Jump to content

ArisD

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  52
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

38 Excellent

Σχετικά με το μέλος ArisD

 • Κλάση
  Γυρνάει δεν γυρνάει

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

Η λίστα των πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη και δεν εμφανίζεται σε άλλα μέλη.

 1. Και τι τους ξεπλένει αυτό ;;; Ίσα ίσα στα αυτιά μου το κάνει χειρότερο ! Ξεπούλημα κανονικό ! Καλός είναι. Στο εξωτερικό υπάρχουν άνθρωποι που λένε τη γνώμη τους και δεν κάνουν εκπομπές τοποθέτησης προϊόντων που όλα είναι υπέροχα καταπληκτικά και βελτιωμένα ?
 2. ArisD

  Μπουζί

  Ας μην υπάρχουν κανόνες (γραπτοί ή άγραφοι) Ας γράφουμε χωρίς τόνους Ας γράφουμε greekglish Δεν είναι έτσι ακριβώς φίλε. Καταλαβαίνω τη καλή σου διάθεση και το σκεπτικό και μπράβο σου αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο εν έτη 2021 να βρούμε ένα τρόπο να δείξουμε στα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας σεβασμό ! Αν καταλαβαίνεις το δικό μου σκεπτικό...
 3. Ο Ryan o Θεούλης δεν εξετάζει την ποιότητα των λαδιών αλλά την ποιότητα των κινητήρων μέσω της ανάλυσης των λαδιών. Όπως λέει σε πάρα πολύ μικρό δείγμα από ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες εξετάζει τα λάδια για να δει πόσα μικροσωματίδια του κινητήρια (γρέζια κλτ) πέρασαν μέσα σε αυτά.
 4. Απόλυτη αλήθεια !!! Σε 2 και 4 τροχούς όλα είναι υπέροχα ! ?
 5. ArisD

  Μπουζί

  Δεν θα πω για τα μπουζί, γιατί και απαντήθηκε και εύκολα θα βρει ο φίλος πληροφορίες. Αλλά ρε παιδιά 2021 έχουμε ! Αν ο φίλος έχει πρόβλημα, που πολύ κόσμος έχει, είτε μαθησιακές δυσκολίες, είτε απλά δεν γνωρίζει καλή ορθογραφία, όπως εγώ άλλωστε, μπορεί είτε να googlάρει είτε να κατεβάσει μια εφαρμογή !
 6. Καλώς ήρθες φίλε και με το καλό να πάρεις και το δίπλωμα. Από σχολή οδηγών: Δικαίωμα οδήγησης για μοτοσυκλέτες μέγιστης ισχύος 35 kW (46,94 hp) και με μέγιστο λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,2 kW/kg, που δεν προέρχονται από διασκευή άλλης μοτοσυκλέτας, ισχύος μεγαλύτερης του διπλάσιου της ισχύος της διασκευασθείσας μοτοσυκλέτας. Sxv και λοιπά πολεμικά S/M τα ξεχνάς εκτός αν ξέρει τι είναι και τι χρειάζονται για τη συντήρηση τους - που χωρίς παρεξήγηση δεν νομίζω - και κοιτάς κάτι που Α) να σε καλύπτουν με το δίπλωμα - σε αυτό θα σε βοηθήσουν άλλα μέλη γιατί όταν εγώ έβγαλα δίπλωμα δεν υπήρχαν αυτά Β) να σε εισάγει ομαλά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, να είναι σχολείο και να μάθεις από την αρχή να οδηγάς σωστά και ΄όχι να παλέυεις με ένα θηρίο που δεν θα μπορείς να το κουμαντάρεις. DRZ αν σε καλύπτει θεωρώ πως είναι καλή περίπτωση αφού θες SM τώρα αν θα βρεις σε νορμάλ χρήματα είναι μια άλλη περίπτωση !
 7. ArisD

  Σπειρωμα μπουζι

  Αν τα λυπάσαι ρε φίλε φτιάξτο σωστά και μια φορά γιατί όπως λέει ο λαός η φτήνια τρώει τον παρά !
 8. ArisD

  KTM duke 390 Info & upgrade.

  Όπως είπε και ο φίλος η Autosol κάνει πολύ καλή δουλεία. Στην περίπτωση σου επειδή αυτό που θέλεις να αφαιρέσεις είναι ελάχιστο εγώ θα πω οποιαδήποτε αλοιφή για γυάλισμα μετάλλων. Εννοείτε δοκιμή σε κρυφό σημείο. Ελάχιστη ποσότητα - πάντα γάντια με αυτά τα χημικά και πολύ καλό ξέβγαλμα με καθαρά πανιά !
 9. Σωστός. Διορθώσεις : Rpha11 από :369,90€ Xlite 803 από: 443€ Suomy sr-gp δεν βρίσκω τιμή στην Ελλάδα - για αυτό το έβαλα με ερωτηματικό γιατί η τιμή αφορά το απλό Sr. Το ΝΧR δε το έβαλα επειδή ήδη προτάθηκε - ναι το αντίστοιχο είναι το X-spirit3 Παρόλα τα λάθη μου η ουσία θεωρώ πως μένει η ίδια ! Αλλού τα 370 αλλού 550 !
 10. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Πολύ μεγάλη κουβέντα...Καταλαβαίνω όμως το φίλο γιατί με τα κρίμα και τα ευχολόγια κάθε 3 και λίγο ένας άνθρωπος χάνεται στην άσφαλτο σαν να έχουμε πόλεμο και δεν κάνουμε τίποτα για αυτό, παρά μόνο σοκαριζόμαστε για λίγο και ξανά μετά τα ίδια ! Αν περιμένουμε μέσα από ευχολόγια και κρατικές παρεμβάσεις - ας γελάσω - να αλλάξει αυτή, όπως και οποιαδήποτε κατάσταση τότε είμαστε πραγματικά άξιοι της μοίρας μας.
 11. Δυο είχε ο φίλος στο μυαλό του και του προτείνατε/μαι άλλα 22 ! ? Για το xlite 803 και suomy sr- GP δεν έχω άποψη. Για όλα τα υπόλοιπα όμως έχω προσωπική εμπειρία - είτε βρίσκονται στη κατοχή μου - είτε τα έχει φίλος μου σε ίδιο μέγεθος και τα έχω δοκιμάσει. - Θέλω να πω επίσης πως οι προτάσεις που έγιναν ναι μεν είναι όλες στην ίδια τοπ κατηγορία - και προφανώς είναι όλα καλά σε γενικές γραμμές - άσε που όποιο σου καθίσει καλύτερα στο κεφάλι σου θα πάρεις - αλλά δεν βρίσκονται στην ίδια κλίμακα οικονομικά !!! Και εξηγούμαι με τιμές τις χαμηλότερες τιμές στην Ελλάδα: BELL RACE STAR 499,90€ BELL PRO STAR 544,90€ XLITE 803 377€ XLITE 803RS 507€ SHOEI NXR 384,46€ SUOMY SR 399€? HJC RPHA11 279,90€ Αλλού τα 280€ του hjc αλλού τα 500+ του bell ή του shoei - Σαν κάτοχος και των τριών θα σου πω πως αυτή η διαφορά δεν φαίνεται !!! Και αν φαίνεται δεν είναι ανάλογη. Επίσης το rpha σου δίνει μαζί με την αγορά και σκουρόχρωμη ζελατίνα - που 9/10 θα τη αγοράσουμε ξεχωριστά οπότε +50€ Από την άλλη το shoei σου δίνει τη δυνατότητα αγοράς φωτοχρωμικής ζελατίνας - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και πολύ πρακτικό αλλά η τιμή της (165€) καθόλου ευχάριστη ! Πρόταση μου είναι να δοκιμάσεις το rpha11, που εγώ και πολλοί άλλοι δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα σε βροχή, όπως ο φίλος πιο πάνω. Βέβαια είναι λίγο πιο θορυβώδες πράγμα που θα σε ενοχλήσει μόνο σε ταξιδάρες αλλά θα σε ευχαριστήσει με τον αερισμό του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε τι πωλήσεις έχει κάνει και ότι έχει καταφέρει να μπαίνει στην ίδια κατηγορία - συζήτηση με όλα τα υπόλοιπα top κράνη.
 12. ArisD

  CBF100FA VS TIGER 1050!

  Γειά σου φίλε ! Αρχικά πιστεύω ότι το FZ1 σε καλύπτει. Από εκεί και πέρα ανάμεσα σε cbf1000 και τίγρη 1050 δαγκωτό το δεύτερο από μένα ! Ανώτερο με χαρακτήρα και κάτι διαφορετικό από την απλή αναβάθμιση που είναι η διαδρομή 600 σε 1000
 13. ArisD

  Triumph Daytona 675 vs Suzuki GSX-R 600

  Δεν σε πτόησε το παραμύθι που σου πούλησε ο φίλος σου.... Δυστυχώς το έχεις πάρει απόφαση οπότε ότι και να πούμε... Από εκεί και πέρα. Έλεγχος σε καλίμπρα μοτοσυκλετών δεν έγινε απ'ότι κατάλαβα. Ζήτα από το μηχανικό σου γραπτό κοστολόγιο για ΟΛΑ. Γιατί αν τα φτιάξεις όλα αυτά με 1000€ εγώ θα κάτσω να...! Πάρε Ερμίδη και ρώτα τιμή για δισκόπλακες. Αν η ζάντα είναι ίσια και δεν μπλέξεις με μάνες σταυρούς και κλάμματα. Σωληνάκια υψηλής. Τακάκια. Πάνε σε μπογιατζή και ρώτα κοστολόγιο για επιδιόρθωση και βάψιμο σπασμένων πλαστικών - εξάτμισης + καπάκι βολάν. Ηλεκτρολογικό πρόβλημα άγνωστο. Λάδια, φίλτρα, μπουζί, παραφλού (αν δεν χάνει το ψυγείο), υγρά φρένων, ρύθμιση βαλβίδων, φλάντζα καπακιού καθαρισμός και συγχρονισμός σωμμάτων ψεκασμού, λάστιχα. Αντίβαρα. Φτερό μπροστινό τροχού. Στοπ τιμονιού. Αναρτήσεις ας πούμε ότι δεν θέλουν σέρβις. Εργασία Αυτά βλέπω εγώ από τις φωτό + οτιδήποτε άλλο που δεν ξέρουμε και θα προκύψει στην πορεία... Ποιά 1000€ ?????
 14. ArisD

  Triumph Daytona 675 vs Suzuki GSX-R 600

  Φιλες Graves, που πας να μπλέξεις που λέει και ο Γιώργος !!! Απαπαπαπαπαπα που λέει η Βανδή ή μακριά μακριά που λέει η Πρωτοψάλτη ! Χίλια πράγματα θέλουν άλλαγμα. Και πέρα από αυτά που φαίνονται (πλαστικά, βάσεις, γρατζουνιές, ζάντες κτλ) πόσα θα είναι αυτά που δεν φαίνονται ! Πχ αυτό που σου λένε για τα ρεύματα, ή το ψυγείο....και ποιός ξέρει τι άλλο. Ακόμα και οι δισκόπλακες και ας με διορθώσουν οι γνώστες δεν πρέπει να είναι οι μαμά σε μοτοσυκλέτα με 22Κ χιλιόμετρα !!! Αντίβαρα ? Στο μοτέρ αριστερά που έχει φύγει το χρώμα ? Γενικά μια κατάσταση που λέει για να μην πω φωνάζει για τον ιδιοκτήτη πολλά πράγματα ! Που πας να μπλέξεις !
 15. Τόσα πολλά που θέλω να σχολιάσω που δεν έχω το κουράγιο. Κλασσικό φόρουμ πάντως ή για να είμαι πιο δίκαιος κλασσικοί συμμετέχοντες. Η δικιά μου είναι καλύτερη. Η άποψη πάντα ? Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς καμία όρεξη αντιπαράθεσης. Όσο για το φίλο πάρε ρε αγόρι μου αυτό που σου αρέσει. Άκου 2-3 απόψεις αλλά μέχρι εκεί. Αν δεν ξέρεις διάβασε την αντίστοιχη ιστορία με το Χότζα ! Καλά Χριστούγεννα σε όλους !
×
×
 • Create New...