Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Το θέμα εδώ είναι ο τιμοκατάλογος της Honda.Να αφήσετε τα γερμανικά σκουπίδια στην ησυχία τους (και στα συνεργεία τους). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) @Βρε Κωστα μου, αναφερεσαι στον θανατο του Kevin Ash που ουτε εσυ ουτε εγω δεν εχουμε ιδεα για το τι και πως εγινε. Τωρα να κανουμε σημαια ενα τοσο θλιβερο γεγονος ενω στην ουσια εχουμε μαυρα μεσανυχτα δεν νομιζω πως οδηγει πουθενα. Αν καταλαβα λαθος εξκιουζε μουα. Παμε παρακατω. Λες πως εχει γινει το cayenne των μηχανων. Εξηγησε μου λοιπον που το κακο; Μιλας για μια αμαξαρα που σταθηκε αφορμη να δημιουργηθουν τα SUV. Αν το προβλημα σου ειναι το ποιοι (Ελληνες) τα οδηγουν, αυτο ουδεμια σχεση εχει με το θεμα. Μακαρι να εβγαζε και η Χοντα Cayenne και οχι Quasquai με τιμη cayenne. Ναι, στον Kevin αναφέρομαι όσον αφορά τα καινούργια μοντέλα. Αυτό ακριβώς είναι που μ' ενοχλεί στο συγκεκριμένο συμβάν, ότι κατά την προσφιλέστατη μέθοδο των γερμαναράδων (ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ) το θέμα θάφτηκε στην κυριολεξία και παρότι ένας δημοσιογράφος δοκιμαστής σκοτώθηκε, δεν θα μάθουμε γιατί και πώς. Εγώ θα ήθελα να μάθω φίλε μου. Και θα έπρεπε όλοι μας να θέλουμε να μάθουμε. Όχι για κουτσομπολιό και κακεντρέχειες, αλλά γιατί χάθηκε μια ζωή με ευθύνη του οχήματος (μάλλον) και θ' ανέβουν χιλιάδες ζωές επάνω.Όσο για το ότι έχει γίνει το Καγιέν των μοτοσυκλετών, δεν είπα ότι είναι κάτι κακό. Είπα ότι είναι επιτυχία του μάρκετινγκ της εταιρείας. Και το αυθεντικό Καγιέν επίσης ήταν και είναι ένα αξιολογότατο όχημα / πιλότος εξελίξεων. Δεν το μέμφομαι. Αυτό μάλιστα αποδείχτηκε αξιόπιστο, οπότε δεν τίθεται θέμα για τίποτα. Παρεξήγησες. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 @Kostas-MotoLover μιλάς για το περιστατικό με τον Kevin Ash αλλά πιο πριν χρησιμοποιείς ενεστώτα, λέγοντας "προβλήματα που βάζουν σε κίνδυνο". Οπότε θεωρώ είσαι κάπως άστοχος και οριακά "κακεντρεχής" (εντελώς καλοπροαίρετα το λέω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) @Kostas-MotoLover μιλάς για το περιστατικό με τον Kevin Ash αλλά πιο πριν χρησιμοποιείς ενεστώτα, λέγοντας "προβλήματα που βάζουν σε κίνδυνο". Οπότε θεωρώ είσαι κάπως άστοχος και οριακά "κακεντρεχής" (εντελώς καλοπροαίρετα το λέω)Αν θυμάμαι καλά το πρόβλημα που είχε παρουσιάσει το μηχανάκι δοκιμής, ήταν απ' τα νέα μοντέλα τότε. Που κυκλοφόρησαν κανονικά νομίζω. Άρα, σωστό μου μοιάζει το "βάζουν σε κίνδυνο". Άλλαξε το μοντέλο εκείνο? Διορθώθηκε το πρόβλημα? Αν ναι, τότε έχεις δίκιο, ας μπει σε παρελθόντα χρόνο, καμμία αντίρρηση. Εδώ δε μάθαμε όμως καν τί ήταν, δεν το επέτρεψαν οι γερμανοί, θα μάθαμε αν φτιάχτηκε? Δεν ξέρω, αν ξέρεις πες μας να ενημερωθούμε.Καμμιά κακεντρέχεια. Ό,τι αφορά την ασφάλεια των οδηγών φίλε μου, θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει όλους και να νοιαζόμαστε πραγματικά. Το ότι αρνούμαι να το προσπεράσω έτσι αβίαστα επειδή έτσι θέλουν εκείνοι, εσύ το λες κακεντρέχεια, εγώ το λέω απέχθεια γενικώς στο κουκούλωμα απ' όπου κι αν προέρχεται. Και θά 'πρεπε να κάνουμε όλοι έτσι, πρωτίστως για να είμαστε πιο ασφαλείς και δευτερευόντως για να μη μας περνάνε για Κότσους μερικοί επαγγελματίες απατεώνες (γερμανοί εν προκειμένω). Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Καλά ρε , δεν ντρεπόμαστε καθόλου ?Διαβάζω τρεις σελίδες και περιμένω να σκάσει μύτη κανένας μπουρλοτιέρης αλλά τίποτα.Τι κατάντια Θεέ μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 χωρίς καμία προδιάθεση διαπληκτισμού παιδιά μου κάθε χρόνο στο συγκεκριμμένο τοπικ με τον νεο τιμοκατάλογο της χοντα που ανοίγετε μένετε έκπληκτοι σχολιάζοντας το ανοδικό Lineup σε ένα ύψος 2-3% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, λές και η χοντα επειδή έχει άχρωμα άγευστα μηχανάκια όπως λέτε μερικοί πρέπει να τα διαθέτει τσάμπα γιατί δεν είναι πολυεθνική αυτή, δεν ψάχνει να ανεβάσει τα κέρδη της, δε σκεφτεται τεχνοκρατικά ή δεν κάνει το ίδιο ο ανταγωνισμός....? το εάν αντιπαθειτε μισητά τα προιόντα της είναι δική σας άποψη και υποκειμενική, το γιατί γίνεται αχταρμάς πάντα στης χονδας ψάξτε το μέσα σαςφιλικά πάντα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Καλά ρε , δεν ντρεπόμαστε καθόλου ?Διαβάζω τρεις σελίδες και περιμένω να σκάσει μύτη κανένας μπουρλοτιέρης αλλά τίποτα.Τι κατάντια Θεέ μου Γιαννάκο, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά. χωρίς καμία προδιάθεση διαπληκτισμού παιδιά μου κάθε χρόνο στο συγκεκριμμένο τοπικ με τον νεο τιμοκατάλογο της χοντα που ανοίγετε μένετε έκπληκτοι σχολιάζοντας το ανοδικό Lineup σε ένα ύψος 2-3% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, λές και η χοντα επειδή έχει άχρωμα άγευστα μηχανάκια όπως λέτε μερικοί πρέπει να τα διαθέτει τσάμπα γιατί δεν είναι πολυεθνική αυτή, δεν ψάχνει να ανεβάσει τα κέρδη της, δε σκεφτεται τεχνοκρατικά ή δεν κάνει το ίδιο ο ανταγωνισμός....? το εάν αντιπαθειτε μισητά τα προιόντα της είναι δική σας άποψη και υποκειμενική, το γιατί γίνεται αχταρμάς πάντα στης χονδας ψάξτε το μέσα σαςφιλικά πάντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty 1 136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Εγω δεν θα κατηγορησω την Honda αλλα τον Σαρακακη.Και θα παρω σαν παραδειγμα το Vfr 1200 που πουλιοταν οταν βγηκε 16000 και τωρα το δινει 10990 και αν του δωσεις μετρητα θα πεσει κι αλλο και μην μου πειτε οτι δεν βγαζει κερδος και προσπαθει να δωσει το στοκ γιατι για μενα αυτο δεν ισχυει ιδιως στον συγκεκριμενο εμπορα.Σαν συμπερασμα απο αυτην και μονο την κινηση πιστευω οτι τα μηχανακια μπορει να τα δωσει τουλαχιστον 2000ε λιγοτερα απο τις τιμες καταλογου.Απλως προσπαθει μα βγαλει τεραστιο κερδος .Ας μην εχει μια χρονια τις αναμενωμενες πωλησεις και θα σου πω εγω πως θα πεσουν οι τιμες αλλα βασιζεται στο οτι ειναι Honda.Δηλαδη αξιοπιστια ποιοτητα κατασκευης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 χωρίς καμία προδιάθεση διαπληκτισμού παιδιά μου κάθε χρόνο στο συγκεκριμμένο τοπικ με τον νεο τιμοκατάλογο της χοντα που ανοίγετε μένετε έκπληκτοι σχολιάζοντας το ανοδικό Lineup σε ένα ύψος 2-3% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, λές και η χοντα επειδή έχει άχρωμα άγευστα μηχανάκια όπως λέτε μερικοί πρέπει να τα διαθέτει τσάμπα γιατί δεν είναι πολυεθνική αυτή, δεν ψάχνει να ανεβάσει τα κέρδη της, δε σκεφτεται τεχνοκρατικά ή δεν κάνει το ίδιο ο ανταγωνισμός....? το εάν αντιπαθειτε μισητά τα προιόντα της είναι δική σας άποψη και υποκειμενική, το γιατί γίνεται αχταρμάς πάντα στης χονδας ψάξτε το μέσα σαςφιλικά πάντα Προσωπικα δεν εχω να ψαξω κατι μεσα μου (αν ειναι δυνατον δηλαδη) διοτι απλουστατα εχω χοντα, την σεβομαι απεριοριστα ως εταιρεια, ξεκουβαλιεμαι και πηγαινω να οδηγω τα μοντελα της και μιλαω με συγκεκριμενα και λογικα θεωρω επιχειρηματα στο τι με χαλαει και τι οχι. Δεν ειπε κανεις να τα διαθεσει τσαμπα, να τα κοστολογισει με βαση αυτα που πουλαει λεμε γιατι αλλιως το στοκ συνεχως θα μεγαλωνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Εγω δεν θα κατηγορησω την Honda αλλα τον Σαρακακη.Και θα παρω σαν παραδειγμα το Vfr 1200 που πουλιοταν οταν βγηκε 16000 και τωρα το δινει 10990 και αν του δωσεις μετρητα θα πεσει κι αλλο και μην μου πειτε οτι δεν βγαζει κερδος και προσπαθει να δωσει το στοκ γιατι για μενα αυτο δεν ισχυει ιδιως στον συγκεκριμενο εμπορα.Σαν συμπερασμα απο αυτην και μονο την κινηση πιστευω οτι τα μηχανακια μπορει να τα δωσει τουλαχιστον 2000ε λιγοτερα απο τις τιμες καταλογου.Απλως προσπαθει μα βγαλει τεραστιο κερδος .Ας μην εχει μια χρονια τις αναμενωμενες πωλησεις και θα σου πω εγω πως θα πεσουν οι τιμες αλλα βασιζεται στο οτι ειναι Honda.Δηλαδη αξιοπιστια ποιοτητα κατασκευης.Συγνώμη κάνετε λάθος δεν οφείλεται στον σακαράκη, αυτό κάνει η αγορά συνολικά σε όλα τα προιόντα, το ίδιο κάνει και η kawasaki, suzuki,yamaha και όλοι οι υπόλοιποι γιατί το vfr 1200 είναι '09-10 είναι αισίως 6-7 χρόνων στοκ παίρνει την έγκριση απο τον area manager που ανήκει η ελλάδα με τον σαρακάκη και προχωράει χωρίς να πειράξει την κερδοφορία της, γιατί μη νομίζεται όπως πολλές φορές άκουσα τα σκοτώνει ο σαρακάκης δεν σκοτώνει τίποτα τα πλήρωσε για να έχει την αντιπροσωπεία εάν πάρει έγκριση για χαμηλότερη τιμή το δίνει αλλιώς το παγώνει εκεί για 40 χρόνια αλλιώς θα είχαν σχολάσει φίλε μου θα είχαν πάει όλοι σπιτια του απο το φαλιμέντοκαι επειδή πολλοί είστε προκατειλλημένοι και με τον σαρακάκη(δεν έχω με κανέναν τίποτα) όταν βλέπετε τις διαφορές σε τιμές ενός μοντέλου απο χώρα σε χώρα δε οφείλεται στο καουμποιλικι του αντιπροσώπου πόσο θα το διαθέσει αλλά στην εφορία και στα δεσμά του κράτους οπότε επηρεάζεται όπως το αγγουράκι η πατάτα κλπ κλπ το ίδιο κα@λί μπαίνει και στην μοτοδυναμική και τις υπολοιπες ελληνικές αντιπροσωπείες εταιρείες και να είστε βέβαιοι ότι γίνεται ενδοεταιρική μάχη με την πολυεθνική να πλασαριστεί ένα μοντέλο με την καλύτερη δυνατή τιμή στην ελλην.αγορά έναντι του άμεσου ανταγωνισμού 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Αυτό με τη δαιμονοποίηση του marketing δεν το καταλαβαίνω... Αν ένα προϊόν δεν είναι καλό όσο τέλεια και να το προωθήσεις θα ξεφουσκώσει και θα ψοφήσει αργά ή γρήγορα.Ο,τι δείχνει αντοχή στο χρόνο σημαίνει πως και το προϊόν είναι καλό αλλά και η προώθηση του.Με τις αυξήσεις, παρακολουθώ το θέμα από το 2010. Piaggio Group, Honda, Kawasaki, κλπ. κάθε χρόνο οι τιμές αυξάνουν, τόσο στα μηχανάκια όσο και στα ανταλλακτικά, σε κάποια λίγο σε άλλα πολύ. Από το να σπαταλάμε τον χρόνο μας κράζοντας τον τελευταίο τροχό της αμάξης, νομίζω θα ήταν πιο χρήσιμο να αναλογιστούμε τι σημαίνουν όλα αυτά, γιατί κάτι σημαίνει, κάπου πάει το πράγμα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 (τροποποιήθηκε) Αυτό με τη δαιμονοποίηση του marketing δεν το καταλαβαίνω... Αν ένα προϊόν δεν είναι καλό όσο τέλεια και να το προωθήσεις θα ξεφουσκώσει και θα ψοφήσει αργά ή γρήγορα.Ο,τι δείχνει αντοχή στο χρόνο σημαίνει πως και το προϊόν είναι καλό αλλά και η προώθηση του.Με τις αυξήσεις, παρακολουθώ το θέμα από το 2010. Piaggio Group, Honda, Kawasaki, κλπ. κάθε χρόνο οι τιμές αυξάνουν, τόσο στα μηχανάκια όσο και στα ανταλλακτικά, σε κάποια λίγο σε άλλα πολύ. Από το να σπαταλάμε τον χρόνο μας κράζοντας τον τελευταίο τροχό της αμάξης, νομίζω θα ήταν πιο χρήσιμο να αναλογιστούμε τι σημαίνουν όλα αυτά, γιατί κάτι σημαίνει, κάπου πάει το πράγμα...Θεωρώ πως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα φίλε Στέλιο. Απλοϊκή σκέψη και συμπέρασμα, βούτυρο στο ψωμί των μαρκετινιστών που ξέρουν να μας χειρίζονται, ιδίως όταν πιστεύουμε ότι δεν χειριζόμαστε. Κατ' αρχήν κανείς δεν δαιμονοποίησε το μαρκετινγκ, προσωπικά το αποθέωσα στην περίπτωση της bmw γενικά. Τους παραδέχομαι, είναι άριστοι.Το επιτυχημένο μαρκετινγκ καταφέρνει πολλά που χωρίς αυτό δεν θα γίνονταν. πχ καταφέρνει να σου δημιουργήσει ανάγκες που πραγματικά δεν έχεις (όπως να πάρεις μια 1000άρα ενώ στην πραγματικότητα χρειάζεσαι ένα με τα μισά και ούτε κυβικά), να σε πείσει ότι αν πάρεις το τάδε προϊόν θα γυρίσεις πχ τον κόσμο (ενώ εσύ μπορεί να μην έχεις ούτε το χρόνο ούτε το χρήμα να κατέβεις Γύθειο), να σε πείσει ότι είσαι ξεχωριστός και μοναδικός άνθρωπος και γι' αυτό σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις το ξεχωριστό και μοναδικό προϊόν, να σε πείσει ότι θα γίνεις θεογκόμενος αν το αγοράσεις (κλασική περίπτωση με μας τους άντρες στα αυτοκίνητα και τις μηχανές), να σε πείσει ότι θα γίνεις αξιοσέβαστος στον κύκλο και τη γειτονιά σου, να σου βάλει μέχρι και ενοχές γιατί δεν ξόδεψες όλο σου το κομπόδεμα για να πάρεις αυτό που σου λέει ότι φτιάχτηκε για σένα (κι ας μην έχεις 2ο βρακί να βάλεις στον απαυτό σου).Είναι τέχνη το μάρκετινγκ παίδες, έχει κανόνες και τρόπους. Γι' αυτό και σπουδάζεται και έχει και τέτοια εξάπλωση παντού. Σαφώς δεν μπορείς να προωθήσεις ένα προϊόν που είναι σκουπίδι, στη λογική ότι "δεν μπορείς να κοροϊδέψεις λίγο κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ούτε πολύ κόσμο για μικρό χρονικό διάστημα", αλλά σάμπως είπε κανείς στα σοβαρά κάποιο απ' τα μηχανάκια αυτά σκουπίδι? Ακόμα κι αυτές οι εκφράσεις όταν ακούγονται πχ για τα χόνδα, όλοι ξέρουμε ότι είναι "γηπεδικές" υπερβολές. Άλλες φορές για πλάκα, άλλες φορές για πικάρισμα. Όλα έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, αλλά σκουπίδι δεν είναι κανένα, ή έστω σχεδόν κανένα (αφήνω κι ένα παράθυρο ανοιχτό για κανά μοντέλο οποιασδήποτε επώνυμης εταιρείας που μπορεί να βγήκε τελείως φόλα και δεν το θυμάμαι τώρα).Αυτό που μπορεί να πετύχει το σύγχρονο επιτυχημένο μάρκετινγκ είναι να σκεπάσει κάτω απ' το χαλί αδυναμίες ενός προϊόντος - που ίσως το χαντάκωναν - και να προβάλλει αυτά που θέλει να φανούν. Είτε είναι αληθινά είτε και επίπλαστα. Προσέξτε πχ τις φράσεις που χρησιμοποιούνται σε κάποια προϊόντα, ιδίως τα τελευταία χρόνια. Φράσεις όπως: "γιατί μου αξίζει" (γυναικείο καλλυντικό που διαφημίζει η διάσημη milf πρωϊνατζού - πρότυπο για τις γυναίκες), ή πχ "αξίζεις το τάδε" (αυτοκίνητο για τον άντρα) δίνουν και παίρνουν στα σποτς. Προσέξτε τα και σκεφτείτε πως προσπαθούν να λειτουργήσουν στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου. Ουσιαστικά θέλουν να του προκαλέσουν μια "εσωτερική επανάσταση", ώστε να υπερπηδήσει τις όποιες τυχόν ενοχές νοιώθει απ' το να αγοράσει κάτι που (ουσιαστικά) ίσως να μη χρειάζεται ή να του δημιουργήσει άλλα προβλήματα (λόγω ακριβού πχ), ή οποιαδήποτε άλλη ένσταση-δυσπιστία έχει για τη χρησιμότητα και το αποτέλεσμα (θα το πάρω γιατί είναι επώνυμο και το διαφημίζει και ο τάδε διάσημος). Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 από τον Kostas-MotoLover 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Αν είναι κάποιος τόσο εύπιστος, άμυαλος, ελαφρόμυαλος, δεν έχει επίγνωση του εαυτού του, της ζωής του, και των δυνατωτητών του, αν παρασύρεται τόσο εύκολα απο τα φθηνά μηνύματα που χρησιμοποιούν συνήθως, από μιμειτισμό... Τότε τι να πει κανείς... Ότι είναι ανήλικος;Σίγουρα υπάρχουν και αδύναμοι χαρακτήρες. Δεν λέω... Όπως και χαρισματικοί άνθρωποι που μπορεί να σε πείσουν πιο εύκολα από άλλους ή να παραμορφώσουν την πραγματικότητα, αλλά και πάλι...Τις διαφημίσεις δεν μπορώ παρά να τις δω σαν κάτι ενημερωτικό, του τύπου βγήκε το τάδε προϊόν στην αγορά, και σαν κάτι διασκεδαστικό. Όταν είναι καλές και έχουν χιούμορ δεν παίζονται! :DΑυτό που λες όμως δεν μπορώ να το δεχθώ σαν γενικότητα. Απλώς το marketing... Να μου πεις ότι σαν άνθρωποι έχουμε ανάγκη να πιστεύουμε σε κάποιο παραμύθι για να παίρνει κάποιο νόημα, να αποκτάει στόχο η ζωή μας, ή κάποια άλλη βαθύτερη ανάγκη, ναι... Αλλά για αυτό δεν έχουμε ανάγκη κανένα marketing. Το κατασκευάζουμε μόνοι μας στο μυαλό μας...Βεβαίως ακόμα και αν κάποιος έχει το μυαλό στο κεφάλι του, μπορεί να την πατήσει με άλλους τρόπους, αλλά όχι με το marketing που περιγράφεις... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Συμφωνώ.Αυτη η καραμέλα με το μάρκετινγκ δεν αποδίδει πάντοτε,η ποιότητα είναι ο τελικός ρυθμιστής.Τρανό παράδειγμα τα v Strom,για μια γεμάτη δεκαετία πουλάγανε σαν τρελλά,η πρώτη θέση στις ταξινομήσεις τριμήνων είχε καταντήσει ρουτίνα γι αυτά,γιατί; επειδή έπεφτε εντατικό μάρκετινγκ από τη σουζουκι; Μην τρελαθούμε,το μηχανάκι πουλάει τον πάτο του γιατί είναι ποιοτικό,φτηνό.και έχει μοτερουκλα που με την ίδια ευκολία που σε πάει στο περίπτερο σε ταξιδεύει και στη Ευρώπη 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 τιμες ιταλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Έλεος με το GS και το μάρκετινγκ....δεν είναι έξυπνοι όσοι διακρίνουν τα κόλπα δημοσιότητας της BMW και οι εκατοντάδες χιλιάδες που το έχουν αγοράσει σε όλες του τις εκδόσεις επί χρόνια οι βλάκες και τα θύματα. Η μηχανή προφανώς κάτι κάνει και το κάνει καλά. Δεν δημιούργησε το Cayenne την κατηγορία αλλά η το X5 της BMW για την ακρίβεια το rav4 θεωρείται το 1ο suv, το x5 σύμφωνα με τη μπέμπα είναι sav (sports activity vehicle) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 για την ακρίβεια το rav4 θεωρείται το 1ο suv, το x5 σύμφωνα με τη μπέμπα είναι sav (sports activity vehicle)Εννοώ την κατηγορία SUV πουλ μουρ προσβολή στην αισθητική μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2017 Προσφορές από την Honda για τον Μάρτιο που φτάνουν στα 2460€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2017 Προσφορές από την Honda για τον Μάρτιο που φτάνουν στα 2460€ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2017 Μα γιατι το Crosstourer και την africa?Δεν εσπασαν τα ταμεια;Το ονειρο καθε μηχανοβιου .....Τουλαχιστον ειναι με το καινουργιο πηρουνι το crosstourer ή στην ανακληση και αυτο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2017 cbr 300 5500 χιλιαρικα αρχικη τιμη.... με ενα χιλιαρικο ακομα πηρα αυτο που εχω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lospsi 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2017 Καλημέρα στην παρέα!Μερικές σκέψεις και από μένα:- Πιθανώς οι τιμές να ανεβαίνουν ετησίως διότι μειώνονται οι πωλήσεις και πρέπει να επιμεριστούν τα πάγια. Βάλτε και τις φορολογίες και δένει το γλυκό...- Όποιος έχει να διαθέσει 15+ χιλιάρικα για μηχανάκι, θα προβληματιστεί άραγε από το καπέλο των 500 ή 1000 ευρώ επιπλέον? Και αυτό ισχύει για κάθε εταιρεία και όχι απαραίτητα την Honda. Προσωπικά, θεωρώ γελοίο να πρέπει να δώσεις κοντά 20 χιλιάρικα για να πάρεις μια σοβαρή μηχανή αλλά από την άλλη, και 10.000 προσφορά να την έβγαζαν, δεν θα μπορούσα να την πάρω γιατί πλέον πληρώνω παιδικούς, δραστηριότητες παιδιών κτλ....Άρα λοιπόν, πόσοι από εμάς που γκρινιάζουμε για τις τιμές της Honda (ή της Ducati - έλεος, 10000+ για το scrambler?- της BMW κτλ) μπορούμε να αγοράσουμε καινούργια μηχανή 15000+ ευρώ? Τώρα. εάν συζητάμε για το αν είναι καλό το Crosstourer ή το Africa σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τότε αλλάζει το πράγμα. Κατά την γνώμη μου, όλα τα μηχανάκια πλέον καλά είναι και έχουν το κοινό τους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2017 Μα γιατι το Crosstourer και την africa?Δεν εσπασαν τα ταμεια;Το ονειρο καθε μηχανοβιου .....Τουλαχιστον ειναι με το καινουργιο πηρουνι το crosstourer ή στην ανακληση και αυτο;Καλά. Στο Άφρικα δεν το λες και προσφορά τα 400+- ευρώ μείον. Το μαγαζί από μόνο του, αν του κουνήσεις το χρήμα ζεστό, ένα 1000ρικο σχεδόν μπορεί να σου κόψει. Ενώ τώρα με την "προσφορά" θα σου πουν "δεν μπορούμε κύριε να κάνουμε κάτι καλύτερο, είναι σε προσφορά ήδη". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2017 Μα γιατι το Crosstourer και την africa?Δεν εσπασαν τα ταμεια;Το ονειρο καθε μηχανοβιου .....Τουλαχιστον ειναι με το καινουργιο πηρουνι το crosstourer ή στην ανακληση και αυτο;Καλά. Στο Άφρικα δεν το λες και προσφορά τα 400+- ευρώ μείον. Το μαγαζί από μόνο του, αν του κουνήσεις το χρήμα ζεστό, ένα 1000ρικο σχεδόν μπορεί να σου κόψει. Ενώ τώρα με την "προσφορά" θα σου πουν "δεν μπορούμε κύριε να κάνουμε κάτι καλύτερο, είναι σε προσφορά ήδη". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 Νέος τιμοκατάλογος που ισχύει από σήμερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες