DrShrink 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Αγόρασα σήμερα από γνωστό μοτομάγαζο στην Καλιρρόης ένα δερματινο μπουφάν Nordcap. 258 αρχική τιμή, μου λέει θα σου κάνουμε έκπτωση. 220, οκ λέω πληρώνω και φεύγω. Επιστρέφω στο σπίτι μπαίνω στο e-shop του συγκεκριμένου καταστήματος, και το μπουφάν που αγόρασα το είχε στις προσφορές από 258 μόνο 198.70... Καμία ένδειξη ότι είναι διαφορετική η τιμή web...Kατάφερε ο μάγκας, η ντροπή του ΄Ελληνα καταστηματάρχη να χάσει έναν πελάτη, και να μου προσθέσει ακόμα μια κακή εμπειρία από ελληνικά καταστήματα. Δεν θα βάλουμε μυαλό ποτέ...Και για του λόγου το αληθές:Kαι το link:http://www.motomarket-shop.gr/eksoplismos-anabath/endysh/mpoyfan/dermatina/3285-mpoyfan-nordcap-arrow-mayro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Πάντως στο site έχει μόνο Small και Medium. Δε ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Εγώ,όσες φορές έχω πάρει κάτι από το MotoMarket,ευχαριστημένος έχω μείνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrShrink 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Πάντως στο site έχει μόνο Small και Medium. Δε ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Εγώ,όσες φορές έχω πάρει κάτι από το MotoMarket,ευχαριστημένος έχω μείνει.Μέχρι πριν μισή ώρα είχε διαθέσιμο και το extra extra large,ένα κομμάτι το οποίο πηρα εγώ...Πάντως δεν έχω δει πουθενά διαφορετική τιμή στα νούμερα;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrShrink 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Οφείλω να ενημερώσω ότι σε άλλο συνάδελφο forum όπου ανέφερα το γεγονός επικοινώνησε το κατάστημα, αποκλείοντας το δόλο,και με διάθεση να επιστραφεί η διαφορά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Συνηθες φαινομενο.Βαζουν στο μαγαζι μια τιμη παραπανω απο του ιντερνετ ετσι ωστε αν ζητησεις καλυτερη τιμη σου κανουν ευκολα τη τιμη του ιντερνετ και εσυ εαν δε τη γνωριζεις νιωθεις και κερδισμενος.Αν δε παζαρεψεις,βγαζουν και το εξτρα κερδος τους.Εδω μαλλον ανανεωσαν τιμη και δε το ξερε ο υπαλληλος.Γενικα η τακτικη της τιμης ιντερνετ ειναι απατεωνια απο μονη της. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι η τιμη του σαιτ πρεπει να ειναι η ιδια με του καταστηματος; 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι συνήθως φτηνότερο, μην έχοντας υλική υπόσταση δεν πληρώνει νοίκια, και τέτοια. Σε μαγαζί που έχει ηλεκτρονικό και κανονικό, συνήθως είναι φτηνότερα στο ηλεκτρονικό, ώστε να σου δώσει κίνητρο να ψωνίσεις από εκεί, ώστε να έχουν λιγότερο φόρτο οι πωλητές του, ή και να τους μειώσει ακόμα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι συνήθως φτηνότερο, μην έχοντας υλική υπόσταση δεν πληρώνει νοίκια, και τέτοια. Σε μαγαζί που έχει ηλεκτρονικό και κανονικό, συνήθως είναι φτηνότερα στο ηλεκτρονικό, ώστε να σου δώσει κίνητρο να ψωνίσεις από εκεί, ώστε να έχουν λιγότερο φόρτο οι πωλητές του, ή και να τους μειώσει ακόμα.Ακριβώς, ούτε μισθό σε πωλητές πληρώνει το ηλεκτρονικό κατάστημα και μπορεί να εξυπηρετεί και όσους πελάτες θέλει χωρίς να περιμένουν στην ουρά (άρα πάλι μικρότερες ανάγκες για προσωπικό). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Οταν ανοιγεις ενα μαγαζι, το προμηθευεις με συγκεκριμενο στοκ αναλογως της δουλειας που αναμενεις πως θα εχεις. Τα νουμερα ειναι πολυ συγκεκριμενα καθως ο,τι και να γινει το φυσικο καταστημα εχει ενα ταβανι. Το μοτο μαρκετ πχ γνωριζει πως πανω απο 7 macna μπουφαν σε μεγεθος xl δεν προκειται να δωσει μεσα σε ενα μηνα. Κανει λοιπον τις παραγγελιες του, παιρνει την Χ εκπτωση και ακολουθως διαμορφωνει το ποσοστο κερδους του αναλογα με τα ενοικια, τους υπαλληλους, την ΔΕΗ και δεκαδων διαφορετικων παραμετρων. Το ηλεκτρονικο καταστημα ειναι μια ΝΕΑ επιχειρηση που απλα μοιραζεται το ιδιο ΑΦΜ με το φυσικο καταστημα. Πελατες σου ειναι πλεον ολη η Ελλαδα, οι παραγγελιες σου υπερπολλαπλασιαζονται με αποτελεσμα τα 7 macna να γινουν 27 παιρνοντας φυσικα μεγαλυτερη εκπτωση την οποια και δινεις στον πελατη μειωνοντας παραλληλα και το ποσοστο κερδους σου γιατι απλουστατα δεν εχεις λειτουργικα εξοδα. Αν το φυσικο καταστημα δουλεψει με τα ποσοστα κερδους του ηλεκτρονικου θα κλεισει σε λιγους μηνες. Αφου το μπουφανακι σου υπαρχει λοιπον στο Ιντερνετ γιατι δεν το κλεινεις απο εκει; Διοτι πολυ απλα βαριεσαι την ταλαιπωρια, θες και να το δοκιμασεις, θες και να δεις τι θα αγορασεις και φυσικα δεν μπορεις και να περιμενεις μεχρι να στο στειλει η μεταφορικη. Κι οταν διαπιστωσεις πως ολα αυτα πληρωνονται τοτε ΜΠΟΥΜ, ο κακος Ελληνας καταστηματαρχης. 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Πολύς κόσμος, κ γω μαζί τους, πιστεύουμε ότι κάποιο υπαρκτό κατάστημα φτιάχνει κ ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να πιάσει πελάτες και από άλλη γειτονιά,περιοχή,πόλη. Και αφού μιλάμε για το ίδιο προϊόν από το ίδιο κατάστημα θεωρουμε λογικό να έχει την ίδια τιμή. Έχω κάνει φασαρία στον κοτσωβολο για ένα ευρώ, και τελικά μου επιστραφεί.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Για αυτό όταν πάμε για αγορές είμαστε"διαβασμενοι" ώστε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε εάν είναι ευκαιρία η αισχροκέρδεια.Όντως στα ιντερνέτικα μαγαζιά υπάρχουν καλύτερες τιμές για τούς λόγους που αναφέρθηκαν. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Για αυτό όταν πάμε για αγορές είμαστε"διαβασμενοι" ώστε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε εάν είναι ευκαιρία η αισχροκέρδεια.Όντως στα ιντερνέτικα μαγαζιά υπάρχουν καλύτερες τιμές για τούς λόγους που αναφέρθηκαν. Για να γίνει αυτό πρέπει να γνωρίζουμε την προτεινόμενη λιανική τιμή του προϊόντος που μας ενδιαφέρει. Κάθε εταιρεία ( δεν γνωρίζω αν ισχύει και στα ρούχα αλλά υποθέτω πως ισχύει ) έχει κι ένα συγκεκριμένο mark up ( ποσοστό κέρδους ) το οποίο διαμορφώνει την τελική τιμή του προϊόντος. Το να πάρεις το ποσοστό αυτό και από Χ να το μετατρέψεις σε 4Χ και μετά να κάνεις και 15% έκπτωση είναι αισχροκέρδεια. Το ποσοστό της έκπτωσης μπορεί να λέει πολλά μπορεί και τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 το ποσοστο της εκπτωσης δεν λεει απολυτως τιποτα η τελικη τιμη αγορας εχει νοημα , ειτε λεγεται καταστημα ειτε eshop + 1000 στα γραφομενα του Gouky7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 (τροποποιήθηκε) Προσωπικά θεωρώ λάθος πολιτική του καταστήματος αυτό που συνέβη στο φίλο.Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω περί τιμολόγησης σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε σχέση με ένα φυσικό.Αλλά. Η σωστή αντιμετώπιση θα ήταν στο ηλεκτρονικό κατάστημα να έχει και τις 2 τιμές (όπως κάνουν διάφορα καταστήματα) ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένος ο καταναλωτής.Γενικά στο μοτομάγαζα έχω διαπιστώσει μια νοοτροπία λαϊκής και "φιλαράκι θα σου κόψω". Δεν το λες πάντα αισχροκέρδεια αλλά σίγουρα αφήνει αρνητική εντύπωση. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2017 από τον Wolf1138 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Πας στο μαγαζί, το δοκιμάζεις, αν σου κάνει, και αν είναι όλα κομπλέ, το παραγγέλνεις από όποιο ηλεκτρονικό μαγαζί σε συμφέρει, είναι απλά τα πράγματα . 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Πας στο μαγαζί, το δοκιμάζεις, αν σου κάνει, και αν είναι όλα κομπλέ, το παραγγέλνεις από όποιο ηλεκτρονικό μαγαζί σε συμφέρει, είναι απλά τα πράγματα .Αυτό ακριβώς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Προσωπικά θεωρώ λάθος πολιτική του καταστήματος αυτό που συνέβη στο φίλο.Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω περί τιμολόγησης σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε σχέση με ένα φυσικό.Αλλά. Η σωστή αντιμετώπιση θα ήταν στο ηλεκτρονικό κατάστημα να έχει και τις 2 τιμές (όπως κάνουν διάφορα καταστήματα) ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένος ο καταναλωτής.Γενικά στο μοτομάγαζα έχω διαπιστώσει μια νοοτροπία λαϊκής και "φιλαράκι θα σου κόψω". Δεν το λες πάντα αισχροκέρδεια αλλά σίγουρα αφήνει αρνητική εντύπωση.Μα αναφέρει και τις δύο τιμές. Από 258 ευρώ στα 198,70. Η νοοτροπία λαϊκής συνδέεται άμεσα με το παζάρι που έχει ο Έλληνας στο αίμα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrShrink 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Kαταρχήν αυτά που θα γράψω στο παρόν post δεν αφορούν το συγκεκριμένο κατάστημα, καθώς δεν προέβαλαν την αστεία δικαιολογία της διαφορετικής τιμής καταστήματος και e-shop, αλλά καθυστερημένη ενημέρωση του υπαλλήλου για την ειδική τιμή.Η διαφορετικές τιμές για τις web συναλλαγές είναι τακτική πολυεθνικών, και επιχειρήσεων με πολύ μεγάλα πελατολόγια όπου, η μεταφορά, η αποθήκευση και η εξυπηρέτηση στην λιανική είναι αδύνατη με τον υπάρχοντα αριθμό φυσικών καταστημάτων.Η λογιστική σκέψη που παρατέθηκε παραπάνω, είναι αυτή που δυστυχώς οδηγεί τον καταναλωτή στον διαχωρισμό κακού και καλού επιχειρηματία. Ο επιχειρηματίας που με τα ελάχιστα έξοδα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος ανεβάζει τον τζίρο του κατα 400% περίπου, στο παράδειγμα που αναφέρθηκε με τα 27 και 7 μπουφάν, μπορεί να απορροφήσει την μείωση του τζίρου του φυσικού καταστήματος κρατώντας τα ίδια επίπεδα τιμών με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Που και αυτή η μέιωση είναι πλασματική καθώς το e-shop λειτουργεί και ως μέσο διαφήμισης , ενημέρωσης, ανταγωνισμού και προσελκύει νέους πελάτες. Πελάτες που σε αυτα τα νούμερα, τους προτιμάς μέσα στο μαγαζί σου, και σε συνεργασία με τον πωλητή σου καθώς είναι υποψήφιοι αγοραστές και για άλλα προϊόντα παρά πίσω από την οθόνη του υπολογιστή τους.Εγώ προσωπικά δεν αγοράζω από καταστήματα, που δεν μου δίνουν την τιμή του δικού τους e-shop καθώς διαφωνώ με την συλλογιστική τους ότι δεν μπορούμε. Αν ήταν έτσι δεν θα μπορούσε κανείς και όλα τα e-shop θα είχαν διαφορετικές τιμές από τα φυσικά τους καταστήματα. Πάντα μιλώντας για τις ίδιες επιχειρήσεις και όχι διαφορετικές.Η σχέση επιχειρηματία-καταναλωτή βασίζεται στην ικανοποίηση του πελάτη σε σχέση με το αντίτιμο που καταβάλλει.Ο καλός επαγγελματίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ικανοποιεί τον πελάτη που θέλει να συνεχίσει να βλέπει στο μαγαζί του λαμβάνοντας υπόψιν τον ανταγωνισμό. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Μα αναφέρει και τις δύο τιμές. Από 258 ευρώ στα 198,70. Η νοοτροπία λαϊκής συνδέεται άμεσα με το παζάρι που έχει ο Έλληνας στο αίμα του.Άσχετο, αλλά επειδή το παζάρι είναι τέχνη και πραγματικό παζάρι γίνεται μόνο σε χώρες όπως η Αίγυπτος πχ, όποιος θα ήθελε να εκπαιδευτεί άριστα στο σπορ, να επισκεφτεί το διάσημο παζάρι Khan el-Khalili στο Κάϊρο. Η πλάκα και η όλη διαδικασία είναι που αξίζουν όσο τίποτα. Ένα συνεχές παιχνίδι τακτικής και συναισθήματος. Try it. Πήγα κάποτε κι έφυγα με PHD & MBA. Δύο μαγαζάτορες εκεί μου έδωσαν τα εύσημα και υπέκυψαν στην υπομονή και τακτική που τήρησα γι' αυτά που ήθελα ν' αγοράσω. Ο ένας με είχε στο σβέρκο του στο μαγαζί για 3,5 ώρες! και τον άλλον τον ζάλισα με συνεχείς "αδιάφορες τάχαμου" βόλτες έξω απ' τη βιτρίνα του (αρνιόταν να μου το δώσει στην τιμή που του είχα πει όταν πρωτομπήκα και πρότεινε συνέχεια άλλες), μέχρι που με βούτηξε στην κυριολεξία απ' το μανίκι μέσα στο μαγαζί και μου είπε "πάρτα όσο μου είπες, μ' έσκασες πια". 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 1) Οι διαφορετικές τιμές για web συναλλαγές ΔΕΝ είναι τακτικές πολυεθνικών ούτε επιχειρήσεων με πολύ μεγάλα πελατολόγια αλλά όλων των επιχειρήσεων που λειτουργούν με πλάνο και όχι με σκοπό να προσελκύσουν και τον τελευταίο σκρουτζάκια αυτής της χώρας.2) Ελάχιστα έξοδα το ηλεκτρονικό κατάστημα; Πως ακριβώς προκύπτει αυτό; Υπολογίζεις τα έξοδα δημιουργίας μιας καλής και λειτουργικής σελίδας; Τα έξοδα διαφήμισης; Το προσωπικό που θα συσκευάζει τις παραγγελίες; Αυτόν στο τηλέφωνο; Τις μεταφορικές; Tο ποσοστό που πλέον χρειάζεσαι για να γίνεις μέλος στο καλάθι του skroutz; Το στοκ που θα φάς στον κώλο με τις αλλαγές μοντέλων αφού φυσικά και δεν επιστρέφεται το εμπόρευμα; Από πότε έχει σημασία ο τζίρος και όχι τα Έσοδα/Έξοδα; Αν αποφασίσω από αύριο να πουλάω κάτω της χονδρικής θα είμαι ο πιο ανταγωνιστικός απ όλους και θα κάνω τζίρο 1000 φορές πάνω από αυτόν που κάνω τώρα. Μέσα δεν θα μπω;3) Τους πελάτες του ηλεκτρονικού σου καταστήματος τους θες μέσα στο μαγαζί σου μόνο όταν πουλάς και κάτι διαφορετικό σαν είδος από αυτό που διακινείς στο ίντερνετ προκειμένου να επιτύχεις συμπληρωματική πώληση. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θες να πατήσουν ούτε απ έξω εκτός από την επιλογή " παραλαβή από το κατάστημα" που ουσιαστικά κάνουν αυτοί τον ντελιβερά.4) Το τι κάνεις εσύ προσωπικά δεν σου δίνει κανένα απολύτως δικαίωμα να βγαίνεις στα φόρα και να κατονομάζεις ως ντροπή τον Έλληνα καταστηματάρχη. Βάζεις στην εξίσωση την σχέση πελάτη - επαγγελματία μόνο από την δική σου την πλευρά αγνοώντας στοιχειώδη πράγματα. Εγώ αν ήμουν μότο μάρκετ και έβλεπα τέτοια ανάρτηση στο Ίντερνετ θα σου είχα στείλει ήδη εξώδικο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Το motomarket ειναι μια αλυσιαδα καταστηματων, οι καταστηματαρχες ειναι ιδιοτες και εχουν πληρωσει για να παρουν την επονυμια, μεχρι εδω ειναι σωστα?Το site ειναι μονο για ενημερωση ετσι δεν ειναι? εχει και eshop? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Μα αναφέρει και τις δύο τιμές. Από 258 ευρώ στα 198,70. Η νοοτροπία λαϊκής συνδέεται άμεσα με το παζάρι που έχει ο Έλληνας στο αίμα του.Από τη στιγμή που αναφέρουν λάθος ενημέρωση του πωλητή θα μπορούσαν να του επιστρέψουν τη διαφορά ή έστω μια πίστωση. Γενικά αφήνει κακή εντύπωση αν πάρεις κάτι χ ποσό και το δεις την ίδια στιγμή Χ-Υ ποσό στο ίδιο μαγαζί σε ένα site.Δεν είμαι από αυτούς που ελαφρά τη καρδία αποκαλώ κλέφτη ένα επαγγελματία και ως γνωστόν στην Ελλάδα έχουμε τη νοοτροπία τη δική μας δουλειά να την εκτιμούμε ψηλά και των άλλων χαμηλά.Όσο για το συγκεκριμένο μαγαζί ένα ζευγάρι γάντια που είχα πάρει έμεινα ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση τους όταν παρουσίασαν κατασκευαστικό πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 ρε συ gouky7 να στειλει εξωδικο θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος του μοτο μαρκετ , τεραστιο λαθος. Μπορει να κανει απο τιποτα απολυτως μεχρι να επικοινωνισει μαζι του να τα βρουνε μεχρι μεχρι.Ε ειναι ενας δυσαρεστημενος πελατης που εχει βγαλει στη φορα κατι.Αμα ειναι μαγκας μπορει την δυσαρεσκεια να την κανει διαφημηση...Κατι σαν τον Mustaine που εβρiζε τους Metallica.To εξωδικο ειναι ΠΟΛΥ trump φαση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Το motomarket ειναι μια αλυσιαδα καταστηματων, οι καταστηματαρχες ειναι ιδιοτες και εχουν πληρωσει για να παρουν την επονυμια, μεχρι εδω ειναι σωστα?Το site ειναι μονο για ενημερωση ετσι δεν ειναι? εχει και eshop?Click Here Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrShrink 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2017 Για όσους δεν το κατάλαβαν από το 4ο post έχω πει ότι εικοινώνησε το κατάστημα ,παραδέχτηκε το λάθος του και θα επιστρέψει την διαφορά..Είναι μια αντιμετώπιση και αυτή, λίγο καλύτερη για το μέλλον μιας επιχείρησης και την διαφήμιση της από ένα εξώδικο σε έναν δυσαρεστημένο πελάτη που διαφωνεί σε μια συναλλαγή με στοιχεία.Σε προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν μπαίνω, δεν υπάρχει κανένα νόημα.Δεν προσπαθώ να επιβάλλω την άποψη μου σε κανέναν, με κάποιον θα συμφωνούμε πιθανώς με τους καταναλωτές και με κάποιον θα διαφωνούμε πιθανώς με τους εμπόρους. Ελευθερία λόγου έχουμε, νομίζω.Το θέμα σχετικά με την συναλλαγή μου θεωρείται ότι έληξε. Η συζήτηση περι ηλεκτρονικών καταστημάτων και τιμών είναι εκτός θέματος αφού από το αρχικό μου post ξεκαθάρισα ότι δεν αναφερόταν πουθενά διαφορετική τιμή για το κατάστημα και διαφορετική τιμή για το e-shop.Iσως θα ήταν καλό να διαχωρηστούν τα θέματα για να μη δημιουργούνται παρανοήσεις.Ευχαριστώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες