Jump to content
Manko973

Η κοπελα μου δεν ανεβαινει στη μηχανη.

Recommended Posts

'Aμα της αρέσει! Αν δεν θέλει στο καλό... :punk: Πέρα από τη πλάκα πρέπει να σεβαστείς το φόβο της και με το καιρό, δε μπορεί, θα το χωνέψει και θα ανέβει! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Aκριβως!

Επισης, γιατι ντε και καλα να προσπαθησεις να πεισεις τον αλλον να κανει κατι που δεν θελει, δεν του αρεσει, ή φοβαται; 

Εσενα θα σου αρεσε να σε "πιεζαν" (σε εισαγωγικα γιατι προφανως δεν εννοω οτι την καταπιεζεις!) να κανεις κατι το οποιο παντα δεν το ειχες σε εκτιμηση ή δεν σου αρεσε; Αν οντως, προσπαθουσαν να σε πεισουν, θα το εκανες ευχαριστα; Ή μηπως θα ειχε τα αντιθετα αποτελεσματα;

Δεν εχουμε ολοι οι ανθρωποι τα ιδια γουστα, αλλωστε.

φυσικα αν δεν το θελει τελικα, κανεις δεν θα την αναγκασει να κανει το αντιθετο. Ομως δεν δοκιμασε καν. Τελος παντων , θα το απολαυσω μονος και οπως ερθουν τα πραγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν την πιεζεις , δεν της ζητας ξανα να ανεβει.

κανεις οποτε θελεις τις βολτες σου μονος . οχι πολυ ωρα , να νιωσει οτι σε χανει αλλα ελαχιστα. αν εχεις κ καμια φιλη της απο κοντα πρεπει να την κανεις βολτα κ εκεινη να γουσταρει. μολις η φιλη της δωσει το οκ εισαι κομπλε.

θα ζητησει μονη της βολτα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eίδες για να παρατάς τη Honda? Αν έπαιρνες CBR 600F, θα ήταν μια χαρά η σχέση σου. Οι λάθος κινήσεις θα σας φάνε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ  42 αρα καπου εκει  κοντα  και η κοπελια  , πολλα  χρονια  μαζι , ηξερε  την λαχταρα σου για μηχανη τουρισμου  δεν εχει δοκιμαση καν  να ανεβει  για  μια   βολτα μαλιστα , περασε και το καλοκαιρι και ο καιρος  αρχιζει να γινεται  ψυχρος ,υποθετο  οτι  υπαρχει και αμαξι  ειτε δικο σου  ειτε  δικο της μαλιστα  σορυ  φιλε  δεν θα ανεβει  ποτε 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα βρεις και μια μικρούλα που να ανεβαίνει στη μηχανή και την επίσημη κοπέλα βόλτα με τ αμάξι ! !!

Είναι πρόβλημα πάντως αυτό πέραν της πλάκας. Θες να πάτε για καφέ ή ποτό και δεν ανεβαίνει. Άρα σε αναγκάζει έτσι να πάρεις αυτοκίνητο.  Ειδικά το καλοκαίρι που θες να πας μπάνιο με τη μηχανή είναι θέμα.  Από την άλλη αν δεν νιώθει άνετα δεν είναι σωστό να την πιέσεις.

Οπότε πας στην πρώτη πρόταση μου. ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ λέω ότι χάνεις τον χρόνο σου με τέτοια γυναίκα, διώξε την προτού είναι πολύ αργά.

Η γκόμενα που γουστάρει πραγματικά ανεβαίνει όπου και να της υποδείξεις χωρίς καν να το σκεφτεί.

Συγνώμη κιόλας ρε φίλε, δε θέλω να σε προσβάλω, αλλά χαλάς και την αγορά με το να ανέχεσαι τέτοιου τύπου "ανακοινώσεις" "εγώ δεν ανεβαίνω σε τέτοια μηχανή!".

Μου ανέβασες το αίμα στο κεφάλι πρωί πρωί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχατε συζητησει την αλλαγη της μηχανης ή οχι? Μηπως την εγραψες και σπαστηκε για αυτο και αλλαξε σταση? Οκ, σιγουρα αλλο μηχανακι το sh κι αλλο το bandit αλλα λιγο-πολυ στους ιδιους κινδυνους εκτιθεσαι..........

Απαντησεις του στυλ καλυτερα βολτες μονος σου κλπ ωραιες ειναι αλλα σηκωνουν πολυ συζητηση. 

Α, αν και το ειπαν ηδη σχεδον ολοι, εννοειται οτι δεν την πιεζεις να ανεβει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Macho-Man-1024x768.jpg

Όλοι οι σερνικοί συμβουλάτορες εδώ μαζευτήκανε.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας μην την ανοιξουμε την κουβεντα...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας μην την ανοιξουμε την κουβεντα...............

Ρε παιδια γιατι να μην την ανοιξουμε, αλλωστε μπορει να ενδιαφερει και τον ανθρωπο.

Εσεις οι 2 τουλαχιστον με ξερετε και φανταζεστε οτι δεν ειμαι τετοιος τυπος, αλλα εγω πραγματικα προτιμω τις βολτες να τις κανω μονος μου για τους λογους που προανεφερα και κυριως γιατι δεν θελω να κουβαλαω την ζωη η την ακεραιοτητα καποιου πανω στο μηχανακι μου.Τοσο παραλογο ακουγεται;Που ειναι το κακο και το μαγκιορικο;Εχει τυχει να κανω ταξιδι δικαβαλος, απλα προτιμω να μην...

Η αποψη μου αυτη ειναι, κακο ειναι που την ανεφερα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια γιατι να μην την ανοιξουμε, αλλωστε μπορει να ενδιαφερει και τον ανθρωπο.

Εσεις οι 2 τουλαχιστον με ξερετε και φανταζεστε οτι δεν ειμαι τετοιος τυπος, αλλα εγω πραγματικα προτιμω τις βολτες να τις κανω μονος μου για τους λογους που προανεφερα και κυριως γιατι δεν θελω να κουβαλαω την ζωη η την ακεραιοτητα καποιου πανω στο μηχανακι μου.Τοσο παραλογο ακουγεται;Που ειναι το κακο και το μαγκιορικο;Εχει τυχει να κανω ταξιδι δικαβαλος, απλα προτιμω να μην...

Η αποψη μου αυτη ειναι, κακο ειναι που την ανεφερα;

Γιατί ρε Γιώργο εμένα πότε με έχεις δει δικάβαλο? :biggrin: 

Aναφέρομαι αποκλειστικά σε συμβουλές του τύπου: ''Τι? δεν ανεβαίνει σε μηχανή? Χώρισέ την αμέσως! ''

Ο άνθρωπος είναι 42 χρονών (και όχι 19) με πολύχρονη σχέση και οι άλλοι του λένε διώξτην γιατί χαλάς την πιάτσα!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα τωρα παραδεξου οτι γουσταρεις τους σερνικους αυτου του φορουμ απο τους ξερολο-μοτοπατερες της διπλανης γωνιας! :laugh:

Το παιδι στα 42 του του εχει το μυαλο να σκεφτει τι θα κανει κ πως θα φερθει στην γυναικα του και οι αποψεις που διαβασε σιγουρα δεν μπορουν να τον επηρεασουν πιστευω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και συμβουλές περί σχέσεων πλέον με κεντρικό άξονα τη μότο...ανεβαίνουμε επίπεδο:laugh:

Προσωπικά δεν θέλω συνεπιβάτη στη μότο και το έτερο ήμισυ δεν θέλει να ανεβαίνει γιατί φοβάται (ώρα να τη σουτάρω που λέει κι ο από πάνω).

Τώρα για όσους θεωρούν ότι το να ακουλουθεί η γυναίκα σε μοτοβόλτες είναι τόσο σημαντικό για τη σχέση  το έχει πει ο παρακάτω κύριος

Τώρα γενικά για τους βαρύμαγκες που τις έχουν σήκω σήκω κάτσε κάτσε

%CE%A3%CE%9A%CE%99%CE%A3%CE%9C%20%CE%9A%

Ζητώ συγγνώμη για το βίντεο του Παντελίδη αλλά θεώρησα ότι ταιριάζει σε αυτή τη κουβέντα :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ρε Γιώργο εμένα πότε με έχεις δει δικάβαλο? :biggrin: 

Aναφέρομαι αποκλειστικά σε συμβουλές του τύπου: ''Τι? δεν ανεβαίνει σε μηχανή? Χώρισέ την αμέσως! ''

Ο άνθρωπος είναι 42 χρονών (και όχι 19) με πολύχρονη σχέση και οι άλλοι του λένε διώξτην γιατί χαλάς την πιάτσα!! 

Προφανώς και όχι διωξτην.  Έχει κάθε δικαίωμα να μη γουστάρει, αλλα άλλο τόσο έχει και ο μοτοπληκτος φιλος μας να βολτάρει! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη το κουράζουμε πολύ το θέμα παιδιά.

Η υποχρέωση της γκόμενας είναι να ανέβει, και η υποχρέωση του παιδιού είναι να τις αγοράσει εξοπλισμό και να πηγαίνει με το ρυθμό που αυτή θέλει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μυρίζει αντίδραση προ αγοράς.

"Μωρό μου να δώσω το sh για να παρω μηχανή για να κάνουμε βολτες?"

& απάντηση...

"Έχουμε άλλες υποχρεώσεις. Κ επιπλέον ξέρεις πως φοβάμαι τις μηχανές. Κ στο σκούτερ με το ζόρι ανεβαίνω κ το ξερεις. Κοίτα μη με φέρεις εξ' απροόπτου, θα φας άκυρο"

....κ σκάει το bandit σπίτιιιιιιιιιιι.

Ξαφνικά.

Κι έτσι ξεκίνησε ο πόλεμος!!!

Αν η σχέση είναι μακροχρόνια, είμαι βέβαιος πως ξέρεις τα κουμπιά της, να την φέρεις στα νερά σου. Δώσε χρόνο, πήγαινε λάου λάου και θα το καταφέρεις.

Δεν υπάρχει λόγος για καυγάδες.

Πρέπει κ οι δυο μεριές να δείχνουν κατανόηση κ σεβασμό στις επιθυμίες του άλλου. Εντός ορίων προφανώς.

Αν η έννοια της μοτοσυκλέτας δημιούργησε άλλα θέματα όμως, πχ δυσκολιες στα οικονομικά ή κάποιος άμεσος συγγενής της κοπέλας έχει σκοτωθεί σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα κλπ, τότε ίσως εσύ καταπιέζεις τη σχέση κ πρέπει να το πάρεις αλλιώς γιατί βρήκες......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και συμβουλές περί σχέσεων πλέον με κεντρικό άξονα τη μότο...ανεβαίνουμε επίπεδο:laugh:

Προσωπικά δεν θέλω συνεπιβάτη στη μότο και το έτερο ήμισυ δεν θέλει να ανεβαίνει γιατί φοβάται (ώρα να τη σουτάρω που λέει κι ο από πάνω).

Τώρα για όσους θεωρούν ότι το να ακουλουθεί η γυναίκα σε μοτοβόλτες είναι τόσο σημαντικό για τη σχέση  το έχει πει ο παρακάτω κύριος

Τώρα γενικά για τους βαρύμαγκες που τις έχουν σήκω σήκω κάτσε κάτσε

%CE%A3%CE%9A%CE%99%CE%A3%CE%9C%20%CE%9A%

Κρυμμένο περιεχόμενο

Ασε τα "φοβαται" και πες την αληθεια......

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε τα "φοβαται" και πες την αληθεια......

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

:laugh::laugh:

Αν το μονόσελο δεν ήταν τόσο ακριβό θα είχα βάλει ήδη :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως ειναι και στον ανθρωπο ρε παιδι μου, Η δικια μου που μπορω να πω πως ειναι αδιαφορη για τα μηχανακια, απλα σεβεται την επιθυμια μου. Της εχω παρει εξοπλισμο και μου εχει ζητησει μονη της να παμε Ναυπλιο,  Λουτρακι και Αι Γιαννη Ρωσο αλλα καταβαθος ξερω οτι θα προτειμουσε ευκολα να ηταν με αμαξι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τη στιγμη που δεν λεει οτι φοβαται, ισως να μην της αρεσει αισθητικα η μηχανη και θα προτιμουσε κατι πιο ανετο/κυριλε τύπου v-strom π.χ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας θεός ξέρει τι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει με το φίλο. 

Αδερφέ θα έπρεπε να την έχεις την απάντηση του "Γιατί δεν ανεβαίνει", είναι αδιανόητο να μην μπορείς να καταλάβεις την γυναίκα που είστε μαζί τόσα χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως είπα λέει ότι φοβάται και επειδή κι εγώ δεν θέλω παρέα στη μηχανή, δεν το ψάχνω παραπάνω και είμαστε ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι :laugh:

Τώρα όποιος θέλει να τη βάλει απάνω με το ζόρι και ψάχνει να βρει τι μηχανή βολεύει τη γυναίκα, αν ο Ερμής είναι ανάδρομος και μήπως είναι ψυχολογικό το θέμα προφανώς έχει δυσκολίες που θα πρέπει να λύσει με τον ένα ή άλλο τρόπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τη στιγμη που δεν λεει οτι φοβαται, ισως να μην της αρεσει αισθητικα η μηχανη και θα προτιμουσε κατι πιο ανετο/κυριλε τύπου v-strom π.χ.

Η μπορεί να ντρέπεται ας πούμε.

Εδώ δε ξέρει ο ίδιος, εμείς θα ξέρουμε?

Γίναμε και reverse engineers πανάθεμα μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα την βάλεις με το ζόρι μιά δυό φορές θα το συνηθήσει πιστεύω... εγώ έτσι κάνω με τις γκόομενες.....θάγκ λάιφ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα