Clapn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2022 παιδια ειμαι 17 χρονων και θελω να παρω ενα gtr το μονο που φοβαμαι ειναι να μην μου μαυρισουν το πινικο μυτρωο δεν με πειραζει το δικαστηριο αλλα εαν δεν δωσω διπλωμα δεν θα μου μαυρισουν το πυνικο?> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2022 ποιτε του καπηος ρε πεδια για το πυνικο, οχι ποιτε του 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2022 Επειδη εισαι 17 δε θα στο μαυρισουν.Ισως λιγο να στο γκριζαρουν.Αρα μην αγχωνεσαι φιλε,παρε το 1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2022 Ποιο μοντέλο σκέφτεσαι να πάρεις; Προσωπικά αγαπημένο μου είναι το R32! Η έκδοση με διπλή τουρμπίνα και τετρακίνηση. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Clapn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2022 πριν 3 ώρες, το μέλος Dant3 έγραψε: Επειδη εισαι 17 δε θα στο μαυρισουν.Ισως λιγο να στο γκριζαρουν.Αρα μην αγχωνεσαι φιλε,παρε το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2022 χτυπα το εγω 400 ιχα στοιν οιλεικια σου...μου τα μαβρισαν τ πενεκο αλλα μετα πηρα ασπρη μπουγια και το καμα σεντον καταλευκου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Clapn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2022 εχω ενα gtr 150 με 35.000 χιλιομετρα πανω αλλαξα κυλινδροπιστονο εκκεντροφορους καινουργια πλαστικα καινουργιο ψαλιδι 62 χιλιοστα το μοτερ ειναι σχεδον καινουργιο εκτοσ απο βολαν κτλπ ποσο πιστευετε οτι αξιζει να το βαλω για πουλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2022 (Αρχική τιμή αγοράς)-1/3(Αρχική τιμή αγοράς)-50€(2022- έτος πρώτης κυκλοφορίας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2022 πριν 11 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: (Αρχική τιμή αγοράς)-1/3(Αρχική τιμή αγοράς)-50€(2022- έτος πρώτης κυκλοφορίας) + 150Ε Α.Π. (Αν Πιάσει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2022 Ρε παιδιά το έχω ειλικρινά απορία, γιατί τα πιτσιρίκια πάντα βάζουν τους αριθμούς σε παρένθεση; (wrong answers only) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2022 Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην πάρεις το μοτόρι που θες αφού θα προσέχεις πολύ μέχρι να βγάλεις το δίπλωμα (μετά θα περνάς τα στοπ και τα κόκκινα αέρα πατέρα!!) και δεν θα πηγαίνεις και πολύ μακρυά. Αγόρασε ότι θες. Την 14/8/2022 at 12:01 ΠΜ, το μέλος estebahn έγραψε: Ρε παιδιά το έχω ειλικρινά απορία, γιατί τα πιτσιρίκια πάντα βάζουν τους αριθμούς σε παρένθεση; (wrong answers only) Για να τα ξεχωρίζουμε καλύτερα εμείς που έχουμε λίγη πρεσβυωπία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2022 Βγάλε δίπλωμα Α1, πάρε ένα CBRακι 125 να είσαι νόμιμος και μόλις βγάλεις Α2 πας σε κανονική μηχανή, το gtr είναι μοτοσικλετοπαπια που θα την πληρώσεις ακριβά λόγο μόδας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2022 Την 13/8/2022 at 8:55 ΜΜ, το μέλος Clapn έγραψε: ποσο πιστευετε οτι αξιζει να το βαλω για πουλημα Καταρχάς, την βλακώδης ιδέα του "όσα πέταξα σε aftermarket βελτιώσεις θα τα ξαναπάρω πίσω και με περίσσευμα μόλις το δώσω" απέβαλε την. Εγώ προσωπικά, δεν θα αγόραζα μηχανάκι στο οποίο έχει μπει το χέρι ως την πιο βαθιά πιθαμή του μοτέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες