Jump to content
petros9696

Αγορά μηχανής

Recommended Posts

Καλησπέρα, νέο μέλος καλως σας βρήκα παιδιά!

θα μπω κατευθειαν στο θέμα, ειμαι στην φαση αγορας μηχανης θα ηθελα την γνωμη σας. μαρεσουν γενικά τα naked αλλα με τραβουν ιδιαιτερα το ενδιαφερον και τα caferacer- scrambler. μεχρι στιγμης εχω διακρινει στην μια κατηγορια το yamaha mt-03 και στην αλλη το husqvarna svartpilen & vitpilen 401. θα ήθελα την γνωμη σας για αυτα τα δυο και θα ηθελα και προτασεις οποιος εχει να κανει. το budjet κυμαίνεται στα 6000.

ευχαριστω εκ των προτερων και χαιρομαι που βρισκομαι αναμεσα σας!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω παντως πολυ το γουσταρω αυτο το μπουρδελο...

Husqvarna Svartpilen 401 2020 | Bike pic, Custom bikes, Motorcycle

Ανετα για 3ο...

(Τουτεστιν ειμαι ηδη απλας και εχω την ανεση για αλλα 2 οποτεΣ εχεστην και αμα σπαει και χαλαει...)

Θα το επαιρνα και για πρωτο γαμιωντ@ς (ειδες εβαλα @ και δεν ειναι βρισια τωρα) εφοσον οι αναγκες μου ηταν τετοιες που εκαλυπτοντο μονο με ενα τετοιο οχημα (αρα νεος και ωραιος) αλλα με την προυποθεση πως θα εκανα ακριβως οτι προβλεπεται απο το manual ακομα και για το παραμικρο service (ευκολο αν εισαι ωραιος, δυσκολοτερο αν εισαι νεος...)

Καλως ηρθες Πετρο και καλες αγορες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα, ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!

Πραγματικα ειναι πανεμορφο μου κέντρισε απευθειας το ενδιαφερον.

νεος ειμαι χρησιμοποιω καιρο τώρα ενα scooter που εχει ο πατερας μου (kymco xciting 300) οποτε πλεον εχω μπει στην πριζα για να αποκτησω καθαρα την δικη μου μηχανη που θα γουσταρω τρελα οταν την καβαλαω.

τρελες αποψεις για μοντελα δεν εχω για αυτο και απευθυνομαι εδω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν υπαρχει ερωτας χτυπα το 401, ειναι πολυ ομορφο μηχανακι. Κατα τ'αλλα και τα δυο (ΜΤ και 401) ειναι ολοκληρωμενα πακετα, το καθενα με τα πλεονεκτηματα του. Το Husqvarna δεν εχει κυκλοφορησει ακομα αλλα υποθετουμε πως ισχυει ο,τι και για το duke 390, αφου ειναι ουσιαστικα η ιδια μηχανη με διαφορετικη εμφανιση.

Αληθεια απο τα δυο (vit - svart) ποιο σου αρεσει; Βολικο το τιμονακι του Svartpilen αλλα αυτο το λαστιχο στην ελληνικη ασφαλτο γυαλι με προβληματιζει. Θα μου πεις τωρα θα δωσεις 6 χιλιαρικα, σε ενα ζευγαρι λαστιχα θα κολλησεις;

Τροποποιήθηκε από τον pitapola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος st3li0s έγραψε:

YAMAHA XSR 900 ???

115 άλογα για πρώτη μηχανή? Οκ άμα είσαι τόσο τολμηρός. :laugh:

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

Aν υπαρχει ερωτας χτυπα το 401, ειναι πολυ ομορφο μηχανακι. Κατα τ'αλλα και τα δυο (ΜΤ και 401) ειναι ολοκληρωμενα πακετα, το καθενα με τα πλεονεκτηματα του. Το Husqvarna δεν εχει κυκλοφορησει ακομα αλλα υποθετουμε πως ισχυει ο,τι και για το duke 390, αφου ειναι ουσιαστικα η ιδια μηχανη με διαφορετικη εμφανιση.

Αληθεια απο τα δυο (vit - svart) ποιο σου αρεσει; Βολικο το τιμονακι του Svartpilen αλλα αυτο το λαστιχο στην ελληνικη ασφαλτο γυαλι με προβληματιζει. Θα μου πεις τωρα θα δωσεις 6 χιλιαρικα, σε ενα ζευγαρι λαστιχα θα κολλησεις;

η αληθεια ειναι αυτο με τα λαστιχα του svart δεν το ειχα σκεφτει. αλλα αν το προκρινω σε σχεση με το vit δεν ειναι προβλημα ενα δευτερο ζευγαρι λαστιχα.

νομιζω πως μαρεσει λιγο παραπανω το svart. 

μαρεσει αρκετα δεν μπορω να σκεφτω μονο που θα με περιορισει στην χρηση.

πριν 10 λεπτά, το μέλος st3li0s έγραψε:

YAMAHA XSR 900 ???

πανεμορφο απο τα πρωτα που κοιταξα. περα απο το Budjet ομως ανεβαινω και πολυ αποτομα σε δυναμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

Διαβαζω πολυ καλα σχολια (και εγχωρια) για τα rally str ακομα και για ασφαλτο και τα παρουσιαζουν ως φουλ sticky παρολη την ελαφρως off road χαραξη. Γι αυτο και δεν βγαζουν και τρομερα πολλα χιλιομετρα. Απο την αλλη σε ενα αστικο περιβαλλον με τους γνωστους δρομΟΙ και ζεσταμα σχεδον ποτε, θελει προσοχη αλλα αυτο ισχυει με ολα τα λαστιχα πανω κατω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε:

115 άλογα για πρώτη μηχανή? Οκ άμα είσαι τόσο τολμηρός. :laugh:

Ναι γιατί οι μηχανές με 115άλογα εκκινούν κατευθείαν με 200χλμ/ώρα?

Εγώ τα άλογα θέλω να είναι τουριστικά και όχι καγκούρικα.

Από τα 18 άλογα πήγα στα 140 και από 98 κιλά πήγα στα 300+ πριν κλείσω τα 30 μου. Επίσης δεν μου αρέσει να αλλάζω τις μοτοσυκλέτες σαν τα πουκάμισα.

Ποτέ μου δεν συμμερίστηκα την σταδιακή και μακρόσυρτη αύξηση κυβικών και ιπποδύναμης...θεωρώ ότι υπάρχει ψυχολογική καταπίεση στους νέους υποψήφιους. Και να πεις ότι ένας από τους πρώτους λόγους τροχαίων ατυχημάτων/δυστυχημάτων είναι η απειρία στην απότομη μετάβαση κατηγοριας να πω οκ.

Άλλωστε, παρά τα 115 άλογα δεν του πρότεινα το πιστόλι της κατηγορίας...δεν θα πάει να κάνει παντιλίκια και μαλακίες με το NXR.

Οκ, αν γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να το δουλέψεις και να το διαχειριστείς το όλο πράγμα πάω πάσο.

Απλά αν διαθέτεις μυαλό και το βάζεις να δουλέψει τότε θα βρεις και τα εργαλεία, μπορείς να βελτιωθείς, να μελετήσεις και να εξελιχθείς και σε τέτοιες μεταβάσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 45 λεπτά, το μέλος st3li0s έγραψε:

Εγώ τα άλογα θέλω να είναι τουριστικά και όχι καγκούρικα.

Εμ. Αυτό λέμε οτι το XSR900 έχει καγκούρικα άλογα.

To XSR700 όμως πολύ καλύτερο για το φίλο, γιατί φαίνεται μυαλωμένο παιδί. Και το βασικότερο, δεν είναι open bobs.

Στα άλλα συμφωνώ μαζί σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έστω, δεν θυμόμουν ότι βγαίνει και σε 700!

Απλά είδα την κατηγορία την οποία κινείται και μου ρθε κατευθείαν το XSR ως μοντέλο. 

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Εμ. Αυτό λέμε οτι το XSR900 έχει καγκούρικα άλογα.

To XSR700 όμως πολύ καλύτερο για το φίλο, γιατί φαίνεται μυαλωμένο παιδί. Και το βασικότερο, δεν είναι open bobs.

Στα άλλα συμφωνώ μαζί σου.

Σίγουρα το XSR700 πολυ προσιτο από άποψη δυναμης και ολοκληρωμένη επιλογη από άποψη δυνατοτήτων.

Παρολαυτα ξεφεύγω κατα 2500 από τ budget και αν προσθέσουμε σε αυτα και τα τουλαχιστον 500€ για εξοπλισμό παμε στα 3000 διαφορα.στην παρούσα φάση δεν μπορω να υποστηρίξω ένα τέτοιο ποσο το μάξιμουμ ειναι τα 6000 για μηχανη για να φτάσω τα 6500 με τον εξοπλισμό.

Παρολαυτα θα ήθελα την αποψη για τα μοντέλα που ανέφερα παραπάνω.

Και πολυ ευχαρίστως οποιαδήποτε πρόταση έχετε μεσα σε αυτα τα χρηματικά πλαίσια που παρέθεσα!

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα λεφτά σου υπάρχει και το Benelli Leoncino 500, που είναι μισή κατηγορία επάνω (500αρι δικύλινδρο). Κινέζικο μεν αλλά "επώνυμο" και με 4ετή εγγύηση. Προσωπικά θα πήγαινα μέχρι την έκθεση να του ρίξω μια ματιά.

Άλλη επιλογή και το Honda cb300r που μπορεί να είναι πιο αδύναμο μοτερικά απ τα υπόλοιπα αλλά είναι και πολύ πιο ελαφρύ. 

Τροποποιήθηκε από τον pitapola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 51 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

Στα λεφτά σου υπάρχει και το Benelli Leoncino 500, που είναι μισή κατηγορία επάνω (500αρι δικύλινδρο). Κινέζικο μεν αλλά "επώνυμο" και με 4ετή εγγύηση. Προσωπικά θα πήγαινα μέχρι την έκθεση να του ρίξω μια ματιά.

Άλλη επιλογή και το Honda cb300r που μπορεί να είναι πιο αδύναμο μοτερικά απ τα υπόλοιπα αλλά είναι και πολύ πιο ελαφρύ. 

Καλησπέρα, το benelli ειναι κοντα στα γούστα μου παρολαυτα δεν μου βγάζει αυτό το κάτι που μου βγάζει πχ το svartpilen.

Οσο για το cb300 ειχα φαει σκάλωμα με το 650 οποτε το 300 μου φαίνεται σαν τ μικρο ξαδερφακι και χάνει το κλικ που μου κάνει το 650!

Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σου.!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος petros9696 έγραψε:

Καλησπέρα, νέο μέλος καλως σας βρήκα παιδιά!

θα μπω κατευθειαν στο θέμα, ειμαι στην φαση αγορας μηχανης θα ηθελα την γνωμη σας. μαρεσουν γενικά τα naked αλλα με τραβουν ιδιαιτερα το ενδιαφερον και τα caferacer- scrambler. μεχρι στιγμης εχω διακρινει στην μια κατηγορια το yamaha mt-03 και στην αλλη το husqvarna svartpilen & vitpilen 401. θα ήθελα την γνωμη σας για αυτα τα δυο και θα ηθελα και προτασεις οποιος εχει να κανει. το budjet κυμαίνεται στα 6000.

ευχαριστω εκ των προτερων και χαιρομαι που βρισκομαι αναμεσα σας!!!!!

Svartpilen 401 δεν είμαι και πολύ οπαδός, μου αρέσει πιο πολύ το Vitpilen 401. Αν μπορώ να κάνω μια σύκριση με ένα RC390 , αφού μιλάμε για ίδιο μοτέρ με τιμονόπλακα, επιθετικό, πολύ ελαφρύ , δυνατό φρένο (με ABS)κλπα. Αν δε σε προβληματίζουν τα όποια κατα καιρούς για αξιοπιστία βγαίνουν, πάρτο όσο φθηνότερα γίνεται ή με εγγύηση αν είναι εφικτό. Πουλάν αρκετά και στο mobile.de επίσης
Επίσης, συμφωνώ για την ποιότητα της ανανεωμένης σειράς CB 300R, δείχνει ότι πρέπει για τη περίπτωση σου.
Σε παρόμοια κυβικά , τα Voge 300 AC , το οποίο θέλω να το δοκιμάσω κάποια στιγμή , δείχνει πειστικό.

Ανεβαίνοντας, το Leoncino 500 που αναφέρθηκε, είναι πιο νόστιμο απο κοντά και με ωραίο ήχο. Ευχάριστο στην οδήγηση εξόν του τιμονιού του. Δε ξέρω αν είχε το συγκεκριμένο μηχανάκι κάποιο πρόβλημα , το τιμόνι του ήταν βαρύ , έντονα. Δηλαδή στο γύρισμα , είχε μια ελαφρά δύστροπη αίσθηση. Στα υπόλοιπα οκ, σε μια σύντομη βόλτα.
Η ποιότητα δεν πειθεί πολύ στο βάψιμο, στα υπόλοιπα δεν παρατήρησα κάτι άσχημο κ θα το τσέκαρα στη θέση σου.
Επίσης, έρχεται στο κοντά και το Brixton Crossfire 500. Η ποιότητα της εταιρίας δεν με έπεισε στα μικρότερα αλλά ίσως εδώ να το πρόσεξαν περισσότερο.
Το Voge 500 AC νομίζω δεν το εισάγουμε.
Λίγο παραπάνω , έχει και το Suzuki SV 650 X . Μια  καλή μοτοσυκλέτα με λίγες και ιδιαίτερες πινελιές. 

Άλλες επιλογές , γενικότερα, στα πλαίσια μηχανής που να λέει κάτι αισθητικά, αν σε ψυχολογώ σωστά, πιθανότα το Aprilia Shiver 900 ως μτχ. Δεν ξέρω αν έχεις θέμα με τα κυβικά, δεν έχω ακούσει για επιθετικό χαρακτήρα αλλά ήπιο. Εσύ το ξέρεις αυτό , τι θέλεις, τι μπορείς.

Άλλες μηχανές που θα σκεφτόμουν στο στυλ του ξεχωριστού και ενδιαφέροντος αλλά άλλου lifestyle, τα Rebel 500 , Yamaha XV950. Απολαυστικά :biggrin:

ΥΓ ABS και traction , αν εφικτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

TIL οτι υπάρχει και Svart* και Vit* 401.

Πάντως επί του θέματος, νομίζω το CB είναι ωραία περίπτωση, μη το ξεγράψεις κατ'εμέ. 2-3 σκέψεις (τουλάχιστον) τις αξίζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουμε πηξει στα cb και τα mt.
Ας παρει και καποιος κατι διαφορετικο να εχουμε να χαζευουμε.

Παρε ο,τι σου καθεται καλυτερα στο ματι. Ολα αυτα τα μηχανακια παρομοια ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος crussifier έγραψε:

Το εισάγουμε. Αλλά αμα το δείς από κοντά θα σου περάσει η όρεξη.

πριν 5 ώρες, το μέλος crussifier έγραψε:

Λίγο παραπάνω , έχει και το Suzuki SV 650

Η καλύτερη πρόταση ως τώρα, από πολλές και διάφορες απόψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ψήφος για το royal Enfield continental 650 gt από εμένα . Αν σου αρέσουν οι καφέ ρεισερ μοτό πρέπει να το δείς και αυτό από κοντά.

Από τα λίγα μοτό που θα ήθελα για καθημερινό χωρίς πλάκα. Είναι πανέμορφο στα μάτια μου και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τις κινεζιες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος crussifier έγραψε:

Svartpilen 401 δεν είμαι και πολύ οπαδός, μου αρέσει πιο πολύ το Vitpilen 401. Αν μπορώ να κάνω μια σύκριση με ένα RC390 , αφού μιλάμε για ίδιο μοτέρ με τιμονόπλακα, επιθετικό, πολύ ελαφρύ , δυνατό φρένο (με ABS)κλπα. Αν δε σε προβληματίζουν τα όποια κατα καιρούς για αξιοπιστία βγαίνουν, πάρτο όσο φθηνότερα γίνεται ή με εγγύηση αν είναι εφικτό. Πουλάν αρκετά και στο mobile.de επίσης
Επίσης, συμφωνώ για την ποιότητα της ανανεωμένης σειράς CB 300R, δείχνει ότι πρέπει για τη περίπτωση σου.
Σε παρόμοια κυβικά , τα Voge 300 AC , το οποίο θέλω να το δοκιμάσω κάποια στιγμή , δείχνει πειστικό.

Ανεβαίνοντας, το Leoncino 500 που αναφέρθηκε, είναι πιο νόστιμο απο κοντά και με ωραίο ήχο. Ευχάριστο στην οδήγηση εξόν του τιμονιού του. Δε ξέρω αν είχε το συγκεκριμένο μηχανάκι κάποιο πρόβλημα , το τιμόνι του ήταν βαρύ , έντονα. Δηλαδή στο γύρισμα , είχε μια ελαφρά δύστροπη αίσθηση. Στα υπόλοιπα οκ, σε μια σύντομη βόλτα.
Η ποιότητα δεν πειθεί πολύ στο βάψιμο, στα υπόλοιπα δεν παρατήρησα κάτι άσχημο κ θα το τσέκαρα στη θέση σου.
Επίσης, έρχεται στο κοντά και το Brixton Crossfire 500. Η ποιότητα της εταιρίας δεν με έπεισε στα μικρότερα αλλά ίσως εδώ να το πρόσεξαν περισσότερο.
Λίγο παραπάνω , έχει και το Suzuki SV 650 X . Μια  καλή μοτοσυκλέτα με λίγες και ιδιαίτερες πινελιές. 

Άλλες επιλογές , γενικότερα, στα πλαίσια μηχανής που να λέει κάτι αισθητικά, αν σε ψυχολογώ σωστά, πιθανότα το Aprilia Shiver 900 ως μτχ. Δεν ξέρω αν έχεις θέμα με τα κυβικά, δεν έχω ακούσει για επιθετικό χαρακτήρα αλλά ήπιο. Εσύ το ξέρεις αυτό , τι θέλεις, τι μπορείς.

Άλλες μηχανές που θα σκεφτόμουν στο στυλ του ξεχωριστού και ενδιαφέροντος αλλά άλλου lifestyle, τα Rebel 500 , Yamaha XV950. Απολαυστικά :biggrin:

ΥΓ ABS και traction , αν εφικτό.

Μονο το cb300r μου κεντρίζει το ενδιαφέρον αλλά και πάλι θεωρώ ότι χάνει σε σχέση φουλ με το 650 

Το leoncino ωραιο οκ αλλα μεχρι εκει οχι κατι ιδιαιτερο.

Ευχαριστώ πολυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Το εισάγουμε. Αλλά αμα το δείς από κοντά θα σου περάσει η όρεξη.

για δώσε κάνα λινκ 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος A-nik-i έγραψε:

TIL οτι υπάρχει και Svart* και Vit* 401.

Πάντως επί του θέματος, νομίζω το CB είναι ωραία περίπτωση, μη το ξεγράψεις κατ'εμέ. 2-3 σκέψεις (τουλάχιστον) τις αξίζει

Του έχω ρίξει αλλα με χαλάει στο 300 μιας και εφαγα κόλλημα με το 650 και μου φαίνεται άδειο μπροστα του.

Συν ότι το svart-vit πολυ πιο παιχνιδιαρικο μοτέρ από το cb300

πριν 5 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε:

Εχουμε πηξει στα cb και τα mt.
Ας παρει και καποιος κατι διαφορετικο να εχουμε να χαζευουμε.

Παρε ο,τι σου καθεται καλυτερα στο ματι. Ολα αυτα τα μηχανακια παρομοια ειναι.

Αν ειναι παρόμοια σιγουρα κλείνω στο husqvarna 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα