Jump to content
ALight

Daytona Rockstar 400cc

Recommended Posts

Καλησπέρα σας . 

Γενικά είναι και τα κυβικά που λες ενδιάμεσα από μικρή σε μεγάλη μηχανή , αλλά η τιμή σε συνδιασμό με κάποια καλά χαρακτηριστικά και επιδόσεις που σε κάνουν να το σκέφτεσαι σοβαρα το θέμα της αγοράς μια τέτοιας μηχανής .

Από την άλλη το μόνο που έχω ως ενδιασμό ίσως είναι (αν δε κάνω λάθος) , πρώτη φορά που ανεβαίνει εταιρία τόσο υψηλά σε κυβικά . Πέρα από ένα 250cc naked που παρουσίασε και αυτό φέτος , τα 400cc είναι μεγάλη αλλάγη . 

Πάντως φαίνεται και όμορφο και ικανοποιητικό για βόλτα ή κοντινό cruiser οι πωλήσεις του σίγουρα θα είναι σημαντικές , οπότε αν διατηρηθεί και η τιμή , θα είναι και καλό όχι μόνο στην αγορά , αλλά και σε επίπεδο καταναλωτή . Εννοώντας ότι ένα νέο παιδί που μπαίνει στο χώρο θα έχει τη δυνατότητα σε αυτά τα λεφτά να έχει μια μηχανή κάποιου κυβισμού καινούρια και όχι αναγκαστικά σε μεταχειρισμένο , αβέβαιης μηχανολογικής κατάστασης . 

Υ.Γ. Διάβασα και το άρθρο σου για το 125cc, οπότε τη γνώμη μου θα την αναφέρω εκεί ............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 12 ώρες, το μέλος doctoras9 έγραψε:

Κανουν λόγο οτι μπορείς να κανεις cruising με 120-130km/h, εσύ πως το είδες τα 120 μπορεί  να είναι ταχύτητα Cruizing δηλαδή να είσαι χαλαρός χωρίς να είναι ενοχλητικοί οι κραδασμοί σε αυτό το φάσμα με το μοτερ να ρολάρει όμορφα? Και όλα αυτά με δεδομένο οτι το μοτέρ μπορεί να πιάσει τα 140 σχετικά εύκολα και τα 150 με πολύ ζόρι. `   

Σχετικά με το θέμα των αναρτήσεων κυρίως των 2 αμορτισερ πίσω έχουν περιορισμένη διαδρομή και σφιχτό ελατήριο(για να μη τερματίζουν με 2 αναβάτες). Ομως φαντάζομαι θα είναι εντάξει για τον μεσο υποψήφιο αγοραστή δεδομένου ότι τα αντίστοιχα διπλά αμορτισέρ στα σκουτερ έχουν παρόμοια λειτουργία.

Από πλευράς κινητήρα νομίζω ότι μπορείς να κινείσαι με 120 χιλιόμετρα την ώρα όλη μέρα, όμως κάποια στιγμή θα κουραστείς από την έλλειψη προστασίας από τον αέρα σε συνδυασμό με την πολύ όρθια θέση οδήγησης. Όπως προανέφερα, με ένα καλό μπουφάν κι ένα καλό κράνος η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά.

Ακριβώς για τον μέσο υποψήφιο αγοραστή έγραψα το σχόλιο περί αναρτήσεων - δε νομίζω ότι θα ζητήσει περισσότερα.

Τροποποιήθηκε από τον TKM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τεστ με το 400...

Το τεστ εξελίχτηκε σε...μίνι βόλτα,μιας και ένας δεύτερος υποψήφιος ακύρωσε,οπότε αντί για 20 λεπτά είχα....40! Συγκαταβατικός ο έμπορας,απλά έδωσε να εννοηθεί πως πέραν της ώρας τον ζώνουν μαύρα φίδια...οκ του λέω,Θα πάω μια χαλαρή περατζάδα από Λ.Συγγρού,Ομόνοια,Αμπελόκηπους,Λ. Κηφισίας μέχρι Κηφισιά και πίσω.Χαλαρά στην αρχή όπως με όλα τα μηχανάκια που παίρνω.
Μια μικρή επιθεώρηση,κράνος γάντια,τα πόδια συνεχίζουν να μη βολεύονται με τα πλαινά καπάκια,του το δείχνω,το ξέρει...Διακόπτης ον,μιζιά και τσαφ με την πρώτη,ξεκίνημα,ωωωωω μαλακός ο συμπλέκτης,ήσυχη η εξάτμιση,όλα καλά,χωρίς κραδασμούς αρκετή ροπή να προσπερνάς τα πάντα με μία πάνω...κλεφτή ματια στο κοντέρ και χμμμ τα έχει τα χιλιομετράκια του 12.340κάτι έλεγε....
Στο ανέβα της Συγγρού πρόλαβα και είδα εύκολα τα 130 χωρίς δισταγμούς και διαμαρτυρίες.Σταθερό χωρίς ψαρέματα,αλλά οκ Hornet δεν είναι,ούτε βέβαια και Καζε...είναι κάτι ανάμεσα σε XR 250 με πιο σφιχτή ανάρτηση,ελαφρύ σαν αυτό, αλλά αρκετά δυνατότερο-ειδικά σε προσπέραση,αυτό που βασικά θέλω!....Στρίβω δεξιά για Καλλιρόης-ναι εκεί με τη χάλια άσφαλτο-και φτάνω σε χρόνο μηδέν Καλλιμάρμαρο....Βλέπω και τα πρώτα ζευγάρια μάτια να το κοιτάνε...Σταμάτα ξεκίνα μέχρι το φανάρι της Αλεξάνδρας και μετά εύκολα ως τη Ν.Φιλοθέη.Στο φανάρι του Υγεία άδειος ο δρόμος και ευκαιρία για τσίτες icon_smile_big.gif Πρόθυμο το μοτέρ,έφτασε το κοντέρ στα 140+ με το στροφόμετρο στις 7000 και το μοτέρ να στροφάρει αδιαμαρτύρητα με ελάχιστους κράδασμούς αλλά οκ ζείς και με αυτούς....
Η πιο ωραία του ταχύτητα είναι στα 100-110 που είναι μέσα στη ροπή του (και αρκετά οικονομικά λογικά) που απολαμβάνεις το τοπίο και το μοτέρ είναι απίκο να τελικιάσει στη πρώτη εντολή.Φρένα δεν τα πολυζόρισα αλλά δεν τα είδα και να ζορίζονται,θα ήθελα δίσκο και πίσω έτσι για την τιμή των όπλων γιατί οκ κλασικό αλλά είμαστε στο 2018 γκαντ ντεμ ιτ, ,αυτό είναι τσιπιά....
Τέλος πάντων έχω φτάσει σχεδόν Μαρούσι με την αριστερή στροφή την ωραία και την ανοιχτή δεξιά,που την έστριψε-συντηριτικά μέν στα 90-αλλά εύκολα και αζόριστα δε. Ευχάριστη έκπληξη και τα λάστιχα...Παρ'οτι ήταν deep China φτιαγμένα, δεν ήταν και ντιπ καταντιπ άχρηστα,αλλά αξιοπρεπέστατα...Οκ.στεγνή άσφαλτος αλλά αυτή βρήκα αυτό γράφω...
Νέα Ερυθραία και επιστροφή από το ποτάμι γιατί χαζεύοντας είχε περάσει το μισάωρο και η επιστροφή ήταν μακριά....Δε μου αρέσει γενικώς να στήνω κόσμο και ειδικώς με κάτι ξένο στην κατοχή μου....
Με σβέλτο ρυθμό φτάνω στο φανάρι του ΚΤΕΛ να πάω από κέντρο τσουπ και η ερώτηση πόσο κάνει τι λέει κλπ.Στο σταμάτα-ξεκίνα ο συμπλέκτης παραδίδει σεμινάρια προοδευτικότητας: για μονοκύλινδρο ξεκινάει σαν ηλεκτρικό!!!.Ομόνοια,Σταδίου,φανάρι κλασικά,ξανά μανά ερωτήσεις κλπ.Βγαίνω Συγγρού και στρίβω για Καλλιθέα....57 λεπτά στο σύνολο,και παρκάρω.Το μοτέρ συνεχίζει το ίδιο στακάτο ρελαντί σαν να πήρε μόλις μπροστά. Σβήνω βγάζω κράνος,παραδίδω κλειδιά.Είπα τις εντυπώσεις μου,το θέμα με τα καπάκια,συμπλήρωσα κάτι χαρτιά,ευχαρίστησα και βγήκα να φύγω...μπα...εκεί το χάζευα κάνα 5λεπτο.
Συμπέρασμα; Καλό το μηχανάκι εύκολοδήγητο για πολύ κόσμο όρθια θέση αλλά δεν είναι για τελικές και καλοφτιαγμένο,αν δε στο πουν πως είναι κινέζικο δε θα το μάθεις ποτέ!
Πάντως καλή η μετακίνηση με το χαμηλό κόστος της, αλλά αν είναι και με ένα μέσο που σου φτιάχνει τη διάθεση και το μάτι δεν κοιτάει αλλού έχει άλλη αίσθηση smile.gif ....\

...........

Έλα όμως που καλό χρυσό το 400άρι μου έχει κολλήσει το 250....πρέπει να το κάνω βόλτα όπως και δήποτε.... smile.gifΥπομονή τον Οκτώβρη για το 250  ;) 

Μερικές ακόμα σημειώσεις που παρέλειψα στη πρώτη βόλτα... (ναι,το ξανάκανα! ) 

-Το ABS είναι πολύ σωστά ρυθμισμένο και άμεσο μη πω καλύτερο από ακριβότερα μηχανάκια που με καταλαχτάριασαν-λέγε με V strom...
-Αν το συνηθίσεις τελικά τα πλαινά δεν ενοχλούν καθόλου.Μόνο σταματημένο με τα πόδια κάτω αισθάνεσαι να τα ακουμπάς.
-Το πίσω φρένο αν και ταμπούρο που -φρενάρει κινέζικα λάστιχα-κάνει καλά τη δουλειά του και έχει σωστό έλεγχο.Πρέπει να το θες για να το μπλοκάρεις.
-Το τι ερωτήσεις πέφταν σε κάθε φανάρι δε λέγεται....Η αλήθεια είναι πως το χαζεύει κόσμος και δεν φαίνεται πουθενά "κινεζιά",αλλά έχει έναν αέρα ποιότητας και καλής συναρμολόγησης,
-Στρίβει και δεν κουνάει! Στο ύψος του ιππόδρομου στην αριστερή ανεβαίνοντας για Συγγρού με 90+ έστριβε ακλόνητο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες! Παρόμοιες είναι και οι δικές μου εντυπώσεις! Επίσης... και μένα μου έχει κολλήσει το 250.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδα ενα τετοιο προχθες παρκαρισμενο και προσεξα το ABS οτι ειναι μονο εμπρος φρενο(καλα με το ταμπουρο που θα πηγαινε;). Καλα αυτο λεγεται "μηχανη με ABS"?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλέον διατίθεται σε νέα, μειωμένη τιμή. Από τα 3.890€ είναι στα 3.490€.

Σε αυτή την τιμή κάνεις και τα στραβά μάτια σε κάποια πράγματα. 

Abs έχει όντως εμπρός, όμως επειδή την έχει γνωστός (και ενώ μου έχει πει ότι μπορώ να την πάρω για ένα test ride όποτε θέλω, ακόμα να το κάνω), έχω προσέξει ότι και στον πίσω τροχό έχει το οδοντωτο γρανάζι που υπάρχει στην εμπρός δισκοπλακα. Τώρα το πως λειτουργεί δεν το γνωρίζω. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

jawaforever, ποιες είναι οι εντυπώσεις του γνωστού σου; Πόσο καιρό την έχει, πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει; Τη χρησιμοποιεί κάθε μέρα; Έχει παρουσιάσει κάποια προβλήματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος TKM έγραψε:

jawaforever, ποιες είναι οι εντυπώσεις του γνωστού σου; Πόσο καιρό την έχει, πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει; Τη χρησιμοποιεί κάθε μέρα; Έχει παρουσιάσει κάποια προβλήματα;

Την έχει 3-4 μήνες. Χιλιόμετρα δεν έχει πολλά, καμία 700αρια και αν. Μέχρι στιγμής όλα καλα με μόνη παραφωνία το λάστιχο από την τάπα του ρεζερβουάρ. Δεν στεγανοποιουσε με αποτέλεσμα μια μικρή διαρροή. 

Το κατάστημα από το οποίο την αγόρασε, προσφέρθηκε να αλλάξει όλη την τάπα και όχι μόνο την τσιμουχα. Προσφέρθηκε επίσης να αλλάξει και όλες τις κλειδαριές ώστε να συνεχίσει η μηχανή να έχει 1 κλειδί για όλα όπως και πριν. 

Τελικά ο γνωστός μου επέλεξε να αλλάξει μόνο την τσιμουχα μιας και πραγματικά δεν υπήρχε λόγος να μπεί σε τέτοιες διαδικασίες. 

Μέχρι στιγμής ειναι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά της και την κατανάλωση της. Περισσότερα δεν έχω ρωτήσει για να πω την αλήθεια. Περιμένω να την οδηγήσω ο ίδιος μόλις αξιωθώ.... 

Πάντως ο ήχος του μοτέρ είναι χορταστικός και καθαρός, απαλλαγμένος από περιττους μηχανικούς θορύβους. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επανέρχομαι με νεότερες πληροφορίες για την daytona rockstar 400. Τα χιλιόμετρα της τελικά δεν είναι 700 που είχα μείνει εγώ, αλλά 1.700 μέχρι στιγμής. 

Όμως ένα νέο πρόβλημα έχει κάνει την εμφάνιση του. Η μοτοσικλέτα σβήνει στο δρόμο. Εννοείται με νεκρά είτε μιλάμε για φανάρι είτε για ρολαρισμα στο δρόμο με νεκρά. 

Το πρόβλημα μπορεί να εμφανίζεται 2-3 φορές την ημέρα. Όμως είναι επικίνδυνο, ειδικά αν σε στροφή μικρής ταχύτητας συμπλεκταρεις. 

Το κακό στην όλη υπόθεση (όπως μου είπε ο ιδιοκτήτης της) είναι το εξής. Ο έμπορος από τον οποίο αγοράστηκε (κάθετη μονάδα sym-daytona-modenas) ΔΕΝ έχει το διαγνωστικό ώστε να την ελέγξει και να εντοπίσει το πρόβλημα. Ακόμα χειρότερα, σε γειτονικό δημο που υπάρχει άλλη κάθετη μονάδα sym-daytona-modenas, ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το διαγνωστικό!!!!!!!!! 

Ο πρώτος (που δείχνει πρόθυμος να βοηθήσει όπως μπορεί) προσφέρθηκε να την μεταφέρει με οδική στην επίσημη αντιπροσωπία, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα. Στην τελική μπορεί να την πάει και ο ιδιοκτήτης της. 

Προκύπτει ένα σοβαρό πρόβλημα στο after sales της rockstar (υποψιάζομαι και ΟΛΩΝ των ψεκαστων φασονατζιδικων). Με ποια λογική, οι εξουσιοδοτημενοι έμποροι - επισκευαστες ΔΕΝ έχουν το επίσημο διαγνωστικό;;;;; 

Από πότε δεν είναι υποχρεωμένοι να το έχουν;;; Και πως θα κάνουν συντήρηση στα νέας γενιάς (e4) που πουλάνε; 

Τροποποιήθηκε από τον jawaforever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξανά παίρνει αμέσως μπροστά. Δεν το κάνει συνέχεια. Όπως μου είπε ο ιδιοκτήτης της, ακούγεται σαν να κλείνει ένας διακόπτης και στο καπάκι σβήνει. 

Θα την πάει άμεσα στην αντιπροσωπεια, αλλά για αρχή είναι μεγάλο μείον το ότι οι συνεργάτες του Γκοργκολη δεν μπορούν να συντηρησουν τις μηχανές που πουλάνε. 

Υποθέτω ότι και στα ψεκαστα daytona (zontes) monster, panther,  αλλά και στο motard remix (αυτό δεν ξέρω από πού το παίρνει), τα ίδια προβλήματα θα προκύψουν σε περίπτωση βλάβης. 

Αλήθεια, τι γίνεται σε περίπτωση που κλασει μια ηλεκτρική αντλία βενζίνης 6-7 χρόνια μετά την αγορά; Ψάχνεις να βρεις ανταλλακτικό στην Κίνα, στην Αγγλία (όπου τα zontes τουλάχιστον έχουν μια συμπαθητική εμπορική πορεία) ή σε τίποτα χώρες τύπου Περού;;;; 

Στην ουσία επιβεβαιώνει όσους εδώ και κάμποσο καιρό έχουν γράψει ότι το after sales αυτής της εισαγωγικής εταιρείας, δεν είναι και το καλύτερο. 

***Στον ανταγωνισμό daytona - Bajaj,  η Bajaj κερδίζει με χιλιόμετρα διάφορα. Τουλάχιστον εκεί η συγγένεια με την ktm δίνει λύσεις στο θέμα συντήρηση - ανταλλακτικά. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή έχει και η κοπέλα μου ( Daytona Spinder 125 ) το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο γνωστός σου. Έχω πάει 1-2 φορές και είχαμε πει στον αντιπρόσωπο το πρόβλημα και η απάντηση ήταν ---> Όταν ζεσταίνονται τα μηχανάκια μπορεί να σβήσουν γιατί κατεβαίνουν οι στροφές στο ρελαντί . 

Δεν δέχονταν κουβέντα για αυτό. Το θέμα είναι πως θα πρέπει να το πάρω εγώ για να πάω και να γίνει όσο υπάρχει ακόμη η εγγύηση ( 6 μήνες ~ ακόμη ).

Αυτό το διαγνωστικό που λέτε πως γίνεται ? Υπάρχει κάποιο φις για να συνδεθεί με τον υπολογιστή ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς το παρόν έγινε καθαρισμός στην πεταλούδα ( με σπρέι. Δεν υπήρξε χρέωση ) και κατέβασμα τις μπουκάλες για συμπλήρωση λαδιών που δεν είχαν όσο θα έπρεπε. 

Οι μπουκάλες δεν καλύφθηκαν από την εγγύηση και κόστισαν 20€ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος BlackDiamond έγραψε:

Προς το παρόν έγινε καθαρισμός στην πεταλούδα ( με σπρέι. Δεν υπήρξε χρέωση ) και κατέβασμα τις μπουκάλες για συμπλήρωση λαδιών που δεν είχαν όσο θα έπρεπε. 

Οι μπουκάλες δεν καλύφθηκαν από την εγγύηση και κόστισαν 20€ .

Απαράδεκτο το ότι δεν καλύφθηκαν μέσα στην εγγύηση. Στην τελική, αυτοί το μονταρουν, άρα αυτοί έχουν και την ευθύνη. 

Αν δεν κάνω λάθος, το ίδιο θέμα είχε αντιμετωπίσει και το μέλος nikos nikon(ο οποίος έχει δώσει άπειρες και πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το παπί της daytona, πάντα με ήθος και μια ευγένεια που σπανίζει). Αυτό σημαίνει ότι στο μονταρισμα που γίνεται στην Ελλάδα, δεν δίνεται η παραμικρή προσοχή. Άρπα κόλλα να τελειώνουμε. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σχέση έχει μωρέ ο έλληνας μονταριστής (που βάζει λάδια στο μοτέρ, μπαταρία και βιδώνει τους καθρέπτες), με τα λάδια μέσα στις μπουκάλες; Αυτά είναι από το εργοστάσιο λάθος, δεν τα αγγίζει ο μονταριστής της αντιπροσωπείας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα είναι πως πληρώθηκε ένα μικρό ποσό , για ένα εργοστασιακό λάθος . 

Ρώτησα τον υπεύθυνο της αντιπροσωπίας γιατί δεν καλύπτεται αυτό το πρόβλημα από την εγγύηση εφόσον στο μηχανάκι δεν έχουν ανοιχτεί οι μπουκάλες. Η απάντηση του ήταν πως δεν καλύπτεται λόγο φυσιολογικής φθοράς. Έχει ΜΟΝΟ 7.500 χιλιόμετρα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απάντηση για κλωτσιές.

Όχι μόνο δεν έπρεπε να πληρώσεις, αλλά όφειλαν και μια συγνώμη για την ταλαιπωρία σου....

Κ εν τέλει: με τα 20€ πλήρωσες εργασία ή λάδια ή και τα δύο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εργασία και τα λάδια.

Δυστυχώς εδώ στα ηπειρωτικά δεν υπάρχουν πραγματικοί επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα.

Έστω και για μια αλλαγή λαδιών να πας θα στο βγάλουν ξινό από 10 μεριές .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερωτησούλα: το πιρούνι στο συγκεκριμένο μηχανάκι έχει τάπα/βίδα χαμηλά στη μπότα για να βγουν τα λάδια ή έπρεπε να κατεβάσει το πιρούνι για να αδειάσει τα λάδια από τις τάπες ψηλά στην τιμονόπλακα?

Ελπίζω να έβαλε αφενός το σωστό λάδι (ιξώδες), αφετέρου τη σωστή ποσότητα (ml και υψομετρικά).

Ήσουν μπροστά στην εργασία?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατέβασε τις μπουκάλες και άδειασε τα λάδια από πάνω, μέχρι τότε έβλεπα.

Την στιγμή που έβαζε τα λάδια χρειάστηκε να φύγω και έκατσε η κοπελιά εκεί με το μηχανάκι. Μόλις ξαναήρθα το πήρα για μια βόλτα γύρο γύρο και μου είπαν να ανοίξω λίγο γιατί έβαλαν σπρέι στο μπεκ.

Ελπίζω και εγώ να έβαλε το σωστό λάδι με την σωστή ποσότητα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 10/9/2018 at 11:54 ΠΜ, το μέλος BlackDiamond έγραψε:

Κατέβασε τις μπουκάλες και άδειασε τα λάδια από πάνω, μέχρι τότε έβλεπα.

Την στιγμή που έβαζε τα λάδια χρειάστηκε να φύγω και έκατσε η κοπελιά εκεί με το μηχανάκι. Μόλις ξαναήρθα το πήρα για μια βόλτα γύρο γύρο και μου είπαν να ανοίξω λίγο γιατί έβαλαν σπρέι στο μπεκ.

Ελπίζω και εγώ να έβαλε το σωστό λάδι με την σωστή ποσότητα 

Καλημέρα, είμαι κάτοχος της Daytona rockstar 400 από τον Ιούνιο και θέλω να μεταφέρω τις εντυπώσεις μου... Είναι μια όμορφη και φτηνή μηχανή και ξεκούραστη στον δρόμο... Νομίζω ότι τα 80-100 χλμ είναι το όριο της... Η σέλα της είναι πολύ καλή και βολική.... Ο θόρυβος της θυμίζει τις παλιές μοτοσυκλετες.... Τα φρένα της είναι καλά και σε γλυστερο δρόμο... Την κοιτάζουν αρκετοί και εντυπωσιάζει, αλλά όταν με ρωτάνε την μάρκα δεν την ξέρουν... Ένα πρόβλημα που είχα, είναι ότι κάηκε ο ανορθωτης στα 800 χλμ και την εσπρωχνα για να πάρει μπροστά και να την πάω στο συνεργείο...είναι ευέλικτη και εύκολη στην οδήγηση... Η λάμπα μένει πάντα ανοικτή και σε συνδυασμό με τον συναγερμό που έχω βάλει, κάνει κακό στην μπαταρία.... Σκέφτομαι να βάλω ένα μπουτον για να την σβήνω... Γενικά όμως σαν πρώτη μου μηχανή είμαι ευχαριστημένος και μου δίνει μια όμορφη αίσθηση οδήγησης... Αν σκεφτόμουνα κάτι άλλο μετά από 5 χρόνια και αν θα μαζέψω χρήματα, θα πάω σε 600-800 για μεγαλύτερη ταχύτητα στις εκδρομές μου... Συγνώμη αν σας κούρασα, είναι το πρώτο post που κάνω...!!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν λες τα 80-100 χλμ είναι το όριό της, τι εννοείς; Ούτε Χαλκίδα δεν φτάνεις δλδ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα