Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Φταίει το λάστιχο ρε συ !what? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 εν τω μεταξύ, είναι τρελό το πόσα highside τρώνε!Φταίει το λάστιχο ρε συ ! what? Κλασικό mybike με τις παραθέσεις του :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Τι λες τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 τρελανε μας ολους γιαννη 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Πάλι έσπασε τον καθρέφτη 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πάλι έσπασε τον καθρέφτη σχολιο στο youtube ImAstrozΠριν από 1 ώραHe updates his instagram a bit, that's how I check if he's alive. τι ωραια περνανε εκει, θα μεταναστευσω δε παει αλλο (3:13 ) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2016 από τον noodles 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως εγινε; Οο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Speed wobble, uneven terrain, leaking fork seals.αυτό έγραψε, εμένα μου φαίνεται οτι κράταγε πολύ σφιχτά το τιμόνι και πάτησε και μπροστινό φρένο και το έκανε χειρότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis1312 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Ναι οι τσιμουχες του εφταιξαν Φοβηθηκε και εσφηξε τα χερια.. και μαλλον με το που αρχισε να κουναει τα εσφιξε ακομα περισσοτερο. Παντως τυχερος ηταν πολυ φτηνα τη γλυτωσε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Tankslapper Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Άμα εσφιγγε πόδια μέση αντί για τα χέρια του θα μπορούσε να κρατηθεί πάνω στο μηχανάκι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Κλάμα με το βίντεο, θέλω κι εγώ!!!Ενδιαφέρεται κανείς να μου δώσει υλικό τέτοιου στυλ και να κάνω ΠΑΡΤΥ πάνω στο Sony Vegas ? Θέλω μόνο 5-10 άτομα!! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Just wait for it 3.25 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Κλάμα με το βίντεο, θέλω κι εγώ!!!Ενδιαφέρεται κανείς να μου δώσει υλικό τέτοιου στυλ και να κάνω ΠΑΡΤΥ πάνω στο Sony Vegas ? Θέλω μόνο 5-10 άτομα!! :P τελικά τα Kawasakiα δεν κάνουνε για burnoutίδια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 τελικά τα Kawasakiα δεν κάνουνε για burnoutίδια... Χαχαχαχαχαχχαχα!! Εντάξει, φοβόμουν οτι μόνο εγώ θα το παρατηρούσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Ενδιαφέρεται κανείς να μου δώσει υλικό τέτοιου στυλ και να κάνω ΠΑΡΤΥ πάνω στο Sony Vegas ? Θέλω μόνο 5-10 άτομα!! :PΜαζευουμε 5-10 αλητες μηχανοβιους και γυρναμε πλανα αμα θες. Δεν ειναι τιποτα.Το βιντεο αυτο παντως ειναι ενα κακο mix απο διαφορα βιντεακια στο youtube, δεν λεει τιποτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Σιγα το video Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως εγινε; Οο απειρος-φοβιτσιαρης, το ανοιγει στην ευθεια και σφιγγει πολυ τα χερια με αποτελεσμα το μπροστινο να μη μπορεσει να ανακτησει προσφυση.ο τυπος ειναι απιστευτος, δειτε στα βιντεο του πως κανει σουζα. παει πορεια με 150-200κμ και το σκαει κατω σαν καρπουζι. μαλλον καλυτερα που επεσε στην ευθεια γιατι ηταν θεμα χρονο να κοψει πλαισιο ετσι οπως το σκαει κατω. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2016 από τον noodles 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 ο θεος με το cb500 πηγε Βιετναμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Υγ. αυτά βλέπω και σκέφτομαι τα on/off που δεν βλέπουν χώμα στην ζωή τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Πολυ σουζιδι ρε... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πολυ σουζιδι ρε... με προλαβες, ηθελα να ποσταρω το 1ο τι φαση μ'αυτους? τους εδωσε τα μηχανακια η εταιρια για διαφημιση? τα εχουν σκισει στη σουζα, εχουν καταστρεψει πισω φτερο, πινακιδες Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2016 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 με προλαβες, ηθελα να ποσταρω το 1ο τι φαση μ'αυτους? τους εδωσε τα μηχανακια η εταιρια για διαφημιση? τα εχουν σκισει στη σουζα, εχουν καταστρεψει πισω φτερο, πινακιδεςΝαι, μαζεψαν SUPERRETARDS, SUPERMOFOOLS, SUPERMOTO CENTRAL, TRR, DAVID BOST STUNT, KENNY STUNTRIDING, KIKANINAC, 100% BITUME, JESTER ENTERTAINMENT, και δεν θυμαμαι αν ειναι κι αλλοι, τους εδωσαν μερικα 701 και τους ειπαν βγαλτε βιντεακια. Ετσι γινονται τα σωστα promotion, ξερει η husqvarna 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες