Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2018 (...βασικα εχω βαλει τον χειροτερο τιτλο για αναζητηση...........) Προ ελαχιστων ημερων κλεισαμε με το υπεροχημα 2 χρονια (οποτεΣ παει και η εγγυηση...αλλα Χοντα εισαι...οποτε δεν σε νοιαζει...μποοοοοορρριιιιιιιιννννγκκ) Ειμαστε πλεον στα 27000km και για να μην σε/σας πρηζω θα ειμαι συντομος (παπαρια) και περιεκτικος. Το παρον εχει 1ον ενημερωτικο χαρακτηρα για όποιον υποψηφιο ενδιαφερομενο και 2ον "ημερολογιακο" μιας και θελω να συγκεντρωσω σε ενα μερος οτι εχω κανει και εχει παθει αυτο το μεκανακιον στα χερια μου και τα ποστ στο θεμα του cb χανονται οπως ειναι φυσικο... ΟποτεΣ προετοιμασου για πολλους πολλους συνδεσμους (Link στο χωριο μας) To cb αγοραστηκε καινουριο το 2016 στα 6750€ με δωρα πισω λασπωτηρα, συναγερμο, καγκελα, και βαλιτσα. Εκτοτε κανει αυτο ακριβως για το οποιο αγοραστηκε. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Φορτωνεται για ψωνια, πηγαινοφερνει τον απαυτον μου καθε μερα στη δουλεια, παει βολτες για ισιωμα και ταξιδευει παντου για ακομα μεγαλυτερο ισιωμα.(εκτος απο χωμα) Η ιστορικη μερα που εξεταζεται στο να ανκηρυχθει επισημη αργια αποτυπωθηκε εδω: Link Παμε στα πρακτικα που ενδιαφερουν και περισσοτερο μαλλον. Σε αυτα τα 2 χρονια εχουμε τα εξης: (Τα παραπανω απο το fuelio το οποιο ενημερωνεται τακτικοτατα και συστηνω ενεπιφυλακτα...) Απο εκει και περα εχουμε: Ασφαλεια ετησια 127€ (εκτος κλοπης φυσικα) Τελη 55€ ανα έτος Σερβις μικρο (λαδια φιλτρο στα 1000 και 12000) 55€ σε εξουσιοδοτημενο. Σερβις μεγαλο ~190€ (24000) οχι σε εξουσιοδοτημενο και με τα αναλωσιμα αγορασμένα απο εμενα (Όλες οι λεπτομερειες μαζι με το τι ωροσκοπο πρεπει να εχουν τα λαδια που βαζετε εδω: Link ) Αυτα σαν τα απολυτως απαραιτητα. Απο εκει και πέρα εχουμε τα οποια εξτρα τα οποια στην δικη μου περιπτωση ειναι: Ψηλοτερη ζελατινα Puig: Link Τελικο Εξατμισης GPR: Link Καγκελα Givi και λασπωτηρας Rossocromo (αντιμετωπισα προβλημα και με τα δυο.) Link Στις 12000 περιπου αλλαχτηκαν τα απαραδεκτα μαμα dunlop με τα Bridgestone S20. Link Χειρολαβες pro-grip. (θα ακολουθησει σχετικο ποστ) Παροχη ρευματος (επισης θα ενημερωσω σχετικα...) Παμε στα υποκειμενικα...Απο εκει και περα το cb ειναι ακριβως οτι εχεις ακουσει μαλλον για αυτο. Ειναι τερμα αξιοπιστο (λιγα τα χιλιομετρα αλλα γενικα δεν εχει ακουστει τιποτα το τακτκιο ακομα και σε πολλα περισσοτερα), τα κανει ολα "μετρια" ή "αψυχα" αλλα τα κανει. Αυτο το μετρια και αψυχα ομως στα δικα μου χερακια και στα δικα μου γουστα είναι ακριβως ό,τι πρεπει και ό,τι χρειάζομαι (τα εχω ξαναπει, να μην κουραζω) Ειναι ότι πιο smooth, ελαστικοτατο οικονομικο και πολυεργαλειο. Αν βαλεις και την ομορφη εμφανιση εχεις ενα ολοκληρωμενο πακετο για τις ελληνικες συνθηκες (και οχι μονο) και γι'αυτο και εχει παει και τοσο καλα σε πωλησεις. Δεν ειναι καθολου μα καθολου τυχαιο πως προτιμαται σαν πρωτη μηχανη ή σαν επιστροφη στον μοτοσυκλετισμο απο τους 9 στους 10... Ειναι τερμα φιλικο, δεν θα δαγκωσει ποτε (σχεδον), συγχωρει, μπορει να στριψει (με αλλα λαστιχα, οχι τα μαμα), μπορει να ταξιδευει για ωρες και μπορει να ειναι το καθημερινο παπι. Για τις αναρτησεις του, που ειναι το κυριως παραπονο που ακουγεται, δεν μπορω να πω πολλα. Το πηρουνι το εχω σφιξει σχεδον τερμα και ειναι μια χαρα και για την πισω θα πρεπει μαλλον να συγκρινω οδηγωντας ενα βελτιωμενο cb για να κρινω με σαφηνεια. Με τον τροπο που οδηγω παντως δεν βρισκω κατι τραγικο. Αυτο που προηγειται για μενα ειναι οπωσδηποτε ειναι η αλλαγη γραναζωματος. Το 15-41 μαλλον θα το παω σε 16-39 οταν ερθει η ωρα για αλυσιδα...Οπως ειναι τωρα η πρωτη ειναι πολυ νευρικη (ναι, νευρικη εγραψα) και υπερβολικα κοντη. Επιπλεον για να ταξιδεψεις με 140 θες περιπου 7000 στροφες με τα κοκκινα στις 8500... Για μενα που ταξιδευω αρκετα πρεπει να πεσουν γιατι και ξεκουραστο δεν ειναι και οι δονησεις αυξανονται αρκετα Περα απο αυτο μια βελτιωση της σελας προς το πιο ανετο ειναι επισης στο προγραμμα. Αυτα προς το παρον θα επανελθω και θα επανερχομαι με νεοτερα... Καλες βολτες σε ολους! Εδω το CB στο φυσικο του περιβαλλον σαν τρου αντβεντσουρ μηχανημα (τι;;; οχι;;;;;;;;;;;;;;;). Το λαστιχο ηταν καποτε TKC80 αλλα εφαγα το τακουνι σε μπαντες και εντο... 30 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8369 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2018 (τροποποιήθηκε) Έλα ρε φίλε , ωραίο κώλο έχει τελικά το cb. Καλή συνέχεια Τζώρτζ είσαι ωραίος να ούμε. Τα λέμε μέσσεντζουερ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2018 από τον Gouky7 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2018 πριν 11 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Έλα ρε φίλε , ωραίο κώλο έχει τελικά το cb. Θες να κανουμε παιδακια;;;; ρε φιλε, ουτε που καταλαβαινεις οτι ειναι φωτοσοπια.............................. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2018 Ε ρε φωτιές που αναβεις... Ενα μηχανάκι που το έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου για αγορά. Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2018 Πολυ τολμηρό το γραναζωμα που υπολογισες, ακουγεται πολυ ενδιαφέρον εαν θα πετύχει σιγουρα θέλουμε εντυπωσεις Το 39ρι πισω ειναι οκ, το plus 16 προκαλεί ερωτηματα ποσο θα ριξει τις στροφες σε σχεση με το πως θα καλύψει το εργο w σε ολες τις συνθηκες απο το πιθανο γενναιόδωρο απλωμα ολων των ταχυτήτων. Παντως το μπροστινο αλλαζει ευκολα σε 15ρι εαν δεν κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Ωραία παρουσίαση. Βάλε μας κι άλλες φωτό, απο διαφορες διαδρομες σου / ταξιδια. Η ανακατευθυνση με λινκ καλή είναι , αλλά χαλάει τη ρή της ανάγνωσης.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Πάντα όρθιος @Χ , συμφωνώ σε όλα, εκτός από το cruise speed, 7000 rpm @ 140km/h ? Δοκίμασες να βάλεις 6η; Εγώ στις 7000 στροφές είμαι στα 150, αλλά την ώρα που το γράφω αυτό, συνειδητοποιώ οτι δεν θυμάμαι ακριβώς, οπότε μπορεί και να έχεις δίκιο. Αλλά είμαι 90% σίγουρος οτι έχω πιάσει 160χλμ/ω χωρίς να ακουμπήσω 8000 rpm, γιατί έχω για αρχή σε οποιοδήποτε όχημα, να μην κοκκινίζει ποτέ το στροφόμετρο. φοβάμαι να αλλάξω το γρανάζι, προσωπικά, γιατί δεν το βλέπω μετά να ανεβαίνει τα βουνά , μετά απο κλειστές στροφές. Κοιτάω και να αποφεύγω εθνική όσο γίνεται, οπότε μάλλον είμαι οκ με το μαμά γρανάζι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 4 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: Ωραία παρουσίαση. Βάλε μας κι άλλες φωτό, απο διαφορες διαδρομες σου / ταξιδια. Να βάλω λινκ;;; θα μαζέψω μερικές κ θα βάλω οκ. Η ανακατευθυνση με λινκ καλή είναι , αλλά χαλάει τη ρή της ανάγνωσης.. Δυστυχώς δεν γινόταν αλλιώς. Ακόμη κ copy paste να έκανα το κείμενο θα γινόταν τεράστιο. Από την άλλη βέβαια σε αυτή τη μορφή οποιος θέλει πάει κατευθείαν στο ποστ που τον ενδιαφέρει εφόσον δεν τον αφορούν όλα. πριν 15 ώρες, το μέλος doctoras9 έγραψε: Πολυ τολμηρό το γραναζωμα που υπολογισες, ακουγεται πολυ ενδιαφέρον εαν θα πετύχει σιγουρα θέλουμε εντυπωσεις Το 39ρι πισω ειναι οκ, το plus 16 προκαλεί ερωτηματα ποσο θα ριξει τις στροφες σε σχεση με το πως θα καλύψει το εργο w σε ολες τις συνθηκες απο το πιθανο γενναιόδωρο απλωμα ολων των ταχυτήτων. Παντως το μπροστινο αλλαζει ευκολα σε 15ρι εαν δεν κανει πριν 2 ώρες, το μέλος enterprise-psi έγραψε: Πάντα όρθιος @Χ , συμφωνώ σε όλα, εκτός από το cruise speed, 7000 rpm @ 140km/h ? Δοκίμασες να βάλεις 6η; Εγώ στις 7000 στροφές είμαι στα 150, αλλά την ώρα που το γράφω αυτό, συνειδητοποιώ οτι δεν θυμάμαι ακριβώς, οπότε μπορεί και να έχεις δίκιο. Αλλά είμαι 90% σίγουρος οτι έχω πιάσει 160χλμ/ω χωρίς να ακουμπήσω 8000 rpm, γιατί έχω για αρχή σε οποιοδήποτε όχημα, να μην κοκκινίζει ποτέ το στροφόμετρο. φοβάμαι να αλλάξω το γρανάζι, προσωπικά, γιατί δεν το βλέπω μετά να ανεβαίνει τα βουνά , μετά απο κλειστές στροφές. Κοιτάω και να αποφεύγω εθνική όσο γίνεται, οπότε μάλλον είμαι οκ με το μαμά γρανάζι. Παραθέτω τα νούμερα για το μαμά γραναζωμα από το gearingcomnander.com Τα παραπάνω είναι ακριβή και το έχω τσεκαρει πολλάκις (φυσικά όχι σε επίπεδο δεκαδικών έτσι.....;) μιας κ έχει φάει και αρκετή εθνική. Οπότε ναι @enterprise-psi είμαι 100% ότι τα 140 είναι σχεδόν στις 7000 όπως βλεπεις. Με 16-39 σε επίπεδο αριθμών θα έχουμε: Αυτό που περιμένω να γίνει είναι ουσιαστικά η 6η να μετατραπεί σε overdrive, η 1 η να αποκτήσει λόγω ύπαρξης πέρα από το 1 μετρο, στο επαρχιακό στροφιλικι να μην χορεύω κλακέτες μεταξύ 2ας κ 5ης αλλά να παίζω μεταξύ 2 ταχυτήτων και κυρίως να δουλέψει πιο ξεκούραστα ο κινητήρας αλλά κ εγώ αφού οι δονήσεις κουραζουν τα χέρια πολύ μετά από καμιά ώρα με 140-150. Έχω τις επιφυλάξεις μου όπως είχα πει κ στον @BOLDOR 900 F1 που το πρότεινε στο θέμα του cb, αλλά έτσι όπως το βλέπω θα είμαστε μια χαρά. Με αλλαγή σε 16 μπροστά ή 39 πίσω πάντως όλοι είναι ικανοποιημένοι στο παγκόσμιο. Αλλαγή και των 2 δεν έχω βρει πολλούς. Όπως κ να χει όπως πολύ σωστά λες @doctoras9 το μπροστά αλλάζει εύκολα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 από τον Χ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Και είναι και το πιο φτηνό, όταν έρθει η ώρα για αλυσιδογραναζα, παίρνεις 2 μπροστά , επιφυλάσσομαι για στροφές, θα το δω στο σχόλασμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8369 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος enterprise-psi έγραψε: Εγώ στις 7000 στροφές είμαι στα 150, αλλά την ώρα που το γράφω αυτό, συνειδητοποιώ οτι δεν θυμάμαι ακριβώς, οπότε μπορεί και να έχεις δίκιο. με το ένα χέρι δεν κουνάει καθόλου σε αυτά τα χιλιόμετρα. Φιξντ Το πόσο ζηλεύω τέτοια θέματα πάντως , δεν λέγεται. Και το τόπικ με το NC700 αλλά και με το CB τα θεωρώ φοβερά χρήσιμα τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για μελλοντικούς αγοραστές. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 πριν 42 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Το πόσο ζηλεύω τέτοια θέματα πάντως , δεν λέγεται. Και το τόπικ με το NC700 αλλά και με το CB τα θεωρώ φοβερά χρήσιμα τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για μελλοντικούς αγοραστές. Η μοναξια του premium... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8369 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 πριν 21 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Η μοναξια του premium... Μίλα μας λίγο για το πόσο νευρική είναι πρώτη. Αυτό δεν το ανέλυσες όσο θα περίμενα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος Gouky7 έγραψε: Μίλα μας λίγο για το πόσο νευρική είναι πρώτη. Αυτό δεν το ανέλυσες όσο θα περίμενα Δεν μπορω να μιλησω το ιδιο ανετα χωρις τα σφραγισματα μου 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Το κιβώτιο εχει κοντη κλιμάκωση (απ οτι καταλαβαινω). Στη θεση σου θα πήγαινα σε 38 πισω, με το 15αρι εμπρός = θα μαζεψεις πολλά μπόσικα της αλυσιδας, και λογικά δεν θα θελει καν κοψιμο. Το 16αρι (αν πας), σιγουρεψου οτι χωρά εκει μεσα και δεν βρισκει η αλυσιδα με την κινηση του ψαλιδιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 πριν 10 λεπτά, το μέλος innova 04 έγραψε: Το κιβώτιο εχει κοντη κλιμάκωση (απ οτι καταλαβαινω). Στη θεση σου θα πήγαινα σε 38 πισω, με το 15αρι εμπρός = θα μαζεψεις πολλά μπόσικα της αλυσιδας, και λογικά δεν θα θελει καν κοψιμο. Το 16αρι (αν πας), σιγουρεψου οτι χωρά εκει μεσα και δεν βρισκει η αλυσιδα με την κινηση του ψαλιδιου Σωστη και λογικη σκεψη 38 δεν ξερω αν μπορω να βρω. θα το κοιταξω. 39 ταιριαζει γραναζι απο ΝC(ωχ ωχ ωχ...) Με την αλυσιδα νομιζω, απ' οσο εχω δει, πως με 39 πισω πρεπει να βγει ενας κρικος (να εχει και καποιο περιθωριο για τεντωματα). 16αρι χωραει στανταρ. Κυκλοφορει και απο jt για το cb. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Η γνωμη μου ειναι να πας μονο σε 16αρι μπροστα,μην κανεις ταυτοχρονα και την αλλαγη σε πισω. Μπορει να φαινεται απλο και αμελητεο ενα δοντι,αλλα οταν μιλαμε για μπροστινο μπορει να κανει μεγαλη διαφορα (στο λεω εκ πειρας σε δικο μου μηχανακι). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sam46 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Πρώτου προβείς σε αλλαγή μπροστινού γραναζιού (που είναι και η πιο εύκολη διαδικασία) τέντωσε και ρύθμισε την αλυσίδα σου με τις τιμές που δίνει το εγχειρίδιο. Αφού την φτιάξεις δες πόσο θέλει ακόμα ο δείκτης για να πιάσει κόκκινο και μέτρα το. Οπότε όταν θα αλλάξεις το μπροστά γρανάζι και θα χρειαστεί να ξανά ρυθμίσεις την αλυσίδα να ξέρεις πόσο θα έχει ακόμα. Σίγουρα θα τραβηχτεί πιο μπροστά. Οπότε θα αλλάξει και το σημείο στο πράσινο κουτάκι. Μια ιδέα λέω. Τώρα όσο αφορά το γραναζωμα το 16-39 πιστεύω ότι δεν ταιριάζει στο μηχανάκι το συγκεκριμένο. Θα ανοίξει πολύ το βήμα του και άλογα δεν έχει για να το υποστηρίξει. Με λίγα λόγια το πιο πιθανό είναι να γονατίσει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 5872 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 (τροποποιήθηκε) θα το ψοφησεις το μηχανακι με 16-39, οσο κοντο και να ειναι στοκ με αυτο θα μακρυνει παρα πολυ! βαλε μονο 16 μπροστα η μονο 38 πισω=ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 από τον noodles 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Κοιτωντας τα πινακακια με 4η + 5η στο κιβωτιο Στις 6Κ με μαμά-γραναζια, εχεις 98 και 111 χλμ. Με 16-39 = γενναιο κόντυμα = πας 110 και 124 χλμ. αντιστοιχα Ειναι μικρη η διαφορά για 500 Ι2, και με προβληματιζει οτι το'χεις τσεκαρισμενο.. Τόσο κοντή ειναι η κλιμάκωση ???? Με κόκκινα στις 8.5Κ πάντως, το δούλεμα 7-7.5Κ δεν ειναι κακό. Συντονιζει εκει ? Τρωει καυσιμο αρκετό ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Θα παω να το κανω μονο κ μονο επειδη μου λετε να μην το κανω ρε αληταρια...! (οπως με τα 15w-50...) Με 6η και 140 πεφτουν περιπου 1000 στροφες... Οκ, φυσικα και δεν εχω τσεκαρισμενο τιποτα στην πραξη. Εκει θα φανει. Ολα τα αλλα ειναι θεωριες. Παιζει ο ταφος να γινει τριταφος...οκ ενα γραναζι ειναι ειπαμε... 16-39 εχει και το NC................................................enough said 7-7.5Κ για cruising ναι ειναι παρα πολλες. ΔΕΝ αρεσει στο μηχανακι και φαινεται. Γενικα σε ολες τις σχεσεις το μηχανακι δεν αρεσκεται καθολου να δουλευει ψηλα... Δονησεις δεν εχει σαν μονοκυλινδρο αλλα οπως ειπα μετα απο ωρα κουραζουν παρα πολυ. Τα μαμα αλυσιδογραναζα εχουν ακομα ζωουλα (ευτυχως) οποτε θα δουμε μεχρι τοτενες (αλλα οκ, κουβεντα κανουμε...) Απο εμπειριες αρκουμαι μονο σε αυτα που διαβαζω. Π.χ. "Yep, one up in the front to a 16 and two down on the rear to a 39 makes it into a great touring bike and so far first gear has been no problem in the hardest off road I have been on. Around town now is usually up to fourth gear, then maybe fifth on the outskirts of town until you need sixth like an overdrive for anything over 80 kph. Makes it a much smoother ride." Απο την αλλη:"16/39. Tried it, didn't like it. 1 & 2nd gearing too tall. You'll be using the friction zone a lot. Bike gets snatchy, not forgiving in top gears." Θα δουμε...θα το μελετησω και δεν αποκλειεται να αλλαξω μονο το μπροστα...ή μονο το πισω...ή να κανω κατι αλλο τελος παντων....... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2018 Επιβεβαιώνω 150χλμ/ω @7000rpm . Στην εθνική έτσι και αλλιώς πηγαίνω με 130 , γιατί πέφτει πολύ ξύλο στα 150, από τον αέρα , και σε μένα προσωπικά, ανεβαίνει η κατανάλωση σχεδόν 1 λίτρο, από τα 130 στα 150. Εγώ προσωπικά θα το αφήσω έτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος enterprise-psi έγραψε: Επιβεβαιώνω 150χλμ/ω @7000rpm . Στην εθνική έτσι και αλλιώς πηγαίνω με 130 , γιατί πέφτει πολύ ξύλο στα 150, από τον αέρα , και σε μένα προσωπικά, ανεβαίνει η κατανάλωση σχεδόν 1 λίτρο, από τα 130 στα 150. Εγώ προσωπικά θα το αφήσω έτσι. Τεο αστο ετσι. Ο καθενας με τις αναγκες του αλλωστε και οπως κρινει καλυτερα πραττει. Ας μην τρελαθουμε ομως με το αν βγαζει 142,8χιλ παντως με 6734,56 στροφες το λεπτο γιατι και κανεναν δεν ενδιαφερει και σημασια δεν εχει. Οπως ανεφερα και πιο πανω για 140 θες περιπου και σχεδον 7000 στροφες. Σε ισιαδι και ιδανικες συνθηκες με 7000 στροφες εχεις στο κοντερ ~145, τα 150 ερχονται στις 7200 περιπου.........μην το ξεψειρισουμε... ο πινακας ειναι ακριβης...και φαινεται και στο οτι τα 160 ερχονται λιιιιγο πριν τις 8000 οπως σωστα ανεφερες και εσυ πριν...Κοντολογις τα ιδια λεμε. Οπως και το ξυλο απο αερα...προσωπικα σωθηκα με την ζελατινα...(αν και δεν ειναι τοσο θεμα ξυλου αλλα φασαριας νομιζω) Πανω απ'τα 130 η καταναλωση αυξανεται ναι (λογικο). Αλλο ενα θεμα που θα βελτιωθει με το πιο μακρυ γραναζωμα. Το αλλο που με απασχολει ειναι το τι θα γινει με το κοντερ και τι αποκλιση θα εχει...θα φανει κι αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2018 Νομίζω , γιατί τα διάβαζα πέρυσι και δεν θυμάμαι, οτι αν αλλάξεις το μικρο το μπροστινό, απλά τεντώνεις την αλυσίδα, και το κοντομετρο θα δείχνει τα πραγματικά (τώρα όταν λέει 120χμλ/ω είναι 110 GPS) Θα το αφήσω , έτσι, μέχρι να χρειαστεί γρανάζια, τότε θα δούμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerokost 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2018 Ωραία παρουσίαση !! Για μένα, το CB500X είναι κάτι σαν τον αντικαταστάτη του "βασιλιά" V-strom όσον αφορά την χρηστικότητα μιας μηχανής εντός των τοιχών.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 2987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2018 Ας παιξει και λιγο οφθαλμολουτρο των σχεδον 30000... (επιλεκτικα βεβαια γιατι εχουμε και δουλειες...) Σε καθημερινες μουλαροδουλειες, πανε ελα στη δουλεια και βολτες ξελαμπικαρισματος εντος των τειχων (ενιοτε κυριολεκτικα... ) Στα όρη και τα βουνά με καρφωμένες βαλβίδες ( @kpapageo αντε παρε κανα μοτορι γιατι χαλας τα στατιστικα του ιαπωνα και ξεπεταγονται κατι ακραια φαινομενα τυπου @Gouky7...) Σε Παγγαια και Παρανέστια για desktop στα windows Σε βαλκανικες κωλοδιαδρομες Σε τετραγωνισμα λάστιχων και Σουνιάδες με κλώνους Και στις ωραιες Κεφαλονιες Σε τελετες βουντου... (παντου παμε...οπου μας ζητανε...τι να κανεις...) Παντα τετοια κι αλλα τοσα και παντα (να σας ειναι) ορθιοι... 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες