c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) μπορειτε να εξηγήσετε τι εννοείτε με το να λετε οτι τα ον οφφ φορτώνονται περισσότερο;επειδή από όσο ξέρω κ τα στρητ παίρνουν τριβαλιτσο κ τα στρητ παίρνουν τανκμπαγκ κ τα στρητ έχουν το ίδιο όριο βάρους φορτωσης με τα adv.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2016 από τον c.l.a.b. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 Πάντως εμένα η απορία μου λύθηκε, δεν βγαίνουν πια "ταξιδιάρικα" στρητάκια γιατί οι σχεδιαστές των εργοστασίων διαβάζουν mybike... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 μεχρι προτινος δεν τα ειχα καθολου σε εκτιμηση τα adv...μεχρι που αποφασισαν να βαλουν 4κ μοτερακιαενα s1000xr ευχαριστως το επαιρνααλλιως ST και παλι ST 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 μπορειτε να εξηγήσετε τι εννοείται με το να λετε οτι τα ον οφφ φορτώνονται περισσότερο;επειδή από όσο ξέρω κ τα στρητ παίρνουν τριβαλιτσο κ τα στρητ παίρνουν τανκμπαγκ κ τα στρητ έχουν το ίδιο όριο βάρους φορτωσης με τα adv..επισης δεν υπάρχουν μονο τα τεραστια 1400ρια αμιγως sport touring... μπορεις να παρεις και κανα 600ρι σριτ. πχ (cbf bandit) η και χιλιαρια. πχ φαζερ 1000, και να το φορτωσεις σα μουλαρι.. και να βαλεις δευτερο ατομο.. απο κει ξεκινησε ο προβληματισμος μου.. αφου αυτα ειναι φτιαγμενα για ασφαλτο. Πως γινεται να ειναι καλυτερα σε αυτο το πραγμα οχηματα που εχουν καταληξει σε χρηση ασφαλτου εκ παραδρομης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 μπορειτε να εξηγήσετε τι εννοείται με το να λετε οτι τα ον οφφ φορτώνονται περισσότερο;επειδή από όσο ξέρω κ τα στρητ παίρνουν τριβαλιτσο κ τα στρητ παίρνουν τανκμπαγκ κ τα στρητ έχουν το ίδιο όριο βάρους φορτωσης με τα adv..Όλα φορτώνονται αλλά ας πούμε ένα GS1200 ADV έχει ανώτερο όριο φορτώματος από το K1300S. Το σημαντικότερο βέβαια είναι το πως το αισθάνεσαι όλο αυτό το βάρος σε μια λακούβα , στο στροφιλίκι , στην κίνηση , στο δυνατό φρενάρισμα και πάει λέγοντας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 επισης δεν υπάρχουν μονο τα τεραστια 1400ρια αμιγως sport touring... μπορεις να παρεις και κανα 600ρι σριτ. πχ (cbf bandit) η και χιλιαρια. πχ φαζερ 1000, και να το φορτωσεις σα μουλαρι.. και να βαλεις δευτερο ατομο.. απο κει ξεκινησε ο προβληματισμος μου.. αφου αυτα ειναι φτιαγμενα για ασφαλτο. Πως γινεται να ειναι καλυτερα σε αυτο το πραγμα οχηματα που εχουν καταληξει σε χρηση ασφαλτου εκ παραδρομης; Μην μπερδεύεις την πολυχρηστικότητα με το ταξίδι αποκλειστικά σε Εθνική Οδό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 Οι πανευρωπαικες πωλησεις δειχνουν παντως μια σαφεστατη προτιμηση στα on off σε σχεση με τα st, που εκει και δρομους εχουν και λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 Δεν έχω εμπειρία σε καμία από τις δύο κατηγορίες ωστόσο θα κάνω μια υπόθεση.Αυτός που αγοράζει ένα street-oriented Adventure/On-off θέλει ίσως κάτι πιο casual, πιο "χαλαρό" και ίσως πιο πολυχρηστικό. Αντίθετα, τα ST είναι πιο "πολεμικά" μηχανήματα θεωρώ. Είναι για τον χιλιομετροφάγο, που θέλει να γράψει πολλά χιλιόμετρα γρήγορα. Το ADV κάνει σχεδόν όσα το ST σχετικά καλά (ίσως όχι τέλεια) και σου δίνει και μια λάσκα να πατήσεις σε καμιά πιο off διαδρομή αν θελήσεις. Και θεωρώ πως η πιο όρθια θέση βοηθάει και στην πόλη, λόγω καλύτερης ορατότητας και δυνατότητας σε μανούβρα (?) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 Ελατε μην ντρεπεστε, παραδεχτειτε το, αυτο ειναι το καλυτερο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 Τα ADV είναι ξεχωριστή κατηργορία απο μόνη της, ουδεμία σχέση έχει με τα Sport Touring. Τα οποία κανά κανόνα είναι μεγάλες, άνετες μοτοσυκλέτες με πολύ μεγάλη τελική (βλ. Honda Blackbird, Suzuki Hayabusa, Kawasaki ZZR 1400 κτλ). Αυτές είναι μοτό, που θα γυρίσουν όλη την Ευρώπη άνετα, ξεκούραστα και σε χρόνο ρεκόρ.Τα ADV είναι για να πηγαίνεις σβέλτα αλλά κυρίως για να πας σχεδόν απο παντού.Φιλε μου αυτα τα μοτορια που ανεφερες δεν ανηκουν στην κατηγορια των Sport Touring αλλα ειναι καθαροαιμα Hyper Sport μοτορια (βοηθεια μας)! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apegnas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 Νομίζω πως τα super adventure είναι ο αντικαταστατης των sport touring, στην Ελλάδα όμως είναι σίγουρα ο αντικαταστατης λόγω των κακών δρόμων που έχουμε και ανέφερε και ο παραπάνω φίλος. Επιπλέον όλα στριβουν φανταστικά, σχεδόν σαν σούπερ σπορ. Οπότε ναι είναι ο αντικαταστατης ειδικά στην Ελλάδα, και για μένα είναι must bikes εάν θες και δικαβαλο ταξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 Γιατι προσπαθουμε να αλλαξουμε τα πραγματα δεν μπορω να καταλαβω. Τα Sport touring ειναι τα Sport Touring με ο,τι συνεπαγεται αυτο (π.χ. θεση οδηγησης,δυναμη κλπ κλπ) και τα adv ειναι τα adv. Δηλαδη τα σκουτερ σε λιγο θα τα κανουμε SS.Ειναι 2 ξεχωριστες κατηγοριες κυριοι και οποιανου αρεσει και βολευει καβαλαει ειτε ST ειτε adv στους Ελληνικους αυτους δρομους!Προσωπικα με εχει βολεψει τοσο πολυ η ST κατηγορια αφου ειμαι κατοχος της μηχανης στη πρωτη φωτο.Το πολυ πολυ να πηγαινα σε HS μοτορι (βλ. ZZR1400). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 ΥΓ: Θείο Πάνο ! Θα σου ζητήσω πνευματικά δικαιόματα στο τέλος με φαίνεται για αυτό το βίντεο ! .Τι ωραία και όμορφα πηγαίναμε τότε στα νιάτα μας . Πρέπει να κάνουμε και τώρα κανένα βίντεο που μεγαλώσαμε να δούμε την διαφορά ! Ναι, να πάρεις όμως τηλεφακό αυτή την φορά, να μην αναγκάζομαι να κόβω συνέχεια για να μην με χάσεις από το κάδρο......... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 To Βαραντέρο το είχα και εγώ ένα φεγγάρι (08 ABS χωρίς εξτρα αναρτήσεις κτλπ) .Κατά την γνώμη μου δεν είναι κουραστικό ούτε δύστροπο στις στροφές . Ειδικά όταν πηγαίνεις με έναν νορμάλ ρυθμό δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Αν θες να το παρακάνεις και να παίξεις λίγο παραπάνω τότε θες ένα απ ντειτ στις αναρτησούλες γιατί η μηχανή έχει όριο και αν το παρακάνεις θα στο δείξει με τα κουνήματα τις η χοντρή!! Εσύ μάλλον κουράστηκες από το βάρος της εν στάση ρε ! Το μηχανάκι για κάποιον που δεν ζητάει το όριο είναι πολύ καλό ! Τώρα για τον Παναγιώτη λογικά θα συμφωνήσω με τον Ντοκτορά πως το έχει μάθει ο άνθρωπος σαν την παλάμη του και είναι απολύτως φυσιολογικό ,το έχει από το 1999 και με πάνω απο 100.000 χλμ . Ξαναπάρε βαραντέρο ρε τρελέ να γουστάρεις. Απλά δώσε χρόνο στον εαυτό σου να το μάθει ! ΥΓ: Θείο Πάνο ! Θα σου ζητήσω πνευματικά δικαιόματα στο τέλος με φαίνεται για αυτό το βίντεο ! .Τι ωραία και όμορφα πηγαίναμε τότε στα νιάτα μας . Πρέπει να κάνουμε και τώρα κανένα βίντεο που μεγαλώσαμε να δούμε την διαφορά ! Χάμπο παλίκαρέ μου το μηχανάκι το'χα και το'χα βολτάρει καλά κιόλας, δεν είναι λες και το'κανα μόνο κανα test ride, γι'αυτό και το... απότομό μου. Προφανώς είναι συνήθεια, αλλά ειδικά εσύ (:P) ξέρεις καλύτερα ότι κάποια μηχανάκια σου κάθονται καλύτερα, άλλα χειρότερα κι άλλα... καθόλου! Απλά είναι άλλο ν'ακούω ότι δεν συνήθισα το μηχανάκι που'χα και ότι φταίει αυτό λες και δεν ξέρω την πάρτη μου, κι άλλο να μου πει ο Παναγιώτης ότι ξες, με τα ohlins ήταν έτσι κι έτσι και να του πω πως με τα hyperpro ήταν θεόσκληρο και τα λάστιχα έτσι κτλ. κτλ. κτλ.Δύσκολα θα την ξανάπαιρνα πάντως, δεν πιστεύω πως μου ταιριάζει ιδιαίτερα. Χώρια που με κόβω να παραμένω αμήχανος για τα επόμενα χρόνια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Χάμπο παλίκαρέ μου το μηχανάκι το'χα και το'χα βολτάρει καλά κιόλας, δεν είναι λες και το'κανα μόνο κανα test ride, γι'αυτό και το... απότομό μου. Προφανώς είναι συνήθεια, αλλά ειδικά εσύ (:P) ξέρεις καλύτερα ότι κάποια μηχανάκια σου κάθονται καλύτερα, άλλα χειρότερα κι άλλα... καθόλου! Απλά είναι άλλο ν'ακούω ότι δεν συνήθισα το μηχανάκι που'χα και ότι φταίει αυτό λες και δεν ξέρω την πάρτη μου, κι άλλο να μου πει ο Παναγιώτης ότι ξες, με τα ohlins ήταν έτσι κι έτσι και να του πω πως με τα hyperpro ήταν θεόσκληρο και τα λάστιχα έτσι κτλ. κτλ. κτλ.Δύσκολα θα την ξανάπαιρνα πάντως, δεν πιστεύω πως μου ταιριάζει ιδιαίτερα. Χώρια που με κόβω να παραμένω αμήχανος για τα επόμενα χρόνια! ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Κι εγώ πάντως με το βαρκαντέρο ταξίδευα κυρίλα και στο επαρχιακό στροφιλίκι δεν είχα κανένα θέμα (μανίσιες αναρτήσεις με σωστό σέρβις και setup, και φρέσκα λάστιχα). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σιγά ρε που σου χαλάσαμε και το θέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Σιγά ρε που σου χαλάσαμε και το θέμαε μα μου κουβιεντιαζετε για το βαρκαδερο!!! να λεγατε για τπτ αλλο να πω μαλιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 σας κατουράω όλους με το μονοφθαλμο μπρίκι μου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 τα ADV στα μοτοσακα ειναι οτι τα μεγαλα SUV(καγιεν,χ5 κτλ) στα κουτιακαι κατ επεκταση και οι ιδιοκτητες αυτων 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 τα ADV στα μοτοσακα ειναι οτι τα μεγαλα SUV(καγιεν,χ5 κτλ) στα κουτιακαι κατ επεκταση και οι ιδιοκτητες αυτων Καλά δώσε μου ένα Χ5 και φωναζέ με πισογλεντοτσουτσουνορουφιανοκωλομπαροαριστεροδεξιο δηθεν.................καρφί δεν θα μου καιγόταν. Θα το πούλαγα θα πήγαινα στην Σαντορινι να ανοίξω ψιλικά-τσιγάρα-εφημερίδες και θα γινόμουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) τα ADV στα μοτοσακα ειναι οτι τα μεγαλα SUV(καγιεν,χ5 κτλ) στα κουτιακαι κατ επεκταση και οι ιδιοκτητες αυτων στη θεωρια συμφωνω, στη πραξη ελπιζω να εχω καλυτερη αποψη απο φθινοπωρο.. Εdit: εστω για την αισθηση! για τους ιδιοκτητες ολα παιζουν μη τσουβαλιαζομεν Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 τα ADV στα μοτοσακα ειναι οτι τα μεγαλα SUV(καγιεν,χ5 κτλ) στα κουτιακαι κατ επεκταση και οι ιδιοκτητες αυτων Εμπεριστατωμένες απόψεις τώρα ,όχι μαλακίες... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 στη θεωρια συμφωνω, στη πραξη ελπιζω να εχω καλυτερη αποψη απο φθινοπωρο.. Εdit: εστω για την αισθηση! για τους ιδιοκτητες ολα παιζουν μη τσουβαλιαζομενΔηλαδή πιστεύεις πως αν βάλεις στα Μέγαρα το sport touring του Φώτη και το 1190 το ΚΤΜ θα είναι σαν να συγκρίνεις Μ3 με Cayenne ας πούμε ; Γιατί εμένα κάτι μου λέει πως θα ψιλομυρίσει η φάση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Δηλαδή πιστεύεις πως αν βάλεις στα Μέγαρα το sport touring του Φώτη και το 1190 το ΚΤΜ θα είναι σαν να συγκρίνεις Μ3 με Cayenne ας πούμε ; Γιατί εμένα κάτι μου λέει πως θα ψιλομυρίσει η φάση...προφανως δεν καταλαβες το πως το εννοουμελεμε για τον λογο που καποιος επιλεγει ενα adv οπως παρα πολλοι εχουν επιλεξει τα σουπερ ουοαου SUV για να μετακινουνται περιξ Κολωνακιου οχι οτι δεν ειναι παρα πολυ καλα μηχανακιαφυσικα κ το 1190 ειναι καλυτερο απο το δικο μου που ειναι 10+ ετωνμε ενα ΜΤ10 ομως να δουμε τι θα εκανε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες