liasdynamics 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2020 μετα απο 10 χρονια μαζι μου αρχισε να τσιμπαει λαδια και να μου βγαζει ενα σωρο προβληματα, μου εχει χαλασει το σπυρωμα στο καρτερ και δεν παταει καλα η βιδα με αποτελεσμα να εχω διαροη μου τσιμπαει λαδακι λογικα πρεπει να ειναι κυλιδροπιστονα. το θεμα ειναι οτι εχω κανει μονο 38000 χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος liasdynamics έγραψε: μετα απο 10 χρονια μαζι μου αρχισε να τσιμπαει λαδια και να μου βγαζει ενα σωρο προβληματα, μου εχει χαλασει το σπυρωμα στο καρτερ και δεν παταει καλα η βιδα με αποτελεσμα να εχω διαροη μου τσιμπαει λαδακι λογικα πρεπει να ειναι κυλιδροπιστονα. το θεμα ειναι οτι εχω κανει μονο 38000 χλμ. Τη βιδα καρτερ τυλιξε την με ταινια τεφλον αρκετες φορες και δεν θα εχεις θεμα. Κανονικα αν εχει κλωτσησει το σπειρωμα θελεις καινουργιο. Το λαδακι που τσιμπαει μπορει να ειναι και απο τα τσιμουχακια μετα απο τοσα χρονια ισως χρειαζονται αλλαγη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος liasdynamics έγραψε: μετα απο 10 χρονια μαζι μου αρχισε να τσιμπαει λαδια και να μου βγαζει ενα σωρο προβληματα, μου εχει χαλασει το σπυρωμα στο καρτερ και δεν παταει καλα η βιδα με αποτελεσμα να εχω διαροη μου τσιμπαει λαδακι λογικα πρεπει να ειναι κυλιδροπιστονα. το θεμα ειναι οτι εχω κανει μονο 38000 χλμ. Για ινοβα και τα χιλιομετρα που λες, αν το ζοριζες κιολας ολα αυτά τα χρόνια, θα μπορούσες να ετοιμάζεσαι ψυχολογικά και για μια μπιελα σιγα σιγα.. φυσικά στο απεύχομαι, απλά αυτό έχει δείξει η ιστορία, κάπου εκεί στις 40000χλμ χαιρετάει η μπιέλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος ManosKTM έγραψε: Για ινοβα και τα χιλιομετρα που λες, αν το ζοριζες κιολας ολα αυτά τα χρόνια, θα μπορούσες να ετοιμάζεσαι ψυχολογικά και για μια μπιελα σιγα σιγα.. φυσικά στο απεύχομαι, απλά αυτό έχει δείξει η ιστορία, κάπου εκεί στις 40000χλμ χαιρετάει η μπιέλα. Φιλε πραγματικά είσαι πολύ καλός , εχεις καμια κρυστάλλινη σφαίρα και το ηξερες αυτό ? γιατί 2 ιννόβα που έχει στο συνεργείο που πάω, εκει γυρω βαρέσανε μπιελα. μηπως ξέρεις αν τα wave είχαν τα ιδια προβλήμτα ? Γενικά πάντως είναι τέλεια παπάκια, είναι και honda. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 24 , 2020 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2020 πριν 37 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε: Φιλε πραγματικά είσαι πολύ καλός , εχεις καμια κρυστάλλινη σφαίρα και το ηξερες αυτό ? γιατί 2 ιννόβα που έχει στο συνεργείο που πάω, εκει γυρω βαρέσανε μπιελα. μηπως ξέρεις αν τα wave είχαν τα ιδια προβλήμτα ? Γενικά πάντως είναι τέλεια παπάκια, είναι και honda. Τα Wave όχι δεν βγάζουν προβλήματα στην μπιέλα. Σπάνια πριν 4 ώρες, το μέλος Spiros77 έγραψε: Το λαδακι που τσιμπαει μπορει να ειναι και απο τα τσιμουχακια μετα απο τοσα χρονια ισως χρειαζονται αλλαγη. Αν η μηχανή του δεν είναι πεσμένη και έχει συμπίεση, τότε φταίνε μόνο τα τσιμουχάκια των βαλβίδων. Εκτός κι αν είναι κολλημένο το ελατήριο του λαδιού 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liasdynamics 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Την 24/10/2020 at 3:10 ΜΜ, το μέλος Spiros77 έγραψε: Τη βιδα καρτερ τυλιξε την με ταινια τεφλον αρκετες φορες και δεν θα εχεις θεμα. Κανονικα αν εχει κλωτσησει το σπειρωμα θελεις καινουργιο. Το λαδακι που τσιμπαει μπορει να ειναι και απο τα τσιμουχακια μετα απο τοσα χρονια ισως χρειαζονται αλλαγη. αυτο εκανα πολλα χρονια τωρα βλεπω οτι πεταει το παλι σπυρωμα σιγα σιγα ηταν να βγει και αυτο. Την 24/10/2020 at 7:36 ΜΜ, το μέλος GRR έγραψε: Τα Wave όχι δεν βγάζουν προβλήματα στην μπιέλα. Σπάνια Αν η μηχανή του δεν είναι πεσμένη και έχει συμπίεση, τότε φταίνε μόνο τα τσιμουχάκια των βαλβίδων. Εκτός κι αν είναι κολλημένο το ελατήριο του λαδιού μακαρια να ειναι τα τσιμουχακια η τα ελατηρια η καπιο κολημενο ελατηριο λαδιου μακαρι φοβαμε μν ειναι κυλινδροπιστονα. αυτο μπορω να το καταλαβω η θα πρεπει να λυθει το μοτερ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 φιλε και κιλυνδροπιστονο να ειναι ριξε 2-2.5 κατοσταρικα και θα εχεις μηχανακι για αλλα 10 χρονια γνβμη μου ειναι θ τ ανοιξεις που θ τ ανοιξεις μην αλλξεις μονο μελατηρια κ τσιμουχακια βαλβιδων αλλαξε τα ολα να τελειωνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 πριν 10 ώρες, το μέλος liasdynamics έγραψε: αυτο εκανα πολλα χρονια τωρα βλεπω οτι πεταει το παλι σπυρωμα σιγα σιγα ηταν να βγει και αυτο. μακαρια να ειναι τα τσιμουχακια η τα ελατηρια η καπιο κολημενο ελατηριο λαδιου μακαρι φοβαμε μν ειναι κυλινδροπιστονα. αυτο μπορω να το καταλαβω η θα πρεπει να λυθει το μοτερ? Για να διαπιστώσεις αν το κυλινδροπίστονο έχει φθορά πρέπει να πάρεις ένα συμπιεσόμετρο, να το συνδέσεις εκεί που βιδώνει το μπουζί, και να μετρήσεις συμπίεση. Αλλά ποτέ στην ζωή μου δεν έχω δει μηχανικό μοτοσυκλετών να κάνει αυτήν την δουλειά, και όταν του πας το μηχανάκι και του λες ότι καίει πολύ λάδι σου πετάει την ατάκα: " Θέλεις τσιμουχάκια βαλβίδων και κυλινδροπίστονο" πριν 7 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε: φιλε και κιλυνδροπιστονο να ειναι ριξε 2-2.5 κατοσταρικα και θα εχεις μηχανακι για αλλα 10 χρονια γνβμη μου ειναι θ τ ανοιξεις που θ τ ανοιξεις μην αλλξεις μονο μελατηρια κ τσιμουχακια βαλβιδων αλλαξε τα ολα να τελειωνεις 2-2,5 κατοστάρικα είναι πολλά, 150-200 ευρώ μου ακούγεται ποιο νορμάλ τιμή. Καλύτερα να κάνει ρεκτιφιέ 1 χιλιοστό στον γνήσιο κύλινδρο σε αξιόπιστο μαγαζί με ρεκτιφιέ και να βάλει γνήσιο πιστόνι, παρά να αγοράσει καινούργιο κυλινδροπίστονο, το γνήσιο το κυλινδροπίστονο του innova έχει 100 ευρώ, ενώ αν κάνει ρεκτιφιέ 30 ευρώ κοστίζει το ρεκτιφιέ και 35 ευρώ το γνήσιο το πιστόνι σύνολο 65 ευρώ. Και φυσικά πολύ καλό στρώσιμο. Και για φλάντζες θα πρότεινα μάρκας federal, είναι πολύ καλής ποιότητας και θα αντέξουν, και είναι ποιο φθηνές από τις γνήσιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 Τσιμουχακθα βαλβίδων δεν θα αλλάξει;;τη ρύθμιση τζάμπα θα του την κάνουν;;εργατικά δεν έχει;;επίσης ανοίγοντας μπορεί ν βγει κ κάτι ακόμα...τα 250 εύκολα πλησιαζονται ίσως κ ξεπερνιουνται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 54 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε: Τσιμουχακθα βαλβίδων δεν θα αλλάξει;;τη ρύθμιση τζάμπα θα του την κάνουν;;εργατικά δεν έχει;;επίσης ανοίγοντας μπορεί ν βγει κ κάτι ακόμα...τα 250 εύκολα πλησιαζονται ίσως κ ξεπερνιουνται Μια ενδεικτική τιμή: Πιστόνι γνήσιο: 35 ευρώ Ρεκτιφιέ: 30 ευρώ Φλάντζες federal: 12 ευρώ Τσιμουχάκια βαλβίδων γνήσια σετ: 5 ευρώ Τρίψιμο βαλβίδων: 30 ευρώ + εργατικά κανένα 80αρι, σύνολο 192 ευρώ Τώρα εαν χρειαστεί και καδένα και τεντωτήρα μαζί, θα βγει 192+15+20=227 ευρώ (15 ευρώ η καδένα η γνήσια, 20 ευρώ ο γνήσιος ο τεντωτήρας). Αν στην χειρότερη έχει μπόσικο η μπιέλα, τότε θα ξεπεράσει τα 250 ευρώ όπως λες Εμένα ο μηχανικός όταν μου έκανε επισκευή στην μηχανή στο innova μου πήρε 130 ευρώ στο σύνολο (μαζί με τα εργατικά) και είχε αλλάξει τα εξής: Πιστόνι γνήσιο, ρεκτιφιέ στον γνήσιο κύλινδρο, ιμιτασιόν καδένα μάρκας w-standard, ιμιτασιόν βαλβίδες w-standard, ιμιτασιόν τσιμουχάκια βαλβίδων w-standard, ιμιτασιόν φλάντζες (μάρκα δεν θυμάμαι), λάδι κινητήρα (φθηνό πρέπει να έβαλε). Πολύ καλή και δίκαιη τιμή αν αναλογιστείς ότι μου έβαλε αρκετά πράγματα που ήταν ιμιτασιόν. Άλλοι μηχανικοί βάζουν ιμιτασιόν ανταλλακτικά και τα χρεώνουν για γνήσια Την 24/10/2020 at 11:22 ΠΜ, το μέλος liasdynamics έγραψε: μετα απο 10 χρονια μαζι μου αρχισε να τσιμπαει λαδια και να μου βγαζει ενα σωρο προβληματα, μου εχει χαλασει το σπυρωμα στο καρτερ και δεν παταει καλα η βιδα με αποτελεσμα να εχω διαροη μου τσιμπαει λαδακι λογικα πρεπει να ειναι κυλιδροπιστονα. το θεμα ειναι οτι εχω κανει μονο 38000 χλμ. Τα μπουζί σου τα λαδώνει? Η τάπα του λαδιού αν έχει χαλάσει το σπείρωμα λογικά θα επισκευαστεί έτσι όπως δείχνει σ αυτό το βίντεο, εκτός κι αν υπάρχει άλλος τρόπος Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2020 από τον GRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 Αν το ανοίξεις είναι αμαρτία να μην αλλάξεις και μια μπιελα, αργότερα θα θέλεις δευτερο λύσιμο.. Στο καζε ρ που έχω εκανα επισκευή με 380€ με τα πάντα γνησια από μπιελα μέχρι φλαντζες και ειναι ετοιμο για αλλα 20 χρονια τωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 πριν 27 λεπτά, το μέλος ManosKTM έγραψε: Αν το ανοίξεις είναι αμαρτία να μην αλλάξεις και μια μπιελα, αργότερα θα θέλεις δευτερο λύσιμο.. Δε θέλω μα το πάρεις στραβά, αλλά το μοτέρ δεν είναι βαλίτσα να ανοίξεις ένα φερμουάρ και να βγάλεις όλο το περιεχόμενο, το να λύσεις μια κεφαλή για να βγάλεις τον κύλινδρο είναι 10 λεπτά υπόθεση, το να κόψεις τα καρτερ στη μέση έχει πολύ δουλειά, από τη στιγμή που θα λυθεί ο κύλινδρος μπορεί να τσεκάρει και μπιέλα, η καύση λαδιού δε σχετίζεται με προβλήματα μπιελας, γενικά αν δεν υπάρχει λόγος δεν βάζουμε χέρι στο μοτέρ, υπάρχει σοβαρότερος κίνδυνος να προκαλέσουμε εμείς βλάβη. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 πριν 50 λεπτά, το μέλος ManosKTM έγραψε: Αν το ανοίξεις είναι αμαρτία να μην αλλάξεις και μια μπιελα, αργότερα θα θέλεις δευτερο λύσιμο.. Στο καζε ρ που έχω εκανα επισκευή με 380€ με τα πάντα γνησια από μπιελα μέχρι φλαντζες και ειναι ετοιμο για αλλα 20 χρονια τωρα. Στα πόσα χιλιόμετρα την έκανες την επισκευή? Την μπιέλα την άλλαξες προληπτικά, ή είχε αρχίσει να ακούγεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος GRR έγραψε: Μια ενδεικτική τιμή: Πιστόνι γνήσιο: 35 ευρώ Ρεκτιφιέ: 30 ευρώ Φλάντζες federal: 12 ευρώ Τσιμουχάκια βαλβίδων γνήσια σετ: 5 ευρώ Τρίψιμο βαλβίδων: 30 ευρώ + εργατικά κανένα 80αρι, σύνολο 192 ευρώ Τώρα εαν χρειαστεί και καδένα και τεντωτήρα μαζί, θα βγει 192+15+20=227 ευρώ (15 ευρώ η καδένα η γνήσια, 20 ευρώ ο γνήσιος ο τεντωτήρας). Αν στην χειρότερη έχει μπόσικο η μπιέλα, τότε θα ξεπεράσει τα 250 ευρώ όπως λες Εμένα ο μηχανικός όταν μου έκανε επισκευή στην μηχανή στο innova μου πήρε 130 ευρώ στο σύνολο (μαζί με τα εργατικά) και είχε αλλάξει τα εξής: Πιστόνι γνήσιο, ρεκτιφιέ στον γνήσιο κύλινδρο, ιμιτασιόν καδένα μάρκας w-standard, ιμιτασιόν βαλβίδες w-standard, ιμιτασιόν τσιμουχάκια βαλβίδων w-standard, ιμιτασιόν φλάντζες (μάρκα δεν θυμάμαι), λάδι κινητήρα (φθηνό πρέπει να έβαλε). Πολύ καλή και δίκαιη τιμή αν αναλογιστείς ότι μου έβαλε αρκετά πράγματα που ήταν ιμιτασιόν. Άλλοι μηχανικοί βάζουν ιμιτασιόν ανταλλακτικά και τα χρεώνουν για γνήσια Τα μπουζί σου τα λαδώνει? Η τάπα του λαδιού αν έχει χαλάσει το σπείρωμα λογικά θα επισκευαστεί έτσι όπως δείχνει σ αυτό το βίντεο, εκτός κι αν υπάρχει άλλος τρόπος βρε στο 50 ρικο θα τα χαλασουμε??παντως εμπειρικα απο μενα οποτε εκανα μπατζετ για οτιδηποτε ανακαινιση σπιτιου βαλαβη αυτοκινητου μηχανης κλπ ακομα και για ταξιδι στη καλυτερη μου εβγαινε ενα καπελο +20% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 41 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε: βρε στο 50 ρικο θα τα χαλασουμε??παντως εμπειρικα απο μενα οποτε εκανα μπατζετ για οτιδηποτε ανακαινιση σπιτιου βαλαβη αυτοκινητου μηχανης κλπ ακομα και για ταξιδι στη καλυτερη μου εβγαινε ενα καπελο +20% Δυστυχώς μας κατάντησαν να μετράμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2020 από τον GRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος GRR έγραψε: Στα πόσα χιλιόμετρα την έκανες την επισκευή? Την μπιέλα την άλλαξες προληπτικά, ή είχε αρχίσει να ακούγεται? Ακουγόταν από τις 47000 χλμ. Γύρω στις 49000 το εκανα επισκευή. Ολα αυτά έγιναν από φαγωμένη αντλία λαδιού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2020 (τροποποιήθηκε) Εγώ θα συνιστούσα αλλαγή μπιέλας προληπτικά μόνο αν έχει πάνω από 100.000 χλμ. Ο φίλος έχει μόνο 38.000 χιλιόμετρα. Αλλά και πάλι η μπιέλα μπορεί να τσεκαριστεί αν έχει μπόσικο με λυμμένο μόνο τον κύλινδρο όπως είπε και ο Tasos Meli Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2020 από τον GRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liasdynamics 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 Την 28/10/2020 at 3:07 ΜΜ, το μέλος GRR έγραψε: Μια ενδεικτική τιμή: Πιστόνι γνήσιο: 35 ευρώ Ρεκτιφιέ: 30 ευρώ Φλάντζες federal: 12 ευρώ Τσιμουχάκια βαλβίδων γνήσια σετ: 5 ευρώ Τρίψιμο βαλβίδων: 30 ευρώ + εργατικά κανένα 80αρι, σύνολο 192 ευρώ Τώρα εαν χρειαστεί και καδένα και τεντωτήρα μαζί, θα βγει 192+15+20=227 ευρώ (15 ευρώ η καδένα η γνήσια, 20 ευρώ ο γνήσιος ο τεντωτήρας). Αν στην χειρότερη έχει μπόσικο η μπιέλα, τότε θα ξεπεράσει τα 250 ευρώ όπως λες Εμένα ο μηχανικός όταν μου έκανε επισκευή στην μηχανή στο innova μου πήρε 130 ευρώ στο σύνολο (μαζί με τα εργατικά) και είχε αλλάξει τα εξής: Πιστόνι γνήσιο, ρεκτιφιέ στον γνήσιο κύλινδρο, ιμιτασιόν καδένα μάρκας w-standard, ιμιτασιόν βαλβίδες w-standard, ιμιτασιόν τσιμουχάκια βαλβίδων w-standard, ιμιτασιόν φλάντζες (μάρκα δεν θυμάμαι), λάδι κινητήρα (φθηνό πρέπει να έβαλε). Πολύ καλή και δίκαιη τιμή αν αναλογιστείς ότι μου έβαλε αρκετά πράγματα που ήταν ιμιτασιόν. Άλλοι μηχανικοί βάζουν ιμιτασιόν ανταλλακτικά και τα χρεώνουν για γνήσια Τα μπουζί σου τα λαδώνει? Η τάπα του λαδιού αν έχει χαλάσει το σπείρωμα λογικά θα επισκευαστεί έτσι όπως δείχνει σ αυτό το βίντεο, εκτός κι αν υπάρχει άλλος τρόπος Δεν το έχω κοιτάξει σωστός. Αλλά δεν θα με άφηνε αν λαδωναν? Έτσι τουλάχιστον γίνονταν σε άλλο παπί που είχα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος liasdynamics έγραψε: Δεν το έχω κοιτάξει σωστός. Αλλά δεν θα με άφηνε αν λαδωναν? Έτσι τουλάχιστον γίνονταν σε άλλο παπί που είχα. Έτσι είναι. Το δικό μου όταν μου λάδωνε το μπουζί, είτε δεν έπαιρνε μπρος, είτε έκανε σκασίματα στην πορεία Αλλά μέχρι να το επισκευάσεις, τσέκαρε κάθε 6-7 ημέρες τα λάδια και συμπλήρωνε για να μην πάθει ζημιά η μπιέλα και ο στρόφαλος και ανέβει μετά το κόστος επισκευής. Τα λάδια τσεκάρονται με ξεβιδωμένο τον δείκτη, και βέβαια στο κεντρικό σταντ σε ισιάδι. 700 ml παίρνει σύνολο το innova Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liasdynamics 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2020 Την 3/11/2020 at 5:20 ΜΜ, το μέλος GRR έγραψε: Έτσι είναι. Το δικό μου όταν μου λάδωνε το μπουζί, είτε δεν έπαιρνε μπρος, είτε έκανε σκασίματα στην πορεία Αλλά μέχρι να το επισκευάσεις, τσέκαρε κάθε 6-7 ημέρες τα λάδια και συμπλήρωνε για να μην πάθει ζημιά η μπιέλα και ο στρόφαλος και ανέβει μετά το κόστος επισκευής. Τα λάδια τσεκάρονται με ξεβιδωμένο τον δείκτη, και βέβαια στο κεντρικό σταντ σε ισιάδι. 700 ml παίρνει σύνολο το innova εισαι σιγουρος για τα 700 ml? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος liasdynamics έγραψε: εισαι σιγουρος για τα 700 ml? Ναι είμαι σίγουρος γιατί 1ον το γράφει στο manual, και 2ον αν αλλάξεις τα λάδια και βάλεις 700ml και τα τσεκάρεις με ξεβιδωμένο τον δείκτη, ο δείκτης θα δείξει στο σωστό σημείο (αρκεί να είναι σε ισιάδι το μηχανάκι για να δείξει σωστά) Το λέει και σ αυτό το βίντεο στο 02:12 Εσύ τόσα χρόνια πόση ποσότητα λαδιού έβαζες όταν άλλαζες τα λάδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liasdynamics 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος GRR έγραψε: Ναι είμαι σίγουρος γιατί 1ον το γράφει στο manual, και 2ον αν αλλάξεις τα λάδια και βάλεις 700ml και τα τσεκάρεις με ξεβιδωμένο τον δείκτη, ο δείκτης θα δείξει στο σωστό σημείο (αρκεί να είναι σε ισιάδι το μηχανάκι για να δείξει σωστά) Το λέει και σ αυτό το βίντεο στο 02:12 Εσύ τόσα χρόνια πόση ποσότητα λαδιού έβαζες όταν άλλαζες τα λάδια? 700 ml εβαζα περιπου μονο τωρα του εβαλα 1 λιτρο και δεν ειδα τρελη διαφορα με πριν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2020 Την 24/10/2020 at 11:22 ΠΜ, το μέλος liasdynamics έγραψε: μετα απο 10 χρονια μαζι μου αρχισε να τσιμπαει λαδια εχεις αλλάξει ποτέ το φίλτρο αέρα ? ειναι ψεκαστό το παπί ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liasdynamics 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος innova 04 έγραψε: εχεις αλλάξει ποτέ το φίλτρο αέρα ? ειναι ψεκαστό το παπί ? ναι εχει αλλαχτει οχι καρμπυρατερ ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2020 Τώρα δα, το μέλος liasdynamics έγραψε: ναι εχει αλλαχτει ειχε καθόλου λάδι, η ηταν εντελως στεγνό το υλικό του φίλτρου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες