RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Καλησπέρα σέ όλους. Κατ' αρχή λίγα λόγια για μένα. Είμαι 53 χρονών. Πάντα μου άρεσε η μοτοσυκλέτα αλλά μέχρι τώρα δεν έτυχε. Δεν έχω εμπειρία από οδήγηση μοτο . Η μόνη εμπειρία μου από δίτροχα είναι η ποδηλασία που κάνω κάθε βδομάδα. Πρόσφατα έδωσα για δίπλωμα Α και πέρασα επιτυχώς. Σκέφτομαι την αγορά ενός γυμνού 650 κ.ε. με χρήση κυρίως βόλτες το Σ/Κ. Θέλω κάτι σχετικά εύκολο στην οδήγηση με δεδομένο την απειρία μου προκειμένου να μην έχω κάποιο ατύχημα όσο θα "εκπαιδεύομαι". Η μοτό που μου άρεσε είναι η νέα KAWASAKI Z650. Αναμένω τις απόψεις σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Honda CB 500 F - ό,τι φιλικότερο και καταλληλότερο υπάρχει για "αρχάριο", χωρίς να είναι και ψόφιο συγχρόνως. Άριστο για βόλτες. http://www.honda-motorcycles.gr/model.php?model=CB500F_2016 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Καλό και το Honda, αλλά ποια η 'αποψή σου για το Z650 που μου άρεσε περισσότερο εμφανισιακά. Διαβάζω ότι επίσης είναι εύκολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 (τροποποιήθηκε) Το Ζ 650 είναι πιο δυνατό, επομένως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή μια και δεν έχεις εμπειρία. Ασφαλώς είναι μια πολύ καλη μοτοσυκλέτα κατά τα άλλα. Εξαιρετικότατες επιλογές είναι και η Suzuki SV 650 και η Yamaha MT 07 - την τελευταία μη τη φοβάσαι για την "επιθετική" εμφάνισή της, είναι επίσης μια φιλική μηχανή. Αλλά επειδή είσαι "αρχάριος", η Honda που σου προανέφερα εξακολουθεί να μου φαίνεται πιο κατάλληλη για σένα - και εξάλλου... δεν υπάρχουν πιο φιλικές μοτοσυκλέτες από τις Honda, σε δυο λεπτά είναι σα να τις έχεις χρόνια. Βέβαια, αν προσέχεις, όλες οι παραπάνω είναι καλές. Και αν σου αρέσει πιο πολύ η Kawasaki... δεν μπορώ εγώ να σου πω τίποτα! Εκτός από το ότι ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΟΛΑ - και αυτό ισχύει όποια και να διαλέξεις! Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2017 από τον TKM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές ειδικά την τελευταία. Το MT07 απόσο διαβάζω είναι ποιο νευρικό από το Ζ που μου αρέσει και περισσότερο. Το HONDA ωραίο αλλά δεν ξέρω μήπως μετά από καναδυό χρόναι μου φαίνεται λίγο. Βλέπεις η αγορά που θα γίνει θα είναι και η μοναδική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Όλα καλά είναι αυτά, μηχαναρες. Πάρε οποίο σου αρέσει περισσότερο. Εσύ θα το βλέπεις και θα γουστάρεις. Καλορίζικη και προσοχή. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 το er6n το κοίταξες καθόλου? κατά τα άλλα εγώ θα διάλεγα τι μου αρέσει περισσότερο στα μάτια μου και όχι πιο είναι πιο γρήγορα και πιο σηκώνει με 4η σούζα.. κάνε την επιλογή σου σύμφωνα με ποια μηχανή σου αρέσει περισσότερο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Παιδιά επειδή μάλλον κλίνω προς τη Ζ, και στα Γιάννενα ο αντιπρόσωπος μου είπε ακατέβατα 7.290 €, στη Αθήνα τι παίζει; Ποιος κάνει τις καλύτερες προσφορές; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Αρχικά, καλώς όρισες στο mybike.gr. Καλή συνέχεια στην παρέα μας! Από τη στιγμή που εστιάζεις (ορθά) σε ήπια 650άρια, που είναι πραγματικό σχολείο για όσους δεν έχουν εμπειρία, να αγοράσεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο στα μάτια σου. Και αφού αυτό είναι το Ζ650, προχώρα άφοβα!! Για προσφορές στην Αθήνα, δεν ξέρω κάτι για να σε βοηθήσω. Ρίξε μια ματιά στο car.gr για Ζ650 (click me) και ξεκίνα τα τηλέφωνα!! Καλορίζικο το εργαλείο. Περιμένουμε εντυπώσεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 φιλε συγνωμη που θα σε προσγειωσω αλλα εισαι 53 χρονων με μηδενικη εμπειρια ακι θες και καινουριο προσωπιακ δε θα σου πω μη παιρνεις 650 παρε ναι μιας και λογο ηλικιας εχει μυαλο αλλα παρε μεταχειρισμενο για αρχη δωσε 2000 παιρνεις καλα μηχανακια για 1-2 χρονια ρε παιδι μου μεχρι να αποκτησεοις εμπειρια και αν δεις αν οντος σου αρεσει ο κοσμος της μοτοσυκλετας και μετα παρε και 1000 καινουριο αν το ευχαριστηθεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Ευχαριστώ και σένα για τις συμβουλές. Κοίταξα στο car και αυτό που αναφέρουν είναι συναγερμός και μειωμένη τιμή ή διάφορα δώρα. (Αλήθεια ο συναγερμός που βάζουν αξίξει ή όχι;) Εμένα προς το παρόν με ενδιαφέρει η μειωμένη τιμή. Η επιλογή κράνους, μπουφάν και μποτών θα γίνει με άλλα κριτήρια και όχι στο πακέτο δώρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 MT-07,SV650,Z650. Πάνω κάτω τα ίδια,παίρνεις όποιο σου αρέσει περισσότερο.Αν μπορείς βέβαια κάνε και ένα τεστ ραιντ πρώτα να δεις σε ποιο κάθεσαι καλύτερα και ποιο σου κάνει καλύτερα κλικ. Πάρε έκδοση με abs και όχι το απλό. 7300 στο Ζ είναι η βασική τιμή,αφού θα τα δώσεις ντούκου βρίσκεις και κάτι καλύτερο.Δες τις αγγελίες στο καρ και πάρε τηλέφωνα στα μαγαζια να σε πουν. Απο δώρα όπως λες δεν αξίζουν όλα οπότε καλύτερα δες για καλύτερη τιμή ή κάποια επιλεγμένα δώρα (π.χ. κάτι κράνη,γάντια,κλπ που δινουν δεν αξίζουν στις περισσότερες περιπτώσεις οπότε πάρτα ξεχωριστά απο αλλού.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 38 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε: φιλε συγνωμη που θα σε προσγειωσω αλλα εισαι 53 χρονων με μηδενικη εμπειρια ακι θες και καινουριο προσωπιακ δε θα σου πω μη παιρνεις 650 παρε ναι μιας και λογο ηλικιας εχει μυαλο αλλα παρε μεταχειρισμενο για αρχη δωσε 2000 παιρνεις καλα μηχανακια για 1-2 χρονια ρε παιδι μου μεχρι να αποκτησεοις εμπειρια και αν δεις αν οντος σου αρεσει ο κοσμος της μοτοσυκλετας και μετα παρε και 1000 καινουριο αν το ευχαριστηθεις Φίλε μου: 1) Δεν θέλω να μπλέξω με μεταχειρισμένα. Πάω να κάνω το κέφι μου και όχι να βρώ μπελά 2) με 2000 € δεν βρίσκεις αξιόλογη μηχανή και σίγουρα δεν θα έχει και ABS που το θεωρώ απολύτως απαραίτητο. 3) Αν το βαρεθώ όπως λες καλύτερα να το πουλήσω έστω και αν χάσω 2000€. 4) Για 1000 κ.ε. δεν το σκέφτομαι καν, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Τώρα αν η ηλικία θεωρείται απαγορευτική για να ξεκινήσω, αυτό θα μπορούσε να συζητηθεί. Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2017 από τον RHGAS 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 ουτε καν! μη μασας και προχωρα. βρες το συμφεροτερο ντιλ και βουρ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Επειδή οδήγησα το Z650 στο τεστ ride του ΜΟΤΟ, να πω οτι είναι ιδανικό για αρχάριους, καθώς έχει πολύ ήπιο κινητήρα και καθόλου δυνατό. Μόλις 40 άλογα. Απόλυτα προβλέψιμο και σταθερό. Δεν σε φοβίζει με την καμία. Συνεπώς αφού σου αρέσει εμφανισιακά, θα έλεγα προχώρα άφοβα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 10 λεπτά, το μέλος sorath έγραψε: Επειδή οδήγησα το Z650 στο τεστ ride του ΜΟΤΟ, να πω οτι είναι ιδανικό για αρχάριους, καθώς έχει πολύ ήπιο κινητήρα και καθόλου δυνατό. Μόλις 40 άλογα. Απόλυτα προβλέψιμο και σταθερό. Δεν σε φοβίζει με την καμία. Συνεπώς αφού σου αρέσει εμφανισιακά, θα έλεγα προχώρα άφοβα. Φίλε μου μήπως οδήγησες αυτό με το κιτ για περιορισμό της ισχύος στα 35KW. Εγώ αναφέρομαι στο κανονικό με τα 50KW (68PS). Πάντως σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2017 από τον RHGAS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος sorath έγραψε: Επειδή οδήγησα το Z650 στο τεστ ride του ΜΟΤΟ, να πω οτι είναι ιδανικό για αρχάριους, καθώς έχει πολύ ήπιο κινητήρα και καθόλου δυνατό. Μόλις 40 άλογα. Απόλυτα προβλέψιμο και σταθερό. Δεν σε φοβίζει με την καμία. Συνεπώς αφού σου αρέσει εμφανισιακά, θα έλεγα προχώρα άφοβα. Νίκο, το Z650 δεν είναι 40 άλογα. Είναι 68! Επίσημο site: click me Quote Μέγιστη ισχύς 50.2 kW {68 PS} / 8,000 rpm Μέγιστη ροπή 65.7 N•m {6.7 kgf•m} / 6,500 rpm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 και 17 κιλά ελαφρύτερο από το er6n... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 πριν 45 λεπτά, το μέλος RHGAS έγραψε: Φίλε μου: 1) Δεν θέλω να μπλέξω με μεταχειρισμένα. Πάω να κάνω το κέφι μου και όχι να βρώ μπελά 2) με 2000 € δεν βρίσκεις αξιόλογη μηχανή και σίγουρα δεν θα έχει και ABS που το θεωρώ απολύτως απαραίτητο. 3) Αν το βαρεθώ όπως λες καλύτερα να το πουλήσω έστω και αν χάσω 2000€. 4) Για 1000 κ.ε. δεν το σκέφτομαι καν, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Τώρα αν η ηλικία θεωρείται απαγορευτική για να ξεκινήσω, αυτό θα μπορούσε να συζητηθεί. ποτε δεν ειναι αργα φιλε μου μια ζωη την εχουμε απλα εγω σουειπα μια προσωπικη γνωμη το τι θα εκανα εγω σιγουρα οι ανακες-θελω-οικονομικα διαφερουν απο ατομο σε ατομο να κανω μια προταση xj6 με 3000 παιρνεις τελεια κατασταση και με abs ριξε μια ματια στο car και προσωπικα παλι ειναι πολυ ομορφο και μικροκαμωμενο για αρχαριους https://www.car.gr/9719162-yamaha-xj6 https://www.car.gr/9803858-yamaha-xj6 σου παραθετω τυχαια 2 με λιγο παζαρι φτανεις κοντα στα 3000 δε ξερω αν εχουν abs τα συγκεκριμενα παντως καποια εχουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Καλωσόρισες στο forum,Ρήγα! Κατά την άποψή μου,η ηλικία δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας.Η εμπειρία σαφώς παίζει ρόλο αλλά αν δεν οδηγήσεις,δεν πρόκειται να την αποκτήσεις! Αν ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για καινούριο,προτείνω να πας να καβαλήσεις τα sv, mt-07, z650 και αν μπορείς να οδηγήσεις κάποιο/κάποια από αυτά...θα διευκολυνθείς στην τελική επιλογή.Μέχρι πρόσφατα έτρεχε προσφορά στα 6.395€ για το sv,δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Το abs είναι ατού, καλά κάνεις και το θεωρείς απαραίτητο. Ρίξε μια ματιά και σε δύο που δεν είναι naked... εδώ ή εδώ αν και στο δεύτερο η τιμή ανεβαίνει λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 πριν 36 λεπτά, το μέλος efkola έγραψε: Καλωσόρισες στο forum,Ρήγα! Κατά την άποψή μου,η ηλικία δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας.Η εμπειρία σαφώς παίζει ρόλο αλλά αν δεν οδηγήσεις,δεν πρόκειται να την αποκτήσεις! Αν ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για καινούριο,προτείνω να πας να καβαλήσεις τα sv, mt-07, z650 και αν μπορείς να οδηγήσεις κάποιο/κάποια από αυτά...θα διευκολυνθείς στην τελική επιλογή.Μέχρι πρόσφατα έτρεχε προσφορά στα 6.395€ για το sv,δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Το abs είναι ατού, καλά κάνεις και το θεωρείς απαραίτητο. Ρίξε μια ματιά και σε δύο που δεν είναι naked... εδώ ή εδώ αν και στο δεύτερο η τιμή ανεβαίνει λίγο. Καλώς σας βρήκα. Είμαι από Γιάννενα οπότε τα μεταχειρισμένα είναι λίγα και από μακρυά δύσκολος ο έλεγχος. Έτσι κι αλλιώς με ενδιαφέρει με ABS οπότε οι επιλογές είναι ακόμα ποιο λίγες. Αρα το καινούριο είναι μάλλον μονόδρομος για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Καλά και τα άλλα δύο (sv650 και ΜΤ07). Ωστόσο το SV δεν μου πολυαρέσει και το ΜΤ07 διαβάζω ότι είναι ποιο νευρικό. Το test ride προς στιγμή δεν παίζει λόγω απειρίας, πόσο μάλλον να οδηγήσω μέσα στην Αθήνα (ούτε μου περνάει από το μυαλό). αΠό τα άλλα δύο που μου προτείνεις το μεν πρώτο δεν μου πολυαρέσει ενω το δεύτερο έιναι η ντυμένη έκδοση του Ζ650 που μάλλον τεριάζει σε ποιο νέους, Προτιμώ το Ζ650 και από άποψη ομορφιάς αλλά και από άποψη στάσης κατά την οδήγηση (είπαμε 53 χρονών μην ξεχνάμε και αυτή την παράμετρο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Έζησα έναν πολύ όμορφο χρόνο στα Γιαννενάκια πριν από καμιά 6ετία :) Αν το ''test ride δεν παίζει λόγω απειρίας'',όπως λες, σημαίνει ότι διστάζεις μήπως συμβεί κάποιο απρόοπτο και θα ήθελες μια και καλή να πάρεις το δικό σου όχημα και να το μάθεις σιγά σιγά μόνος σου,τότε οκ.Αν όμως δηλώνει φόβο(όπως και το ''πόσο μάλλον να οδηγήσω μέσα στην Αθήνα,ούτε μου περνάει από το μυαλό''),τότε θα μπορούσες ίσως να το αναβάλλεις για λίγο μέχρι να βρεις έναν τρόπο να αποκτήσεις μια πρώτη εξοικείωση με τις μεσαίου κυβισμού μηχανές που κοιτάζεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως,εδώ θα διαβάσεις απόψεις από άτομα που γνωρίζουν λίγο καλύτερα από εσένα τις μοτοσυκλέτες και που έχουν περισσότερη εμπειρία σ'αυτό το κομμάτι.Τον τρόπο όμως που εσύ το διαχειρίζεσαι στο μυαλό σου και τις αποφάσεις που θα πάρεις, νομίζω πως στα 53 σου θα το κάνεις χωρίς υποδείξεις :) ΥΓ:Ακούγεσαι αποφασισμένος για το z650 αλλά επειδή έγραψες για άνετη στάση σώματος και θέση οδήγησης για εμάς τα γερόντια, θα σου πρότεινα μια μοτοσυκλέτα που συμπαθώ πολύ και φοράει ίδιο μοτερ με το z650 που σου αρέσει...την οδήγησα χθες και μου άρεσε πολύ: Versys 650 .Βέβαια ανεβαίνεις πάλι πάνω από τα 8 χιλιάρικα. Καλή επιλογή,όποια κι αν είναι αυτή :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος ksino1100 έγραψε: Νίκο, το Z650 δεν είναι 40 άλογα. Είναι 68! Επίσημο site: click me Περίεργο, Είδα τα στοιχεία απο εδώ: http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_z650_2017.php Να πω την αλήθεια, στο test δεν με έπεισε για 70 άλογα. 70 έχει το CBF μου και είμαι σίγουρος οτι το Z ήταν αρκετά πιο αργό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 πριν 20 λεπτά, το μέλος efkola έγραψε: Έζησα έναν πολύ όμορφο χρόνο στα Γιαννενάκια πριν από καμιά 6ετία :) Αν το ''test ride δεν παίζει λόγω απειρίας'',όπως λες, σημαίνει ότι διστάζεις μήπως συμβεί κάποιο απρόοπτο και θα ήθελες μια και καλή να πάρεις το δικό σου όχημα και να το μάθεις σιγά σιγά μόνος σου,τότε οκ.Αν όμως δηλώνει φόβο(όπως και το ''πόσο μάλλον να οδηγήσω μέσα στην Αθήνα,ούτε μου περνάει από το μυαλό''),τότε θα μπορούσες ίσως να το αναβάλλεις για λίγο μέχρι να βρεις έναν τρόπο να αποκτήσεις μια πρώτη εξοικείωση με τις μεσαίου κυβισμού μηχανές που κοιτάζεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως,εδώ θα διαβάσεις απόψεις από άτομα που γνωρίζουν λίγο καλύτερα από εσένα τις μοτοσυκλέτες και που έχουν περισσότερη εμπειρία σ'αυτό το κομμάτι.Τον τρόπο όμως που εσύ το διαχειρίζεσαι στο μυαλό σου και τις αποφάσεις που θα πάρεις, νομίζω πως στα 53 σου θα το κάνεις χωρίς υποδείξεις :) ΥΓ:Ακούγεσαι αποφασισμένος για το z650 αλλά επειδή έγραψες για άνετη στάση σώματος και θέση οδήγησης για εμάς τα γερόντια, θα σου πρότεινα μια μοτοσυκλέτα που συμπαθώ πολύ και φοράει ίδιο μοτερ με το z650 που σου αρέσει...την οδήγησα χθες και μου άρεσε πολύ: Versys 650 .Βέβαια ανεβαίνεις πάλι πάνω από τα 8 χιλιάρικα. Καλή επιλογή,όποια κι αν είναι αυτή :) Eίσαι μες το μυαλό μου. Επειδή δεν παίζει να βρω κάποια μεσαίου κυβισμού για εξάσκηση, σκέφτομαι την αγορά για να το μάθω μόνος μου σε γνωστό περιβάλλον. Απλά αναρωτιέμαι μήπως η μετάβαση από ποδήλατο (χα-χα) σε 650 άρι είναι πολύ μεγάλο βήμα. Υ.Γ. Το μόνο που μπορώ να έχω για εξοικείωση είναι ένα APRILIA RS125 μόνο που πόσο να το δανειστείς πέρα από το ότι είναι ένα μάλλον ευαίσθητο (σε ζημιές εννοώ) μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2017 Καλως ηρθες. Καμια ηλικια δεν ειναι απαγορευτικη. Δες μερικες ιδεες ακομα και παρε αυτο που σου αρεσει. Αν σκεφτεσαι δικαβαλες βολτες αρκετων χιλιομετρων δες να βολευεται και ο/η συνεπιβατης. 2 κλασσικ προτασεις απο μενα ετσι για κατι διαφορετικο, καμια σχεση με το Z. https://www.car.gr/7612413-moto-guzzi-v7-classic https://www.car.gr/7658259-triumph-street-twin-900 Δεν ειναι μηχανακια που τρομαζουν. Καλη επιλογη κ παλι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες