Jump to content
ghostkon

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ vol 2. (μόνο με μοτό)

Recommended Posts

υγ λεο τα μαμα σταμπιλιζατερ ειναι ρυθμιζομενα η δουλευουν σε μια ρυθμιση?

σε μία...

Μέχρι τότε δεν ήξερα αν θα μετρήσω μπάρες αριστερά, 
κολώνες δεξιά, 
φανάρια πιο κάτω,
πεζοδρόμια,
ή αν θα με πετάξει από πάνω σαν τον ταύρο 
ή αν θα ξαπλωθεί μαζί μου με lowside......

Αντίδραση ανάμικτη....γέλιο, να μην το πιστεύω τι έσωσα (?)

ΑΚΡΙΒΩΣ! Ακριβώς αυτά... στην αρχή έβλεπα κολώνες... μετά πεζοδρόμια... λέω σε τι από όλα θα καταλλήξω?
Μετά μόνο γέλιο!
endoμεταξύ αφού το έσωσα, από το σφίξιμο/σκύψιμο του σώματος μου στα clipon ανοίχτηκε απότομα ΞΑΝΑ το γκάζι και βάρεσα και ένα σουζίδι.... άσε, ήθελε gopro η φάση!

Από συζητήσεις που έχω δει σε fora του εξωτερικού η συνήθης συμβουλή είναι αφαιρείς όσο γίνεται το βάρος από το τιμόνι ("κάθεσαι" πιο πίσω στη σέλα) , σε καμία περίπτωση δεν προσπαθείς να το "διορθώσεις" μόνος σου και από ότι λένε δίνεις όσο πιο πολύ γκάζι γίνεται για να αποφορτιστεί ο μπροστά τροχός.

φίλε μου εαν δώσεις γκάζι θα καταφέρεις να δείς ΜΟΝΟ το πόσο ανθεκτική είναι η εξάρτισή σου... Σίγουρα πράγματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μιας και λέτε για πρωτάθλημα παπιοσκούτερ, Μαλαισιανό Cub Prix, με παπιά. Φαίνεται να έχει τρελή πλάκα, το κόστος φαντάζομαι πολύ προσιτότερο, εφικτότατο και σε καρτόπιστες... εν τω μεταξύ, είναι τρελό το πόσα highside τρώνε!

Αν δεν κάνω λάθος ο @Schumi έτρεχε σε κάτι αντίστοιχο (σόρι αν σε μπέρδεψα με άλλον!)

Όχι δεν με μπέρδεψες με άλλον. Είχα τρέξει πριν μερικά χρόνια στον αγώνα με σκουτερόπαπα που διοργανώνει ο ΜΟΘ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@leosake και όμως, όσο "αντιενστικτώδες" (εεεε κατάλαβες τι εννοώ!) και αν ακούγεται κλείνοντας το γκάζι (και μάλιστα απότομα από τον τρόμο) το μόνο που θα κάνεις θα είναι να ρίξεις ακόμη περισσότερο βάρος εμπρός, γεγονός που δεν το θέλεις. Βασικότερο όλων είναι αυτό που αναφέρθηκε πάνω, δλδ να μην επιδιώξεις να το "ισιώσεις", αλλά να χαλαρώσεις τα χέρια και να αφήσεις το μηχανάκι να ευθυγραμμίσει μόνο του τον εμπρος τροχό.
To θέμα έχει συζητηθεί σε αρκετά topics, με πρόχειρη αναζήτηση 1 (και μάλλον καλύτερο), 2, 3.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@leosake και όμως, όσο "αντιενστικτώδες" (εεεε κατάλαβες τι εννοώ!) και αν ακούγεται κλείνοντας το γκάζι (και μάλιστα απότομα από τον τρόμο) το μόνο που θα κάνεις θα είναι να ρίξεις ακόμη περισσότερο βάρος εμπρός, γεγονός που δεν το θέλεις. Βασικότερο όλων είναι αυτό που αναφέρθηκε πάνω, δλδ να μην επιδιώξεις να το "ισιώσεις", αλλά να χαλαρώσεις τα χέρια και να αφήσεις το μηχανάκι να ευθυγραμμίσει μόνο του τον εμπρος τροχό.
To θέμα έχει συζητηθεί σε αρκετά topics, με πρόχειρη αναζήτηση 1 (και μάλλον καλύτερο), 2, 3.

αυτό ακριβώς είπα όμως, ΠΟΤΕ απότομα το γκάζι.. θα φας highside! είναι το  πρώτο πράγμα που είπα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, ειλικρινά αναρωτιέμαι αν υπάρχουν τέτοιου είδους καταστήματα στην Ελλάδα....

ΟΤΙ ΛΟΓΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!

(μεγάλο βίντεο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω γιατι δεν εμφανιζεται το βιντεο απο facebook;;

edit: Τωρα που το εκανα παραθεση το εμφανιζει κανονικα!:what:

Τροποποιήθηκε από τον davidson

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τσιμπριοτοπουλα

https://www.youtube.com/watch?v=UjueRW0L-kA

τον έχω ξανα-ποστάρει τον τύπο... Πάνε τάπα πάντα και παντού....

Ω ρε μάγκα.. !!! :shock:

:shock::shock::shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα δάκρυ κύλησε :cry:

τι? έκοψε πλαίσιο???? με αυτήν την πτώση? Ρε μήπως το φτιάχνει η Σουζούκι το μηχανάκι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άψογο βίντεο! Τα beat matching edits τέτοιου στυλ είναι απολαυστικά! Ζηλεύω και θέλω να ποστάρω και το δικό μου τώρα αλλα δεν θα το κάνω.. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι? έκοψε πλαίσιο???? με αυτήν την πτώση? Ρε μήπως το φτιάχνει η Σουζούκι το μηχανάκι?

αυτές βρήκα στο internet

jMlAY5k.jpg

aCniXWc.jpg

WfghctF.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα