ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Όχι ρε.Άκου να το δουλέψω...Να το σπάσω θέλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 Στην παραγωγή απο το 2017 με καποιες αλλαγες..."Honda France's Fabrice Recoque confirmed the news, according to moto-net, saying that the final version of the City Adventure will be different from the show scooter, but will still be a very advanced machine.""The Honda official has said that, most likely, the tires will not be as aggressive as the ones the City Adventure has in the shows, and that the calipers will probably not be Nissin." http://www.autoevolution.com/news/honda-city-adventure-scooter-concept-becomes-a-real-product-in-2017-102746.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 Και γ@μω φαινεται απο περικες γωνιες ληψης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 Και γ@μω φαινεται απο μερικες γωνιες ληψης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 Συνταξιούχος πιστέυω θα το έπαιρνα χαλαρά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Προσωπικά μου αρέσει πολύ. Αν είχα την οικονομική άνεση, θα το χτύπαγα άνετα!Πάντως, χωματερό scooter έχει ξαναβγεί κάπου εκεί το 1996. Γνωστή μάρκα (δεν θυμάμαι ποιά) είχε φτιάξει ένα scooter σαν το typhoon πες, αλλά με τεράστιες αναρτήσεις. Γέλιο είχε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Εγω παλι δεν καταλαβαινω που το ειδατε το σκουτερ..Το nc750 dct ειναι , με διαφορετικα πλαστικα, καλυτερα περιφεριακα και πισω 16αρα και μπροστα 17αρα ζαντα, και πιο ψηλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Εγω παλι δεν καταλαβαινω που το ειδατε το σκουτερ..Το nc750 dct ειναι , με διαφορετικα πλαστικα, καλυτερα περιφεριακα και πισω 16αρα και μπροστα 17αρα ζαντα, και πιο ψηλο Μα και το NC 750 DCT σκουτερ ειναι με οψη μοτοσυκλετας. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Μα και το NC 750 DCT σκουτερ ειναι με οψη μοτοσυκλετας. Πρεπει να προσδιορισουμε τι εννωει ο καθενας οταν λεει σκουτερ. Εγω σκουτερ λεω ο,τι εχει μεταδοση αυτοματη CVT , ποδιά και σκελετο σκουτερ και την μηχανη πισω.Αν το NC750 DCT το λες σκουτερ επειδη ειναι αυτοματο, αλλο τοσο σκουτερ ειναι και το VFR1200 DCT επειδη και αυτο αυτοματο ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Φωτογραφία με καμουφλάζ από δρόμο της Ιταλίας..συνεχίστε το κράξιμο :pOι αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην τελευταία έκθεση του Μιλάνου είναι ελάχιστες και μάλλον προς το καλύτερο, αφού το πρωτότυπο είχε συμβατικές δαγκάνες στα εμπρός φρένα, ενώ η μοτοσυκλέτα δοκιμών φοράει ακτινικές δαγκάνες. Επίσης τα πράσινα Led φώτα θέσης του πρωτότυπου, έχουν αντικατασταθεί με αλογόνου. Θυμίζουμε ότι το ADV βασίζεται στα μηχανικά μέρη της σειρά NC 750 (Integra/NC 750N/NC750X) και το όνομά του έχει ήδη κατοχυρωθεί από την Honda.Πηγή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 σφαίρα έφυγε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 Και στο επόμενο φανάρι τον συνέλαβαν για διατάραξη περιβαλλοντικής αισθητικής. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 Και στο επόμενο φανάρι τον συνέλαβαν για διατάραξη περιβαλλοντικής αισθητικής.Σώπα καημένε, κουκλί είναι το άτιμο Δεν θυμάμαι πως το είπε ο γιατρός, μυωπία , καταρράχτη , τσουνάμι , μαλάκυνση...δεν θυμάμαι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Για να μην ανοίγω νέο θέμα και επειδή το παπί Honda Supra GTR 150 Adventure concept ως ιδέα θυμίζει λίγο το city adventure του thread...ιδού 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 ωραιο ειναι..τουμπανο!οτι πρεπει για ελληνικη υπαιθρο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 ΤΟ ΘΕΛΩ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ναι οντως πιστευω πως ειναι πολυ γουστοζικοΒασικα ΓΑΜΑΤΩ ειναι Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2016 από τον propapias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xart 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Πωπωπω όλοι οι καγκουρες εδώ ε? Το σκουτερακι το κραξατε αλλά άμα είναι για πάπια χαμός. Πλάκα πλάκα θα το κάνεις και 61 χιλ αυτό ε? ΧαχαχαχαNo offense Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Βασικα ειναι 61 χιλιοστα απο μονο του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 ΩΩΩΩΩΩΩΩΆμα είχα λεφτά το 'χα πάρει. Πρέπει να μπαίνει στα χωράφια καλύτερα απ' το στρογγύλι αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Τις προαλλες ηθελα να παω σε ενα χωριο οπου μενει ενας φιλος μου και ηθελα να τον επισκεφθω. Αυτο το χωριο απεχει περιπου 10 χιλιομετρα απο το δικο μου αλλα χωρις διπλωμα δεν μπορεις να πατησεις ασφαλτο, μια ευγενικη χορηγια των αξιοτιμων και παντα σκληρα εργαζομενων εξεταστων οδηγησης. Ετσι αποφασισα να παω μεσω ενος χωματοδρομου, και επειδη ηταν 7 το απογευμα επρεπε να κανω λιγο γρηγορα να μην με πιασει και η νυχτα και ετσι πηγαινα περιπου με 40 χιλιομετρα με αυτα τα αξιοσεβαστα μικροσκοπικα λαστιχακια μου. Μετα απο 1,5 χιλιομετρο πατησα ενα αυλακι διχως να εχω αλλη επιλογη και λιγο ελειψε να χασω τον ελεγχο και να βουτηξω μεσα στα χορτα εεε ειπα πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικος και αρχισα να σκεφτομαι οτι πρεπει να γυρισω πισω. Επειτα απο 200 μετρα συνανταω αλλη μια ανωμαλια οπου χωρις να καταλαβω τι εγινε το μηχανακι πεταξε κωλο και αλλαξα εντελω κατευθηνση καταφερνοντας να μου προξενησει εναν ελαφρυ πονο στην μεση. Που θελω να καταληξω επειτα απο αυτο το σεντονι?Αυτη η καινουργια παπια γ@μαει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Έλεος παπί που να μου αρέσει, το έζησα και αυτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Στο λινκ εδα και την ¨ασφαλτινη¨ εκδοση, δεν ειναι κακο, αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το κλασσικο παπιομοτερ εχει αντικατασταθει απο νεο με ορθιας και οχι οριζοντιας διαταξης κυλινδρο, λετε να χτυπισει τον βασιλια της κατηγοριας Crypton X? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Έλεος παπί που να μου αρέσει, το έζησα και αυτό...Ασε, και μενα μαρεσε, επικίνδυνα πράματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες