basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Επίσης μια και ανέφερα την ενεργητική ασφάλεια, από προσωπική μου εμπειρία τα κλιπονάτα SS ενώ προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο σε μια πίστα, στους ελληνικούς δρόμους δεν συγχωρούν λάθος. Ενώ με ένα μη κλιπονάτο μπορείς να κάνεις μια διόρθωση σε γλίστρημα μπροστινού π.χ, σου δίνει τον χρόνο αντίδρασης και τον μεγάλο μοχλό να το παλέψεις, στα SS σέρνεσαι ακαριαία πριν το καταλάβεις καν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Ο τίτλος νομίζω είναι χιουμοριστικός και ο Γαβρίλης τον έβαλε ακριβώς για να τονίσει τις ακρότητες που ακούγονται στο άλλο θρεντ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Δεν το διευκρίνισε όμως και δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου...επίσης για ποιες ακρότητες μιλάς σε άλλο thread? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Στη λουμπα αυτη υπόπεφτω και ο ίδιος να διαβάζουμε να κρίνουμε η να εντυπωσιαζόμαστε απο τα "χαρτιά" και να χάνουμε την ουσία η οποία προστάζει οτι αγαπά και αντέχει η περδικουλα του καθενός ολα πανε παντού ολα κανουν τα πάντα τολμήστε με οτι εχετε να ξέφυγετε απο οτιδήποτε και σε οποιοδήποτε κύλινδρισμο Πέστα ρε πούστη μου! Δεν έχω like να δώσω....Εγω προσωπικα μιλαω μονο για 600σσ 4κ. Ουτε 4κ γενικα ουτε σσ 1000.... Αλλα καποιοι εδω το θεωρουν αυτονοητο οτι 4k = SS και 2k = sport touring/commuter και μετα συγκρινουν και τα 2 για ..commuting. Απλα ελπιζω να ξερετε οτι υπαρχουν και 4κ που δεν ειναι supersport ετσι?και γιατί Sony και καλά όποτε μιλάμε μέσα σε αυτό το forum και λέμε(λέτε) 4k πρέπει να είναι αυτονόητο ότι εννοούμε 600 ss? Δεν το κατάλαβα αυτό ποτέ!Και παλι δεν λεω οτι 600κυβικα μηχανη δεν μπορει να κανει προσπεραση αλλα οποιος εχει παει να προσπερασει με 600σσ 100χλμ και 6η θα δει οτι κυριολεκτικα πρεπει να ανοιξει τερμα το γκαζι γιατι επιταγχύνει σαν 250.τι λες ρε φίλε, σε τι φάση εσύ έχεις κουμπώσει 6 στο SS σου και πας? Στο μόνο σημείο που θα ΕΠΡΕΠΕ να έχεις κουμπώσει 6 και να πηγαίνεις σταθερά θα ήταν σε Ε.Ο. όπου δεν τίθεται θέμα προσπέρασης με 6η και 100.... δηλαδή καθόμαστε και κοιτάμε κάτι σενάρια πιο ουτοπικά και από τον κομμουνισμό για να βγάλουμε την καραμέλα ότι με 4Κ ΔΕΝ γίνεται να κάνεις προσπεράσεις με μεγάλες σχέσεις! Έ αμα δεν μπορείς εσύ να προσπεράσεις σωστά και πετυχημένα με το 4Κ τότε λυπάμαι φίλε μου δεν φταίει το μηχανάκι σου! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 έχω την εντύπωση ότι ο άνθρωπος πιο πάνω λέει καθαρά για προσπέραση με 6004κ ενώ εσύ στην απάντηση σου αναφέρεις "δηλαδή καθόμαστε και κοιτάμε κάτι σενάρια πιο ουτοπικά και από τον κομμουνισμό για να βγάλουμε την καραμέλα ότι με 4Κ ΔΕΝ γίνεται να κάνεις προσπεράσεις με μεγάλες σχέσεις!" δηλαδή γενικά για 4κ. Sorry άλλα είναι άστοχη η απάντηση σου διότι είναι αορίστου κυβισμού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Αυτα τα μηχανακια (600σσ 4κ για να μην ξεχνιομαστε) αν κατεβασεις ταχυτητα που λες για να εισαι στο power zone γινονται νευρικα και ετοιμα να απογειωθουνε. Εισαι σε φαση παω με 100 και ο κινητηρας ακουγεται λες και εχεις βαλει το launch control. Αυτα δεν ειναι επιθυμητα για ΧΑΛΑΡΗ οδηγηση. Για γρηγορη δεν υπαρχει συσκριση με κανενα 2κ ον οφ σπορτ τουρινγκ κτλ ειναι απιστευτα. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι αυτα τα μηχανακια φτιαχτηκαν για να πηγαινουν γρηγορα απο τα καταλληλα χερια. Αυτα που γραφω ισχυουν τωρα το ποσο τραγικα θα φανουν σε καποιον εξαρταται απο τον ιδιο. Αλλος δεν θα καταλαβει τιποτα και θα το εχει μια ζωη αλλος θα το δωσει σε 1 μηνα και θα παει σε αλλη κατηγορια. Εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 O τίτλος του νήματος είναι λάθος Φυσικά και ειναι "λάθος" επιτηδες τον εβαλα, το γραφω αλλωστε και στη περιγραφή. Απλα μπηκε για να βγαλουν μερικοί τα απωθημένα τους , αναλυοντας ροπες και φαινόμενα υπερβολικά και ανούσια για καποιον που θέλει να παει βόλτα, να γραφτεί οτι ΟΛΑ , ΚΑΙ τα 4κ πανε βολτα και ωραία βολτα αμα γουστάρεις, να αναλυθει το θέμα των 600ss, και να τελειώνουμε με τις παιδικές γενικεύσεις. και υπεραναλυσεις. Το οτι ειναι "αβολο" να εχεις ενα 600ρι σσ για βολτα, θα επρεπε να θεωρειται δεδομένο, οπως και το να εχεις ενα (και ισως πολυ χειροτερα) ενα sm. Φανηκε ομως, οτι ακομα και σε αυτες τις περιπτώεις, οπως ειναι πολυ λογικο, καποιοι γουσταρουν 600 ss για βολτα, και περνάνε καλά. Οταν εχω χρόνο, θελω απλα να μαζέψω ολες τις αποψεις που φαίνεται να συγκλίνουν, να βαλω σε μια απαντηση, και να κλειδωει και το θεμα αμα λαχει. σε οποιους χρωσταω ;p Ο τίτλος νομίζω είναι χιουμοριστικός και ο Γαβρίλης τον έβαλε ακριβώς για να τονίσει τις ακρότητες που ακούγονται στο άλλο θρεντ.ακριβως ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Επίσης μια και ανέφερα την ενεργητική ασφάλεια, από προσωπική μου εμπειρία τα κλιπονάτα SS ενώ προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο σε μια πίστα, στους ελληνικούς δρόμους δεν συγχωρούν λάθος. Ενώ με ένα μη κλιπονάτο μπορείς να κάνεις μια διόρθωση σε γλίστρημα μπροστινού π.χ, σου δίνει τον χρόνο αντίδρασης και τον μεγάλο μοχλό να το παλέψεις, στα SS σέρνεσαι ακαριαία πριν το καταλάβεις καν. ..άν αρχίσεις να παλεύεις το γλίστρημα μπροστινού με το μεγάλο μοχλό που σου δίνει το τιμονάτο έναντι των κλιπ ον όπως λές, το μόνο που θα κερδίσεις είναι να σέρνεσαι μερικά μόλις μέτρα μετα.Χαλαρό τιμόνι(τιμόνι ή κλιπ ον),γκαζάκι κι ο Θεός βοηθός... Ενεργητική ασφάλεια = αναρτήσεις,φρένα,γκάζι,ευελιξία(μεταξόνιο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Καλά δεν το διαβάζω όλο.Οι μηχανές λειτουργούν. Οι άνθρωποι πάνε βόλτα.το αν πας ή όχι έχει να κάνει με αυτά τα δύο.Η μηχανή ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?!Εσύ μπορεις να βγάλεις την ΒΟΛΤΑ? Τέλος. Άλλοι γυρίζουν τον κόσμο με C50 και εμείς συζητάμε εάν αρκούν τα προβολάκια να φωτίζουν τις πινακίδες όταν προσπερνάς με 300 στην autobahn. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Γιατι δεν παιρνεις και εσυ ενα C50 αφου ειναι αρκετο για να γυρισεις τον κοσμο? Γιατι εχεις μηχανη και οχι παπι? Γιατι δεν πηρες εντουρο 2χρονο 1κ για 500χλμ αυθημερον ? Μηπως τωρα ειναι πιο ξεκαθαρο τι θελουμε να πουμε? Δεν ειμαστε στο 1960. Οι κατασκευαστες εχουν την δυνατοτητα να παραγουν πολλες κατηγοριες για εξειδικευνενη χρηση και εμεις την πολυτελεια να επιλεγουμε αυτη που μας βολευει περισσοτερο. Το οτι οι μηχανες απο ολες τις κατηγοριες μπορουν πλεον να γυρισουν τον κοσμο δεν σημαινει οτι ειναι και οι ιδανικες για αυτο το πραγμα ουτε οτι θα το κανουν το ιδιο ευκολα-ευχαριστα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 από τον scorpion92 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Έχω κάνει ταξίδι με 125 δίχρονο.Έχω κάνει ταξίδι και με 4κ γυμνό.Γιατί έχω ό,τι έχω? Επειδή γουστάρω. Επειδή δεν χρειάζομαι 90 άλογα αλλά γουστάρω (και δεν έχω χρήματα να αλλάξω :( )Αυτό που λέω είναι πως οκ συζητήστε ό,τι για γούστα και προτιμήσεις. Η βάση "δεν πάει" ή "δεν κάνει" για βόλτα σημαίνει "ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ".Για εμένα δεν κάνει για βόλτα το SSRVXF 1800 Turbo. Ούτε λάθος μηχανή είναι ούτε δεν κάνει για χ,ψ,ω όλα αυτά είναι υποκειμενικά καθώς (όπως υποννοείς και ο ίδιος) κανείς δεν παίρνει μηχανή αποκλειστικά για το "πάει από το Α στο Β"? Πάντα παίζουν και άλλα κριτήρια που διαφέρουν ανά άνθρωπο. Ναι ακόμη και για όσους ψάχνουν "κάτι να κάνουν την δουλειά τους" ο ένας το θέλει και λίγο όμορφο ο άλλος να παίρνει συνεπιβάτη, ο τρίτος να του κάνει σέρβις κάθε Ολυμπιακούς.Άρα πιστεύω πως μιλάει ο καθένας για την προσωπική του προτίμηση. Και έρχεται το ερώτημα "ε τι συζητάμε τότε". 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 ..άν αρχίσεις να παλεύεις το γλίστρημα μπροστινού με το μεγάλο μοχλό που σου δίνει το τιμονάτο έναντι των κλιπ ον όπως λές, το μόνο που θα κερδίσεις είναι να σέρνεσαι μερικά μόλις μέτρα μετα.Χαλαρό τιμόνι(τιμόνι ή κλιπ ον),γκαζάκι κι ο Θεός βοηθός... Ενεργητική ασφάλεια = αναρτήσεις,φρένα,γκάζι,ευελιξία(μεταξόνιο). φίλε μου θα καταλάβεις τι λέω σε καμιά 10αριά χρόνια και 5-6 αλλαγές κατηγορίας, προς το παρόν να μην χαλάω μελάνι τσάμπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Οταν πας να προτεινεις μηχανη σε εναν αγνωστο και συνηθως χωρις εμπειρια(για να ρωταει...) πας συμφωνα με την λογικη οχι με τα γουστα. Δηλαδη θα προτεινες σε εναν κ@υλομενο 18χρονο να παρει 1000σσ για πρώτη μηχανη? Τα γουστα ειναι ωραια αλλα πληρώνονται και οχι παντα με ευρο. Σιγουρα η γνωμη αλλαζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο ωστοσο πιστευω οτι αμα κανουμε μια ερευνα για το αν βολευουν τα 600σσ 4κ για χαμηλες ταχυτητες και χαλαρες βολτες νομιζω με σημαντικη διαφορα θα προεκυπτε το οχι και οχι τυχαια.Υ.Γ.Όπως αυτος που θελει να παρεξηγηθεί θα παρεξηγηθεί ακομη και αν τον πεις με το ονομα του, ετσι και αυτος που δεν θελει να καταλαβει οτι και να του πεις αχρηστο θα παει. Για το τελευταιο κραταω μια επιφύλαξη για ελλειψη εμπειριας. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 από τον scorpion92 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 έχω την εντύπωση ότι ο άνθρωπος πιο πάνω λέει καθαρά για προσπέραση με 6004κ ενώ εσύ στην απάντηση σου αναφέρεις "δηλαδή καθόμαστε και κοιτάμε κάτι σενάρια πιο ουτοπικά και από τον κομμουνισμό για να βγάλουμε την καραμέλα ότι με 4Κ ΔΕΝ γίνεται να κάνεις προσπεράσεις με μεγάλες σχέσεις!" δηλαδή γενικά για 4κ. Sorry άλλα είναι άστοχη η απάντηση σου διότι είναι αορίστου κυβισμούκάνεις λάθος... για τα 600 μιλάω... ότι ΚΑΙ στα 600 4K μια χαρά προσπερνάς ΤΑ ΠΑΝΤΑ!Τέλος. Άλλοι γυρίζουν τον κόσμο με C50 και εμείς συζητάμε εάν αρκούν τα προβολάκια να φωτίζουν τις πινακίδες όταν προσπερνάς με 300 στην autobahn.έχω αρχίσει και σε αγαπώ! Οταν πας να προτεινεις μηχανη σε εναν αγνωστο και συνηθως χωρις εμπειρια(για να ρωταει...) πας συμφωνα με την λογικη οχι με τα γουστα. Δηλαδη θα προτεινες σε εναν κ@υλομενο 18χρονο να παρει 1000σσ για πρώτη μηχανηκάτσε ρε φίλε! εσύ δεν ήσουν που είχες scooterάκ πριν ένα χρόνο και μας ρωτούσες αν θα ήταν σωστό να πάρεις SS? και σε λέγανε όλοι ΟΧΙ, και πήγες και μόστραρες το RR? Για ποιές λογικές μιλάς λοιπόν εσύ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Και εχθές που λέτε, μου δείχνανε το φεγγάρι και ΩΧ! ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΡΕ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Η βάση "δεν πάει" ή "δεν κάνει" για βόλτα σημαίνει "ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ". Aυτο.. απλα. Ρε γαμωτο, πιανουμε κουβεντα και αναλωνόμαστε αν μια μοτο δρομου (εστω και σουπερ σπορ) με πολυ πανω απο 30-40 αλογα, μπορει (εστω και κουραστικα) σα , να ταξιδεψει. να βολταρει, χωρις να εχουμ καθορισει αν θα ειναι η καλυτερη στο να ταξιδευεις κοντα η μακρυα. Ουτε καν θα επρεπε να το συζηταμε.Γιατι αν ψαχνεις το καλυτερη, ειναι αλλο θεμα. Αλλα πλεον που ακριβως δεν ειμαστε στο '80 που ολοι ειχαν 125 μηχανακια, και εκ των πραγματων ηταν αδυναμα, τετοια θεματα δε θα πρεπε να κουβεντιαζουμε με το παραμικρο. Αν τωρα καποιος ρωτησει, θελω να πηγαινω καταδρομικες απο αθηνα-ναυπλιο πχ τι να πάρω, τοτε, και παλι αναλογα τα κεφια του καθενος, το κουβεντιαζεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Πουλήστε τα όλα , και πάρτε κάνα σκούτερ ρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 κάνεις λάθος... για τα 600 μιλάω... ότι ΚΑΙ στα 600 4K μια χαρά προσπερνάς ΤΑ ΠΑΝΤΑ!έχω αρχίσει και σε αγαπώ! κάτσε ρε φίλε! εσύ δεν ήσουν που είχες scooterάκ πριν ένα χρόνο και μας ρωτούσες αν θα ήταν σωστό να πάρεις SS? και σε λέγανε όλοι ΟΧΙ, και πήγες και μόστραρες το RR? Για ποιές λογικές μιλάς λοιπόν εσύ?Τι σκουτερ? Δεν ειχα ποτε σκουτερ, μηχανη ειχα και πιο πριν. Πριν ενα χρονο ειχα ήδη το cbr. Ναι οι περισσοτεροι μου λεγανε να μην το παρω, το πηρα και σε ενα χρονο το πουλησα γιατι δεν κανει γιαυτο που θελω. Το ήξερα όμως οτι δεν ηταν γιαυτο που θελω απο πριν. Το πηρα για την εμπειρια και για να μην μου μεινει αποθημενο. Ακριβως γιαυτο δεν μιλαω για γουστα αλλα για λογικη. Αν ο αλλος το γουσταρει ας το παρει. Αυτο δεν εχει σχεση με το αν τα 600 σσ 4κ κανουν για πολη, χαλαρι βολτα, γυρο του κοσμου.....Τωρα κατι ssαδες που κανουν 200χλμ και νομιζουν οτι κανανε βολτα και επειδη δεν κουραζονται σε αυτα τα χλμ μας τα προτεινουν για ξεκουραστα ας ερθουν να παιξουν μπαλα εδω πανω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Τι σκουτερ? Δεν ειχα ποτε σκουτερ, μηχανη ειχα και πιο πριν. Πριν ενα χρονο ειχα ήδη το cbr. Ναι οι περισσοτεροι μου λεγανε να μην το παρω, το πηρα και σε ενα χρονο το πουλησα γιατι δεν κανει γιαυτο που θελω. Το ήξερα όμως οτι δεν ηταν γιαυτο που θελω απο πριν. Το πηρα για την εμπειρια και για να μην μου μεινει αποθημενο. Ακριβως γιαυτο δεν μιλαω για γουστα αλλα για λογικη. Αν ο αλλος το γουσταρει ας το παρει. Αυτο δεν εχει σχεση με το αν τα 600 σσ 4κ κανουν για πολη, χαλαρι βολτα, γυρο του κοσμου.....Τωρα κατι ssαδες που κανουν 200χλμ και νομιζουν οτι κανανε βολτα και επειδη δεν κουραζονται σε αυτα τα χλμ μας τα προτεινουν για ξεκουραστα ας ερθουν να παιξουν μπαλα εδω πανω....Α, δεν ξέρεις τι χάνεις... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Με 6η και 100 που είναι 6Κ στροφές αν ανοίξετε το γκάζι δεν μπορείτε να προσπεράσετε???Σοβαρά τωρα,ή πατε με ανοιχτή ζελατίνα και εχετε μαζεψει οτι ψεκάζουν ή καθε φορα που βγάζετε τα 600ρρρρ σας πέφτετε πάνω σε βόλτα του hayabusa club..Ένα κλικ να κάνεις το γκάζι έχεις περάσει οποιοδήποτε όχημα έχεις φτάσει στον δρόμο και αν το ανοίξεις λίγο ακόμα σε λίγα δευτερόλεπτα έχεις μαζέψει 200++.Τα 4Κ 600σσ είναι "ψόφια" στα χαμηλά σε σχέση με άλλα μηχανάκια περισσότερο μεγαλύτερου κυβισμού γιατί ετσι δουλεύουν τα 4Κ αλλιώς τα 2Κ αλλιώς τα 3Κ,αλλα μην λέμε οτι τα 600σσ είναι ψόφια επειδή χάνουν απο ενα 2κ λίγο στην αρχή που ξέρουμε τι γίνεται μετα..Το θέμα απο την αρχή ήταν για ποπ κορν αλλα απο κει που ταν να παμε σε τι "βολεύει" καλύτερα σε βόλτα φτάσαμε να ψάχνουμε ποιος θα φαει λουκουμάδες ενα δεκατο γρηγορότερα.ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει και τον βολεύει περισσότερο και στην τελική στην βόλτα που ανάλογα πως την θέλει ο καθένας το πηγαίνει με 5 ή με 15 χιλ. στροφές,έχει εύρος για όλα τα γούστα.Τα σσ γενικά δεν είναι οτι καλύτερο για την ευρεία έννοια της βόλτας αλλα μιας και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ο καθένας κάνει κάποιες υποχωρήσεις κάπου και κερδίζει κάπου αλλού ώστε να είναι περισσότερο ικανοποιημένος με το μηχανάκι του.Και εγώ συνέχεια κοιτάω για βέρσις και σκέφτομαι να το αλλάξω για να πάρω κάτι που θα φορτώνεται περισσότερο,θα είναι πιο ξεκούραστο,θα το έχω για κάθε μέρα και δεν θα χρειάζομαι 2ο μηχανάκι,θα κερδίζω σε κάποια αλλα θα χάνω σε άλλα όπως φρένα,γκάζι,θέση οδήγησης σε στροφές,κινητήρας επειδή προσωπικά ο 4κ 600 για μένα είναι πολύ ανώτερος του 2κ 650 του κλπ.... αλλα με όποιο να είμαι,και με το κλε που πάω βόλτες ξέρω ότι περνάω καλά και με τέτοιες μηχανές και κινητήρες απλά δεν υπάρχει το δεν μπορείς να πας βόλτα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 από τον Joe15 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Τι σκουτερ? Δεν ειχα ποτε σκουτερ, μηχανη ειχα και πιο πριν. Πριν ενα χρονο ειχα ήδη το cbr. Ναι οι περισσοτεροι μου λεγανε να μην το παρω, το πηρα και σε ενα χρονο το πουλησα γιατι δεν κανει γιαυτο που θελω. Το ήξερα όμως οτι δεν ηταν γιαυτο που θελω απο πριν. Το πηρα για την εμπειρια και για να μην μου μεινει αποθημενο. Ακριβως γιαυτο δεν μιλαω για γουστα αλλα για λογικη. Αν ο αλλος το γουσταρει ας το παρει. Αυτο δεν εχει σχεση με το αν τα 600 σσ 4κ κανουν για πολη, χαλαρι βολτα, γυρο του κοσμου.....Τωρα κατι ssαδες που κανουν 200χλμ και νομιζουν οτι κανανε βολτα και επειδη δεν κουραζονται σε αυτα τα χλμ μας τα προτεινουν για ξεκουραστα ας ερθουν να παιξουν μπαλα εδω πανω....Τι σημαίνει αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Aυτο.. απλα....το κουβεντιαζεις. Εσύ δεν το άνοιξες το thread???? Εεεεεε? μήπως πουλάς popcornια και ήθελες να αυξήσεις τα έσοδα σου?Τωρα κατι ssαδες που κανουν 200χλμ και νομιζουν οτι κανανε βολτα και επειδη δεν κουραζονται σε αυτα τα χλμ μας τα προτεινουν για ξεκουραστα ας ερθουν να παιξουν μπαλα εδω πανω....κοίτα να δείς ρε πούστη μου, που ξαφνικά το παλικάρι του "να πάρω SS" μας το γύρισε σε "κάτι SSάδες σας κατουράμε εμείς εδώ πάνω..." φάση!Ε τι να σου πω παραπάνω ρε φίλε... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 από τον leosake Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Τίποτα για χάρλευ και τσόπερ και τέτοια δεν είπατε ακόμα και πόσο γτπ είναι κι αυτά. Kαι για το NC. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Ρε παιδιά ποίος είναι αυτός με το 600σσ που πάει με 100 και 6 στο κιβώτιο ;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Ρε παιδιά ποίος είναι αυτός με το 600σσ που πάει με 100 και 6 στο κιβώτιο ;;έλα μου ντε.... αυτό ρωτάω εδώ και 2 σελίδες!Πιο ουτοπικό σενάριο δεν υπάρχει.... Αλλά ΝΑ! Αν σου τύχει και είσαι με 6η και 100 και είσαι καβάλα στο 600ρι σου μην δοκιμάσεις να προσπεράσεις την θεία με το Corolla... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! Θέλεις τουλάχιστον δικύλινδρο commuter και κάτω και να διαχτινιστείς! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες