stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2019 Μετά το οικόπεδο που αγόρασα στα Μέγαρα και με άφησε με 2 σπασμένους σπονδύλους ήρθε η ώρα να δώσω παραπάνω βάρος στην προστασία, γιατί καλά τα γκάζια και τα γκατζετάκια αλλά σαν την υγεία δεν έχει.... Επομένως μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς κατέληξα με την Alpinestars. Στην αρχή κοιτούσα για Dainese Mugello R D-Air αλλά για τα λεφτά που είχε περίμενα περισσότερη προστασία σε σχέση με την λύση της Alpinestars που και πιο φθηνή είναι σαν στολή (δέρμα από καγκουρό και οι 2) και ο αερόσακος προστατεύει μεγαλύτερη επιφάνεια. Επίσης το Tech Air έχει ένα βασικό πλεονέκτημα σε σχέση με το D-Air όπου σε περίπτωση πτώσης το πρώτο σου επιτρέπει να συνεχίσεις το track day ή τον αγώνα και να είσαι προστατευμένος μιας και μπορεί να ανοίξει και δεύτερη φορά σε αντίθεση με τον D-Air που μπορεί να ανοίξει μόνο μια. Το γεγονός ότι το Tech-Air είναι χωριστό σε σχέση με τη στολή, δίνει τη δυνατότητα να στείλεις μόνο τον αερόσακο για επισκευή ή για προληπτική συντήρηση και να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τη στολή με συμβατική προστασία σε σχέση με της Dainese όπου ο αερόσακος είναι ενσωματωμένος και πρέπει να στείλεις ολόκληρη την στολή πίσω. Bonus για το Tech Air της Alpinestars το γεγονός ότι με ένα απλό flashάρισμα μπορεί να επεναπρογραμματιστεί για χρήση στο δρόμο (σε συνδυασμό με συμβατό μπουφάν) κάτι που δεν είναι δυνατό με το D-Air. Σαν βάρος για το νούμερο 58 στη στολή και 2XL για το Tech Air στο σύνολο ζυγίστηκε στα 8.15 Kg που μάλλον είναι λίγο πιο βαρύ από το Mugello R. Ένα μεγάλο αρνητικό στην περίπτωση της Alpinestars είναι ότι όταν πήγα στην αντιπροσωπεία για να ρωτήσω για το Tech Air μου απάντησαν ότι δεν έρχεται στην Ελλάδα και σε δεύτερη ερώτηση στο τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος έχει τον αερόσακο και χρειαστεί service, μου απάντησαν ότι δεν το αναλαμβάνουν από τη στιγμή που δεν το φέρνουν Ελλάδα. 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2019 Καλοφόρετα και αχρείαστα φίλε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2019 Τι ωραία στολή ρε φίλε!!! ευχομαι από εδώ και πέρα ούτε γρατζουνιά να μην έχει για όσα χρόνια την κρατήσεις!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 Καλοφόρετα και καλά γυρολόγια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 Με γειες!! Αχρειαστα να ναι ολα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2019 Τελικά χρειάστηκαν... μπορώ να πω ότι ο αερόσακος όχι μόνο δούλεψε αλλά με ενθουσίασε και η αίσθηση που είχε τη στιγμή της πτώσης αλλά και κατά τη διάρκεια που έφερνα τις τούμπες μου... Το κράνος επίσης το συνιστώ ανεπιφύλακτα... 124.4 χιλιόμετρα έδειξε η τηλεμετρία την ώρα που χτυπούσε το κεφάλι μου στην άσφαλτο... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2019 Ωχχχχχχ... Εσύ όλα καλά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2019 (τροποποιήθηκε) Ελπίζω μόνο να μην χτύπησες! Σέρρες ανέβηκες; Τουλάχιστον το Bell τα έβγαλε τα λεφτά του. Edit: Τώρα διάβασα την περιγραφή στο YouTube. Αφού γλίτωσες τα χειρότερα....Περαστικά από εμένα και σιδερένιος! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2019 από τον ΓιωργοςΤΤ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2019 πριν 14 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ωχχχχχχ... Εσύ όλα καλά; Ναι ευτυχώς 4 δάχτυλα του αριστερού χεριού πριν 13 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Ελπίζω μόνο να μην χτύπησες! Σέρρες ανέβηκες; Τουλάχιστον το Bell τα έβγαλε τα λεφτά του. Edit: Τώρα διάβασα την περιγραφή στο YouTube. Αφού γλίτωσες τα χειρότερα....Περαστικά από εμένα και σιδερένιος! Ναι Σέρρες. Το Bell 2 φορές παρόμοια πτώση με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο... και πάλι το ίδιο θα πάρω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2019 Περαστικα Σταματη, ευτυχως αποφευχθηκαν τα χειροτερα. Η ασφαλτος των Σερρων με τα μπαλωματα την εκανε τη ζημια, υπηρχε σκαλοπατακι που ξεκινησε την δονηση του τιμονιου. Το steering damper δε βλεπω να εκανε και πολλα δυστυχως (το μαμα φορας;). Δεν ξερω πώς ειναι η ψυχολογια σου. Εγω να πω την αληθεια μετα απο δυο τετοιες πτωσεις μαλλον θα επαιρνα ενα IMR και θα πηγαινα να γυρναω παρεα με τον @Gouky7 στην καρτοπιστα. All the fun με ελαχιστο ρισκο και κοστος. Αν παλι εχεις το κουραγιο να συνεχισεις με το daytona, more power to you. ΥΓ: Ποιος σαββατογεννημενος διαβασε το thread του ανθρωπου και τον ματιαξε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2019 @pitapola να σαι καλά ρε συ, ναι το μαμά έχει, τι να σου πω ρε συ δε ξέρω, η πλάκα είναι ότι δεν ένιωσα κανένα σαμαράκι, ούτε κάποια αναπήδηση, η αίσθηση ήταν σα να πάτησα σε υγρά. Στην πρώτη πτώση στα Μέγαρα που έφυγε το μπροστινό το ένιωσα, με προειδοποίησε, εδώ με τα ίδια χιλιόμετρα καμία προειδοποίηση, γι'αυτό και έχω προβληματιστεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2019 Περαστικά αγορίνα μου. Τσίμπα ένα kayo κι έλα να μου δείξεις γραμμές 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devil's animal 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2019 Σταματη περαστικα και αγυριστα ευχομαι και απο εδω... ταχεια αναρρωση και τιτανιος απο εδω και περα... οντως ειναι πολυ περιεργη πτωση γιατι ενω εισαι στο γκαζι γλιστρας απο μπροστινο... πιθανα σεναρια: 1) κανεις trail braking και κρατας λιγο περισσοτερο το φρενο ενω εχεις πλαγιασει.. 2) εχεις παρει περισσοτερη κλιση απ'οση μπορει να διαχειριστει η ταχυτητα και το λαστιχο... 3) προδωμα απο ελαστικο ( λαθος πιεση, κακο ζεσταμα) ή μπροστινη αναρτηση (λαθος ρυθμισεις)... υ.γ. η ζελατινα του κρανους φαινεται ανοιχτη την στιγμη της πτωσης...την ειχες εσυ ή ανοιξε οταν επεσες? φανταζομαι το 2ο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2019 @devil's animal να σαι καλά ρε Σταύρο, ευχαριστώ πολύ. Ήμουν στο γκάζι δεν είχα καθόλου φρένο, η κλίση ήταν 2 μοίρες διάφορα σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο, τα λάστιχα σίγουρα ζεστά γιατί ήταν στον 10ο γύρο, τον τελευταίο πριν βγω. 9ος γύρος 10ος γύρος Απλά στη δεύτερη περίπτωση είχα πιο κλειστή γραμμή. Τι να πω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2019 Σταμάτη, μέσα απ' την καρδιά μου, περαστικά. Στενάχωρες στιγμές, εύχομαι ταχεία ανάρρωση και επιστροφή σου στις πίστες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devil's animal 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2019 πριν 43 λεπτά, το μέλος stamatisx έγραψε: @devil's animal να σαι καλά ρε Σταύρο, ευχαριστώ πολύ. Ήμουν στο γκάζι δεν είχα καθόλου φρένο, η κλίση ήταν 2 μοίρες διάφορα σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο, τα λάστιχα σίγουρα ζεστά γιατί ήταν στον 10ο γύρο, τον τελευταίο πριν βγω. 9ος γύρος 10ος γύρος Απλά στη δεύτερη περίπτωση είχα πιο κλειστή γραμμή. Τι να πω... οντως ειναι πολυ περιεργο... θα ελεγα λογω κλισης... αλλα κατι που παρατηρησα απο τον 9ο γυρο... την Κ1 θα επρεπε να την παιρνεις με αυτον τον τροπο που η φορα σε "πεταει" στο απεναντι κερμπ και μετα να ΞΑΝΑστριβεις για την Κ2... δεν πρεπει δλδ να την παιρνεις πλαγιαζοντας σηυνεχως κανοντας Κ1 και Κ2 μια στροφη... αρα λογικα εκει που επεσες θα επρεπε να ειχες τερλειωσει με το πλαγιασμα και την στροφη και να ειχες ψιλοϊσιωσει κατευθυνομενος προς στο εξωτερικο κερμπ για να ΔΕΙΣ ολη την Κ2 και να την στριψεις μετα... μπορει να μην ειναι βεβαια αυτος ο λογος της τουμπας...γιατι οπως ειπα ειναι παραξενο αλλα δες το next time αυτο με την γραμμη για Κ2,.. μπορει να ειναι και το μπαλωμα (οπως ειπε ο Πετρος) ...αλλα εκεινο το μπαλωμα το "χτυπανε" αγωνιζομενοι με περισσοτερα χλμ απο τα δικα σου... ισως αναρτηση σε συνδυασμο με το μπαλωμα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2019 @ksino1100 Χίλια ευχαριστώ! Δυστυχώς ταχεία δε θα είναι η ανάρρωση γιατί αύριο μπαίνω χειρουργείο... @devil's animal Σταύρο εννοείς να την πάρω όπως την Κ1 κ Κ2? γιατί εδώ είμαι στην έξοδο της Κ13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devil's animal 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2019 πριν 40 λεπτά, το μέλος stamatisx έγραψε: @devil's animal Σταύρο εννοείς να την πάρω όπως την Κ1 κ Κ2? γιατί εδώ είμαι στην έξοδο της Κ13 οχι, βλακωδως νομιζα οτι ηταν η εξοδος της Κ1.. αφου ησουν στην εξοδο της Κ13, μια χαρα γραμμη εχεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2019 Περαστικά και καλή ανάρρωση σου εύχομαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2019 Περαστικα....και μη χειροτερα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2019 Περαστηκα να ευχηθω και γω, και το συντομοτερο η επανοδος στις πιστες, ο εξοπλισμος παιζει σημαντικο ρολο, εδω φανηκε οτι σε ενα απομονωμενο και ασφαλες περιβαλλον οπως ειναι μια πιστα, φοροντας πληρη εξοπλισμο μπορει να υπαρξει τραυματισμος, εστω και μικρος, το νου μας ολοι γιατι στο δρομο ο κινδυνος μπορει να βρισκεται παντου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2019 Καλημέρα. Τι έγινε με εγχειρηση.? Όλα καλά εύχομαι. Περαστικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2019 Περαστικά και ταχεία επάνοδο στους δρόμους + πίστες! Θα προστεθουν ετικετες στο τοπικ. Το βίντεο ειναι προς επίδειξη, σε όσους κυκλοφορουν χωρις καν κράνος. Βάλε μας φωτό απο τον εξοπλισμό, μετα την πτώση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2019 @koukou όλα καλά, μπήκαν βελόνες στα 2 δάχτυλα για να κρατάνε τα οστά στη θέση τους μιας και είχαν σπάσει σε πολλά μικρά κομματάκια και δεν στέκονταν αλλιώς. Τώρα έχει 2 μήνες υπομονή. @innova 04 να σαι καλά, ναι θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από γάντια, στολή και κράνος μέσα στις επόμενες ημέρες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2019 Περαστικά αγόρι τρελό!!!! Υπομονή και δύναμη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες