Jump to content
Manko973

Η κοπελα μου δεν ανεβαινει στη μηχανη.

Recommended Posts

Καλημερα στους φιλους συντροχους. 
Πριν λιγο καιρο αλλαξα κατηγορια και απο σκουτερ (honda sh150) πηρα το suzuki gsf650 bandit s.
Ετσι κατα καποιο τροπο εκπληρωσα το ονειρο και την λαχταρα που ειχα να εχω επιτελους μια μηχανη τουρισμου ! 
Ομως την ιδια χαρα δεν συμμεριστηκε και η κοπελα μου που απο την αρχη δεν φαινοταν να εχει ενστασεις, ομως οταν την ειδε και επειτα μου ανακοινωσε οτι δεν ανεβαινει ουτε για βολτα σε αυτην. 
Οπως καταλαβαινετε αυτο με στενοχωρησε και με πικρανε . Προσπαθω να μην την πιεσω πιστευοντας οτι σιγα σιγα θα θελησει να κανει εστω και μια μικρη βολτα.
Περασε κανεις σας κατι παρομοιο; Εχει καποιος καποια συμβουλη για να μου πει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Α) είσαι σε λάθος κατηγορία! 

Β) η καλύτερη λύση είναι να κάνεις μοτο βολτες και ταξίδια μόνος σου η με άλλους συντροχους.  Θα γούσταρεις μια χαρά.  

Αν πήρες τη μοτο όχι για σένα, αλλα για να βολτάρεις τη κοπελιά, λάθος αρχή έκανες. Αν όχι, αυτη χάνει ☺

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πέρα απο την πλάκα πόσο χρονών είσαι και πόσα καιρό είστε μαζί?δεν το λέω ειρωνικά απλά για να καταλάβω πόσο σοβαρή σχέση είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πέρα απο την πλάκα πόσο χρονών είσαι και πόσα καιρό είστε μαζί?δεν το λέω ειρωνικά απλά για να καταλάβω πόσο σοβαρή σχέση είναι.

το ιδιο θα ρωτουσα και γω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου φαίνεται λογικό να φοβάται . Άλλο να βλέπεις ένα σκουτερ 150 κυβικών και αλλο ενα μπαντιτ 650αρι .

Ξεκινα εσυ να οδηγείς την μότο σου Κάνε χλμ ασφαλή και θα δει ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβαται αφού την κουμανταρεις. Στην αρχή ισως ζητήσει κοντινες αποστασεις μέχρι να συνηθίσει .

Όσο να ναι αλλο τιναγμα γκαζιου έχει το χοντα και αλλο το μπαντιτ συνεπώς και άλλη αίσθηση ασφάλειας στον συνεπιβάτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου δεν θέλει σεβάσου το και μην την πιέζεις.

Πρέπει όμως να σεβαστεί και εκείνη την δική σου λαχτάρα να έχεις μοτοσυκλέτα.

Μια καλή λύση είναι κάθε Κυριακή ή κάθε Σ/Κ να είναι μέρες αφιερωμένες στην μοτοσυκλέτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου φαινεται λιγο αποτομο το ''μου ανακοινωσε οτι δεν ανεβαινει ουτε για βολτα σε αυτην''. 

Στο σκουτερ ανεβαινε? Εξοπλισμο εχει? Μηπως εχει ασχημη εμπειρια απο μηχανες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι 42 χρονων

και η σχεση ειναι σοβαρη. Ειμαστε πολλα χρονια μαζι. 

Μου φαινεται λιγο αποτομο το ''μου ανακοινωσε οτι δεν ανεβαινει ουτε για βολτα σε αυτην''. 

Στο σκουτερ ανεβαινε? Εξοπλισμο εχει? Μηπως εχει ασχημη εμπειρια απο μηχανες?

εξοπλισμο εχει κρανος μονο, γιατι με το σκουτερ που ειχα δεν ηταν και τοσο απαραιτητος για κινηση μεσα σε επαρχιακη πολη,  αλλα γενικα δεν εχει τις μηχανες σε εκτιμηση. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου πω την αμαρτια μου περιμενα να ακουσω 25. 

Αρα θεωρωντας οτι και η φιλη σου καπου εκει κοντα θα ειναι μιλαμε καθαρα για επιλογη και οχι παρορμιση της στιγμης. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να της δωσεις χρονο. Παρε της και ενα μπουφανακι και χωρις να πιεζεις σιγα σιγα θα καταλαβει την ομορφια της βολτας με μηχανη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου πω την αμαρτια μου περιμενα να ακουσω 25. 

Αρα θεωρωντας οτι και η φιλη σου καπου εκει κοντα θα ειναι μιλαμε καθαρα για επιλογη και οχι παρορμιση της στιγμης. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να της δωσεις χρονο. Παρε της και ενα μπουφανακι και χωρις να πιεζεις σιγα σιγα θα καταλαβει την ομορφια της βολτας με μηχανη

και εγω αυτο ακριβως πιστευω. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμπληρωνω το αυτονοητο.Να μην κανεις μακακιες μπροστα της :P Δε θα ανεβει ποτε!
Καλη συνεχεια και καλοταξιδο με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λυση υπαρχει και δουλευει στο 90%.Κανεις μια βολτα σε ωραια μερος με μια καλη σου φιλη και μετα δειχνεις στην δικια σου φωτογραφιες.

Το 10% το αφηνω στην μουρμουρα που θα χεις για καμια βδομαδα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λυση υπαρχει και δουλευει στο 90%.Κανεις μια βολτα σε ωραια μερος με μια καλη σου φιλη και μετα δειχνεις στην δικια σου φωτογραφιες.

Χαχαχαχα εσυ ρε φιλε εισαι μαφια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες της θα παω βαλκανια μονος με κατι φιλους. 

αν δεν ανεβει και τοτε, τοτε ειναι επικινδυνα τα πραματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμπληρωνω το αυτονοητο.Να μην κανεις μακακιες μπροστα της :P Δε θα ανεβει ποτε!
Καλη συνεχεια και καλοταξιδο με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα!

εννοειται πως δεν ειχα τετοια προθεση. Ευχαριστω πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα, ειπαμε να ανεβει στην μοτο, οχι να με στειλει κανονικα! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρώτα την αν τελικά έχει σκοπό να ανέβει στο bandit ή όχι, γιατί αν είναι να βολτάρεις μόνος σου, τότε να το αλλάξεις για κανα GSXR να γουστάρεις τουλάχιστον.... :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να παίρνει τ'αμάξι να'ναι το support όχημα στα ταξίδια. Βάλτε και μια ενδοεπικοινωνία ν'ακούς και νταλκά εφέμ στην βόλτα κι όλα μέλι γάλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι μοναχικες βολτες ειναι πιο ωραιες, καλη απολαυση

Εμενα κατι αντιστοιχο δεν με χαλασε ποτε, οταν εχεις αλλον πισω, δεν οδηγας οπως γουσταρεις, ειναι πιο κουραστικο, εισαι πολυ πιο προσεκτικος και φερεις και την ευθυνη μιας ζωης στα χερια σου.Χιλιες φορες βολτες μονοκαβαλες

Aκριβως!

Επισης, γιατι ντε και καλα να προσπαθησεις να πεισεις τον αλλον να κανει κατι που δεν θελει, δεν του αρεσει, ή φοβαται; 

Εσενα θα σου αρεσε να σε "πιεζαν" (σε εισαγωγικα γιατι προφανως δεν εννοω οτι την καταπιεζεις!) να κανεις κατι το οποιο παντα δεν το ειχες σε εκτιμηση ή δεν σου αρεσε; Αν οντως, προσπαθουσαν να σε πεισουν, θα το εκανες ευχαριστα; Ή μηπως θα ειχε τα αντιθετα αποτελεσματα;

Δεν εχουμε ολοι οι ανθρωποι τα ιδια γουστα, αλλωστε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγώ για 24 έλεγα στην αρχή! λοιπόν στην ηλικία που είσαι θα πρέπει ήδη να ξέρεις καλά ότι μέσα σε μια σχέση χρειάζεται να έχουμε κοινές ασχολίες που μας φέρνουν κοντά αλλά και προσωπικές ασχολίες που μας κάνουν να νιωθουμε καλά με τον εαυτό μας, μας ξεκουράζουν ψυχολογικά και όοολα τα σχετικα. οπότε για αρχή κράτα την φάση για σένα, κάνε τις ψυχαναλυτικές σου βόλτες είτε όλομοναχος είτε με άλλους φίλους σου που έχουν μηχανή απλά φρόντισε να κρατάς ισορροπίες. πχ μέσα στο μήνα μην πάς 10 βόλτες μόνος και μια φορά μαζί της για ένα ποτάκι γιατι εκει θα σου βγάλει γκρίνια. 

αν δεν σεβαστεί την ανάγκη σου αυτή για προσωπικό χρόνο τότε δεν θα μπορεί να σεβαστεί και άλλα πράγματα είμαι σχεδόν σίγουρος. και αν με τον καιρό θελήσει ας ακολουθήσει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορω μα καταλαβω το γεγονος 'δεν ανεβαινω σε μηχανη' οτι το βλεπεις για προβλημα...μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο λογος που πριν δεν ειχε ενσταση κ τωρα εχει ειναι επειδη τα κοριτσια ειναι συναισθηματικα πλασματα ο εγκεφαλος τους παιρνει εντολες απο το συναισθημα κ τωρα το συναισθημα ειναι ο φοβος...αρα φροντισε να εξοικιωθει με την μεγαλη στα ματια της μηχανη...πρεπει να την βλεπει συχνα κ σιγα σιγα θα την συνηθισει...

Μετα ξεκινα με μικρες βολτιτσες που θα παει θα της φυγει ο φοβος...αν τωρα δεν...τοτε διαλεξε μηχανη ή κοριτσι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα