achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2020 Καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Μετά από σπίθες που μου έβαλε ο κολλητός, κατά τη συζήτηση για αλλαγή κυλινδροπιστονο λόγω του ότι φτάνουμε στις 50κ χλμ, σκέφτομαι να το ανεβάσω λίγο. Απλά έλεγα να άλλαζα κύλινδρο πιστόνι με γνήσια ξανά. Αυτά τώρα δεν καίνε λάδι αλλά δεν χρειάζεται να το αφήσω να γίνει χαρχαλο για να το επισκευάσω. Πάνω στον καφέ μου λέει γιατί δεν το βάζεις και λίγα κυβικά παραπάνω.... Του λέω λόγω ψεκασμού φοβάμαι κτλ... Μετά από ψάξιμο είδα ένα μπεκ που υπάρχει με 8 αντί για 6 τρύπες που είναι το γνήσιο. Αυτό κάνει για 140 κυβικά. Κύλινδρος και πιστόνι όμως δεν ξέρω τι να βάλω. Στα 56 η στα 55 και ποια μάρκα. Χωρίς να πειράξω εκκεντροφόρο και γενικά τίποτα άλλο. Το μόνο που θα μπει ένα κυλινδροπιστονο και ίσως το μπεκ. Δεν το θέλω για κόντρες. Απλά να συνεχίσω την χρήση που κάνω τώρα. Να πατήσω μίζα να πάρει μπροστά με καλό ρελαντί χωρίς σκαμπανεβάσματα και να πάω τη βόλτα μου χωρίς να σταματάω για να κρυώσει το μοτέρ. Ακούω τις γνώμες σας. Για γκάζια ναι ξέρω να πάρω μηχανή... Προς το παρόν όχι ακόμα. Απλά το βλέπω και σαν χόμπι το παπί. Τι μου προτείνετε να βάλω ώστε να μου βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα αξιόπιστα χιλιόμετρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2020 πριν 3 λεπτά, το μέλος achilleasv έγραψε: Τι μου προτείνετε να βάλω ώστε να μου βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα αξιόπιστα χιλιόμετρα; Καλησπέρα και καλή χρονιά! Να το αφήσεις όπως είναι. Όταν έρθει ώρα για επισκευή θα το καταλάβεις. Αν θες παραπάνω δύναμη είναι άλλη υπόθεση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2020 Καλησπέρα και καλή χρονιά, εγώ πάντα ήμουν της άποψης ότι όταν έρθει η ώρα για κάποια αλλαγή, να μπαίνει κάτι που θα βελτιώσει αυτό που ήδη έχουμε, με εφάμιλλης ή καλύτερης ποιότητας ανταλλακτικα χωρίς υπερβολές ώστε να παραμείνει η αξιοπιστία και η ορθή λειτουργία του κινητήρα. Ψάξου για έτοιμες λύσεις, ψάξου για τις σωστές τιμές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2020 50 k είναι λίγα, αν δεν καίει λάδι μην το πειράξεις έχει ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2020 Έστω ότι θέλω λίγη δύναμη παραπάνω. Γιατί όντως δεν χρίζει επισκευής. Να μου βγάλει βρε παιδί μου 20 χιλιάδες χωρίς να είμαι κάθε μέρα με το μοτέρ στον πάγκο. Στα 56 ανεβαίνουμε στα 142κυβικα. Αύριο θα ρωτήσω και στα μαγαζιά. Σε περίπτωση που μπει νέο μπει θέλει πρόγραμμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Απλά έλεγα να άλλαζα κύλινδρο πιστόνι με γνήσια ξανά. Αυτά τώρα δεν καίνε λάδι αλλά δεν χρειάζεται να το αφήσω να γίνει χαρχαλο για να το επισκευάσω. 1) 50Κ θα θελει σιγουρα τριψιμο βαλβίδες ή αλλαγή (πιο φθηνα θα'ναι). Μαζι, τσιμουχάκια. Έλεγχος καδένας εκκεντροφόρου και ισως αλλαγη τεντωτηρα. 2) Το έμβολο θα εχει παρει μορφη αυγου, και ειναι πολυ πιθανο να θελει αντικατασταση μαζι με κυλινδρο (παλι πιο φθηνα θα ειναι να παρεις καινουργια. Μην πας για ρεκτιφιέ). αν κανεις το 2) χωρις να κανεις το 1), τοτε οταν ξαναλυθει ΙΣΩΣ να σκαμπιλίζει το εμβολο οταν λυθει + δεθει. (σε περίπτωση αλλαγης καδενας αργότερα.) Η αυξηση κυβικων, δεν ξερω. Προσωπικα δεν θα το έκανα, για λόγους αξιοπιστίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2020 Καλη χρονια να εχουμε. πριν 7 ώρες, το μέλος Road Pirat έγραψε: 50 k είναι λίγα, αν δεν καίει λάδι μην το πειράξεις έχει ακόμα. Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω, Αχιλλεα οταν αρχισει και τσιμπαει λαδακια τοτε σκαλισε το. 56 ειναι το sweet spot νομιζω, μονο κυλινδροπιστονο, θα ανοιγει πολυ ωραια και θα ειναι και αξιοπιστο. Takegava πιστονι ή σετ Narita ειναι τοπ επιλογες. Τωρα αν αλλαξεις μπεκ, σιγουρα θα θελει ενα remap, και με μια ωραια ροικη στην κεφαλη θα παρει αρκετα το μηχανακι. Παραπανω σκαλισμα για καθημερινη χρηση δεν νομιζω οτι ταιριαζει σε αυτο το παπι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος Spiros77 έγραψε: Καλη χρονια να εχουμε. Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω, Αχιλλεα οταν αρχισει και τσιμπαει λαδακια τοτε σκαλισε το. 56 ειναι το sweet spot νομιζω, μονο κυλινδροπιστονο, θα ανοιγει πολυ ωραια και θα ειναι και αξιοπιστο. Takegava πιστονι ή σετ Narita ειναι τοπ επιλογες. Τωρα αν αλλαξεις μπεκ, σιγουρα θα θελει ενα remap, και με μια ωραια ροικη στην κεφαλη θα παρει αρκετα το μηχανακι. Παραπανω σκαλισμα για καθημερινη χρηση δεν νομιζω οτι ταιριαζει σε αυτο το παπι. πριν 13 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: 1) 50Κ θα θελει σιγουρα τριψιμο βαλβίδες ή αλλαγή (πιο φθηνα θα'ναι). Μαζι, τσιμουχάκια. Έλεγχος καδένας εκκεντροφόρου και ισως αλλαγη τεντωτηρα. 2) Το έμβολο θα εχει παρει μορφη αυγου, και ειναι πολυ πιθανο να θελει αντικατασταση μαζι με κυλινδρο (παλι πιο φθηνα θα ειναι να παρεις καινουργια. Μην πας για ρεκτιφιέ). αν κανεις το 2) χωρις να κανεις το 1), τοτε οταν ξαναλυθει ΙΣΩΣ να σκαμπιλίζει το εμβολο οταν λυθει + δεθει. (σε περίπτωση αλλαγης καδενας αργότερα.) Η αυξηση κυβικων, δεν ξερω. Προσωπικα δεν θα το έκανα, για λόγους αξιοπιστίας. Καταλαβαίνω. Σίγουρα αν λυθεί ο κύλινδρος θα ανοιχτεί και η κεφαλή για καθαρισμό βαλβιδων και αλλαγή τσιμουχακια. Στα 56 χωρίς ούτε καν ρυθμιστή καυσίμου; Σε θα είναι που φτωχό το μίγμα ειδικά σε υψηλές στροφές; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2020 (τροποποιήθηκε) If aint broken don't fix it! οποιαδηποτε βελτιωσω στο μοτερ σε ψεκαστο, θες και ρυθμιση στο μιγμα. αν ανεβασεις κυβικα θες κυλινδροπιστονο, εξατμιση, εκκεντροφορο πιθανων, ελευθερο φιλτρο και φυσικα ρυθμιση στο μιγμα. σωστη ρυθμιση εγκεφαλου κατω απο 150$ δε θα βρεις. με προγραμματα κονσερβα που δουλευει ο μαστρογιωργος της γειτονιας μην ασχοληθεις καν. αξιζουν τοσα $$ για να κερδισεις τι ακριβως? the choice is yours... υγ. πουλαω το 250αρι αν θες κατι καλυτερο για να κανεις τη βολτα-δουλεια σου ανετα και πανω απο ολα οικονομικα. το innova δωστο στον πατερα να παει καφενειο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2020 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St@m 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2020 Καλησπέρα και γω ιννοβα έχω προσωπικά αυτό που θα έκανα επειδή έχω δει ένα σωρό χαζομάρες σε αυτόν τον τομέα με άσχημα αποτελέσματα εάν αποφασίσεις να αυξήσεις τον κυβισμό θα επέλεγα το πιστόνι 53 η 53.5 που βγάζει η χοντα για το μοντέλο μας μαζί με ένα αξιόπιστο ρεκτιφιε ένα εκκεντροφορο όπως ο faito s4 και κάνα ελατήριο βαλβίδων kitaco.... Εφόσον δεν καιει λάδι δεν αξίζει... Η καλύτερη μετατροπή για μενα που υπάρχει είναι το κοντυμα γρανάζιου στο παπί Μετά πάμε σε άλλα επίπεδα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2020 Μίλησα με τον πωλητή. Μου είπε πως στα 56mm aasa σετ είναι 120€. Θα μου φτιάξει το πιστόνι φλατ για μαμά κεφαλή. Διότι δεν θέλω να αλλάξω τίποτα άλλο από κύλινδρο και πιστόνι. Και για να μην είναι φτωχό το μίγμα με έναν ρυθμιστή takegawa θα γίνει όπως πρέπει. Του είπα ότι θέλω να πατήσω μίζα και να έχει στρωτό ρελαντί όπως και τώρα και κου λέει ναι θα είναι όπως ακριβώς το θέλω. Πιο πολύ θέλω να το κάνω γιατι μου αρέσει να ασχολούμαι. Για τίποτα άλλο. Όσο για γρανάζια κτλ... Τα έχω δοκιμάσει όλα. (Όσοι με έχουν παρακολουθήσει κατά καιρούς καταλαβαίνουν) Επίσης για 250 Βαγγέλη, δύσκολα. Αρχικά μηχανή βλέπω να παίρνω σε κάνα δυο χρόνια... Και δεν είναι του γούστου μου 250ss. Καλοπουλητο να είναι! Τι θα πάρεις; Το innova δεν το αφήνω... Επίσης για +1mm δεν αξίζει να πας ρεκτιφιε. Προτιμώ να βάλω καινούργιο γνήσιο κυλινδροπιστονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Δεν εχω ιδεα αν το παρεις πιο φθηνα ή αν στο φτιαξουν για την κεφαλη σου απ΄ευθειας απο την Aasa, και ποσο θα γλητωσεις μηπως? Ο κατσαντωνης αυτα τα εχει ψωμοτυρι, ξερει τι και πως θα το κανει για να μην εχεις θεμα, εγω προσωπικα θα ψωνιζα απο κει, δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα τετοιου ειδους πατεντες εχουν περασει απο τα χερια του, θα σου δωσει την ετοιμη λυση χωρις να καθισεις να ψαχνεις μονος σου. Ας συνεχίσουμε εδώ. Έχω μια ερώτηση Τάσο. Η μαμά κεφαλή θα έχει τον κατάλληλο χώρο καύσης για το 56; Η είναι ακριβώς 52.4 και η κεφαλη; Θα θέλει άνοιγμα; Δεν έχω σκοπό να χαλάσω την κεφαλή για διάφορους λόγους. Θα ανέβει η συμπίεση πολύ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2020 Με πρόχειρο υπολογισμό. Ξέρουμε ότι η συμπίεση είναι 9.3 μαμα. Για να βρούμε τον νεκρό όγκο είναι 9.3Vc = 124 + Vc Vc=124/8.3 = 14.9 Άρα για 142 κυβικά είναι 10.5 Χωρίς να έχω υπολογίσει τον ακριβή νεκρό όγκο γιατί με το νέο πιστόνι θα είναι λίγο μεγαλύτερος καθώς το έμβολο δεν έρχεται τέρμα πρόσωπο στον κύλινδρο. Άρα ελπίζω να πάει κάπου στα 10. Τι στο διάολο... Τόσο πολύ να αυξηθεί δε νομίζω... Ένα πιστόνι θα βάλουμε μεγαλύτερο και θα βάζουμε 100αρα βενζίνη έλεος.... Χαχαχαχχχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος achilleasv έγραψε: Άρα για 142 κυβικά είναι 10.5 Δεν έχω παρακολουθήσει όλη την συζήτηση, αλλά αν μιλάμε για αύξηση κυβικών με μεγάλωμα διάμετρου, το παραπάνω συμπέρασμα που γράφεις είναι τελείως αυθαίρετο. Μεγαλώνοντας το πιστόνι σε διάμετρο, αν ΔΕΝ αλλάζει το ύψος της κορώνας από τον πίρο σε σχέση με το παλιό, η συμπίεση παραμένει ακριβώς η ίδια, κι αυτό γιατί μεγαλώνοντας την διάμετρο, όπως μεγαλώνουν τα κυβικά, το ίδιο ανάλογα του εμβαδού του πιστονιού αλλάζει ΚΑΙ το Vc, οπότε στην διαίρεση για τον λόγο συμπίεσης αναιρούνται. Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος, πες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 πριν 9 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Ας συνεχίσουμε εδώ. Έχω μια ερώτηση Τάσο. Η μαμά κεφαλή θα έχει τον κατάλληλο χώρο καύσης για το 56; Η είναι ακριβώς 52.4 και η κεφαλη; Θα θέλει άνοιγμα; Δεν έχω σκοπό να χαλάσω την κεφαλή για διάφορους λόγους. Θα ανέβει η συμπίεση πολύ;;; Την κεφαλη καλα θα κανεις και δεν θα την πειραξεις, δεν γνωριζω αν ειναι 52,4 αλλα το πόσο θα ανεβασει συμπιεση θα εξαρτηθει και το πόσο υλικό θα αφαιρεσει απο το έμβολο και επισης τι ειδους εμβολο θα βαλει, αν ειναι πομπε ή φλατ, μη σκας και πολυ, το ειπα και πιο πριν, αυτος ξερει τι θα σου δωσει, ειναι δοκιμασενες λυσεις, εκτος αν θελεις να ξερεις για δικους σου λογους τι παιζει μεσα στο μοτερ σου. Στο δικο μου Τownmate βαδισα στα τυφλα, δεν υπαρχει καθολου πληροφορια στο ιντερνετ, αλλα επειδη εχει πεθανει σαν μοντελο ουτε σε μαγαζια ξερουν, επαιξα με εμβολα, καρφωσα βαλβιδα, δοκιμασα διαφορετικα καρμπυρατερ και εκκεντροφορους αλλα τελικα ηρθε εκει που πρεπει για να δουλεψει σωστα και αποδοτικα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Δεν έχω παρακολουθήσει όλη την συζήτηση, αλλά αν μιλάμε για αύξηση κυβικών με μεγάλωμα διάμετρου, το παραπάνω συμπέρασμα που γράφεις είναι τελείως αυθαίρετο. Μεγαλώνοντας το πιστόνι σε διάμετρο, αν ΔΕΝ αλλάζει το ύψος της κορώνας από τον πίρο σε σχέση με το παλιό, η συμπίεση παραμένει ακριβώς η ίδια, κι αυτό γιατί μεγαλώνοντας την διάμετρο, όπως μεγαλώνουν τα κυβικά, το ίδιο ανάλογα του εμβαδού του πιστονιού αλλάζει ΚΑΙ το Vc, οπότε στην διαίρεση για τον λόγο συμπίεσης αναιρούνται. Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος, πες. Ο θάλαμος καύσης στην κεφαλή όμως δε θα ανοιχτεί. Μπορεί εγώ να γράφω βλακείες.... Μέχρι το βράδυ έχω σκεφτεί ένα σωρό προβλήματα που μπορει να συμβούν χαχαχαχχα πριν 1 λεπτό, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Την κεφαλη καλα θα κανεις και δεν θα την πειραξεις, δεν γνωριζω αν ειναι 52,4 αλλα το πόσο θα ανεβασει συμπιεση θα εξαρτηθει και το πόσο υλικό θα αφαιρεσει απο το έμβολο και επισης τι ειδους εμβολο θα βαλει, αν ειναι πομπε ή φλατ, μη σκας και πολυ, το ειπα και πιο πριν, αυτος ξερει τι θα σου δωσει, ειναι δοκιμασενες λυσεις, εκτος αν θελεις να ξερεις για δικους σου λογους τι παιζει μεσα στο μοτερ σου. Στο δικο μου Τownmate βαδισα στα τυφλα, δεν υπαρχει καθολου πληροφορια στο ιντερνετ, αλλα επειδη εχει πεθανει σαν μοντελο ουτε σε μαγαζια ξερουν, επαιξα με εμβολα, καρφωσα βαλβιδα, δοκιμασα διαφορετικα καρμπυρατερ και εκκεντροφορους αλλα τελικα ηρθε εκει που πρεπει για να δουλεψει σωστα και αποδοτικα. Θέλω να ξέρω ώστε να μην κάνω πειράματα. Το πιστόνι θα τον ρωτήσω εάν είναι στο ίδιο ύψος. Αν όχι ίσως υπάρχει πρόβλημα. Η χρήση είναι καθημερινή δεν το θέλω για επιδόσεις και άρα θέλω ένα ήρεμο μοτέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Και γω δεν εχω πειραξει θαλαμο καυσαης σε αυτη την κεφαλη, απο τη στιγμη που μπορεις να φτιαξεις το εμβολο δε βρισκω καποιο λογο να ασχοληθεις με την κεφαλη σε καθημερινο μηχανακι που θα κανεις μια μικρη αυξηση κυβισμου, στο μοτερ του Crypton που ειχα στο Τ το εκανα 59mm απο 49 που ηταν, σε εκεινη την περιπτωση ανοιξα την κεφαλη για να ριξω λιγο τη συμπιεση, αλλα παλιοτερα που το ειχα 55 το δουλευα με μαμα κεφαλη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2020 Χθες πήρα τον ρυθμιστή καυσίμου. (Και χιλιοστά να μην ανέβει.. χρήσιμο θα είναι) Κατά πάσα πιθανότητα θα πάει για 56. Αύριο θα παραγγείλλω καινούρια ελατήρια για βαλβίδες, τσιμουχάκια και ροδέλες κεφαλής. Θα χρειαστεί λέτε να τρίψω τις βαλβίδες? Με αλοιφή? (Θα πάρω από φίλο που δουλεύει σε συνεργείο) Έχω κατεβάσει και εκτυπώσει το manual. Τα αγόρασα σε ηλεκτρονική μορφή στα 18 ευρώ. Μηχανικό μέρος και τροφοδοσίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2020 Στο innova αν αλλάξεις μόνο το πιστόνι γνήσιο 53,4mm από 52,4mm , η διαφορά στις επιδόσεις είναι πολύ λίγες, ή έχει αρκετή διαφορά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2020 πριν 47 λεπτά, το μέλος GRR έγραψε: Στο innova αν αλλάξεις μόνο το πιστόνι γνήσιο 53,4mm από 52,4mm , η διαφορά στις επιδόσεις είναι πολύ λίγες, ή έχει αρκετή διαφορά? Για κάθε χιλιοστό που ανεβάζεις παίρνεις και ένα άλογο, μιλάω για τροχό πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2020 Αν στο innova βάλεις πιστόνι 56mm ή 57mm της takegawa,θα πρέπει οποσδήποτε να αλλάξεις και την μαμά εξάτμιση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2020 Ναι, θελει εξατμηση οπωσδηποτε, η καλυτερη λυση ειναι να μπει μια Raceguns απο XT600 σε λαιμο απο απο VPR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Ναι, θελει εξατμηση οπωσδηποτε, η καλυτερη λυση ειναι να μπει μια Raceguns απο XT600 σε λαιμο απο απο VPR. Τάσο κάνα sc φ60 θα είναι καλύτερα λες; πριν 5 ώρες, το μέλος GRR έγραψε: Στο innova αν αλλάξεις μόνο το πιστόνι γνήσιο 53,4mm από 52,4mm , η διαφορά στις επιδόσεις είναι πολύ λίγες, ή έχει αρκετή διαφορά? Ελααααχιστη. Καλό είναι να αλλάξεις εξάτμιση ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Τάσο κάνα sc φ60 θα είναι καλύτερα λες; H ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, οπως λεει και ο Γονιδης, λυση ειναι τελικο Group N απο Peugeot Rallye Φ60 σε λαιμο VPR οπως και πιο πανω ανεφερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2020 Ρε γιατί είστε τρολοκράτορες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες