stavros79 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2019 Αυτό περιμένουμε αρκετοί από εμάς 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος nastoss έγραψε: Υπάρχει κάποιος κάτοχος των προαναφερθέντων μηχανών να μας πει δυο λόγια;οποίο φόρουμ και να διαβάσεις θα βρεις μονο κριτικές από haters των Κινέζων μηχανών.καποιος να χει κάνει 2000-3000 χλμ τουλάχιστον να μας πει μια τεκμηριωμένη αξιολόγηση... Προσωπικά μου αρέσουν το χ310 και το τ310,αλλά λόγω ότι είναι εντελώς καινούργια μοντέλα με κάνουν διστακτικό. Για τεκμηριωμένη αξιολόγηση πάντως θες τουλάχιστον ένα μηδενικό ακόμα στα χιλιόμετρα που αναφέρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2019 Σε όλα τα ελληνικά φόρουμ, μέχρι στιγμής, υπάρχει πλήρης απουσία ιδιοκτητών. Διακρίνουμε περιπτώσεις: 1) Δεν τα έχει πάρει κανείς ή σχεδόν κανείς. 2) Αρκετοί τα έχουν πάρει, παρακολουθούν τα φόρουμ, αλλά ντρέπονται να γράψουν. 3) Αρκετοί τα έχουν πάρει, δεν παρακολουθούν τα φόρουμ. Οι 3 περιπτώσεις, καλύπτουν όλες τις δυνατές περιπτώσεις. Και οι τρείς περιπτώσεις, δεν είναι καλό σημάδι για τα Τ310/R310. Προσωπικά το R310, ακόμα και αν αποδειχθεί το πιο αξιόπιστο και οικονομικό του κόσμου, ακόμα και αν κατατροπώνει το Panigale V4S σε επιδόσεις, το βρήσκω ΑΠΑΙΣΙΟ. Η αισθητική στο μούτρο, δεν είναι καν μοτοσυκλέτας, είναι Nissan Qasqai ή όπως αλλοιώς γράφεται η επίδειξη μπούγιου για να ψωνίζουν οι χωριάτες και οι μαντάμ σουσούδες. Αυτή η σχεδίαση δείχνει και σε τι κοινό απευθύνεται ο κινέζος κατασκευαστής: Σε άάάάάσχετους Σχεδιαστικές γραμμές δεν συνεχίζουν πουθενά, τα πλαστικά καβαλάνε το -ψεύτικο (!!!!) - πλαίσιο, 352 επιφάνειες πλαστικών (άιντε να χρειαστεί λύσιμο το κουστούμι) και γενικά ένα πράγμα, θα ντρεπόμουν να με δούνε πάνω του. Συνεχίστε να λέτε για haters. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros79 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2019 ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ... ψάξτε από πιο χωριό κρατά η σκούφια σας... Αστο @@&€ και σταματηστε να κράζετε υποψηφίους αγοραστές στα όρια της προσβολής.. άμα πια..άμα έχετε κάτι επί της ουσίας να πείτε πείτε το και μην επαναλαμβανεστε.. καταντατε γελοίοι . & - 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2019 Φανερό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2019 Γενικά γελοίο είναι να προσπαθεί μια εταιρία να πείσει το αγοραστικό της κοινό ότι η μότο έχει σοβαρό πλαίσιο δοκών κτλ βάζοντας πλαστικούς γύρω τρυγυρω γελοίο είναι επίσης το ακραια επιθετικό μάρκετινγκ του Έλληνα εισαγωγέα μιας και αντιπροσωπεία δεν θα τον πω ακόμα εκτός και αν δείξει και ο ίδιος αξιοπιστια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2019 Τι είπες για το πρώην μηχανάκι μου ΡΕ; (το υποπλαίσιο ειναι spare part από γέφυρα της ΜΟΜΑ να 'ουμε) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros79 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2019 Zontes 310 Ninja 300 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2019 (τροποποιήθηκε) και Duke 200 χωροδικτύωμα. Και το Ninja 400 έχει χωροδικτυωμα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2019 από τον costikos Ν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nastoss 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 πριν 18 ώρες, το μέλος stavros79 έγραψε: Αυτό περιμένουμε αρκετοί από εμάς Αυτό έχω παρατηρήσει κι εγω. Έχει πει το μότο in action θα κάνει αφιέρωμα Δεύτερον μου έχουν πει από γκοργκολη θα τα φέρει για τεστ ραιντ. πριν 16 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Σε όλα τα ελληνικά φόρουμ, μέχρι στιγμής, υπάρχει πλήρης απουσία ιδιοκτητών. Διακρίνουμε περιπτώσεις: 1) Δεν τα έχει πάρει κανείς ή σχεδόν κανείς. 2) Αρκετοί τα έχουν πάρει, παρακολουθούν τα φόρουμ, αλλά ντρέπονται να γράψουν. 3) Αρκετοί τα έχουν πάρει, δεν παρακολουθούν τα φόρουμ. Οι 3 περιπτώσεις, καλύπτουν όλες τις δυνατές περιπτώσεις. Και οι τρείς περιπτώσεις, δεν είναι καλό σημάδι για τα Τ310/R310. Προσωπικά το R310, ακόμα και αν αποδειχθεί το πιο αξιόπιστο και οικονομικό του κόσμου, ακόμα και αν κατατροπώνει το Panigale V4S σε επιδόσεις, το βρήσκω ΑΠΑΙΣΙΟ. Η αισθητική στο μούτρο, δεν είναι καν μοτοσυκλέτας, είναι Nissan Qasqai ή όπως αλλοιώς γράφεται η επίδειξη μπούγιου για να ψωνίζουν οι χωριάτες και οι μαντάμ σουσούδες. Αυτή η σχεδίαση δείχνει και σε τι κοινό απευθύνεται ο κινέζος κατασκευαστής: Σε άάάάάσχετους Σχεδιαστικές γραμμές δεν συνεχίζουν πουθενά, τα πλαστικά καβαλάνε το -ψεύτικο (!!!!) - πλαίσιο, 352 επιφάνειες πλαστικών (άιντε να χρειαστεί λύσιμο το κουστούμι) και γενικά ένα πράγμα, θα ντρεπόμουν να με δούνε πάνω του. Συνεχίστε να λέτε για haters. Κοίτα με βεβαιότητα σου λέω ότι μέχρι κ πριν 3-4 βδομάδες δεν υπήρχε ετοιμοπαραδοτο καινούργιο χ310 η τ310 στην Αθήνα.κι ότι έρχεται γίνεται προκρατήση με προκαταβολή.οπως κ επίσης αν ανατρέξεις σε ταξινομήσεις μοτοσυκλετών από Σεπτέμβρη του 18 έως Μάρτη του 19 τα ζοντες έχουν ταξινομήσεις.για να μην παρεξηγηθεί το παραπάνω επιχείρημα δε σημαίνει ότι είναι μηχαναρα η δε ξέρω κι εγώ τι.εγω πιστεύω ότι κάτοχοι υπάρχουν αλλά είτε λίγων χιλιομέτρων που θα έχουν κάνει είτε ότι φοβούνται το κράξιμο δεν έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη απο κάτοχο. Δεύτερον αν κ δεν τρελενομαι για τα naked() θεωρώ ότι σχεδιαστικά και τα τρία μοντέλα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.βεβαια αυτό είναι υποκειμενικό πριν 17 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Για τεκμηριωμένη αξιολόγηση πάντως θες τουλάχιστον ένα μηδενικό ακόμα στα χιλιόμετρα που αναφέρεις. Δεν έχεις άδικο,δεδομένου όμως του ότι είναι πολύ φρέσκο σαν μοντελο,νομίζω αν κάποιος έμπειρος κάτοχος το είχε στα χέρια του με 2000-3000χλμ θα μπορούσε να μας δώσει μια πρώτη εικόνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 Αν έβγαζε ένα μοντέλο που με τον ίδιο κινητήρα που έχουν τα ( Τ, R, X ) αλλά σχεδόν με 0 πλαστικά ( γυμνό με λίγα και απλά πλαστικά... πχ. σαν το cbf του @estebahn ) χωρίς ηλεκτρονικές παπαγαλιές. Θα κόστιζε αυτά τα 200-300€ λιγότερο και θα το αγόραζαν περισσότεροι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 πριν 52 λεπτά, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Αν έβγαζε ένα μοντέλο που με τον ίδιο κινητήρα που έχουν τα ( Τ, R, X ) αλλά σχεδόν με 0 πλαστικά ( γυμνό με λίγα και απλά πλαστικά... πχ. σαν το cbf του @estebahn ) χωρίς ηλεκτρονικές παπαγαλιές. Θα κόστιζε αυτά τα 200-300€ λιγότερο και θα το αγόραζαν περισσότεροι. Δεν θα το αγόραζε κανείς,ένα Κινέζικο γυμνό χαμένο στο πλήθος. Με αυτά τα καλούδια προσπαθεί να ξεχωρίσει,είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα τα δουν ως προσόντα. (Δεν κράζω το μηχανάκι δεν το ξέρω καν,μπορεί να αποδειχθεί vfm στην τελική). 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 πριν 36 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Δεν θα το αγόραζε κανείς,ένα Κινέζικο γυμνό χαμένο στο πλήθος. Με αυτά τα καλούδια προσπαθεί να ξεχωρίσει,είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα τα δουν ως προσόντα. (Δεν κράζω το μηχανάκι δεν το ξέρω καν,μπορεί να αποδειχθεί vfm στην τελική). Εγώ αυτά τα "προσόντα" τα βλέπω ως πιθανά προβλήματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Θα προτιμούσα να μου προσφέρει κάτι πολύ απλό λιτό και απέριττο , δίχως τα τόσα φρου φρου ( και ειδικά όταν μιλάμε για ηλεκτρονικά που παίζονται περίεργα παιχνίδια ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 33 λεπτά, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Εγώ αυτά τα "προσόντα" τα βλέπω ως πιθανά προβλήματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Θα προτιμούσα να μου προσφέρει κάτι πολύ απλό λιτό και απέριττο , δίχως τα τόσα φρου φρου ( και ειδικά όταν μιλάμε για ηλεκτρονικά που παίζονται περίεργα παιχνίδια ) Άλλο εσύ,εγώ.Για ρώτα τον πιτσιρικά τον κ@*λωμένο να σου πει. Μόνο την tft οθόνη να βλέπει.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2019 από τον karellen 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 Αν το μόνο ηλεκτρικό πάνω του ήταν το κοντέρ με το ζόρι κ όλα τα άλλα ηταν κανονικά όπως τα ξέρουμε τοσα χρόνια σε όλες τις μηχανές ίσως κάποιος τις κοιτούσε και πιο σοβαρά.. Τωρα θυμίζει διαφήμιση telemarketing σόμπας κουμτελ που ζεστάνει με 2€ τον χρόνο όλο το στάδιο ειρήνης και φιλίας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 Οι μονόμπρατσες εκδόσεις προχωράνε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros79 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 πριν 7 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε: Αν το μόνο ηλεκτρικό πάνω του ήταν το κοντέρ με το ζόρι κ όλα τα άλλα ηταν κανονικά όπως τα ξέρουμε τοσα χρόνια σε όλες τις μηχανές ίσως κάποιος τις κοιτούσε και πιο σοβαρά.. Τωρα θυμίζει διαφήμιση telemarketing σόμπας κουμτελ που ζεστάνει με 2€ τον χρόνο όλο το στάδιο ειρήνης και φιλίας Σε λίγα χρόνια όλα τα μηχανάκια θα έχουν παρόμοια τζουτζουμπλεκια. Δεν το βρίσκω παράλογο το ότι έχει φωτιζομενους διακόπτες.. ηλεκτρομαγνητική τάπα βενζίνης και σέλας ( τι σου κάνει η τεχνολογία ε? Με ένα απλό πηνίο..) ρυθμιζόμενη ζελατίνα και ύψος ( ένας σερβομηχανισμος ) για την υλοποίηση της έγχρωμης οθόνης αντί της ασπρόμαυρης... με δυνατότητα να αναβαθμιστεί με νέες λειτουργίες ...αλλαγή interface και ότι σου δείχνει και την πορεία που έχεις ορίσει στο gps ανάλογα με το γούστο σου.και εκεί έχουν κάνει ωραία δουλειά δε λέω...μένει να είναι και αντοχής... Μη ξεχνάμε ότι αυτά τα τζουτζουμπλεκια μπήκαν στα αυτοκίνητα και πλέον αναλογικό όργανο βρίσκεις μόνο σε κάτι πανάκριβα σπορ με περιορισμένους αριθμούς παραγωγής. Δηλαδή πριν 10 χρόνια (μόλις συνηδητοποίησα ότι το έχω 10 χρόνια) οποίος αγόραζε το jimny που είχε το navigation ήταν πολύ προχωρημενος -κιτσ- χωριάτης μαντάμ Σουσού και όλα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν πιο πάνω..τι το θες μωρέ βλαχαδερο το gps στο αμάξι κλουβί που δεν πάει μία που κοπανιέται σαν κατσίκι που τρέμει το τιμόνι που η καμπίνα θυμίζει τα παλιά οχήματα του στρατού....το 4χ4 με το κουμπάκι σε μάρανε Βλάχο ε Βλάχο ΒΛΑΧΟΟΟΟ(είμαι και μισος βλάχος από χωριό των Τρικάλων και πάλι δεν ντρέπομαι)..που συνδέεται με κινητά i-phone (τρομάρα σου) ή android που είχε Bluetooth κάμερες οπισθοπορειας αναπαραγωγή dvd- mp3 - divx- jpg με δυνατότητα αλλαγής inteface ... Όποιος το έχει πάντως καλοτάξιδο και πάντα όρθιος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 Ρε φίλε αφού σ αρέσει, γιατί δεν το παίρνεις κιόλας; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros79 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Ρε φίλε αφού σ αρέσει, γιατί δεν το παίρνεις κιόλας; Το έχω στα υπόψιν μου..αλλά περιμένω την μονομπρατση έκδοση να έρθει Ελλάδα και να εμφανιστούν οι παιδικές ασθένειες χιχιχι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 πριν 6 λεπτά, το μέλος stavros79 έγραψε: Το έχω στα υπόψιν μου..αλλά περιμένω την μονομπρατση έκδοση να έρθει Ελλάδα και να εμφανιστούν οι παιδικές ασθένειες χιχιχι Ποιες παιδικες ασθενειες περιμένεις να βρεις σε μηχανές που δεν πουλάνε και ακόμα κι αυτές που πουλιούνται, γράφουν 2κ χλμ το χρόνο; Σε τελική ανάλυση δεν πρέπει κι εσύ ως καταναλωτής να επιβραβεύσεις τους Κινέζους που τα κάνουν όλα και συμφέρουν; Ε, ας βγάλει και κάποιο πρόβλημα. Εγγύηση θα έχεις, θα το φτιάξεις. Επίσης οι Κινέζοι δεν βγάζουν ανακλήσεις. Τις βαφτίζουν αναβαθμίσεις και είναι όλοι χαρούμενοι. Εγώ στη θέση σου θα το προχωρούσα πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 Να δώσεις το Inazuma για να πας στο 310 ? Γιατί ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros79 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 Περιμένω τούτο δω ντε...το Qashqai πριν 8 λεπτά, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Να δώσεις το Inazuma για να πας στο 310 ? Γιατί ? Δε λέω ντε και καλά θα το πάρω...απλά το έχω στα υπόψιν... Σχεδιαστικά μ'αρέσει περισσότερο από ότι έχω δει μέχρι τώρα.. υπάρχουν και άλλες επιλογές σε αυτά τα κυβικά ..δεν είμαι για παραπάνω είτε σωματικά (δεν είμαι και 2 μέτρα παλικάρι ντε...)είτε οικονομικά τα οποία έχουν και παραπάνω φραγκάκια .. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 Δώσε κανα λινκ για τις μονόμπρατσες εκδόσεις ντε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 @stavros79 Ένα δίκιο ως ένα σημείο στο δίνω. Ναι, έχει χωριστεί το ιντερνετ σε ''haters''και υποστηρικτές, η αλήθεια είναι. Δεν ξέρω όμως αν είμαι hater. Νομίζω ότι είμαι απλά προνοητικός, έχοντας δει, μέσα στα συνεργεία, αμέτρητα κινέζικα μοτό και με τι φιλοσοφία είναι φτιαγμένα, πόσο τα υποστηρίζουν οι αντιπροσωποί τους, και που βρήσκουμε ανταλλακτικά. Θα περάσει ο καιρός, θα το πάρει αρκετός κόσμος το μοτό, θα μπουν και στα φόρουμ, θα το δούμε κριτική, θα το δούμε κάποια στιγμή και σε αγγελίες ως μεταχειρισμένο, θα μάθουμε και τι λένε τα συνεργεία. Υπομονή. Πραγματικά δεν μου αρέσει καθόλου το ''εσγιουβάδικο'' στυλ. Είτε είναι Zontes R310 κινέζικο , είτε είναι VFR1200X Crosstourer, είτε Ducati Mutistrada. Το μπούγιο, ο όγκος, το ύψος, με απωθεί. Και τα πολλά άσχετα της οδήγησης με απωθούν. Παράδειγμα, ένα μονοκύλινδρο μοτέρ 300 κυβικών και 30 ίππων, όσα μπλιμπλίκια κι αν έχει, ε δεν θα το πάρω να πάω βόλτα στην Ελλάδα, κι αν το πάρω, ε δεν θα το ευχαριστηθώ. Ένα τετρακύλινδρο όμως, με 100 άλογα, που μπορεί να μην έχει ούτε καν τα στάνταρ όργανα πάνω (να λείπουν για κάποιο λόγο), θα το πάρω να κάνω βόλτα, και θα ευχαριστηθώ οδήγηση, στο μπράλο, στο δομοκό, στα ορεινά ελασονας>κατερινης κ.ο.κ. To δεύτερο θα το ευχαριστηθώ. Το πρώτο είχε tft οθόνη, ναι και; Το βράδυ που θα την πέσω, το ότι είχα tft οθόνη θα σκέφτομαι ή ότι γάζωνε το εργαλείο στην έξοδο από την στροφή; Για αυτό γράφω πριν ''χαρακτηρισμούς'' για επαρχιώτες. Δεν μου φταίνε οι επαρχιώτες σε τίποτα. Πες ήταν μια ταμπέλα, για να περιγράψω αυτό: Μου φταίει ο άνθρωπος που δεν κοιτάει την ουσία, αλλά το απέξω-απέξω. Όταν η ουσία δεν υπάρχει, τι να κάνω το απέξω-απέξω; Γιατί να χαίρομαι με αυτό; Γούστα θα μου πεις είναι αυτά. Τι θεωρεί ουσία ο καθένας. Ειδικά για το zontes τώρα, ΝΑΙ δεν έχω δεδομένα, πλην όσων έχω δει με τα μάτια μου, σταματημένα σε κάποιο πεζοδρόμιο στην Αθήνα. Κάθομαι και τα χαζεύω είναι η αλήθεια, και αν είμαι με παρέα, πιάνουμε και συζήτηση και τους τα εξηγώ. Με μια ματιά, δεν βλέπω κάτι τραγικό στην κατασκευή του, πλην των όσων δεν μου αρέσουν εμένα αισθητικά. Σαν κινέζικο της σειράς πάντως, ΔΕΝ είναι. ΔΕΙΧΝΕΙ για καλύτερο. Φίλος μου που γράφει τεστ σε περιοδικό, μου λέει, έχει ένα πολύ καλό μοτέρ για μονοκύλινδρο 300, και γενικά είναι ένα καλό μοτό, για αυτά που υπόσχεται. Υπομονή , και θα το δούμε εν καιρώ. Όποιος από την άλλη καίγεται, ε, ας πάει να πάρει ένα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nastoss 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος stavros79 έγραψε: Σε λίγα χρόνια όλα τα μηχανάκια θα έχουν παρόμοια τζουτζουμπλεκια. Δεν το βρίσκω παράλογο το ότι έχει φωτιζομενους διακόπτες.. ηλεκτρομαγνητική τάπα βενζίνης και σέλας ( τι σου κάνει η τεχνολογία ε? Με ένα απλό πηνίο..) ρυθμιζόμενη ζελατίνα και ύψος ( ένας σερβομηχανισμος ) για την υλοποίηση της έγχρωμης οθόνης αντί της ασπρόμαυρης... με δυνατότητα να αναβαθμιστεί με νέες λειτουργίες ...αλλαγή interface και ότι σου δείχνει και την πορεία που έχεις ορίσει στο gps ανάλογα με το γούστο σου.και εκεί έχουν κάνει ωραία δουλειά δε λέω...μένει να είναι και αντοχής... Μη ξεχνάμε ότι αυτά τα τζουτζουμπλεκια μπήκαν στα αυτοκίνητα και πλέον αναλογικό όργανο βρίσκεις μόνο σε κάτι πανάκριβα σπορ με περιορισμένους αριθμούς παραγωγής. Δηλαδή πριν 10 χρόνια (μόλις συνηδητοποίησα ότι το έχω 10 χρόνια) οποίος αγόραζε το jimny που είχε το navigation ήταν πολύ προχωρημενος -κιτσ- χωριάτης μαντάμ Σουσού και όλα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν πιο πάνω..τι το θες μωρέ βλαχαδερο το gps στο αμάξι κλουβί που δεν πάει μία που κοπανιέται σαν κατσίκι που τρέμει το τιμόνι που η καμπίνα θυμίζει τα παλιά οχήματα του στρατού....το 4χ4 με το κουμπάκι σε μάρανε Βλάχο ε Βλάχο ΒΛΑΧΟΟΟΟ(είμαι και μισος βλάχος από χωριό των Τρικάλων και πάλι δεν ντρέπομαι)..που συνδέεται με κινητά i-phone (τρομάρα σου) ή android που είχε Bluetooth κάμερες οπισθοπορειας αναπαραγωγή dvd- mp3 - divx- jpg με δυνατότητα αλλαγής inteface ... Όποιος το έχει πάντως καλοτάξιδο και πάντα όρθιος Φίλε Σταύρο σε πολλά από όσα λες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.(δεν ασπαζομαι φυσικά φράσεις τύπου κιτς,χωριάτης βλάχος κτλ γτ μπορεί κάποιος να παρεξηγηθεί) Η τεχνολογία έχει μπει παντού Θεωρώ δεδομένο οτι πολλες μοτό η ιχ θα έχουν μόνο keyless η δακτυλικό αποτύπωμα.τωρα καλο η κακό θα δείξει. Κ εγώ προσωπικά δεν θεωρώ υπερβολή ή τεχνολογική επανάσταση πχ φώτα led,η λειτουργία sleep mode σε μια μπαταρια,η μία ηλεκτρονική οθόνη με βασικές λειτουργιες. Το όλο περίεργο είναι ότι όλα αυτά τα προσφέρει μια μηχανή 300κκ σε τιμή που δεν υπάρχει.εγω προσωπικά θα εστιάσω ότι είναι μοντέλα που για αρχή προσέγγισαν σωστά τι θέλει ο πελάτης.κι νομίζω όλοι θέλουμε εμφανίσιμες μηχανές,οικονομικές ασφαλείς,πλούσιο εξοπλισμό κ προσιτές από άποψη κτήσης κ χρήσης. Τώρα μένει να δούμε αν θα είναι αξιόπιστες η όχι. Κατ εμέ εάν πετύχουν,αποκλείεται να πωλούνται σε τόσο χαμηλή τιμή (σε σύγκριση πάντα με τον ανταγωνισμό) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες