ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Είστε πρεζάκηδες ρε φίλε. Δεν εξηγείται αλλιώς.Την ίδια ώρα που όλες οι αντιπροσωπείες έχουν φωτογραφία μου με επιγραφή "ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΚΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ TEST RIDE", εσείς επιμένετε να μου παραχωρείτε τις καλές σας για αυτό που αποκαλούσαν στη Μεσαιωνική Αγγλία ως "jus primae noctis" ή αλλιώς, ο νόμος της πρώτης νύκτας. Όπερ μεθερμηνευόμενον "θα μου τη δώκεις ενώ ξέρεις ότι θα στη μπηδήσω"Αρκετά με το intro, στο δια ταύτα:Ο Αλέξανδρος είναι ένα σεβαστό ον και ένας φαινομενικά άριστος μηχανολόγος Ε.Μ.Π. ο οποίος έχει στην κατοχή του το εν λόγω μοτοσακίδιο. (Αλέκο, λείπανε 50€ από το φακελάκι, οπότε θα σε γονατίσω, sorry, 300 είχαμε συμφωνήσει).Το είχα ξανακαβαλήσει παλαιότερα, τώρα είχε και κάποια καλούδια παραπάνω, οπότε εμπεριστατωμένη καγκούρικη άποψη.ΕΜΦΑΝΙΣΗTo MT07 είναι ακριβώς όπως το CBR μου. Από μπροστά δεν βλέπεται ούτε μέσα από μάσκα ηλεκτροκόλλησης. Έχει όμως κωλάρα, εξ ού και ο τίτλος. Το σώμα τρώγεται, το κεφάλι στον Καιάδα. Όμορφο και ευανάγνωστο το κοντέρ, πλήρες ενδείξεων (gear indicator included) και τόσο φωτεινό που τις νύχτες πρέπει να φαίνεται και από δορυφόρο του Κρόνου (του πλανήτη ε).Η ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ λοιπόν, έχει το μείον ότι ο πίσω λασπωτήρας φέρνει την πινακίδα σε δυσθεώρητα χαμηλό ύψος, με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να φέρεις εύκολα το μηχανάκι λαμπάδα-νήμα της στάθμης (για να εξυμνήσω τον Ύψιστο κύριε όργανε) παρ'όλα ταύτα, χαίρεσαι να το χαζεύεις. Από πίσω μόνο, μην ξεχνιόμαστε.ΜΟΤΕΡΘα τολμούσα να πω ηλεκτρικό. Τσαμπουκαλεμένο από τις χαμηλές rpm, σαν τράγος που του τσιγκλάς τα @@ (δεν ξέρω γιατί να το κάνει κανείς αυτό, αλλά είναι όπως το λέω).Κάτι έχει κάνει ο κερατάς στο φιλτροκούτι όμως και ακούγεται ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Εκτός του ότι ακούγεται λες και θα ρουφήξει τα πάντα, σαν τον Devastator (ή σαν μια πρώην μου, καλή της ώρα) ο συνδυασμός του με το δικύλινδρο, κανει ενα mix που ακούγεται σαν μπετονιέρα σε περίοδο αναπαραγωγής. Η πλάκα είναι ότι ξαφνιάζεσαι όταν ακούς την εξάτμιση, σε σημείο που νομίζεις ότι είναι άλλος δίπλα σου, τόσο πολύ την επισκιάζει. Ελπίζω να μην γίνει ο πρώτος που θα φάει κλήση για ηχο από φιλτροκούτι (ξεφτίλα ρε...).ΚΑΒΑΛΙΚΕΥΟΝ-DASHΝα σημειώσω εδώ, πως ο Fenrir με το ΜΤ-09 Τracer (του οποίου το review θα ανέβει μόλις τα βρούμε στην αμοιβή-υπάρχει και βίντεο) δεν μου είχε δείξει πως μπαίνει σε Taliban mode, χώρια που το μηχανάκι όταν το οδήγησα είχε αφροδίσια (STD για την ακρίβεια).Στον αντίποδα, λοιπόν, ο Αlieksandros (πρώτη φορά na lieva) μου είπε χαρακτηριστικά "Δοκίμασε και το shifter (χειροποίητο) μετά τις 6.500" με ένα σαρδόνιο χαμόγελο, λες και ήξερε ότι δεν θα πέσει ποτέ κάτω από αυτό το όριο.Επιπρόσθετα, έβγαλε το τιμόνι και έβαλε clip on (είπαμε, έχει ψυχολογικά ο κόσμος) το οποίο του έδωσε ένα παραπάνω ποσοστό βάρους μπροστά. Επί τω έργω πως μεταφράζονται όμως αυτά;1η, όρθιο. 2α, όρθιο (ξερόγκαζο) 3η με συμπλεκτάρισμα, πάλι όρθιο. 4η με συμπλεκτάρισμα, μάντεψε.Σωστά μάντεψες, τι είναι για να σηκωθεί με 4η, Husaberg? Σοβαρέψου.Πατάει πολύ όμορφα ακόμα και στο παρκέ που έχουν για άσφαλτο στην παραλιακή, στήνεσαι ωραία με τα κλιπόν, σου εμπνέει εμπιστοσύνη να το ρίξεις πιο κάτω, σα Βουλγάρα σε κωλόμπαρο στην Πύλη Τρικάλων, θα σου κάνει όλα τα χατήρια αν είσαι αρκετά τολμηρός (η Βουλγάρα θέλει και λεφτά, μην την πατήσετε).Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι ακόμα και στα 140+ χιλιόμετρα το μοτοσακό έχει ανεμοκάλυψη (μάλλον θα ευθύνεται η κλειδαριά που είναι μπροστά από τη μάσκα και προσφέρει αεροδυναμική αντίσταση ρε γαμώ το στανιό μου, βαλτε το διακόπτη σε ανθρώπινο σημείο mi baro anapodes) εν αντιθέσει με το CBR μου που έχει την υπέρτατη μάσκα από λαμαρίνα, σχεδιασμένη ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ στο περίπου με το μάτι και στα 160 νοιώθεις σαν Αρειανός στην Τούμπα από το ξυλοφόρτωμα.+CYNOΨΙC+Θα το χαρακτήριζα Duke 690 του φτωχού, που δεν υπολείπεται σε τίποτα όμως από εκείνο. Διασκεδαστικό μοτοσυκλέτι (duh) στις καφετέριες μόνο θέλει προσοχή να το παρκάρεις ΑΠΕΝΑΝΤΙ από την καφετέρια και ME TO GOLO. Ιδανικό για όποιον κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα στον χώρο του εμπορίου ναρκωτικών ή κάτοχο CBR400 (ονόματα δε λέμε) δεν θα πει όχι σε ταξίδι, καθημερινή μετακίνηση, ξυλοφόρτωμα σε ημιανοιχτό στροφιλίκι ή και κυνηγητό με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.Αν είχα το κασέρι (24/7 χειμώνα καλοκαίρι i putanasumexeri) έμπαινα με τα γόνατα, αλλά με fluo ζάντες γιατί είμαι και από την Αστραλία.Υ.Γ.: Αν προσέβαλα κάποιον με τα γραπτά μου, να μου το πει εγκαίρως να του φέρω μια κούτα ξύδι ΤΟΠ από τη δουλειά.Θέλω να ευχαριστήσω την καρέκλα για τη στήριξη που μου παρείχε όση ώρα έγραφα το κείμενο.Και τον Αλέκο. 63 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.041 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 σ'ωραιος εγω τα λεγα πως ειναι το μηχανακι που τα κανει ολα σε πολυ καλη τιμη. ενταξει, παιρνει 9/10 καθαρα μονο και μονο για τη χαλια εμφανιση. κανανε καλη δουλεια τα παλικαρια απο τη yamaha (λεω καλο λογο για τη yamaha, δεν ειμαι καλα), στο μοτερ, στο πλαισιο στα φρενα, παντου. δικαιολογημενοι πιστευω πως στην εμφανιση το κανανε πολυ προχειρο.προσωπικα αν ειχα τα λεφτα θα το επαιρνα ανετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 270 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Αυτο με το φιλτροκουτι ειναι κολπο. Για να μην ακουγονται τα "ΝΑΙ ΡΕ Π^$$#^# ΜΟΥ" κι αλλα λοιπα επιφωνηματα χαρας μεσα απο το κρανος. Ξερει ο ΓιαπΑνεζος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.631 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Είναι το mt07 που είχες βάλει φωτό απο βάρκιζα πριν λίγες μέρες? Φοράει clip on αυτο?Στην φωτό εκεί φαινόταν πολύ ψηλά το τιμόνι του. Έχουμε άλλο υλικό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Είναι το mt07 που είχες βάλει φωτό απο βάρκιζα πριν λίγες μέρες? Φοράει clip on αυτο?Στην φωτό εκεί φαινόταν πολύ ψηλά το τιμόνι του.Εκείνο ήταν το Tracer. Το 07 το ανέβασα εχθές στην φωτό της ημέρας. Έχουμε άλλο υλικό?2 σακιά τσιμέντο, αλλά τα έχω τάξει σε έναν φρατέλο να φτιάξει κάτι παπούτσια, δεν πολυκατάλαβα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.631 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ποιο tracer?https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13435326_10208206690058847_5971841807778467146_n.jpg?oh=6bb541d56f166bd24892e387ab94fda6&oe=57E49F09για αυτό εδώ λέω....Aλλο υλικό εννοούσα φωτογραφίες απο το συγκεκριμενο Mt07 με τα clipon.Σε είχα για ξουράφι, με απογοήτευσες. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2016 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Α ναι ρε, αυτό το μπουρδέλο είναι, όντως :PVideo δεν έχω, ηταν απρόσμενο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.178 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Θυμισε μου να μη σου δωσω το δικο μου ποτε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Θύμισέ μου να το καταγράψω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.876 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Θαιλο 2 κουτες ξηδη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_cbr 130 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Είναι το mt07 που είχες βάλει φωτό απο βάρκιζα πριν λίγες μέρες? Φοράει clip on αυτο?Στην φωτό εκεί φαινόταν πολύ ψηλά το τιμόνι του. Έχουμε άλλο υλικό? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Φίλε Αλέξανδρε, έχω ακούσει ότι αυτά τα mpihter-shifter-κάπως έτσι τα φοράνε οι γιαλαντζί γρήγοροι και χαλάνε τα σαζμάν. Τα δε ελέφθερα φίλτρα... Μην επεκταθούμε καλύτερα. Εντωμεταξύ αυτά τα μηχανάκια από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου δεν στρίβουν και δεν προσφέρουν χαμόγελα, μόνο για καθημερινή μετακίνηση από και προς τη δουλειά ειναι.Και οι επεμβάσεις στο μηχανάκι ρίχνουν την αξία μεταπώλησης. Καλά δεν ακούς καθόλου τις φωνές των φόρουμ γύρω σου? Να τα προσέχεις αυτά 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Φίλε Αλέξανδρε, έχω ακούσει ότι αυτά τα mpihter-shifter-κάπως έτσι τα φοράνε οι γιαλαντζί γρήγοροι και χαλάνε τα σαζμάν. Τα δε ελέφθερα φίλτρα... Μην επεκταθούμε καλύτερα. Εντωμεταξύ αυτά τα μηχανάκια από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου δεν στρίβουν και δεν προσφέρουν χαμόγελα, μόνο για καθημερινή μετακίνηση από και προς τη δουλειά ειναι.Και οι επεμβάσεις στο μηχανάκι ρίχνουν την αξία μεταπώλησης. Καλά δεν ακούς καθόλου τις φωνές των φόρουμ γύρω σου? Να τα προσέχεις αυτάΣτη Honda το είπες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.178 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 Βαλε μια φωτο απο πριν φτιαξεις το κοντερ.Να δειξεις στους κουλους 299 στα στενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_cbr 130 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βαλε μια φωτο απο πριν φτιαξεις το κοντερ.Να δειξεις στους κουλους 299 στα στενα.Τα 81 με δευτερα και κατω απο 4k δε σου κανουν? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2016 από τον Alex_cbr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.178 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2016 Τα 81 με δευτερα και κατω απο 4k δε σου κανουν? Μια χαρα,αρα η 2α κοφτιαζει στα 200.Κοντο το χεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.733 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2018 Κοντευουν 3 χρονια απο το Review αλλα εγω τωρα το ειδα. Το μηχανακι μου ειναι ελαφρως αδιαφορο, εκτος ισως λιγο απο το μοτερ του, αλλα θα διαβαζα review του ΑΧ ΒΑΧ Δυο Honda ακομα και αν εγραφε για φριτεζα ή ατμοσιδερο. ΘΕΟΣ!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2018 Κωστάρας Θεός. Βέβαια αν μιλάμε για το πρώην ΜΤ07 του Άλεξ τότε δεν πρόκειται για πήδημα αλλά για καθαρό friendzone. Μιλάμε για τύπο που γύριζε Μέγαρα με δαύτο στο 1:08 και ίσως και πιο κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες