Jump to content
strokt up

Άλλη μια μ%$#@ία απο την honda.

Recommended Posts

Στην παραγωγή απο το 2017 με καποιες αλλαγες...

"Honda France's Fabrice Recoque confirmed the news, according to moto-net, saying that the final version of the City Adventure will be different from the show scooter, but will still be a very advanced machine."

"The Honda official has said that, most likely, the tires will not be as aggressive as the ones the City Adventure has in the shows, and that the calipers will probably not be Nissin."

http://www.autoevolution.com/news/honda-city-adventure-scooter-concept-becomes-a-real-product-in-2017-102746.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Προσωπικά μου αρέσει πολύ. Αν είχα την οικονομική άνεση, θα το χτύπαγα άνετα!

Πάντως, χωματερό scooter έχει ξαναβγεί κάπου εκεί το 1996. Γνωστή μάρκα (δεν θυμάμαι ποιά) είχε φτιάξει ένα scooter σαν το typhoon πες, αλλά με τεράστιες αναρτήσεις. Γέλιο είχε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι δεν καταλαβαινω που το ειδατε το σκουτερ..

Το nc750 dct ειναι , με διαφορετικα πλαστικα, καλυτερα περιφεριακα και πισω 16αρα και μπροστα 17αρα ζαντα, και πιο ψηλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι δεν καταλαβαινω που το ειδατε το σκουτερ..

Το nc750 dct ειναι , με διαφορετικα πλαστικα, καλυτερα περιφεριακα και πισω 16αρα και μπροστα 17αρα ζαντα, και πιο ψηλο

Μα και το NC 750 DCT σκουτερ ειναι με οψη μοτοσυκλετας. :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα και το NC 750 DCT σκουτερ ειναι με οψη μοτοσυκλετας. :popcorn:

Πρεπει να προσδιορισουμε τι εννωει ο καθενας οταν λεει σκουτερ. Εγω σκουτερ λεω ο,τι εχει μεταδοση αυτοματη CVT , ποδιά και σκελετο σκουτερ και την μηχανη πισω.

Αν το NC750 DCT το λες σκουτερ επειδη ειναι αυτοματο, αλλο τοσο σκουτερ ειναι και το VFR1200 DCT επειδη και αυτο αυτοματο ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φωτογραφία με καμουφλάζ από δρόμο της Ιταλίας..συνεχίστε το κράξιμο :p

Oι αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην τελευταία έκθεση του Μιλάνου είναι ελάχιστες και μάλλον προς το καλύτερο, αφού το πρωτότυπο είχε συμβατικές δαγκάνες στα εμπρός φρένα, ενώ η μοτοσυκλέτα δοκιμών φοράει ακτινικές δαγκάνες. Επίσης τα πράσινα Led φώτα θέσης του πρωτότυπου, έχουν αντικατασταθεί με αλογόνου. Θυμίζουμε ότι το ADV βασίζεται στα μηχανικά μέρη της σειρά NC 750 (Integra/NC 750N/NC750X) και το όνομά του έχει ήδη κατοχυρωθεί από την Honda.

scoop-nuovo-honda-city-adventure_1.jpg?i

Πηγή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και στο επόμενο φανάρι τον συνέλαβαν για διατάραξη περιβαλλοντικής αισθητικής.

Σώπα καημένε, κουκλί είναι το άτιμο :wub:
Δεν θυμάμαι πως το είπε ο γιατρός, μυωπία , καταρράχτη , τσουνάμι , μαλάκυνση...δεν θυμάμαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην ανοίγω νέο θέμα και επειδή το παπί Honda Supra GTR 150 Adventure concept ως ιδέα θυμίζει λίγο το city adventure του thread...ιδού

honda-supra-gtr-150-adventure-concept_04

honda-supra-gtr-150-adventure-concept_02

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιο ειναι..τουμπανο!

οτι πρεπει για ελληνικη υπαιθρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι οντως πιστευω πως ειναι πολυ γουστοζικο

Βασικα ΓΑΜΑΤΩ ειναι

Τροποποιήθηκε από τον propapias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωπωπω όλοι οι καγκουρες εδώ ε? Το σκουτερακι το κραξατε αλλά άμα είναι για πάπια χαμός. Πλάκα πλάκα θα το κάνεις και 61 χιλ αυτό ε? Χαχαχαχα

No offense

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΩΩΩΩΩΩΩΩ

Άμα είχα λεφτά το 'χα πάρει. Πρέπει να μπαίνει στα χωράφια καλύτερα απ' το στρογγύλι αυτό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις προαλλες ηθελα να παω σε ενα χωριο οπου μενει ενας φιλος μου και ηθελα να τον επισκεφθω. Αυτο το χωριο απεχει περιπου 10 χιλιομετρα απο το δικο μου αλλα χωρις διπλωμα δεν μπορεις να πατησεις ασφαλτο, μια ευγενικη χορηγια των αξιοτιμων και παντα σκληρα εργαζομενων εξεταστων οδηγησης. Ετσι αποφασισα να παω μεσω ενος χωματοδρομου, και επειδη ηταν 7 το απογευμα επρεπε να κανω λιγο γρηγορα να μην με πιασει και η νυχτα και ετσι πηγαινα περιπου με 40 χιλιομετρα με αυτα τα αξιοσεβαστα μικροσκοπικα λαστιχακια μου. Μετα απο 1,5 χιλιομετρο πατησα ενα αυλακι διχως να εχω αλλη επιλογη και λιγο ελειψε να χασω τον ελεγχο και να βουτηξω μεσα στα χορτα εεε ειπα πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικος και αρχισα να σκεφτομαι οτι πρεπει να γυρισω πισω. Επειτα απο 200 μετρα συνανταω αλλη μια ανωμαλια οπου χωρις να καταλαβω τι εγινε το μηχανακι πεταξε κωλο και αλλαξα εντελω κατευθηνση καταφερνοντας να μου προξενησει εναν ελαφρυ πονο στην μεση. Που θελω να καταληξω επειτα απο αυτο το σεντονι?

Αυτη η καινουργια παπια γ@μαει :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο λινκ εδα και την ¨ασφαλτινη¨ εκδοση, δεν ειναι κακο, αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το κλασσικο παπιομοτερ εχει αντικατασταθει απο νεο με ορθιας και οχι οριζοντιας διαταξης κυλινδρο, λετε να χτυπισει τον βασιλια της κατηγοριας Crypton X?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλεος παπί που να μου αρέσει, το έζησα και αυτό...

Ασε, και μενα μαρεσε, επικίνδυνα πράματα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα