Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αμ εγω σας τα ελεγα......ειναι ο νεος αστερας του φορουμ. Τωρα να κατσω να σου απαντησω τι? Οτι 100 παει η πρωτη μου η οτι 200 εχει η τεταρτη.....αλλα τι σου λεω ειχες cbr 600 εσυ και τα περνουσες ολα τα 675 και φυσικα εχεις οδηγησει S3 και σου φανηκε πιο ψοφιο απο το fazer 600. Κατι μαθαμε και σημερα.......να 'σαι καλα για τις πληροφοριες. Δε μου λεει κατι, οταν με 3η φτανω 210 ενω εσυ εχεις τελικιασει ηδη. Και αν θες χιλιομετρα δες ποιος παει πιο ανετα στα τοσα, το γυμνο με την κακη αεροδυναμικη του? Δεν το νομιζω. Καλη τυχη με τις Αγγλικες μηχανες και τα ωραια υλικα κατασκευης τους. http://i121.photobucket.com/albums/o218/balbord/tripla/DSC04763.jpg Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 από τον Konmacro Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Δε μου λεει κατι, οταν με 3η φτανω 210 ενω εσυ εχεις τελικιασει ηδη. Και αν θες χιλιομετρα δες ποιος παει πιο ανετα στα τοσα, το γυμνο με την κακη αεροδυναμικη του? Δεν το νομιζω. Επειδη με μπερδεψες... Με τι μηχανακι πιανεις τα 210 με την τριτη? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Τωρα σοβαρα κάνετε συζήτηση με κάποιον που λεει οτι στην Αμερική έχουν αυτόματα κιβώτια επειδη ειναι κουλατζες κ δεν ξέρουν να χειριστούν τον συμπλέκτη ; ΧΑχαχαχαχα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Τωρα σοβαρα κάνετε συζήτηση με κάποιον που λεει οτι στην Αμερική έχουν αυτόματα κιβώτια επειδη ειναι κουλατζες κ δεν ξέρουν να χειριστούν τον συμπλέκτη ; ΧΑχαχαχαχα Φυσικά και ειναι αλήθεια... Ειναι γνωστό ότι όλοι οι χεραδες μαζευτήκαμε εδώ στην Ελλάδα. Χαχαχαχαχα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Χαχαχαχαααα! Κι εγω ο κοκομοιρος ειδα τον τιτλο του θεματος και μπηκα να διαβασω, γιατι ειχα την περιεργεια να μαθω τιποτα γι'αυτο το σκουτερ! Τελικα εμαθα την τελικη του TDM... χαχαχαχα! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Ακου 250 το tdm. Το οποιο το κερναω ακομα και εγω τσαγακι. Και το s3 πιο κουφιο απο το fazer. Γελασαμε και σημερα... ΥΓ.Μη πουμε για το 675 που ειναι το καλυτερο track bike αλλα κατα τα αλλα δε παει μια. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τι λε ρε το TDM φτανει ανετα 250 daytona ΠΟΤΕ! Δεν πανε σταλα ('η μήπως στάμνα; λογικό που να δέσεις στάμνα στο σελάκι, θα πέσει) , ειδικα το street triple ειναι ψοφιο. Συγγνωμη αλλα οταν στα 675 κυβικα παλεβεις για 0-100 σε συγκριση με ολα τα αλλα 600ρια και φτανεις με το ζορι 200 χλμ τι να το θεωρησω? Πιο ψοφιο κ απ το fazer το 600 ειναι. Και να πεις οτι γλιτωνεις και σε καταναλωση? Ενας φιλος μου το εχει, λιγοτερα εκαιγα εγω με το cbr που ηταν και πιο παλιο και πηγαινα και πολυ πιο γρηγορα. Καλη τυχη με τις Αγγλικες μηχανες και τα ωραια υλικα κατασκευης τους. (εικόνα που δείχνει ένα 1050 ενώ ''επιχειρηματολογεί'' για το 675) Πετάξτε τα περιοδικά. Κλείστε το ιντερνετ. Σπάστε τα λαπιτόπια. Ξεχάστε ότι ξέρατε, λάθος ήταν, ακόμα και αν μιλάμε για μοντέλα που έχετε. Η πλάνη των αισθήσεων που λένε και οι Δανέζης-Αθανασίου ήταν όλα. Αλληλούια, ήρθε ο ποταμός ο πληροφόρησης ο ίδιος ο πραγματικός. Νάσαι καλά φίλε, μας άνοιξες τα μάτια. Πάω να συμπληρώσω και μανούλες του φεισμπουκ στις πραγματικές γνώσεις για φαινόμενα που παρατηρούνται σε ΑΥΤΟ το Σύμπαν, και έκλεισα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 από τον FlyingInADream 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Καλημερα αστερα μου..... Εδω θα μπαινω το πρωι για να ανοιξει το ματι και γελασει το χειλακι μου..... Ειχε δικιο το παλικαρι,με τα σκουπιδια τα αγγλικα που πηγα και εμπλεξα......εβαλα πωλητηριο αν και μαλλον το μηχανακι θα το παρει ο slow για να φυγει απο πανω μου αυτο το βαρος. 210 επιανε με το cbr 600 που ειχε το παλικαρι (στα ονειρα του) γιατι απ'οτι τον κοβω δεν ειναι πανω απο 15-16. Ελα καλη η πλακα ......πες μας τωρα ομως ποιος πονεμενος εισαι που εκανες δευτερο προφιλ. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Τωρα σοβαρα κάνετε συζήτηση με κάποιον που λεει οτι στην Αμερική έχουν αυτόματα κιβώτια επειδη ειναι κουλατζες κ δεν ξέρουν να χειριστούν τον συμπλέκτη ; ΧΑχαχαχαχα Τα αυτόματα αμάξια είναι για σκουτεράδες και ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό. Καλημερα αστερα μου..... Εδω θα μπαινω το πρωι για να ανοιξει το ματι και γελασει το χειλακι μου..... Ειχε δικιο το παλικαρι,με τα σκουπιδια τα αγγλικα που πηγα και εμπλεξα......εβαλα πωλητηριο αν και μαλλον το μηχανακι θα το παρει ο slow για να φυγει απο πανω μου αυτο το βαρος. 210 επιανε με το cbr 600 που ειχε το παλικαρι (στα ονειρα του) γιατι απ'οτι τον κοβω δεν ειναι πανω απο 15-16. Ελα καλη η πλακα ......πες μας τωρα ομως ποιος πονεμενος εισαι που εκανες δευτερο προφιλ. Είπαμε, να σταματήσει η βροχή. Το λάδι το'χω έτοιμο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Πρεπει να πεσει print screen και μεταφορα στο αλλο.....μην χαθουν τετοια ντοκουμεντα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Καλημερα αστερα μου..... Εδω θα μπαινω το πρωι για να ανοιξει το ματι και γελασει το χειλακι μου..... Ειχε δικιο το παλικαρι,με τα σκουπιδια τα αγγλικα που πηγα και εμπλεξα......εβαλα πωλητηριο αν και μαλλον το μηχανακι θα το παρει ο slow για να φυγει απο πανω μου αυτο το βαρος. 210 επιανε με το cbr 600 που ειχε το παλικαρι (στα ονειρα του) γιατι απ'οτι τον κοβω δεν ειναι πανω απο 15-16. Ελα καλη η πλακα ......πες μας τωρα ομως ποιος πονεμενος εισαι που εκανες δευτερο προφιλ. Δεν ειχα ποτε μου αλλο προφιλ εδω, και δε χρειαζεται να πω ψεματα για το οτι ειχα cbr, ποσοστα θα παρω η θα εχω καποιο κερδος? Πιστευε ο,τι θελεις :) https://imageshack.us/i/f090YT0hj και αυτο με τις "κουλατζες" και τα αυτοματα δεν το ισχυριζομαι εγω, ψαξε σε οτι ξενο φορουμ θες και δες το μονος σου. Οριστε και ενα δειγμα για ολους τους δυσπιστους ;) Αντε γεια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Ε μας ταπωσες τωρα......με μια φωτογραφια πανω σε ενα cbr.... Πωω....πως την πατησαμε ετσι ρε γμτ? Ειχες δικιο.....σε ολα. Εκανες το κομματι σου..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) παιδια το H2r μου εχει νερο στο καρμπυρατερ τι να κανω να εχω και φοτο δειτε Αυτη ειναι που το καβαλω αλλα δεν μπορω να βρω ομως αυτην με το καρμπυρατερ, αααα και κατι ακομα εχει καψει πλατινα να την αλλαξω? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 από τον propapias 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 παιδια το H2r μου εχει νερο στο καρμπυρατερ τι να κανω να εχω και φοτο δειτε Αυτη ειναι που το καβαλω αλλα δεν μπορω να βρω ομως αυτην με το καρμπυρατερ, αααα και κατι ακομα εχει καψει πλατινα να την αλλαξω? Παλι καλα που δεν εχεις βαλβιδες/εκκεντροφορους για να φοβασαι για συμπιεση. Οταν του τραβας μανιβελιες παιρνει με την πρωτη μπρος? Α και μην ξεχασεις να αλλαξεις σιαγωνες στα ταμπουρα. Φυσικα και να την αλλαξεις. Επισης λαδια μιξης να βαζεις τακτικα και ποτε φθηνιαρικα! Προτεινω Motul η Castrol, συνθετικα. Παλι καλα που δεν εχεις βαλβιδες/εκκεντροφορους για να φοβασαι για συμπιεση. Οταν του τραβας μανιβελιες παιρνει με την πρωτη μπρος? Α και μην ξεχασεις να αλλαξεις σιαγωνες στα ταμπουρα. Φυσικα και να την αλλαξεις. Επισης λαδια μιξης να βαζεις τακτικα και ποτε φθηνιαρικα! Προτεινω Motul η Castrol, συνθετικα. Παλι καλα που δεν εχεις βαλβιδες/εκκεντροφορους για να φοβασαι για συμπιεση. Οταν του τραβας μανιβελιες παιρνει με την πρωτη μπρος? Α και μην ξεχασεις να αλλαξεις σιαγωνες στα ταμπουρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 επος! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Δε μου λεει κατι, οταν με 3η φτανω 210 ενω εσυ εχεις τελικιασει ηδη. Και αν θες χιλιομετρα δες ποιος παει πιο ανετα στα τοσα, το γυμνο με την κακη αεροδυναμικη του? Δεν το νομιζω. Καλη τυχη με τις Αγγλικες μηχανες και τα ωραια υλικα κατασκευης τους. http://i121.photobuc...la/DSC04763.jpg παλικαρι θες να βαλουμε εικονες απο σπασμενα μοτερ gsxr λαιμους κλπ;;; οσο για το street triple, πες μου ποτε θελεις να κερασω αγγλικο official τσαι εσενα, τον φιλο σου με το φαζερ, tdm και οτι 300ριζει nooba! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 :shoot: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) κατι τετοιους χαιρομαι να τους πετυχαινω σε καφε απο κοινη παρεα και να τους πετας λεξεις πχ aprilia..KTM..ducati..TDM...gsxr...tmax...japan...τελικες..σουζες...ΑΛΟΓΑ... και μετα ν αραζω και να απολαμβανω πινοντας τη φρενταρα μου... αλλη φαση εντελως... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 από τον Στέργιος Βήχος 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 παλικαρι θες να βαλουμε εικονες απο σπασμενα μοτερ gsxr λαιμους κλπ;;; οσο για το street triple, πες μου ποτε θελεις να κερασω αγγλικο official τσαι εσενα, τον φιλο σου με το φαζερ, tdm και οτι 300ριζει nooba! Ελα με το ψοφιο σου, οσοι τα εχετε παρει και τα εχετε κρατησει (γιατι δεν εχετε επιλογες) μονο επιμενετε σε τετοια και ειστε ποσοι? 2-3 και καμια γκομενα που θελει να νομιζει οτι οδηγει μηχανη. Μην επιμενεις και μη με κανεις να ριξω χολη για ενα τετοιο θεμα, που εχει αλλωστε βγει και off topic. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Δε μου απαντησες ομως... Με τι μηχανακι πας 210 με τριτη? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Όντως τώρα; Συνεχίζουμε μόνοι μας να χαλάμε ένα θέμα 8 ετών, τελείως άσχετο με το περιεχόμενο των τελευταίων σελίδων για κάποιους που σύμφωνα ήδη με την πλειοψηφία, λένε κουραφέξαλα; 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Με τι μηχανάκι να πιάσω 210 με τρίτη στο club; sorry, δεν κρατήθηκα. 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Με τι μηχανάκι να πιάσω 210 με τρίτη στο club; sorry, δεν κρατήθηκα. Μα γιατι να κρατηθεις? Αυτο πρεπει να μπει κανονικα για τιτλος. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Απ'οτι καταλαβα σου εθιξα το μηχανακι σου? Συγγνωμη αλλα οταν στα 675 κυβικα παλεβεις για 0-100 σε συγκριση με ολα τα αλλα 600ρια και φτανεις με το ζορι 200 χλμ τι να το θεωρησω? Πιο ψοφιο κ απ το fazer το 600 ειναι. Και να πεις οτι γλιτωνεις και σε καταναλωση? Ενας φιλος μου το εχει, λιγοτερα εκαιγα εγω με το cbr που ηταν και πιο παλιο και πηγαινα και πολυ πιο γρηγορα. Αν και το θέμα είναι παλιό, σήμερα είχα την ευκαιρία να το διαβάσω και έμεινα έκπληκτος, δε έχω ξαναδεί τόσο δογματισμό, φανατισμό και ισχυρογνωμία σε τέτοιο επίπεδο, κρίμα που γράφονται τέτοια πράγματα από μερικούς μοτοσικλετιστές που υποτίθεται είναι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και επιλογών, δεν κάνει, δεν πάει, είναι μόδα, δεν στρίβει, δεν έχει κρατήματα, αυτοί που το αγοράζουν δεν ξέρουν, το αγοράζουν οι οδηγοί αυτοκινήτων, το αγοράζουν αυτοί που βαριούνται, το αγοράζουν αυτοί που δεν ξέρουν από συμπλέκτη, κτλ. Έλεος!!! Πριν βγεις να θάψεις κάτι ή αυτούς που το επέλεξαν, δοκίμασέ το πρώτα, ζήσε μαζί του τουλάχιστον για λίγους μήνες και μετά κάνε σύγκριση με αυτό που είχες/έχεις. Δεν σου αρέσει εμφανισιακά; Κανένα πρόβλημα, απλά μη το αγοράζεις. Εκτός και αν μιλάμε για σκούτερ... τότε θάψε ελεύθερα!!! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 245 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 νέοις το σιγάν κρείττον εστί του λαλείν Με τι μηχανάκι να πιάσω 210 με τρίτη στο club; LMFTFY "Με το σπασμένο duke 125 της μάνας σου πιάνω 210 με 3η όταν πάω στο club" 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες