Manko973 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Καλημερα στους φιλους συντροχους. Πριν λιγο καιρο αλλαξα κατηγορια και απο σκουτερ (honda sh150) πηρα το suzuki gsf650 bandit s.Ετσι κατα καποιο τροπο εκπληρωσα το ονειρο και την λαχταρα που ειχα να εχω επιτελους μια μηχανη τουρισμου ! Ομως την ιδια χαρα δεν συμμεριστηκε και η κοπελα μου που απο την αρχη δεν φαινοταν να εχει ενστασεις, ομως οταν την ειδε και επειτα μου ανακοινωσε οτι δεν ανεβαινει ουτε για βολτα σε αυτην. Οπως καταλαβαινετε αυτο με στενοχωρησε και με πικρανε . Προσπαθω να μην την πιεσω πιστευοντας οτι σιγα σιγα θα θελησει να κανει εστω και μια μικρη βολτα.Περασε κανεις σας κατι παρομοιο; Εχει καποιος καποια συμβουλη για να μου πει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Α) είσαι σε λάθος κατηγορία! Β) η καλύτερη λύση είναι να κάνεις μοτο βολτες και ταξίδια μόνος σου η με άλλους συντροχους. Θα γούσταρεις μια χαρά. Αν πήρες τη μοτο όχι για σένα, αλλα για να βολτάρεις τη κοπελιά, λάθος αρχή έκανες. Αν όχι, αυτη χάνει ☺ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2016 από τον GavriilVet 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 πέρα απο την πλάκα πόσο χρονών είσαι και πόσα καιρό είστε μαζί?δεν το λέω ειρωνικά απλά για να καταλάβω πόσο σοβαρή σχέση είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimigiou 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 πέρα απο την πλάκα πόσο χρονών είσαι και πόσα καιρό είστε μαζί?δεν το λέω ειρωνικά απλά για να καταλάβω πόσο σοβαρή σχέση είναι.το ιδιο θα ρωτουσα και γω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Unique 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Μου φαίνεται λογικό να φοβάται . Άλλο να βλέπεις ένα σκουτερ 150 κυβικών και αλλο ενα μπαντιτ 650αρι .Ξεκινα εσυ να οδηγείς την μότο σου Κάνε χλμ ασφαλή και θα δει ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβαται αφού την κουμανταρεις. Στην αρχή ισως ζητήσει κοντινες αποστασεις μέχρι να συνηθίσει .Όσο να ναι αλλο τιναγμα γκαζιου έχει το χοντα και αλλο το μπαντιτ συνεπώς και άλλη αίσθηση ασφάλειας στον συνεπιβάτη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Αφου δεν θέλει σεβάσου το και μην την πιέζεις.Πρέπει όμως να σεβαστεί και εκείνη την δική σου λαχτάρα να έχεις μοτοσυκλέτα.Μια καλή λύση είναι κάθε Κυριακή ή κάθε Σ/Κ να είναι μέρες αφιερωμένες στην μοτοσυκλέτα. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimigiou 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Μου φαινεται λιγο αποτομο το ''μου ανακοινωσε οτι δεν ανεβαινει ουτε για βολτα σε αυτην''. Στο σκουτερ ανεβαινε? Εξοπλισμο εχει? Μηπως εχει ασχημη εμπειρια απο μηχανες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manko973 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 πέρα απο την πλάκα πόσο χρονών είσαι και πόσα καιρό είστε μαζί?δεν το λέω ειρωνικά απλά για να καταλάβω πόσο σοβαρή σχέση είναι.ειμαι 42 χρονωνκαι η σχεση ειναι σοβαρη. Ειμαστε πολλα χρονια μαζι. Μου φαινεται λιγο αποτομο το ''μου ανακοινωσε οτι δεν ανεβαινει ουτε για βολτα σε αυτην''. Στο σκουτερ ανεβαινε? Εξοπλισμο εχει? Μηπως εχει ασχημη εμπειρια απο μηχανες?εξοπλισμο εχει κρανος μονο, γιατι με το σκουτερ που ειχα δεν ηταν και τοσο απαραιτητος για κινηση μεσα σε επαρχιακη πολη, αλλα γενικα δεν εχει τις μηχανες σε εκτιμηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Εντάξει φίλε άλλαξε γυναίκα. Με τέτοιο εργαλείο θα βρεις τρελό πιπίνι με τατουάζ πεταλούδα στη μέση και φιογκάκι στο μπούτι 27 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimigiou 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Να σου πω την αμαρτια μου περιμενα να ακουσω 25. Αρα θεωρωντας οτι και η φιλη σου καπου εκει κοντα θα ειναι μιλαμε καθαρα για επιλογη και οχι παρορμιση της στιγμης. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να της δωσεις χρονο. Παρε της και ενα μπουφανακι και χωρις να πιεζεις σιγα σιγα θα καταλαβει την ομορφια της βολτας με μηχανη 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manko973 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Να σου πω την αμαρτια μου περιμενα να ακουσω 25. Αρα θεωρωντας οτι και η φιλη σου καπου εκει κοντα θα ειναι μιλαμε καθαρα για επιλογη και οχι παρορμιση της στιγμης. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να της δωσεις χρονο. Παρε της και ενα μπουφανακι και χωρις να πιεζεις σιγα σιγα θα καταλαβει την ομορφια της βολτας με μηχανηκαι εγω αυτο ακριβως πιστευω. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Συμπληρωνω το αυτονοητο.Να μην κανεις μακακιες μπροστα της :P Δε θα ανεβει ποτε!Καλη συνεχεια και καλοταξιδο με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Λυση υπαρχει και δουλευει στο 90%.Κανεις μια βολτα σε ωραια μερος με μια καλη σου φιλη και μετα δειχνεις στην δικια σου φωτογραφιες.Το 10% το αφηνω στην μουρμουρα που θα χεις για καμια βδομαδα! 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Λυση υπαρχει και δουλευει στο 90%.Κανεις μια βολτα σε ωραια μερος με μια καλη σου φιλη και μετα δειχνεις στην δικια σου φωτογραφιες.Το 10% το αφηνω στην μουρμουρα που θα χεις για καμια βδομαδα!Χαχαχαχα εσυ ρε φιλε εισαι μαφια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 πες της θα παω βαλκανια μονος με κατι φιλους. αν δεν ανεβει και τοτε, τοτε ειναι επικινδυνα τα πραματα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manko973 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Συμπληρωνω το αυτονοητο.Να μην κανεις μακακιες μπροστα της :P Δε θα ανεβει ποτε!Καλη συνεχεια και καλοταξιδο με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα!εννοειται πως δεν ειχα τετοια προθεση. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 εννοειται πως δεν ειχα τετοια προθεση. Ευχαριστω πολυ. Να σαι καλα φιλε και καλη συνεχεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manko973 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Λυση υπαρχει και δουλευει στο 90%.Κανεις μια βολτα σε ωραια μερος με μια καλη σου φιλη και μετα δειχνεις στην δικια σου φωτογραφιες.Το 10% το αφηνω στην μουρμουρα που θα χεις για καμια βδομαδα!χαχαχα, ειπαμε να ανεβει στην μοτο, οχι να με στειλει κανονικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Ρώτα την αν τελικά έχει σκοπό να ανέβει στο bandit ή όχι, γιατί αν είναι να βολτάρεις μόνος σου, τότε να το αλλάξεις για κανα GSXR να γουστάρεις τουλάχιστον.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Να παίρνει τ'αμάξι να'ναι το support όχημα στα ταξίδια. Βάλτε και μια ενδοεπικοινωνία ν'ακούς και νταλκά εφέμ στην βόλτα κι όλα μέλι γάλα. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Οι μοναχικες βολτες ειναι πιο ωραιες, καλη απολαυσηΕμενα κατι αντιστοιχο δεν με χαλασε ποτε, οταν εχεις αλλον πισω, δεν οδηγας οπως γουσταρεις, ειναι πιο κουραστικο, εισαι πολυ πιο προσεκτικος και φερεις και την ευθυνη μιας ζωης στα χερια σου.Χιλιες φορες βολτες μονοκαβαλες 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Οι μοναχικες βολτες ειναι πιο ωραιες, καλη απολαυσηΕμενα κατι αντιστοιχο δεν με χαλασε ποτε, οταν εχεις αλλον πισω, δεν οδηγας οπως γουσταρεις, ειναι πιο κουραστικο, εισαι πολυ πιο προσεκτικος και φερεις και την ευθυνη μιας ζωης στα χερια σου.Χιλιες φορες βολτες μονοκαβαλεςAκριβως!Επισης, γιατι ντε και καλα να προσπαθησεις να πεισεις τον αλλον να κανει κατι που δεν θελει, δεν του αρεσει, ή φοβαται; Εσενα θα σου αρεσε να σε "πιεζαν" (σε εισαγωγικα γιατι προφανως δεν εννοω οτι την καταπιεζεις!) να κανεις κατι το οποιο παντα δεν το ειχες σε εκτιμηση ή δεν σου αρεσε; Αν οντως, προσπαθουσαν να σε πεισουν, θα το εκανες ευχαριστα; Ή μηπως θα ειχε τα αντιθετα αποτελεσματα;Δεν εχουμε ολοι οι ανθρωποι τα ιδια γουστα, αλλωστε. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 και εγώ για 24 έλεγα στην αρχή! λοιπόν στην ηλικία που είσαι θα πρέπει ήδη να ξέρεις καλά ότι μέσα σε μια σχέση χρειάζεται να έχουμε κοινές ασχολίες που μας φέρνουν κοντά αλλά και προσωπικές ασχολίες που μας κάνουν να νιωθουμε καλά με τον εαυτό μας, μας ξεκουράζουν ψυχολογικά και όοολα τα σχετικα. οπότε για αρχή κράτα την φάση για σένα, κάνε τις ψυχαναλυτικές σου βόλτες είτε όλομοναχος είτε με άλλους φίλους σου που έχουν μηχανή απλά φρόντισε να κρατάς ισορροπίες. πχ μέσα στο μήνα μην πάς 10 βόλτες μόνος και μια φορά μαζί της για ένα ποτάκι γιατι εκει θα σου βγάλει γκρίνια. αν δεν σεβαστεί την ανάγκη σου αυτή για προσωπικό χρόνο τότε δεν θα μπορεί να σεβαστεί και άλλα πράγματα είμαι σχεδόν σίγουρος. και αν με τον καιρό θελήσει ας ακολουθήσει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Δεν μπορω μα καταλαβω το γεγονος 'δεν ανεβαινω σε μηχανη' οτι το βλεπεις για προβλημα...μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Ο λογος που πριν δεν ειχε ενσταση κ τωρα εχει ειναι επειδη τα κοριτσια ειναι συναισθηματικα πλασματα ο εγκεφαλος τους παιρνει εντολες απο το συναισθημα κ τωρα το συναισθημα ειναι ο φοβος...αρα φροντισε να εξοικιωθει με την μεγαλη στα ματια της μηχανη...πρεπει να την βλεπει συχνα κ σιγα σιγα θα την συνηθισει...Μετα ξεκινα με μικρες βολτιτσες που θα παει θα της φυγει ο φοβος...αν τωρα δεν...τοτε διαλεξε μηχανη ή κοριτσι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες