Jump to content
efkola

Moto Test Ride Event, 11-12 Μαΐου 2019, Μέγαρα

Recommended Posts

πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Απλά δεν βρίσκω αντικειμενικό νόημα στην όλη φάση. Πχ αν ήθελα να οδηγήσω το X-adv , θα έκλεινα ένα test ride στη Χόντα και θα το έπαιρνα ένα μισαωράκι + μέσα στην Αθήνα και στα πέριξ όπου θα βγουν καλύτερα συμπεράσματα από το να κάνω 2-3 γύρους μέσα στα Μέγαρα

Το νόημα είναι οτι σε αυτό το event, μπορείς να βρεις πολλες μοτοσυκλέτες να κάνεις test-ride. Μπορεί να οδηγήσεις και καμία τυχαία, έτσι για την πλάκα, και εκεί που δεν το περιμένεις, να σου αρέσει. Οπότε διευρύνεις τις επιλογές σου.

Προσωπικά πάντα πηγαίνω και στο μικρό πιστάκι, που έχει τα μικρά κυβικά, έτσι για το χαβαλέ αλλά και για να δω κάθε κατασκευαστής τι προσφέρει. Έχω εκπλαγεί και θετικά αλλά και αρνητικά απο διάφορα μοντέλα, οπότε κάθε φορά σχηματίζω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για κάθε εταιρία.

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 2 λεπτά, το μέλος crussifier έγραψε:

Δυστυχώς εμείς οι Βόρειοι θα μείνουμε με κάνα Benelli, κάνα Yamaha 50 χρόνια, κάνα KTM Orange Days (έχει κ Σέρρες νομίζω)  , κάνα Harley Davidson Freedom Tour , θα ρημαδοβολευτούμε 

Καλά, δώστε μας Σέρρες και Ρύσιο να μπαίνουμε για προπόνηση όποτε θέλουμε και πάρτε Μέγαρα και test ride του ΜΟΤΟ, κανένα πρόβλημα:laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δοκιμάζεις και πράγματα που δε τα περιμένεις, όπως τη χαρλευ που θα χω να το λέω! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προστίθενται 
BMW S1000XR, R1250R, F850GS

Kawasaki Versys 1000 SE, Versys 650, Versys 300X, Z900RS, W800, Z400

CFMOTO 650 MT, 250 NK

και δύο scooters της Peugeot: Belville 200i και
Speedfight 4 125i
Πηγή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πας τη μια μέρα, πρέπει να πας και την άλλη; Ακόμη δεν ξέρω πρόγραμμα δουλειάς εκείνο το ΣΚ, αλλά αν δεν έχω δουλειά, έχω να πάω σε γάμο... Και θα προτιμούσα να το αποφύγω το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά είναι θα με προσέξουν αν λείψω... Τέτοια μούρη είμαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε:

Αν πας τη μια μέρα, πρέπει να πας και την άλλη; Ακόμη δεν ξέρω πρόγραμμα δουλειάς εκείνο το ΣΚ, αλλά αν δεν έχω δουλειά, έχω να πάω σε γάμο... Και θα προτιμούσα να το αποφύγω το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά είναι θα με προσέξουν αν λείψω... Τέτοια μούρη είμαι!

Οχι, δεν ειναι υποχρεωτικο να πας και τις δυο μερες. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε:

Εάν δεν πας την μια μέρα θα στείλουν τα ματ στο σπίτι σου να σε τραβήξουν με το ζόρι

:laugh::laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώρο έκπληξη! Χεχε 

Η Ktm πουθενά όμως φέτος ε; 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυο φορες που εχω παει, εχω κανει προσπερασεις αβερτα σε αναβατες που εμφανως ΔΕΝ την παλευαν με τιποτα. Δεν με ενοχλησε κανενας απο τους διοργανωτες και δεν νομιζω οτι ηταν επειδη δεν με ειδαν.

Προφανως αφηνουν ενα περιθωριο σε λογικες και ασφαλεις κινησεις. Κανα δυο παλαβους που καναν μπασιματα με στριμωγμα βεβιασμενο και επικυνδυνο σε αλλους προφανους και τους τσιμπησαν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το ψήνει κάνεις από δω για Σάββατο ας ρίξει κανα μυνημα αν ψάχνει παρέα. Εγώ λόγικα θα πάω με φίλους 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε:

Αν το ψήνει κάνεις από δω για Σάββατο ας ρίξει κανα μυνημα αν ψάχνει παρέα. Εγώ λόγικα θα πάω με φίλους 

:(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος ChristoforosVer έγραψε:

:(

Εσύ όταν κάνεις βολτες έχεις καλό όχημα για να σου φύγει το στερητικό! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε:

Εσύ όταν κάνεις βολτες έχεις καλό όχημα για να σου φύγει το στερητικό! 

Ρε θα σε δειρω, μια χαρα ειναι το 750 λεμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναφορά συνοπτική : δε θα πάρω ποτέ α) σκούτερ β) zontes 310 

Επιτέλους βρέθηκε μηχανή που σήκωσα σούζα : tuono 1100 factory. 

Οδήγησα ένα έρωτα : monster, του αξίζει ο πόθος. Στροφές να χεις 

—---------

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε:

Επιτέλους βρέθηκε μηχανή που σήκωσα σούζα : tuono 1100 factory. 

Είχαν βγάλει το antiwheelie; Μπράβο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 41 λεπτά, το μέλος Wolf1138 έγραψε:

Είχαν βγάλει το antiwheelie; Μπράβο.....

Ε όχι, αλλά για τα δεδομένα μου οι 20 (?) πόντοι που σηκωνόταν ο τροχός πριν το κόψουν τα ηλεκτρονικά ήταν καταπληκτικό. 

Σε κάποια υποκατηγορία του σπορ νομίζω το είχανε 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

25 φωτό δικές μου από σήμερα. Οι τρείς πρώτες είναι καθώς πήγαινα προς τα εκεί, οπότε αγνοήστε τις.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στο λινκ για να κατέβει το πακέτο.

https://drive.google.com/open?id=1cVHiMmCBKvBH2M7_5aLv-3p4NGRH9uko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 14 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε:

Ε όχι, αλλά για τα δεδομένα μου οι 20 (?) πόντοι που σηκωνόταν ο τροχός πριν το κόψουν τα ηλεκτρονικά ήταν καταπληκτικό. 

Σε κάποια υποκατηγορία του σπορ νομίζω το είχανε 

Α οκ νόμιζα ότι εννοείς κανονική σούζα (δεν στη λέω ούτε εγώ κάνω :tongue:)

Ναι αν κατεβάσεις το AWC στο 1ο από τα 3 επίπεδα σηκώνει κάπου εκεί 20-30 πόντους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

25 φωτό δικές μου από σήμερα. Οι τρείς πρώτες είναι καθώς πήγαινα προς τα εκεί, οπότε αγνοήστε τις.

Ωραίες οι φωτό, αλλά .............. το μαντρότοιχο της Σχολής Πυροβολικού???? γιατί?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκει εκπαιδευτηκα πεντε ολοκληρους μηνες.

Ως...βλημα.

:thumbsup:

Ειπαμε βρε, τις τρεις πρωτες, αγνοηστε

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 14 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Πωπω πως φαινεται η Αφρικανα ετσι αψηλή και λεπτη, στην πιστα αναμεσα στα πιο χαμηλα μηχανακια (τελευταια φωτο)

Αφρικανα

Τροποποιήθηκε από τον peterpan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλημέρες ! ακομα το μυαλό μου κανει βρουμ βρουμ, Πως πέρασα χτές; 

Ξεκινώντας αντίστροφα πολύ ωραία, μιας και ξέραμε πλέον που πάμε να "μπλέξουμε" 

Παμε πρωί λοιπόν στα Μέγαρα, έτοιμοι για αναμονή στην ουρά, για χαβαλέ όσο περιμένουμε, και χωρiς πολλές πολλές απαιτήσεις στο τι θα δοκιμάσουμε. 

Εχω την εντύπωση φέτος οτι υπήρχαν πιο λίγες εταιρίες, οχι βέβαια οτι δεν είχε ενδιαφέροντα μοντέλα, κάθε άλλο. 

Στο μάτι είχα το V85tt, που μου φαινόταν πολύ ενδιαφέρον μοντέλο, το monster που ειναι απο τους πλατωνικούς έρωτες που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ, το καινούριο cb 1000r που δε το πήρα χαμπάρι στη σελίδα του μοτο αλλά ηταν εκεί, και μηχανάρες οπως το tuono και το rsv4. 

Γραφόμαστε, και στηνόμαστε στην ουρά. Φέτος έχει 4 ομάδες που γυρνάνε στη πίστα. Μπαίνω απο τους τελευταίους. Μου απομένει το τεραστιο αυτο σκουτερ (kymko AK 550). Aπο ο,τι βλέπω, τουλάχιστον έχει φρενάρες. 

Ανεβαίνω πάνω, η τεχνολογία, τα έξτρα αλλα και η καλή ποιότητα ξεχειλίζουν. Μπροστά μου εχω πολυ πολύ πλαστικό, αλλά οκ σε μεγκα σκούτερ είμαι. Ο διακόπτης για να το βάλω σε θέση "stand by" μας κανει λιγο το δύσκολο και δε καταλαβαίνει τη θέση που τον βάζουμε, μετα απο κανα δυο προσπάθειες ολα οκ παιρνει μπροστά. 

Οθονάρες παντού, αψογα γραφικά, τοσες πολλές πληροφορίες που δε ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω. Ξεκινάμε σε λίγο, και το μουγκανιτό που ακούω απο όλα τα σκούτερ, είναι φυσικά παρον και εδώ. Χιλιόμετρα ανεβάζει μια χαρά, αλλά ανοίγεις το γκάζι και κάνει μουυυυυυυυυ ! Μακράν ο πιο ξενέρωτος ήχος. Πω! Είναι να σα να εχεις βγεί ραντεβού με κοπέλα που έχει χαρακτήρα και ικανότητες, αλλά είστε απο άλλο κόσμο και οι δύο. Περιμένω  να τελειώσουν οι 3 γύροι της πίστας (δυο δεν ήταν παλιά; ωραια εκπληξη). Ενταξει έχει φρενάρες. Ωραία ανάρτηση.  Αλλα πολύ "λαθος " θέση οδήγησης, πολυ "βαρετο" για μένα, όχι σκέφτομαι, ποτε δε θα το επαιρνα. 

Επόμενη γύρα. Τώρα είμαι πρώτος στη σειρά. Μπροστά μου το tuono. Πάω να ανέβω, ενας τυπος εχει παει τρέχοντας απο πίσω μου να ανεβει εκεινος αλλά παει παραδίπλα οταν καταλαβαίνει απο μόνος του οτι δεν είμαστε στο δημοτικό. Αμα είσαι διάσημη και όμορφη σφάζονται για χάρη σου, τι να κάνουμε. 

Ανεβαίνω στο tuono 1100 factory. Πολεμικοτατη θέση οδήγησης, ελαφρύ σε αίσθηση. Δοκιμαζω να δω αν χωράω και με πιάνει κράμπα στο αριστερό πόδι. Ωραια γκαντεμιά σκέφτομαι. Ευτυχώς το πόδι μου με άφησε ήσυχο. Πανέμορφη ο οθόνη, αίσθηση ποιότητας και ομορφιά παντού. Ο ήχος του V4 στο ρελαντί πανέμοφος και άγριος. Ξεκινάμε τη γύρα. Προφανώς δε περιμένω να το ΄πάω σα όρια του, ούτε καν να καταλάβω που είναι αυτά. Μια γεύση θα τη πάρω ομως.  Στριβει πολύ καλά, αλλά και πάλι,ντάξει εγω το τσουλάω απλά. Ανοίγω το γκάζι στην ευθεία. Ουαο, ευστροφία, ήχος, χιλιομετρα που μαζευονται παρανοικά γρήγορα, απλα κανει ενα περίεργο κόμπιασμα στη τροφοδοσία στο 1/3 των στροφων (οχι δεν κοιταξά καν ποσες ήταν). Στον επόμενο γύρο άρχισα να ψιλιάζομαι οτι απλά μπαίναν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα στο παιχνίδι, και μετά έπάιζα με ασφάλεια καθώς μόλις άνοιγα το γκάζι με 1-2 σήκωνε ξεδιάντροπα τον εμπρός τροχό, ακόμα και με μένα που δεν έχω κάνει ποτέ σούζα στη ζωη μου. Τα ηλεκτρονικά επέμβαιναν πολύ ωραία, κατεβάζοντας το τροχό κάτω, χωρις να σου κόβει το ρυθμό. Καταπληκτικός κινητήρας, γεμάτη δύναμη απο χαμηλά θα το σκεφτόμουν με ένα ζευγάρι άλλα χέρια για να λυσσάω σε καμια πίστα. 

Επομενη γύρα και μου τυχαίνει πάλι το kymco, απου αφήνω τη σειρά και πολύ σωστά οι υπέυθυνοι δε με αφήσαν να παω στην αρχή της επόμενης.. Ωρα για καφε. Καπου εκεί χαζεύω το καινούριο shiver εστω στατικά. Ο έλξη που μου ασκεί αυτή η μηχανή απο τοτε που βγήκε είναι πολύ μεγάλη, τοσο για την εμφάνιση όσο και για τις διαστάσεις της. Για οποιον θέλει κατι λιγο πιο μεγάλο απο τα streetfighter αλλά όχι ον οφ, ειναι ιδανική. 

Δίπλα είναι το V85tt. Το περιεργάζομαι με λεπτομέρεια, Προσεγμένα τα πάντα, για μένα ειναι το πιο ομορφο ον οφ που έχω δει. Ελάχιστα πλαστικά, ωραίρες διαστάσεις, άτιμες ιταλίδες. Αν στρίβει στοιχειωδώς σβέλτα (που έτσι λενε οι φήμες) θα θελα σιγουρα ενα τετοιο στο γκαράζ μου. 

Πάμε στη πίστα με τα παπιά. Οδήγησα ένα beverly police κάτι. Ειπαμε δεν τα πάω καλα με τα σκούτερ, αλλα τουλάχιστον τούτο ειναι μια λογική επιλογή για τη πόλη. Για ένα όχημα για μετακινήσεις απο το Α στο Β. 

Φέτος κάνανε μια πολύ καλή αλλαγή κατα τη γνώμη μου στο event, και το μεσημερι λιγο πριν τις 3 δήλωνες δυο οχήματα που θες να οδηγησεις απο αυτά που ήταν σε μια λίστα, και επαιρνες ενα χαρτάκι με σειρά προτεραιότητας. Δήλωσα το monster και το cb 300 αφενώς για να μου φύγει ενα μεγάλο απωθημένο, αφετέρου για να δω πως ειναι ενα μικρο μοτοσυκλετάκι. 

Μόνο ουσιαστικό μελανο σημείο της διαδικασίας ηταν το οτι δεν υπήρχε μικρόφωνο στην όλη διαδικασία. Ετσι επρεπε να είσαι μπροστά στην ουρα (που πλέον λόγω ωρας ηταν μικρότερη) για να ακουσεις να φωνάζουν νουμερα για το καθε μοντέλο. Με ενα μικρόφωνο θα ηταν πολυ καλυτερη η διαδικασία. Ακομη και έτσι το event εγινε ακόμη καλύτερο, μπραβο στο Μοτο. Με αυτό το τρόπο ξέρεις τουλάχιστον οτι εστω δυο μηχανάκια που σε ενδιαφέρουν θα τα οδηγησεις, και ειδικα αν δεν ειναι στα δημοφιλή (λέγε με τουονο και RSV4) δε θα ταλαιπωρηθεις.  

Αναιβαίνω στο monster 821. Δε σχολιαζω εμφανιση γιατιειναιμουναραγαμωτοκερατο. Τσεκάρω λεπτομερειες οπως καλωδιακια κλπ κλπ. Αψογη. Βέβαια ο διακοπτης του killswitch στη πανω πλευρά του ηταν προς το ρόζ το χρώμα. Περίεργο. Βέβαια το ξέχασα οσο κοιταζα την υπολοιπη μοτο. Επομενη δοκιμη να δω πως χωράω (ειμαι 1.84). Στριμωγμένη και επιθετική θεση οδήγησης, κυριως για τα γόνατα. Νομίζω ένα κλικ πιο ανετη απο το μικρο τριπλ. Το κυριως στρίμωγμα το τρώνε τα γονατα μου, χωρις να ειναι βασανιστικα αβολα. 

Βάζω μπροστα.. Μάλιστα.. Ωραίο γουργουρητό. Ελαφρυ για το μέγεθος του μηχανάκι. Αίσθηση γυμνού μιας και μονο μπροστά σου εχεις το ψηφιακο κοντερ. Κι αυτό πολύ ωραίο, νομίζω οτι του τουονο ηταν λιγο πιο όμορφο. 
Ξεκινάμε τις γύρες στη πίστα. Δικαίως έχει τη φήμη που έχει, μου θυμίζει έντονα το τριπλ, εξιτάρει οπως τα άγρια κτμ. Υπόψιν ειναι το πρώτο ντουκάτι που δοκιμάζω. Fun factor πολύ ψηλά. Πέφτει πολύ ωραία, δε προκαλέι με τη θέση οδήγησης να εισαι στη πριζα, Φρένα που είναι αντάξια των υπολοιπων που νοιώθεις. Τη θέση των ποδιών μου τη ξέχασα μολις μπήκα στη πίστα, δε ξέρω τι θα γινόταν σε μεγάλη βόλτα. Αν οπως εχω διαβάσει ψηλώνει η σέλα ενα ποντο, υπάρχει προοπτική και για μεγάλες βόλτες. Αφησα το κινητήρα τελευταίο. Θέλει μανιασμένα να σε σπρώξει μπροστά, ειδικά απο τις 3κ και πάνω. Δύναμη που μπορείς να την αξιοποιήσεις και να ευχαριστηθεις ειδικά αν το χεις. Επίσης εμένα (που ειμαι αργος) μου έβγαλε μια αίσθηση που μου έλεγε μη φοβάσαι στρίβω με όσα μπορείς. Που να οδηγουσα και κανα πιο αγριο μοντέλο.

Μετα έψανα να ανεβω στο χονδα. Παω στο περιπτερο της Honda και μου λενε οτι εχει βγει εκτος πιστας για καποιο λογο. Κοιταω το 125 απο κοντά. Εχω ξαναπει οτι δε μου αρεσει η στορφη της εταιριας στο να το κανουν χιπστερ μοντελο , αλλα αν μη τι άλλο ξεπερνωντας το υποκειμενικο της εμφάνισης, ξεχειλιζει απο ποιότητα. Κοιταω τη τιμή του 125 : ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ 6000....  

Παω στη γραμματεία να παρω νουμερο για άλλο μηχανάκι. Παιρνω για το zontes t310 . Εχει συζητηθει αρκετα στις παρέες, ειδικά σε μη έχοντες (πολύ) χρημα σαν εμένα. Μου ειχε κινήσει τοσο πολύ τη περιεργεια με τον εξοπλισμό και τη τιμή του στα 4.000 ευρω που λεω ευκαιρια να το οδηγήσω να δω τι γινεται. Οπως το ειχα δει και απο κοντα σε μια αντιπροσωπεια, η ποιοτητα των πλαστικων και της βαφής και συναρμογων δεν ειναι καλή. Εμφανισιακά μου δινει την εντύπωση οτι εχουν βαλει ο,τι τους εχει φανει απο αλλες εταιρες, οτι εχουν σκεφτει σε ενα καπως μη αρμονικό συνδιασμο. Αναμενομενο ομως, οκ. Τουλάχιστον αν οδηγικά ειναι καλο, ισως μπορεις να τα παραβλεψεις δεδομενου του εξοπλισμου του. 

Το βάζω μπροστά. Παθαινω σοκ (ναι σχεδον κυριολεκτικα) απο την οθόνη. ΑΘΛΙΑ, Γραφικά χειροτερα απο gameboy χωρις υπερβολη. Εξοπλισμος για εντυπωσιασμο στα χαρτια χωρις τη παραμικτη ουσια. Φανταστειτε οτι οσο το οδηγησα, ακομα και οταν εκανα σκια με το χερι, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΔΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΗΓΑΙΝΑ. Στο ρελαντι δεν ειχει κραδασμους, η θεση οδηγησης ειναι πολυ καλη ομως. ανετη και με το παραπανω. Στις στροφες ενοιωθα οτι δε καταλαβαινω που τι κανει ο εμπρος τροχος, και τα φρενα ειχαν πολυ πολυ μεγάλη ασάφεια. Νομιζω επιβραδυναν ικανοποιητικα (αφου ποτε δεν εμαθα με ποσα πηγα), αλλα χωρις αισθηση. Ο κινητήρας προθυμος να δουλέψει, αλλα με αρκετους κραδασμους ψηλα. Τωρα ομως φορτωμενο με δυο ατομα, δε ξερω πως θα τα πηγαινε, πιστευω θα ζοριζοταν αρκετά. Κλείνοντας να πω οτι ακομα και αν η αξιοπιστια των μηχανικών μερων του αποδειχτει καλη και ακομη και αν τα πλασικα δε ξεβάουν, θεωρω τα 4000 υπερβολικά πολλά λεφτα για αυτο που παιρνεις. Χιλιες φορες ενα καλο μεταχειρισμενο. Απο τη μια τα ποιοτικα μικρα εχουν ξεφυγει σε τιμη δυσαναλογη των επιδοσεων τους απο την άλλη τουτο με τη κρραλυτερη τιμη μου φάνηκε πολυ κακο σα σύνολο. 

Μπράβο στο μοτο για άλλη μια φορα! 

ΥΓ. αρχιζουν και με τραβανε τα ευρωπαικα. Ωχ

@peterpanπου να δεις τα ψηλα οπως αυτη και το μουλτι  το μεγαλο πως ηταν οταν πεσανε στατικα κα τω... τρομος

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα