efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2020 Όπως αναφέρθηκε και εδώ ... Triumph Trident Design Prototype το οποίο μας προϊδεάζει για το νέο γυμνό της εταιρείας το οποίο θα κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη, θα φοράει 3κύλινδρο κινητήρα(πιθανότατα αυτόν του street triple του 2015) και θα τοποθετηθεί κάτω από το υπάρχον street triple, ανταγωνιζόμενο μοντέλα όπως τα γιαπωνέζικα ΜΤ-07, SV650, Z650...αναμενόμενη τιμή ίσως και κάτω από £7.500 στην Αγγλία. Θα υπάρχει και έκδοση για διπλώματα Α2...ο περιορισμός της ιπποδύναμης θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, ώστε με την απλή αλλαγή λογισμικού της ECU στην Α2 έκδοση να γίνεται full-power χωρίς να χρειάζεται καμία μετατροπή στα μηχανικά μέρη. Αναμένεται την άνοιξη του 2021. Πηγή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος efkola έγραψε: 1 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2020 Λεπτομέρειες εδώ . Αναμενόμενη τιμή: 8.000€ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2020 Τρικύλινδρο 660 το Triumph, 80 ίπποι. Δικύλινδρο 660 το Aprilia, 100 ίπποι. Τι σας μοιάζει λογικό σε όλο αυτό; Endo με taxi, το street triple 675 του 2008 που είχα, ανακοίνωνε 108 και είχε 93 τροχό. Το δε CBR600FY μου, του 2000 είχε 98 τροχό. Αλλά ήρθε η πρόοδος και...έχασε 28 ονομαστικούς (το triumph). Κι αυτό είναι εξέλιξη τώρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 θα φανεί, δεν τρελάθηκα πάντως , περιμένα περισσότερα αισθητικά μάλλον , κάτι με το ρεζερβουάρ ίσως , σαν δυσανάλογο δείχνει το καντράν με άρεσε πολλά πάντως, έχει κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2020 Θυμίζει λίγο cb ή εγώ τα έχω μπερδέψει; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2020 πριν 12 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: Θυμίζει λίγο cb ή εγώ τα έχω μπερδέψει; Μαλλον τα εχεις μπερδεψει. Εμενα δεν μου φερνει καθολου προς cb. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2020 πριν 12 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: Θυμίζει λίγο cb ή εγώ τα έχω μπερδέψει; Ποιό CB εννοείς πες μας, να σου πούμε αν το θυμίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2020 πριν 46 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ποιό CB εννοείς πες μας, να σου πούμε αν το θυμίζει. Γιατί έχει σημασία ρε μάικ? Εσένα σου θυμίζει οποιοδήποτε cb? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2020 πριν 21 λεπτά, το μέλος fasarias έγραψε: Γιατί έχει σημασία ρε μάικ? Εσένα σου θυμίζει οποιοδήποτε cb? Το πως αντιλαμβάνεται κανείς την ομοιότητα-θύμιση, είναι δαφορετικό, άλλος κρίνει το γενικό σουλούπι, άλλος κρίνει μεμονωμένα χαρακτηριστικά, άλλος κρίνει από ΕΝΑ μόνο χαρακτηριστικό κ.ο.κ. Δεν μου έρχεται κάποιο CB, ούτε το 650 ούτε το 500 να μοιάζει άμεσα, αλλά μην βιαζόμαστε, ας δούμε σε ποιό βρίσκει θύμιση ο Ηλίας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2020 πες ρε Μάικ μαμώ τη τρέλα μου : σου θυμίζει cb ? Πες άμα σου βαστάει ρε Μαικ Όχι , άμα θες , πες ρε Μαικ άμα σου θυμίζει οποιοδήποτε cb Σου θυμίζει κάποιο cb ρε Μαικ ? Μάικ , τελικά θα πεις ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος fasarias έγραψε: Μαλλον τα εχεις μπερδεψει. Εμενα δεν μου φερνει καθολου προς cb. πριν 4 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ποιό CB εννοείς πες μας, να σου πούμε αν το θυμίζει. Αρχικά να πω πως εννοούσα σαν πρώτη ματιά χωρίς να κάνω ζουμ και απλά κοιτωντας την φωτό το πρωί από το κινητό χαχα Σαν πρώτη εικόνα μου έσκασε το cb650r Προσοχή δεν λέω ότι δεν μ αρεσει. Και τα 2 τα θεωρώ κουκλια, και προφανως διακρίνω τις διαφορές τους. Απλά μου θύμισε έντονα το χοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 Εμένα από πλάγια, κυρίως λόγω τεπόζιτου, μου φέρνει σε r9t Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2020 ένα πρώτο ριβιού απο το συμπαθέστατο John Hogan του Bike World προφανώς Βρετανός όταν μιλά για εγχώριο προιόν , οπότε αναμενόμενες οι όποιες σάλτσες γενικά υπάρχει μια άποψη ότι σαν μηχανάκι δικαιολογημένα κοστίζει το κάτι έξτρα , το πακέτο θεωρείται ισορροπημένο για την κατηγορία των ΜΤ-07 , SV650, Z650 οψόμεθα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2020 Είναι το ομορφότερο νεορετρό και σίγουρα θα αρέσει και στους παλαιορετρολάγνους. Δηλαδή μου αρέσει πάρα πολύ! Ελπίζω... να παίρνει σχάρα πίσω (μπορεί να φαίνεται κουφό σε μερικούς αλλά τη θεωρώ απαραίτητη). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.500 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2020 πριν 12 ώρες, το μέλος TKM έγραψε: Ελπίζω... να παίρνει σχάρα πίσω (μπορεί να φαίνεται κουφό σε μερικούς αλλά τη θεωρώ απαραίτητη). Αυτό, θα έπρεπε να υπάγεται στην κατηγορία "Περιύβριση Εργου" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArisD 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται λίγο φτηνιάρικο.... Καλά η αναφορά honda cb κορυφή ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος ArisD έγραψε: Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται λίγο φτηνιάρικο.... Καλά η αναφορά honda cb κορυφή ! Δεν το έχω δει από κοντά αλλά γενικότερα , ποτέ δεν έχω συναντήσει φτηνιάρικο Triumph Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες