noodles 5901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2018 φτανουμε σχεδων μεση απριλη και δεν υπαρχουν πληροφιες πουθενα για το αν θα γινει φετος. θα γινει η οχι? γνωριζει κανεις κατι? θα τα ξαναοδηγησουμε τα καβουρδιστηρια τα yamaha η να αναπολω τα περσινα-προπερσινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2018 Είναι αυτό το ΣΚ στην Θεσσαλονίκη. http://www.yamahadna.gr/thessaloniki/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 5901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2018 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω. το αναρτησανε και στη σελιδα τους στο fb χθες το βραδυ. απο οτι βλεπω φετος ειναι θεσσαλονικη, αθηνα και πατρα. θα προσπαθησω αν ανεβω θεςς το σκ, αν τα καταφερω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2018 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2018 http://yamahadna.gr/athens/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=content-promo-mt-tour-athens&utm_content=post-1 Tην προηγουμενη φορα -συναντωντας τον Γιωργο fzman- αναγκαστηκα...να οδηγησω το MT10 γιατι ολα τα κορακια ειχαν πεσει στο tracer αλλα φετος θα κανω την υπερβαση και θα ξαναπαρω ΤΟ 10ΡΗ!!!! Η γιαμαχα αυτο που πρεπει να κανει ειναι να βγαλει ενα μοντελο τυπου Sprint st, VFR, FUTURA με αυτο το μοτερ αυτουσιο συν 23λιτρο τεποζιτο να γινει χαμος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2018 Θα ηθελα να οδηγησω το mt-10 ειναι η αληθεια. Εχοντας πλεον μια καλη εικονα για tuono και sd1290 θα ηθελα να δω τι λεει ο ανταγωνισμος εξ ανατολης.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: ευχαριστω. το αναρτησανε και στη σελιδα τους στο fb χθες το βραδυ. απο οτι βλεπω φετος ειναι θεσσαλονικη, αθηνα και πατρα. θα προσπαθησω αν ανεβω θεςς το σκ, αν τα καταφερω Βάγγο αν έρθεις Κυριακή στο 2ο γκρουπ (11:30-14:00) θα μας βρεις εκεί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Παίζει να έρθω κι εγώ, επειδή τα υπόλοιπα τα έχω οδηγήσει, μου λείπουν το MT-10 και MT-03. Προφανώς το 10άρι για την ηρεμία που έχει και το 3άρι για τον αλήτικο χαρακτήρα... Δεν μου έχουν στείλει όμως το group και λεπτομέρειες, πως ενημερωθήκατε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Και εγώ δηλωσα συμμετοχή αλλά κάποιο μέιλ επιβεβαίωσης δεν μου έστειλαν. Εσάς παιδιά σας ενημέρωσαν κάπως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Όχι, καμία ενημέρωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Απλά μπήκατε στο σαιτ και δηλώσατε μέρα ώρα και μηχανάκι που θέλετε για τεστ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 ναι.Τπτ παραπανω! Εγω για δοκιμη εβαλα το mt07 (a2) και μηχανη που προκειται να αγορασω xdiavel :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2852 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Για κάποιον λόγο αυτο το σκ έχει test drive και η Harley Θεσσαλονίκης, εγω έκλεισα είδη για το Fat Bob. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Ποιον Μπαμπη εκλεισες τον 107 η τον 114 stage1 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2852 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος Peiraiwths έγραψε: Ποιον Μπαμπη εκλεισες τον 107 η τον 114 stage1 ? Τον 107. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 κι εγω για 114 πηγα αλλα ΜΕ ειπαν στο τηλλλεφωνο οτι μονο το 107 θα παιξει... Θα κανουμε την καρδια μας πετρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 και εγώ θα είμαι εκεί για σάββατο μεσημέρι αν πετύχω κανέναν σας να πιούμε κανα καιφέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2852 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2018 Μπορεί να μην είναι γιαμάπα αλλά είναι μηχανάρα, ασε που μου πηγαίνει και πάρα πολύ. Να αναφέρω οτι ειναι 1750 κυβικά τρέμε δούκα. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 It was a good day , Saturday 14/4 Όμορφα , ευχάριστα και τα 2 , το καθένα για το σκοπό που έχει φτιαχτεί βεβαίως βεβαίως. Έγραψα λίγες γραμμές παραπάνω στο site μου της υπογραφής. ΥΓ Τελικά είχαν και MT-07 2018 (οχι περιορισμένο που έλεγε στο site) που ήθελα να οδηγήσω , να δώ τις όποιες αλλαγές με το παλαιότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Πρωι πρεπει να πηγες ε? Γιατι μεσημερι που πηγα,το mt 03 δεν υπηρχε λογω ατυχηματος με ειπε και στραβωσε το τιμονι! Το mt 07 (35kw) παντως που οδηγησα μαρεσε πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 1ο group Κρίμα για το ατύχημα, κάτι έγινε και στους Χαρλεάδες μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Tι εγινε κανανε κοντρες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Μεχρι και οι τυποι με τα γιλεκα της yamaha,μπαντες,ακροβατικα και δε ξερω και γω τι αλλο.Λες και τρεχαν σε αγωνα ηταν σε καθε φαναρι! Προφανως και γω προσπαθησα να κανω μερικες μπαντες αλλα δε το καταφερα με το 07-35kw.Ειχα συνηθησει την ευκολια που ειχε το WR φαινεται :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 5901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2018 δυστυχως δε μπορεσα να ερθω. υπαρχει εκδοση 2018 για το μτ07 με περιοριστη στα 35kw για να σε καλυπτει το διπλωμα? δε πρεπει να κουνιεται βημα αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 (τροποποιήθηκε) Ερώτηση αν ξέρουν οι Πατρινοί.Στην διευθυνση που δίνουν για το mt tour,στο google maps μου δείχνει ενα χωράφι.. Επίσης δεν ηρθε e-mail και εχω κάνει την δήλωση εδω και αρκετες μέρες. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2018 από τον psychoboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Την 20/04/2018 at 0:33 ΠΜ, το μέλος noodles έγραψε: δυστυχως δε μπορεσα να ερθω. υπαρχει εκδοση 2018 για το μτ07 με περιοριστη στα 35kw για να σε καλυπτει το διπλωμα? δε πρεπει να κουνιεται βημα αυτο Δεν ξερω αν οδηγησα του 2018 η του 2017 :P Παντως στο site της yamaha λεει οτι βγαινει και με Α2 τωρα για πιο μιλαει δεν ξερω. Προερχομενος απο σκουτερ 125 μου φανηκε πολυ γρηγορο παντως :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες