Jump to content
Sign in to follow this  
lakis92

Tank slapping????

Recommended Posts

Το πρωί,κατά τις 7 7:30 πήγα μια βόλτα με το μηχανάκι μου.

Κατεβαίνοντας λοιπόν ένα δρόμο με νερά κόβω για να μην κάνω το μηχανάκι χάλια αφού έτσι κι αλλιώς ήταν άδεια όλα παντού και δεν υπήρχαν πίσω αμάξια.

Μόλις περνάω λοιπόν απ'τις τελευταίες σαπουνάδες που είχαν απομείνει γραμμένες απ'τα αμάξια ανοίγω το γκάζι και την ίδια στιγμή(πάνω σε μια πολύ ελαφριά αριστερή στροφή) νιώθω τον πίσω να χάνει πρόσφυση να την ξαναβρίσκει αμέσως σχεδόν και την ώρα που επιτάχυνα (δεν πρόλαβα καν να αντιδράσω στο χάσιμο του πίσω) το τιμόνι κάνει μια αρκετή έντονη ταλάντωση. Κράτησε για περίπου 20 μέτρα. Προσπάθησα να κρατήσω γκάζι σταθερό (ακόμα κι όταν με πέταξε από πάνω) και να ελαφρώσω κάπως τα χέρια μου απ'το τιμόνι όσο μου επιτρέπει η εμπειρία μου ακόμα βέβαια.Όμως δεν έκανε διαφορά.

Με πετάει λοιπόν κάτω με αρκετή δύναμη και το μηχανάκι στο πλάι να φέρνει βόλτες με τη δεξιά πλευρά(άλλος πόνος κι αυτός όταν το είδα).

Εγώ λίγο το χέρι μου χτύπησα και το γόνατό μου αλλά μάλλον είναι μόνο μυϊκό. Αν με πονάει αύριο θα το κοιτάξω.

Το θέμα είναι λοιπόν.. τι συνέβη τότε? Και κυρίως τι έπρεπε να κάνω εγώ για να μην πέσω?Τι το προκάλεσε? Πείτε ρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ! Η συμπεριφορά ήταν ακριβώς όπως το tank slapping που βλέπουμε αλλά με 50αρι σκούτερ ρε γαμώτο?

Ο δρόμος έχει καινούργια άσφαλτο και με πάρα πολύ καλή πρόσφυση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Περαστικά ρε φίλος..... :( Ποτέ ξανα!

Θα σου έλεγα να πάς σήμερα για καμία ακτινογραφία. Αυτά τα πράματα δεν τα αφήνεις για αύριο.

Όσον αφορά το πέσιμο...... άμα παίζει σαπουνάδα..... δεν ισχύει κανένας νόμος της φυσικής.... και με σκουτεράκι κιόλας....ΚΑΚΟΣ συνδυασμός.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα ρε φιλος. :mellow:

το χτυπημα πηγαινε τσεκαρε το οσο πιο γρηγορα μπορεις!!! :_unsure:

γμω τα σαπουνια μου γμω... <_<

παντως δεν πρεπει να ηταν tank slapping αφου δεν εχεις ντεποζιτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεεε ποδιά slapping δεν παίζει ρε παιδιά?? :this:

Αλλά εντάξει ρε παιδιά να γλυστρήσει αλλά η ταλάντωση αυτή με παραξενεύει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα ειναι και τι ψαχνεις για σλαπιν και σλουρπιν... :tease: αστο να παει και προσοχη οταν ειδικα βλεπουμε γλιτσα στο δρομο(αυτο εφταιξε...) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Περαστικα ειναι και τι ψαχνεις για σλαπιν και σλουρπιν... :tease: αστο να παει και προσοχη οταν ειδικα βλεπουμε γλιτσα στο δρομο(αυτο εφταιξε...) :)

Θα πάρω της μάνας μου τη Vileda και θα το αστράψω το απόγευμα!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμ πούλα το και πάρε παπάκι.......με το που ια δει σαπουνάδα και νερά θα πάει να παίξει!

Περαστικά φιλαράκο και μην αγχώνεσαι, στραβές όλοι παθαίνουμε. Αφου δεν χτήπησες μικρό το κακό....πάντως μια βολτίτσα από ένα εφημερεύον νοσοκομείο αν ήμουν στην θέση σου θα την έκανα καλού κακού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Προσπάθησα να κρατήσω γκάζι σταθερό (ακόμα κι όταν με πέταξε από πάνω)

To λαθος!!

Κατα τα αλλα, περαστικα! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνε βρές αυτόν που τις έκανε και ζήτα του αποζημείωση.

Απαγορεύονται για οποιδήποτε λόγο, και απο οπουδήποτε και αν προέρχονται (πλύσιμο οχήματος, μπαλκονιού, πεζοδρομίου) τα νερά στους δρόμους.

Με δύο μάρτυρες είσαι τζάμι.

Περαστικά..............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εν μέρει ήταν tank slapping αλλά το δικό σου...tank δεν είναι ανάμεσα στα πόδια σου πρώτον και δεν τερμάτιζε απο άκρη σε άκρη το τιμόνι. Μάλλον η μικρή ρόδα σου έπαιξε αρνητικό ρόλο. Δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα, μιας και το tank slapping σώζεται με πίεση στα μαρσπιέ, σχεδόν άφημα του τιμονιού και στήριξη πόδια στο ρεζερβουάρ. Προφανώς στο σκούτερ δε μπορούσες να εφαρμόσεις κανένα απο αυτά οποτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lol: Θεος χεχε :thumbsup:

Περαστικα ρε αδελφε. Και με σαπουναδες μην τα βαζεις ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω ρε Μάνο... :/

Περαστικά ρε φίλε και ποτέ ξανά... :/

Αφου είσαι καλά όλα κομπλέ, αλλά το πόδι να πας μια βόλτα στο νοσοκομείο να στο δούνε...

Αυτά δεν τα αφήνουνε ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εν μέρει ήταν tank slapping αλλά το δικό σου...tank δεν είναι ανάμεσα στα πόδια σου πρώτον και δεν τερμάτιζε απο άκρη σε άκρη το τιμόνι. Μάλλον η μικρή ρόδα σου έπαιξε αρνητικό ρόλο. Δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα, μιας και το tank slapping σώζεται με πίεση στα μαρσπιέ, σχεδόν άφημα του τιμονιού και στήριξη πόδια στο ρεζερβουάρ. Προφανώς στο σκούτερ δε μπορούσες να εφαρμόσεις κανένα απο αυτά οποτε...

Δε θα πάρω ρε γαμώτο μου μηχανή?Θα πάρω μια μέρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γύψος τελικά παιδιά για καμια βδομάδα.Μαθήματα είναι αυτά!

Περαστικά φίλε! Να σου περάσει γρήγορα ευχομαι! Καλά έκανες και πήγες! Δεν τα αφήνουν αυτά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα