innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Πωπω καινουργιο φαινεται. Το 650 ειναι ετσι? Καλοριζικο και προσοχη επειδη εκτος απο χαρος ειναι και ολιγον πυροτεχνημα απ' οτι λενε, αλλα φανταζομαι με σωστη συντηρηση σε μη αγωνιστικους ρυθμους θα εισαι οκ. Βασικα αυτο το μηχανακι ειναι αυτο που νομιζει ο μεσος ανθρωπος οτι ειναι τα lc4 (οντως αγωνιστικο μεγαλο μοταρντ). Ουαου απλα. Ναι, 628 cc Καινούργιο ? Η φωτο, ειναι τα μαμίσια μαρσπιέ. Σχεδόν άθικτα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 7 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Εχω παθει shock. Ελεγα ποτε θα ανοιξω εγω θεμα στα Ευχαριστα με αυτο το μηχανακι αλλα εχουν παει ολα λαθος Πωπω καινουργιο φαινεται. Το 650 ειναι ετσι? Καλοριζικο και προσοχη επειδη εκτος απο χαρος ειναι και ολιγον πυροτεχνημα απ' οτι λενε, αλλα φανταζομαι με σωστη συντηρηση σε μη αγωνιστικους ρυθμους θα εισαι οκ. Βασικα αυτο το μηχανακι ειναι αυτο που νομιζει ο μεσος ανθρωπος οτι ειναι τα lc4 (οντως αγωνιστικο μεγαλο μοταρντ). Ουαου απλα. Επειδή λες οτι θέλεις να ανοίξεις θεμα κάποια μέρα εχω να σου πω πως δεν αληθευει, αυτό διοτι το συγκεκριμένο είναι 2006+ με μικρότερη διαδρομή τις βελτιώσεις σε αναρτήσεις κλπ .Εξηγώντας: 2001-2003 = πυροτεχνημα , υπάρχει κόσμος που με λιγη μοντιφα εφτιαξε το κύριο μοτερικό προβλημα που ηταν η λιπανση σε big end και τα ρουλεμαν του, αν και παρόλα αυτά το μεγαλο αγκαθι ήταν το καρμπ της ντελόρτο . τελος 2003-2005= 644cc 82χ100, βελτιωμένο σε πολλους τομείς και κυριως διοδους λαδιου για αξιοπιστία, με fcr 41 mx , it works. τελος 2005-2006-2008 = Το πιο αξιοπιστο από τα fe/fs650 αρια με λιγότερα κυβικά στα 628 τα οποία βγήκαν από την διαδρομή (80χ100), ακόμα καλύτερες διοδοι λαδιού , πιο παχια μπαρα (pin) στροφάλου απο τα 32μμ στα 35 χιλιοστά και ανοδιομένο πιστόνι από το εργοστάσιο. Αυτες είναι κάποιες από τις κύριες αλλαγές, τα τελευταία 2007 οπως αυτό του θέματος έλαβαν ολοκληρωμένη βελτίωση στις αναρτήσεις με σταυρό από cnc ,(triple clamps), o οποιος ηταν και ρυθμιζομενος προς το οφφσετ , νέα πιρουνια 48αρια με καρτριτζ ,με μικρότερα εμβολα για μειωση τριβής κλπ.... η λίστα είναι μακριά για τις βελτιώσεις ανα τα χρόνια. Ρίξε ενα μάτι εδώ και μορφώσου αν σε ενδιαφέρει όπως και εγω τωρα που μας λιγουρεψε ο ιννοβας.http://husaberg.org/wiki/husaberg-motorcycle-year-changes Οποιος τα λέει πυροτέχνημα ή τα πήρε για λάθος χρήση ή νομιζε οτι το μανουαλ είναι διακοσμητικό. Δεν χρειαζονται προκαταλήψεις ούτε φήμες , μάτια ανοιχτά προς το τι πήρες χρειάζονται. Και ο συντονιστής μας σίγουρα ξέρει τι έχει στο γκαράζ του. Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2020 από τον Denzo 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Denzo έγραψε: Σ'ωραιοοςςςς. Δυστυχως οποιος μαστορας KTM ρωτησα τα ιδια μου ελεγε, αλλα θα το επαιρνα anyway να δω απο πρωτο χερι Θα αποθηκευσω το κατευατο και το site. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2020 θελο να βαλο ταινηες στης ζάντες. Τις δινουν δορο με μια μπανανα. Να της παρο ? @HLIAS @karellen @tre 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2020 πριν 6 λεπτά, το μέλος innova 04 έγραψε: θελο να βαλο ταινηες στης ζάντες. Τις δινουν δορο με μια μπανανα. Να της παρο ? @HLIAS @karellen @tre αινωιτε ραι φοιλλαρακη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2020 Νταξ... Όπλο Όντως αγαπημένο μηχανάκι και από μέρους μου. Τότε το σκεφτομανε να έπαιρνα ένα αλλά δεν έβγαλα να τα μπικικινια Θανασαρε, καλοσουζο το πυροτέχνημα. Να το χαρείς και όταν το βαρεθεί χτυπά ένα τηλέφωνο να φτιάξουμε τα χαρτιά... Για πες όμως ρε μπαγασα... Σοβαρά τώρα Πώς και πήρες τέτοιο όπλο; Τι μύγα σε τσίμπησε; Ή απλά κατάλαβες ότι τα Χόντα είναι μόνο για να πας στο περίπτερο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: Πώς και πήρες τέτοιο όπλο; Τι μύγα σε τσίμπησε; Θα ήπιε τίποτα μυστήρια κρασιά και τονέ βαρέσανε. Ρομπόλες δεν έχετε σαπάνου? Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2020 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2020 Την 5/9/2020 at 0:02 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε: Σκέφτηκα Θανάση, ξεχασε το σεξ και της λέω δεν χώρας, είμαι με BMX @Gouky7 Δεν σΕ τα παν καλά! Το σύνθημα είναι : BEER, SEX & BMX *Όλα μαζί δεν διαλέγεις, κατά προτίμηση και με αυτή την σειρά. Την 5/9/2020 at 1:27 ΜΜ, το μέλος innova 04 έγραψε: Το Μπέργκ, δεν εχει ουτε βασεις να βιδωσουν . Στα πρωτα χλμ αισθανομουν ανασφάλεια χωρις να ξερω τι γινεται πίσω μου + γυρναγα κεφάλι, ασ'τα δυστυχία. Μέχρι που κατάφερα να δω το κοντέρ (κατι αναμεσα σε 120-130) όπου δεν σε περνά τίποτα στο απλωμένο οδικό δίκτυο του νησιού, και μου πέρασε... (Σε αναγκαστικη μετακίνηση σε πόλη, χρειάζονται πάντως για 1002 λόγους) Στον Μπέργκο καθρέπτες, αισιόδοξο σε βλέπω Άντε και τους έβαλες πιστεύεις ότι θα βλέπεις τίποτα;! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2020 πριν 37 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: Άντε και τους έβαλες πιστεύεις ότι θα βλέπεις τίποτα;! Τα μερμήγκια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: @Gouky7 Στον Μπέργκο καθρέπτες, αισιόδοξο σε βλέπω Άντε και τους έβαλες πιστεύεις ότι θα βλέπεις τίποτα;! Είναι φίλος μου!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2020 Θαναση τι μυγα σε τσιμπηρε ρε φιλε? Μας κουφανες !!! Καλοριζικο το εργαλειο και μακαρι να το ευχαριστηθεις οσο δεν παει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2020 @innova 04 Καλορίζικο και καλοσούζοτο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2020 πριν 10 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: @innova 04 Καλορίζικο και καλοσούζοτο!!!! Μπα, ουτε καν το'χω με σουζίδια. ''Καθε 3 μέρες λάδια'' μου φαινεται ειναι το μότο των Husa. Ο βενζινάς ''τι να την κανεις την 100αρα' στο παπί ? '' ενω γεμιζα το 5λιτρο μπιτονι. Αύριο, θα μάθει.. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2020 Θανάση πως και δεν κοίταξες και κανένα FMX ; Ήρεμα ρωτάω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2020 πριν 15 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Θανάση πως και δεν κοίταξες και κανένα FMX ; Ήρεμα ρωτάω Δεν εχει καλή αυτονομία. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2020 πριν 43 λεπτά, το μέλος innova 04 έγραψε: Δεν εχει καλή αυτονομία. Είναι που είναι πύραυλος, γι'αυτό 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος innova 04 έγραψε: Μπα, ουτε καν το'χω με σουζίδια. ''Καθε 3 μέρες λάδια'' μου φαινεται ειναι το μότο των Husa. Όντως καλό λάδι,το συνιστώ ανεπιφύλακτα 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Εβγαλα τη σαμπρέλα, να την κάνω αλογάκι για τη θάλασσα το Σ-Κ. Απο το '11, ηταν μεσα, ειχε γίνει βελούδο απο τη δυναμη.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Ξουριζει και σαμπρελες εκτός απο λάστιχα το εργαλέιο ???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Θαναση, καλοστριφτο το εργαλειο!!! να το χαρεις οσο δε παει!!! αν το βαρεθεις και θες ανταλλαγη με ss το συζηταμε ε, εχω ενα 600αρι πατημενο 1.5+ χρονο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2020 Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εδωσαν τις ευχές στον @innova 04 διοτι είναι ο νονός του Mπέργου βγάζοντάς το Xάρο. Χωρίς τον Θανάση δεν θα είχα την ευκαιρία να κάνω πραγματοποιήσω μια εφηβική επιθμία μου , εκπληρώνοντας έτσι τον στόχο dream bike #1. Θανάση και πάλι ευχαριστώ και από εδω φιλε ,οι ταβερνες και τα μπεργκερο-παιδάκο-κοψίδια που χρωστάω είναι πολλά και πάντα θα έχεις πιλοτική θεση στο κανόνι . Είπα να γράψω οτι μου το πούλησες μια περιουσία αλλά δεν μου βγαίνει , γιατι η πραγματική ιστορία έχει αληθινο χαρακτήρα και σημασία για εμένα. (ακολουθεί σεντόνι) Κάπου στις αρχές Φλεβάρη έχοντας πήξει απο τη καθημερινότητα και την χρόνια αμηχανία που ναι μεν ήταν επιλογή διοτι λογο δουλείας ,εχω επιλέξει να μην μετακινούμαι καθημερινά με δίτροχο κάτι ξεκίνησε να με τρώει , αυτό το κάτι ήταν οτι μεγαλώνουμε και η φύση των επιλογων μας αλλάζει γίνετάι σε μεγαλύτερο βαθμό βασισμένη στην λογική και όχι στο τι πραγματικά επιθυμούμε -θέλουμε να κάνουμε . Σπάνια αυτά τα 2 συνυπάρχουν ή έστω αυτό βλέπω εγώ σε εμένα προσωπικά .Θεωρώ οτι όλα έχουν να κάνουν με το γιατί οδηγάμε μηχανές, κάποιοι καβαλανε ακόμα και για εργασία , ιδανικα όμως θα ήθελα να πιστευω οτι ακομα και αυτοί το απολαμβάνουν έστω και λίγο γιατί για εμένα αυτός είναι ο λόγος που έμαθα και θελω να συνεχίσω σε αυτή τη παράλογη και επικυνδυνη για πολλούς μοτοσυκλέτα . Οπότε αποφάσισα να κάνω μια παράλογη και ταυτόχρονα κάπως λογική επιλογή για εμένα. Να αγοράσω μοτοσυκλέτα λοιπόν όχι για "φθηνή ", ευκολη και γρήγορη μετακίνηση ούτε για εργαλείο, αλλά για εμένα προσωπικά χωρίς συμβιβασμούς νερομένα ποτήρια και πολυχρηστικότητες . Πιο πολιτικές επιλογές σιγουρα υπήρχαν και θα υπαρχουν τις κοιταξα και έστριψα το κεφάλι , είπα "καντο σωστα , εκείνο που θες μόνο". Κυβος ερίφθη ,όβερ , απόφαση πάρθηκε πάμε στην αναζήτηση . Μετά από ατελείωτα βράδια για το αν το βαλεις μπροστά να δουλέψει για 3 λεπτο κανει μπαμ και τρως για μεσημεριανό μπιελομπιστονο με φλέικς βαλβιδων και ρουλεμάν ποσέ , κατέληξα στη σωστή χρονολογία μοντέλου για το FS 650. Μετά απο λιγο ξεκίνησα να ψάχνω ανταλλακτικά, διαθεσιμότητες κλπ, και εφ όσων όλα ηταν οκ ξεκίνησα να ψάχνω την μοτοσυκλέτα. Χτυπησα μπετό φυσικά, δεν βρήκα τιποτα της προκοπης που να μην θελει άλλο ενα μηχανάκι μαζεματα , Δυστηχώς τα fs 650 λιγοστευουν, γιατί τα αγοράζουν και μολις καταλάβουν τι πήραν και τι ζητάει τα βάζουν ανταλλακτικά (πανακριβα)με το που κανει το παραμικρό το μηχανάκι. Πέρασε καννένας μηνας και απραξίας , εγώ σε φαση ανησυχίας μέχρι που μέσα Μάρτη πλέων μπήκε μια αγγελία που άξιζε να πας να το δεις απο Κεφαλονιά . Οταν το είδα λέω όχι ρε π*στ , το φελέκι μου και μετά απο 2 δευτερολεπτα λέω ΝΑΙ ΡΕ Π*ΣΤ. Βαράω το τηλέφωνο , στον @innova 04 -έλα ρε , το και το . -Mλκ είσαι σιγουρος? -Ναι ρε πιο φθηνό στη συντήριση απο μια πρώην μου είναι σίγουρα. Πας μια να το δεις? -Καλά θα κανονίσω να πάω να το δώ . Μετά απο το τηλέφωνο ,μέχρι να το δουμε λοιπον, είχαμε κορονο λοκ ντάουν .παρόλα αυτά το μηχανάκι το είδε ο Θανάσης μου είπε "mlk camay είναι πιπίλα". Πηρα φωτο βιντεο και συναφή , το κλείνω με τον πωλητή , κατεβάζει την αγγελία και παμε να προχωρήσουμε. Καλα μαντέψατε @@δια .Μεταβιβάσεις γιοκ κολλημένες παντου μεχρι νεοτέρας. Πέρασε και το φετινό "Πασχα" , και η επόμενη εβδομάδα , εγώ οπλοπολυβόλο γιοκ . Σιγα σιγά αρχησε να τσουλάει η Ελληνική γραφειοκρατία και έγινε η χαρτούρα με πολλά πρηξίματα και πολύωρα τηλεφωνήματα . Εγινε η μεταβίβαση , βγαζω ασφάλεια και για νε δέσει το γλυκό ήρθε η αγωνία για το πως θα έρθει το όπλο Αθήνα. Βαπόρια , τσου , μετακινησεις εντός νομού ακόμα και οι μεταφορικές μουδιασμένες παντου. Οσο εγώ αγωνιούσα ,ο ιννοβας ενυδατόνεται , σούζες- παντες- στροφιλίκια ,με μαλλί γυαλί και παντελόνι lee. Μετά από πολλες αναπάντητες για αρκετές ημέρες , επικοινωνήσαμε : -"Ρε τι ειναιαυτόρε είμαι ξανά 16 χρονών , πονάνε ομως κόκαλα , κλοι, χέρια ,πλάτες " -Καλό ρε? -Δεν υπάρχει ρε , ο Χάρος "Να σου βαλω τα μισά να το έχεις εδώ?" -"Ξεχνα το" -"Καλά πάω αυριο στον ασφαλιστή μου να βγαλω μια ασφάλεια ζωής" H μεταφορική ήταν μονοδρομος πλέων ,και αφού ο νονός αποφάσησε να ακουμπήσει την εμπρός ρόδα σπίτι του μετα από 20 μερες honeymoon ,το κανονίσαμε .Πολύ αγχος γιατί η πίσω ουρά σε μάυρη δεν υπάρχει πλέων σαν ανταλλακτικό και οτιδηποτε άλλο είναι πιθανή παραγγελία .Ευτηχώς ο Θανάσης εκτέλεσε χρέη αμπαλαριστή και το πιστόλι προστατευθηκε. Ο χάρος μπήκε στο φορτηγό και εφθασε την προηγούμενη εβδομάδα . credit @innova 04 για όλα!!!! Mετά απο σφαιρα επισκεψη στον μηχανικό για τον αν αγόρασα κουκλα ή πανούκλα που ευτηχώς ήταν το πρώτο και ένα τυπικό σερβις, the rest is history . Και εδω μια φώτο απο την πρώτη βόλτα . (θα ακολουθήσει φωτορομάτζο αργότερα) Καλές βόλτες σε όλους , να κάνετε αυτό που θελετε και αγαπάτε. 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2020 Οδεύω για λιθοβολισμό, μετα απο την τρολιά. Αρχικά, να πω ότι ΔΕΝ θα βρείτε ουτε μία λέξη ευχαριστίας, πρός όλους όσους μου ευχηθηκαν τα καλορίζικα. Δεν μου'βγαινε να αντευχηθώ και στα δικά σας, θα ηταν too much. Τα καλορίζικα (και απο'δω) ανηκουν όλα στον Denzo. Το πράμα πήγε πολυ καλά, ο πρωην κάτοχος ψείρας, και γενικα το μοτό (των 13 ετων) ήταν τυλιγμένο σε σελοφάν, ουτε σκόνη δεν ειχε οταν το πρωτοείδα. Τα χλμ + οι ώρες συμφωνουσαν με την εξωτερικη εμφάνιση, και η λειτουργία του ηταν φυσιολογική. Αυτα, πριν την αγορά, και ΔΕΝ μπόρεσα να το οδηγησω (βασικά, κόλωσα να το ζητησω ηταν λιγο βαρυς ο ιδιοκτητης. ) Anyway, εγενετο η μεταβιβαση/ασφάλιση και το παρέλαβα. Και πλέον, βγηκα όξω να δω τι κάνει. Με λάστιχα dot3811, και λάδι στο μοτέρ 8 μηνων, και άγνωστο σεταρισμα αναρτησεων. Μικρη σημασια ειχαν ολα αυτά, διοτι όλο το σύνολο ειναι ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟ για εναν μόνο σκοπό. Οδήγηση σκληρή, κινησεις χωρίς κομπιάσματα. Με θερμοκρασίες περιβάλλοντος 30°C +, δεν θελει πολυ πάτημα στο λαιμό, και βεβαια η αλλαγη λαδιου ηταν το πρωτο πράμα που επρεπε να γινει. Και πάλι όμως, η οδηγηση του δεν μοιαζει με τιποτε άλλο. Γυρνάς 3° τη γκαζιέρα, και διπλασιάζεται η δύναμη. Σπάει σεισμογράφο στα 4 χλμ, και μπορεις να κινεισαι σχεδον παντου με 2 ταχύτητες. Θυμάσαι μόνο τα χρώματα των (λιγοστων) ΙΧ/φορτηγων που περνάς, και σε ευθεία αναρωτιέσαι πόσο ακόμη εχει να δώσει. Το jet κράνος μου, ειναι παντελώς ακατάλληλο για 130+ , αλλά ΗΘΕΛΑ να ακούω τα πάντα. @Denzo πάλι καλορίζικο το θηρίο, και απο εμένα η μόνη επιθυμία ειναι μία λέξη. Ταπεινότητα και υπομονή, εως ότου βρεις τα πατήματα του. Συγχωρει τα πάντα, αλλά ειναι και παγίδα (ο τρόπος που μαζεύει χλμ) ειναι πανεύκολο να μπεις σε βενζινάδικο με 120. Κατι @Gouky7 @klab θα με κρεμασουν στο μεσιανό κατάρτι. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 47 λεπτά, το μέλος innova 04 έγραψε: Anyway, εγενετο η μεταβιβαση/ασφάλιση και το παρέλαβα. Και πλέον, βγηκα όξω να δω τι κάνει. Με λάστιχα dot3811, Επιλύθικε σήμερα. Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2020 από τον Denzo 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2020 (τροποποιήθηκε) Denzo έχει κυκλοφορήσει καθόλου έξω η μηχανή ή την είχε μόνο για σαλόνι? Απίστευτο το πως βρέθηκε σε νησί τόσο παλιό μοντέλο σε αυτή την κατάσταση. Πολύ ωραίο... να το χαρείς...! Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2020 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2020 πριν 12 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Denzo έχει κυκλοφορήσει καθόλου έξω η μηχανή ή την είχε μόνο για σαλόνι? Απίστευτο το πως βρέθηκε σε νησί τόσο παλιό μοντέλο σε αυτή την κατάσταση. Πολύ ωραίο... να το χαρείς...! Ευχαριστώ να είσαι καλά. Σαλόνι δεν ήταν σιγουρα. Γκαραζ κλειστό ναι , απο το τηλέφωνο κατάλαβα οτι τον ενοιαζε πολύ η κατασταση και απο κάποια e-mail που στείλαμε είδα οτι ήξερε για ποιο πραγμα μιλαγε και τι εβαζε στο μηχανάκι. Εμεινα ικανοποιημένος από αυτα που είδα και ακουσα , το ιδιο και ο @innova 04 για αυτο και τραβηξα την σκανδαλη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες