innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Αλλάχτηκαν και οι 2 τάπες εύρεσης ΑΝΣ για ρύθμιση βαλβίδων. Τοποθετήθηκαν ίδιες με κεφαλή άλλεν ! Μούρλια ! :clapping2: :clapping2: :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Ακόμη αλλάχτηκαν και οι 2 παλιο#$%@!&*^%νες κ#λόβιδες του δοχείου υγρού φρένων. Μπήκαν 2 ανοξείδωτες φρεζάτες Μ4 χ 12 mm ! Κεφαλή allen 2.5 mm. Ταιριάξαν ακριβώς, και γλύτωσα τον βραχνά του....σταυροκατσάβιδου ! :shoot: :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.pol 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 μπραβο φιλε μου πολυ καλος οδηγος! να ρωτησω και γω κατι,οταν χρειαστηκε να αφαιρεσω τον τετωντηρα,ξεβιδωσα τις 2 Μ6 και στη συνεχεια κατα την τοποθετιση του δεν πειραξα την μικρη βιδιτσα που εχει απο πανω,απλα τον βιδωσα οπως ηταν. εκανα καλα,η επρεπε να τον 'ΜΑΖΕΨΩ" πρωτα? για εξηγησε λιγο σε παρακαλω αν εχω κανει κατι λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 μπραβο φιλε μου πολυ καλος οδηγος! να ρωτησω και γω κατι,οταν χρειαστηκε να αφαιρεσω τον τετωντηρα,ξεβιδωσα τις 2 Μ6 και στη συνεχεια κατα την τοποθετιση του δεν πειραξα την μικρη βιδιτσα που εχει απο πανω,απλα τον βιδωσα οπως ηταν. εκανα καλα,η επρεπε να τον 'ΜΑΖΕΨΩ" πρωτα? για εξηγησε λιγο σε παρακαλω αν εχω κανει κατι λαθος εντάξει είναι. Απλά έβαλες παραπάνω δύναμη στο σφίξιμο, λόγω του ότι ήταν ΗΔΗ ανοικτός... Πταίσμα... Τσέκαρε οπτικά -όπως κι εγώ να το κάνω - την φλάντζα σε καμμιά βδομάδα για τυχόν διαρροή απο το λύσε-δέσε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Με γιες ΘΑνασεν Και εγω εκανα προσφατα ελεγχο στον δικο μου τεντοτηρα και φανηκε μια χαρα...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2011 http://viewitem.eim.ebay.gr/Ksr110-Honda-Innova-125-Monkey-CNC-Brake-MC--Adj-Lever/220696219788/item Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 Ζητάω μοτοδιάγνωση από πληκτρολογίου: Η περιγραφή του προβλήματος είναι ακουστική: Εδώ και λίγες μέρες στο ρελαντί από το μοτέρ ακούγεται κλο..κλο...κλο...κλο! Ήρθε η ώρα της μπιέλας, πως το ακούτε κι'εσείς; Στο δρόμο πάει κανονικά (=σφαίρα! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 Εδώ και λίγες μέρες στο ρελαντί από το μοτέρ ακούγεται κλο..κλο...κλο...κλο! Ήρθε η ώρα της μπιέλας, πως το ακούτε κι'εσείς; Αν έχεις ευαίσθητο αυτί, πράξε τα δέοντα.... Πόσα χλμ έχεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 45.000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 45.000 Ε, καλά είναι.. Στα 50.000 χρειάζεται ένας έλεγχος γενικά, σαν μονοκύλινδρο. Δες και ρουλεμάν στροφάλου, και καλό θα'ταν κάνα έμβολο. Λύσιμο βαλβίδες / καθάρισμα όλα, και αλλαγή τσιμουχάκια οδηγών βαλβίδων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggelisSig 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 θαναση σε ευχαριστο για την βοηθεια σου με τον τεντοτηρα αλλα τελικα θελει αλαγη η καδενα γιατι εξακολουθει να ακουγεται οταν ζεστενεται. εχεισ καμια ιδεα να αλαξω μονος μου την καδενα η δεν γινεται αυτο ????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Ε, καλά είναι.. Στα 50.000 χρειάζεται ένας έλεγχος γενικά, σαν μονοκύλινδρο. Δες και ρουλεμάν στροφάλου, και καλό θα'ταν κάνα έμβολο. Λύσιμο βαλβίδες / καθάρισμα όλα, και αλλαγή τσιμουχάκια οδηγών βαλβίδων. Σε ευχαριστώ Θανάση! Έλεγα πως θα το γλύτωνα λόγω συνετής οδήγησης... Παίζει μικρή αύξηση κυβικών; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 θαναση σε ευχαριστο για την βοηθεια σου με τον τεντοτηρα αλλα τελικα θελει αλαγη η καδενα γιατι εξακολουθει να ακουγεται οταν ζεστενεται. εχεισ καμια ιδεα να αλαξω μονος μου την καδενα η δεν γινεται αυτο ????????? Γίνεται, αλλά θέλει λύσιμο μπόλικο + εργαλεία. Σε 1 σωστό συνεργείο θα στην κάνουν τη δουλειά πιο γρήγορα. Πάντως καδένα δεν έχω αλλάξει οπότε δεν έχω και κάτι περισσότερο να σου προτείνω...:/ Σε ευχαριστώ Θανάση! Έλεγα πως θα το γλύτωνα λόγω συνετής οδήγησης... Παίζει μικρή αύξηση κυβικών; Με ρεκτιφιέ + ανάλογο έμβολο / ελατήρια θα ανέβουν τα κυβικά. Λίγο ε? :D Μετά όμως είναι καινούργιο μοτό ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Λοιπον τωρα που θα ανεβω Αθηνα θελω ακτινολογο για παπι... Η γνωριζουμε μιπως κανει καποιο κλειδακι (πχ 6αρι). Εχω κανα 2 σπασμενες ακτινες και θελω να κατω να τις αλλαξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Με ρεκτιφιέ + ανάλογο έμβολο / ελατήρια θα ανέβουν τα κυβικά. Λίγο ε? :D Μετά όμως είναι καινούργιο μοτό ! :) Το περίεργο (για μένα) είναι που δεν το κάνει πάντα! Πιο πολύ ακούγεται όταν ζεσταίνεται. Το πήγα να το ακούσει ένας μάστορας (3χλμ. διαδρομή) και δεν το έκανε... (Εκείνος βέβαια άκουγε ένα θρόϊσμα από την καδένα που εγώ δεν άκουγα! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Σημερα αλλάχτηκαν αλισιδογραναζα με JT 14-35 (428x104), σιαγώνες ταμπουορου newfren, προστέθηκε το χαμένο πατάκι του συνοδηγού με γνησιο κινεζικο αντλλακτικό, τσεκαριστηκαν οι βαλβιδες στα 28.450 και ήταν κομπλε, επίσης αλλάχτηκε και το λαδάκι του (2400χλμ) με μιδενικες σχεδον απολειες! Το αυριανό προγραμμα περιλαμβάνει αλλαγή τακάκια και υγρών στη δαγκάνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eu8uMhS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Πολυ καλο Ποστ. Ευχαριστω για τις συμβουλες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Πολυ καλο Ποστ. Ευχαριστω για τις συμβουλες.. όσο δεν έχει οδηγίες για turbo, θα είναι ένα μέτριο νήμα για innova... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Σημερα αλλάχτηκαν αλισιδογραναζα με JT 14-35 (428x104), σιαγώνες ταμπουορου newfren, προστέθηκε το χαμένο πατάκι του συνοδηγού με γνησιο κινεζικο αντλλακτικό, τσεκαριστηκαν οι βαλβιδες στα 28.450 και ήταν κομπλε, επίσης αλλάχτηκε και το λαδάκι του (2400χλμ) με μιδενικες σχεδον απολειες! Το αυριανό προγραμμα περιλαμβάνει αλλαγή τακάκια και υγρών στη δαγκάνα. Καλοφάγωτα ! Με την αλλαγή βήματος, απο 420 σε 428 όλα οκ να φανταστώ? Προσοχή στις βιδούλες τηου καπακιού υγρών φρένων...Βάλε αρκετή κάθετη δύναμη στο κατσαβίδι. Πολυ καλο Ποστ. Ευχαριστω για τις συμβουλες.. :_thumbsup: Καλώς ηρθες ! όσο δεν έχει οδηγίες για turbo, θα είναι ένα μέτριο νήμα για innova... Ετοιμάζω κομπρέσσορα. Συμβιβάζεσαι ? :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Καλοφάγωτα ! Με την αλλαγή βήματος, απο 420 σε 428 όλα οκ να φανταστώ? Προσοχή στις βιδούλες τηου καπακιού υγρών φρένων...Βάλε αρκετή κάθετη δύναμη στο κατσαβίδι. Ναι μπηκε χωρις κανενα προβλημα! Το εμαθα και αυτό... Οι προιγουμενες "γνησιες-μαμα" κλωτσησαν και αλλαχτηκαν με ανοξειδωτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 Ετοιμάζω κομπρέσσορα. Συμβιβάζεσαι ? :mB_kalo_e: Ok! Αφού δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σ'αυτή τη ζωή! Νά'σαι καλά φίλε Θανάση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Έχω το κλασσικό θέμα που ακούγεται η καδένα. Το είχα από την αρχή, το πήγα στον μάστορα και το πήρα οκ. Δεν ξέρω τι έκανε/τι άλλαξε. Μετά από 2500 χλμ άρχισε πάλι να ακούγεται έντονα. Το ξαναπήγα και όταν το πήρα ακούγονταν περισσότερο από πριν. Μου είπε ότι θέλει αλλαγή η καδένα. Το θέμα είναι ότι ενώ γενικά τον εμπιστεύομαι, σκέφτομαι μπας κ δεν άλλαξε ποτέ τον τεντωτήρα. Μπορώ να διαπιστώσω κάτι τέτοιο? Το παπί έχει 36000 χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Δεν ξέρω τι έκανε/τι άλλαξε........ Γι'αυτό πάντα, ζητάμε πάμε με σακουλίτσα πλαστική την ημέρα παραλαβής απο το συνεργείο, ΚΑΙ ζητάμε -ευγενικά- τα...... παλιά / αντικατασταθέντα ανταλλακτικά. Με αυτόν τον τρόπο, τουλάχιστον ''δείχνουμε'' στον μάστορα ότι την ψάχνουμε... Βέβαια μπορεί να'χει κάνα πεταμένο ανταλλακτικό απο ΑΛΛΟ όμοιο μοτό... Επι του θέματος, εφόσον ακούγεται τόσο έντον ξανά, μάλλον πας για καδένα. Φθηνή είναι, τα εργατικά όμως κοστίζουν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 Γι'αυτό πάντα, ζητάμε πάμε με σακουλίτσα πλαστική την ημέρα παραλαβής απο το συνεργείο, ΚΑΙ ζητάμε -ευγενικά- τα...... παλιά / αντικατασταθέντα ανταλλακτικά. Με αυτόν τον τρόπο, τουλάχιστον ''δείχνουμε'' στον μάστορα ότι την ψάχνουμε... Βέβαια μπορεί να'χει κάνα πεταμένο ανταλλακτικό απο ΑΛΛΟ όμοιο μοτό... Έχεις δίκιο αλλά η έλλειψη χρόνου μας κάνει τέτοιους καταναλωτές. :/ Επι του θέματος, εφόσον ακούγεται τόσο έντον ξανά, μάλλον πας για καδένα. Φθηνή είναι, τα εργατικά όμως κοστίζουν.... Κανά 60άρι μινιμουμ μου είπε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto500 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πια είναι τα εργαλεία που έχει η εργαλειοθήκη του innova απο το εργοστάσιο, γιατί έχω χάσει την δική μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες