 90, μετά ...τπτ. Έχει καινούρια αναλώσιμα εκτός από φ.αέρα απ ότι είδα στο χαρτί του μηχανικού. Επίσης έχει λίγο αρχαία βενζίνη (6 μηνών μιας κ τόσο κάθονταν).

Έβγαλα και το φ.αέρα και ήταν 5κάθαρο και μιας και το άνοιξα έριξα και καθαριστικό spray στο καρμπ.

Τροποποιήθηκε από τον xenos3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σήμερα έλυσα τα πλαστικά και βρήκα ότι έφταιγε ο διακόπτης στο πίσω φρένο. Τον αποσύνδεσα και όλα οκ τώρα με αυτό το θέμα.

Και γιατι τον αποσυνδεσες; και δεν τον ρυθμισες απλα; τωρα δεν θα εχεις φως οταν θα πατας μονο το πισω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γιατι τον αποσυνδεσες; και δεν τον ρυθμισες απλα; τωρα δεν θα εχεις φως οταν θα πατας μονο το πισω

Δεν έπαιζε σωστά με καμία ρύθμιση δυστυχώς. Το ότι δεν θα ανάβει με το πίσω φρένο το γνωρίζω αλλά δεν πατάω ποτέ μόνο το πίσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα ειχε βραχυκυκλωσει η ποπμα,και τωρα πηρα ενα απο βαρδαρη,και ειναι εμγαλο και πρεπει να το παταω πολυ.

ρε μαγκες,λυστε μου μια απορια ρε φιλε, ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ,Η ΛΑΜΠΑ ΜΟΥ Η ΠΙΣΩ,ενω την βαζω και την κουμπωνω κανονικα να μην δουλευει,και ενω την βαζω αντιθετα, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΕΙΑΣ, δηλαδη ΕΛΕΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα ειχε βραχυκυκλωσει η ποπμα,και τωρα πηρα ενα απο βαρδαρη,και ειναι εμγαλο και πρεπει να το παταω πολυ.

ρε μαγκες,λυστε μου μια απορια ρε φιλε, ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ,Η ΛΑΜΠΑ ΜΟΥ Η ΠΙΣΩ,ενω την βαζω και την κουμπωνω κανονικα να μην δουλευει,και ενω την βαζω αντιθετα, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΕΙΑΣ, δηλαδη ΕΛΕΟΣ

Ερε Πασχαλ..μηπως τελικα εσυ νομιζεις οτι την βαζεις σωστα; και τελικα νομιζεις λαθος;rotfl.giftooth.gif

Σοβαρα τωρα... αν ισχυει αυτο και αποκλειουμε την περιπτωση να κανεις εσυ λαθος, τοτε ισως η συνδεσμολογια των καλωδιων ειναι αναποδα καταλαθος απο τοο εργοστασιο_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα παλια δουλευε ρε αδερφε :P

Α τοσο χαλια2funny.gif.... τι να σου πω ρε φιλε...

δεν ξερω πια με αυτα τα innova σας.. πολυ περιεργα μηχανακια ρε αδερφε...2funny.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαγκες,λογικα στο κρυο, το να ακουω την καδενα ειναι καλο? γιατι ακουγετε ενα τακ τακ απο μπροστα οταν ειναι κρυο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω παραλάβει το innova επισκευασμένο στην καδένα και είναι οκ τώρα, αλλά έχω κάποιες απορίες:

-Στο μπροστινό φανάρι έχει και μια πολύ μικρή λάμπα. Αυτή πότε ανάβει (μιας και τα φώτα δεν κλείνουν απ ότι κατάλαβα)?

είναι κι αυτή μόνιμα αναμμένη.

-Τελική πόσο έχετε γιατί το άνοιξα λίγο και ενώ έπιασε μπαμ 90, μετά ...τπτ. Έχει καινούρια αναλώσιμα εκτός από φ.αέρα απ ότι είδα στο χαρτί του μηχανικού. Επίσης έχει λίγο αρχαία βενζίνη (6 μηνών μιας κ τόσο κάθονταν).

115-120 στο κοντέρ.

Βάλε φρέσκια βενζίνη. Η παλιά κάνει μόνο για....ξεπλύματα αλυσίδων. whistling.gif

-Φίλτρο βενζίνης απ ότι έχω διαβάσει εδώ έχει αλλά μπορούμε να βάλουμε άλλο ένα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, σωστά?

Ναί. Πήγαινε σε παλιά πόστ στο θέμα.

http://www.mybike.gr/topic/32862-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-innova-125/page__st__30

shock.gifshock.gif ε, μόλις πήγα, ανακάλυψα και κάτι....ξεχασμένες ''νάρκες'' απο..πόλεμο ! tooth.giftooth.gif

-Φίλτρο λαδιού έχει? huh.gif

Εσωτερικά έχει μία τετράγωνη σίτα. Δεν χρειάζεται αλλαγή, ΘΑ καθαριστεί μόνο όταν ανοιχτεί το καπάκι συμπλέκτη για αλλαγή δίσκων-ελατηρίων. Στα 25.000 χλμ που έκανα το δικό μου, η σίτα ήταν καθαρή.

Παρ'όλα αυτά την καθάρισα μέσα σε βενζίνη.

_hi.gif

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι κι αυτή μόνιμα αναμμένη.

ok!

115-120 στο κοντέρ.

Βάλε φρέσκια βενζίνη. Η παλιά κάνει μόνο για....ξεπλύματα αλυσίδων. whistling.gif

Μα τόσο πολύ διαφορά? Μου έκανε εντύπωση γιατί με φρέσκα φίλτρο/μπουζί κ σπρέυ στο καρμπ περίμενα περισσότερα. Θα περιμένω να την κάψει (για να την κάνω μιξ, ούτε κάθομαι να βγάζω) :_zeppelin:

Ναί. Πήγαινε σε παλιά πόστ στο θέμα.

http://www.mybike.gr...25/page__st__30

shock.gifshock.gif ε, μόλις πήγα, ανακάλυψα και κάτι....ξεχασμένες ''νάρκες'' απο..πόλεμο ! tooth.giftooth.gif

Ναι το ψιλοέχω δει. Απλά όταν έβγαλα την δεξιά ποδιά κάτι είδα που έμοιαζε με φιλτράκι αλλά είχε πολλή σκόνη και δεν είδα καλά. Θα επανέρθω όταν είναι. :angel_not:

-Φίλτρο λαδιού έχει? huh.gif

Εσωτερικά έχει μία τετράγωνη σίτα. Δεν χρειάζεται αλλαγή, ΘΑ καθαριστεί μόνο όταν ανοιχτεί το καπάκι συμπλέκτη για αλλαγή δίσκων-ελατηρίων. Στα 25.000 χλμ που έκανα το δικό μου, η σίτα ήταν καθαρή.

Παρ'όλα αυτά την καθάρισα μέσα σε βενζίνη.

οκ! :rolleyes:

Πρέπει να πάρω καινούριο ένα μούτρο γιατί το δικό μου έχει αρκετά σπασιματάκια και δεν πιάνει παντού και τριζοκοπάει παρά την προσπάθεια μου.

θενκς για όλα!!! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το ψιλοέχω δει. Απλά όταν έβγαλα την δεξιά ποδιά κάτι είδα που έμοιαζε με φιλτράκι αλλά είχε πολλή σκόνη και δεν είδα καλά. Θα επανέρθω όταν είναι. angel_not.gif

Αυτό που είδες, είναι μπροστά στον σωλήνα του σκελετού + φιλτράρει δευτερεύοντα αέρα.

Δεν το πειράζεις, δεν σε πειράζει. _thumbsup.gif

Εκεί περνάει και η γραμμή του καυσίμου απο κάτω + καταλήγει στο καρμπυρατέρ. ΑΥΤΗ θα κόψεις για να βάλεις εξτρα φίλτρο καυσίμου!

P52601010.jpg

Το εργοστασιακό φίλτρο καυσίμου είναι το Νο 1 στο σχέδιο, και οπως φαίνεται είναι πίσω στην έξοδο του ντεπόζιτου....Χρειάζεται να λύσεις όλα τα πλαστικά...._zeppelin.gif

tankfuellevel.jpg

cheers.gifcheers.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν (θα ρωτήσω αρκετά γιατί δεν έχω την μαμά εικόνα),

λύνω τα πλαστικά (αριστερά όπως κάθομαι πάνω του) και στην παρακάτω εικόνα:

p52601010.th.jpg

* ο διακόπτης είναι ο κόκκινος (σημειωμένος με μεγγάλο κόκκινο κύκλο) τον βρίσκω σαν? :_boredom:

* τον διακόπτη στις 2 άκρες του δεν τον κρατάει κάτι (σαν τα ελασματάκια που υπάρχουν συνήθως στα σωληνάκια)?

* πριν βάλεις τον διακόπτη εκεί δεν είχε κάτι? Απλά περνάει από την συγκεκριμένη τρύπα η γραμμή του καυσίμου? :_boredom:

* το συγκεκριμένο σωληνάκι τι μέγεθος είναι? Στα υδραυλικά το βρίσκω? :_boredom:

* το σωληνάκι πως συνδέεται στο καρμπ (σημειωμένο με μικρό κόκκινο κύκλο)? :_boredom:

Αυτά τα ολίγα... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια χαρα παιδες!!!θα αγορασω ενα innova καρμπυρατερ αυτες τις μερες και θα θελα τα φωτα σας!το μηχανακι εχει πολλα χλμ 48.000 ωστοσο ειναι σε καλη τιμη και το θελω απλα για τις δουλειες μου!μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω οταν το αγορασω απο τι σερβις πρεπει να το περασω και επισης λαδια και λοιπα συντηρηση καθε ποσα χλμ και τι περιπου πρεπει να του κανω?ευχαριστω για τον χρονο σας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια χαρα παιδες!!!θα αγορασω ενα innova καρμπυρατερ αυτες τις μερες και θα θελα τα φωτα σας!το μηχανακι εχει πολλα χλμ 48.000 ωστοσο ειναι σε καλη τιμη και το θελω απλα για τις δουλειες μου!μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω οταν το αγορασω απο τι σερβις πρεπει να το περασω και επισης λαδια και λοιπα συντηρηση καθε ποσα χλμ και τι περιπου πρεπει να του κανω?ευχαριστω για τον χρονο σας!

Καταρχάς αν έχει αρχείο συντήρησης, θα το συνεχίσεις. Αν όχι, στάνταρ θα πρέπει να αλλάξεις: λάδια, φ.αέρα (αν χρειάζεται), μπουζί και ένα τσεκ σε αλυσιδογράναζα και αν ακούγεται κάτι μηχανικό. Αν αλλάζεις κάθε 2500 χλμ από εκεί και πέρα καλά είναι πιστεύω (εγώ αυτό τηρούσα και στη μηχανή) αλλά που κ που ένα τσεκ στη στάθμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν (θα ρωτήσω αρκετά γιατί δεν έχω την μαμά εικόνα),

λύνω τα πλαστικά (αριστερά όπως κάθομαι πάνω του) και στην παρακάτω εικόνα:

[url=http://img513.imageshack.us/i/p52601010.jpg/]

* ο διακόπτης είναι ο κόκκινος (σημειωμένος με μεγγάλο κόκκινο κύκλο) τον βρίσκω σαν? _boredom.gif

* τον διακόπτη στις 2 άκρες του δεν τον κρατάει κάτι (σαν τα ελασματάκια που υπάρχουν συνήθως στα σωληνάκια)?

* πριν βάλεις τον διακόπτη εκεί δεν είχε κάτι?

Απλά περνάει από την συγκεκριμένη τρύπα η γραμμή του καυσίμου? Ναί !

* το συγκεκριμένο σωληνάκι τι μέγεθος είναι? Στα υδραυλικά το βρίσκω? όχι, σε είδη συνεργείου, αυτοκινήτων, ναυτιλιακά, φρέζες, πριόνια κλπ. διάμετρος 8 χλστ. Πάρε και 6 χλστ.

0.5 μέτρο απο το καθένα = 2-3 ε.... _thumbsup.gif

* το σωληνάκι πως συνδέεται στο καρμπ (σημειωμένο με μικρό κόκκινο κύκλο)? _boredom.gifΜε το χέρι. Σπρωχτό ! _zeppelin.gif

Αυτά τα ολίγα... blush2.gif

ο διακόπτης είναι απο χλοοκοπτικό.....Αμερικανίας, δεν θα τον βρείς Ελλάδα. _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα μεγαλο ευχαριστω για αυτο το τοπικ!Καταφερα να κανω,ενα ολοκληρωμενο σερβις στην παπια ακολουθωντας μονο τις οδηγιες απο εδω.Αν και τα χερια μου πιανουν ευτυχως,δεν ειχα ασχοληθει ποτε!Οποτε παλι ενα μεγαλο ευχαριστω για ολα τα κερατιατηκα που καταφερα να γλυτωσω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

_hi.gif

Eπανέρχομαι δυστυχώς. Αφού κατανάλωσε την παλιά βενζίνη και έβαλα νέα φρέσκια :lipssealed: βλέπω πάλι ότι δεν πάει 120. Η 1η ανεβάζει ικανοποιητικά, η 2α ομοίως, η 3η ομοίως, αλλά με το που βάζεις 4η μειώνονται δραματικά τα πράγματα. Οκ το κατανοώ ότι δεν έχει τρομερή δύναμη αλλά να πηγαίνει μπαμ 80 και μετά ανεβάζει αργά μέχρι τα 95 κάπως μου φαίνεται. Είχα κάποτε το κρύπτον 105 και κατέβαζε μπαμ την 100άρα και ήταν και πιο ροπάτο χαμηλά. Κάτι τρέχει! Ή το μηχανάκι φταίει ή το μηχανάκι! :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα μεγαλο ευχαριστω για αυτο το τοπικ!Καταφερα να κανω,ενα ολοκληρωμενο σερβις στην παπια ακολουθωντας μονο τις οδηγιες απο εδω.Αν και τα χερια μου πιανουν ευτυχως,δεν ειχα ασχοληθει ποτε!Οποτε παλι ενα μεγαλο ευχαριστω για ολα τα κερατιατηκα που καταφερα να γλυτωσω....

Πάντα τέτοια. Η στόχευση του τόπικ έχει να κάνει ΚΑΙ με το κόστος που.....τελικά ΜΕΝΕΙ απλά στην τσέπη !

grin.gifgrin.gif

_hi.gif

Eπανέρχομαι δυστυχώς. Αφού κατανάλωσε την παλιά βενζίνη και έβαλα νέα φρέσκια lipssealed.gif βλέπω πάλι ότι δεν πάει 120. Η 1η ανεβάζει ικανοποιητικά, η 2α ομοίως, η 3η ομοίως, αλλά με το που βάζεις 4η μειώνονται δραματικά τα πράγματα. Οκ το κατανοώ ότι δεν έχει τρομερή δύναμη αλλά να πηγαίνει μπαμ 80 και μετά ανεβάζει αργά μέχρι τα 95 κάπως μου φαίνεται. Είχα κάποτε το κρύπτον 105 και κατέβαζε μπαμ την 100άρα και ήταν και πιο ροπάτο χαμηλά. Κάτι τρέχει! Ή το μηχανάκι φταίει ή το μηχανάκι! _zeppelin.gif

Πολλά μπορεί....

Είσαι 1ος ιδιοκτήτης ?

Στρώθηκε όπως έπρεπε ? what.gif

Συνέχισες μετά το στρώσιμο να το ανοίγεις για να....''ανοίγει'' ? Να συνηθίζει στα 100-110 ? punk.gif

Την τελική, την ''σηκώνει'' ο δρόμος όπου πάς ? what.gif

Παλιά τα έβλεπες τα 110-120 ?

Έχουν ρυθμιστεί όλα όσα λέει το τόπικ ? Ένα αρρύθμιστο διάκενο στο μπουζί, εύκολα πχ. κάνει τον αδύναμο κρίκο !

Τέλος έχε υπόψην σου ότι με καιρικές συνθήκες όπου υπάρχει αυξημένη σχετική υγρασία, τότε ο κινητήρας ΔΕΝ αποδίδει τα μέγιστα. Χωλαίνει, δυσανασχετεί, δεν πάει....this.gif Ο τόπος όπου ζείς, έχει να κάνει με αυτό !

Κάψε 4-5 τεπόζιτα και ξαναβλέπουμε ! yes.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά μπορεί....

Είσαι 1ος ιδιοκτήτης ? Όχι, 2ος.

Στρώθηκε όπως έπρεπε ? what.gifΔε νομίζω.

Συνέχισες μετά το στρώσιμο να το ανοίγεις για να....''ανοίγει'' ? Να συνηθίζει στα 100-110 ? punk.gifΓενικά μέχρι τι ταχύτητα ανεβάζει γρήγορα?

Την τελική, την ''σηκώνει'' ο δρόμος όπου πάς ? what.gifΕυθειούλα, αλλά όχι χιλιόμετρα.

Παλιά τα έβλεπες τα 110-120 ? Τώρα το έχω πάρει οπότε δεν τα έχω δει ποτέ.

Έχουν ρυθμιστεί όλα όσα λέει το τόπικ ? Ένα αρρύθμιστο διάκενο στο μπουζί, εύκολα πχ. κάνει τον αδύναμο κρίκο ! Υποτίθεται ότι είναι από τον μάστορα και είναι καλός γενικά.

Τέλος έχε υπόψην σου ότι με καιρικές συνθήκες όπου υπάρχει αυξημένη σχετική υγρασία, τότε ο κινητήρας ΔΕΝ αποδίδει τα μέγιστα. Χωλαίνει, δυσανασχετεί, δεν πάει....this.gif Ο τόπος όπου ζείς, έχει να κάνει με αυτό !

Κάψε 4-5 τεπόζιτα και ξαναβλέπουμε ! yes.gifΣωστό και αυτό, για να δούμε... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνέχισες μετά το στρώσιμο να το ανοίγεις για να....''ανοίγει'' ? Να συνηθίζει στα 100-110 ? punk.gifΓενικά μέχρι τι ταχύτητα ανεβάζει γρήγορα?

85-90.

Με γρανάζι 13άρι εμπρόσθιο. Αν βρεί ελάχιστη κατηφόρα....τελίκιασε. Στο δικό μου. spiteful.gif

Το πιο πιθανό είναι να μην έχει ''ανοίξει'' καλά το μοτέρ.

Ζέσταινε το 1' στο πρωινό ξεκίνημα και γενικά...άνοιγε το να ''παίρνει'' στροφές το μοτέρ.

έτσι θα συνέλθει + εφόσον έχει ρυθμιστεί σωστά, θα αρχίσεις να βλέπεις περισσότερα χλμ με τον καιρό. thumbsup.gif

Άλλαζε λάδια συχνά, κάθε 2-2.500 χλμ. Μόνο αυτο ζητάει το Innova + είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του δίνεις ! _rock-on.gif_rock-on.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

85-90.

Με γρανάζι 13άρι εμπρόσθιο. Αν βρεί ελάχιστη κατηφόρα....τελίκιασε. Στο δικό μου. spiteful.gif

Το πιο πιθανό είναι να μην έχει ''ανοίξει'' καλά το μοτέρ.

Ζέσταινε το 1' στο πρωινό ξεκίνημα και γενικά...άνοιγε το να ''παίρνει'' στροφές το μοτέρ.

έτσι θα συνέλθει + εφόσον έχει ρυθμιστεί σωστά, θα αρχίσεις να βλέπεις περισσότερα χλμ με τον καιρό. thumbsup.gif

Άλλαζε λάδια συχνά, κάθε 2-2.500 χλμ. Μόνο αυτο ζητάει το Innova + είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του δίνεις ! _rock-on.gif_rock-on.gif

ok, thanks για τις πληροφορίες! :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

For the record: πήρα τηλ. στη χόντα και μου είπαν τιμές:

πλαστικό καπάκι τιμονιού εμπρός: 40ε

πλαστικό καπάκι τιμονιού εμπρός: 50ε

:_zeppelin::mB_faskelo::surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_zeppelin::mB_faskelo::surrender:

Το ιννοβα i εχει τα πιο ακριβα πλαστικα απ'ολα τα παπια (και απο πολλες μηχανες μην σου πω...) :ranting3: :ranting3: :ranting3:

Το ιννοβα i εχει τα πιο ακριβα πλαστικα απ'ολα τα παπια (και απο πολλες μηχανες μην σου πω...) :ranting3: :ranting3: :ranting3:

Αν εχει χρονο κατσε επισκευασετα τα πλαστικα με πολυεστερα... Ειναι η μονη λυση να γλυτωσεις τους κλεφταραδες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια απορια προς ολους τους ιδιοκτητες καρμπυρατερατου ιννοβα...ποσα χιλιομετρα βγαζει αυτονομια βρε παιδια με ενα ντεποζιτο?125 μαξιμουμ εμενα!!Μεσο ορο καταναλωσης 3-3,5 λιτρα ανα εκατο χιλιομετρα.Πολυ δεν ειναι??Η γενικα τοσο βγαζει σε ολους?

Υ.γ 3 φορες με εχει αφησει...στα κρυα του λουτρου απο βενζινη...η τελευταια ηταν το πρωι επι της Ποσειδωνος,λιγο πριν την διχαλα για συγγρου ή παραλιακη...

Τροποποιήθηκε από τον beverly300i

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια απορια προς ολους τους ιδιοκτητες καρμπυρατερατου ιννοβα...ποσα χιλιομετρα βγαζει αυτονομια βρε παιδια με ενα ντεποζιτο?125 μαξιμουμ εμενα!!Μεσο ορο καταναλωσης 3-3,5 λιτρα ανα εκατο χιλιομετρα.Πολυ δεν ειναι??Η γενικα τοσο βγαζει σε ολους?

Τόσα. 120 μαξιμουμ.

Καλά είναι, δεν έχουμε 50άρι, 125 είναι ! _thumbsup.gif

Παίζει τεράστιο ρόλο το δεξί σου/μας χέρι.

Έχω βγάλει και......60 ! Με το κοντέρ να είναι καρφωμένο 95-110..... lipssealed.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα