brandonheat 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Ωραίος τυπάς..Απλά λέει την άποψη του για διάφορες μηχανές ως κοινός θνητός έξω από πίστες αλλά σε δημόσοιους δρόμους..Το σημαντικότερο είναι αυτό που λέει στο τέλος του βίντεο..Υπάρχει κάποια "πραγματικά χάλια" μηχανή σήμερα.? Τι παλικάρι και τι βίντεο είναι αυτό?Χαχαχαχαχαχα, αποθέωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σημερα το αγορασα το ΜΟΤΟ και διαβασα το σχετικο αρθρο. Πραγματικα το εκθειαζουν το ΜΤ! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2016 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Ψιλοκαλό φαίνεταιΜου κάνει εντύπωση που το συγκρίνουν τόσο άμεσα με το R1!...''σαν να πετάς χειροβομβίδα σε περίπτερο'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Χθες σχολίαζα το moto που συγκρίνει το MT 10 με τη R1 και σήμερα η Yamaha παρουσιάζει μια ροενοειδή εκδοχή του ΜΤ-10 την οποία ονομάζει MT-10 SP με ημιενεργητικές Ohlins,TFT οθόνη και άλλα καλούδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Δεν είναι τεράστια αλητεία να έχει σκάσει ο άλλος 15 χιλιάρικα να πάρει το ΜΤ 10 και σε λιγότερο από έξι μήνες να του βγάζεις νέα έκδοση και μάλιστα με σημαντικές αλλαγές; Μόνο σε εμένα σκάει τόσο άσχημα; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geo92 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Δεν είναι τεράστια αλητεία να έχει σκάσει ο άλλος 15 χιλιάρικα να πάρει το ΜΤ 10 και σε λιγότερο από έξι μήνες να του βγάζεις νέα έκδοση και μάλιστα με σημαντικές αλλαγές; Μόνο σε εμένα σκάει τόσο άσχημα;Σε ολα τα προιοντα ετσι παει.Η εταιρεια προσπαθει συνεχως να τα εξελιξει.Αυτοι που πηραν το MT10 ηξεραν τι επαιρναν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Φυσικά και δεν πάει έτσι σε όλες τις εταιρείες. Οι περισσότερες βγάζουν εξ αρχής τα μοντέλα τους σε δύο - τρεις εκδόσεις ώστε να αποφασίσεις τι θα αγοράσεις. Άσε που ένα σετ αναρτήσεων και μια TFT οθόνη δεν τα λες και εξέλιξη ακριβώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Δεν είναι τεράστια αλητεία να έχει σκάσει ο άλλος 15 χιλιάρικα να πάρει το ΜΤ 10 και σε λιγότερο από έξι μήνες να του βγάζεις νέα έκδοση και μάλιστα με σημαντικές αλλαγές; Μόνο σε εμένα σκάει τόσο άσχημα;Δεν είναι αντικατάσταση του προηγούμενου μοντέλου, είναι ένα καινούριο βελτιωμένο μοντέλο με περιφερειακά που δεν τα θέλουν όλοι, πιο ακριβό, και προφανώς αυτοί που έχουν το απλό 10 μπορούν να το αναβαθμίσουν σε 10 SP. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Φυσικά και δεν πάει έτσι σε όλες τις εταιρείες. Οι περισσότερες βγάζουν εξ αρχής τα μοντέλα τους σε δύο - τρεις εκδόσεις ώστε να αποφασίσεις τι θα αγοράσεις. Άσε που ένα σετ αναρτήσεων και μια TFT οθόνη δεν τα λες και εξέλιξη ακριβώς.εγώ συμφωνώ τεράστια μπούρδα αυτο που έκανε. Στα ξένα forum του mt 10 ειδα ότι παρά πολλοί κάτοχοι βαζαν ohlins στο mt 10 και μετα έρχεται και σου βάζει και ημιενεργητικη... ε ειναι για κλωτσιές, βγαλτο μαζι και άσε να διαλέξει ο άλλος τι θελει. Τώρα θα εχει χάσει λεφτά αμα παει για ανταλλαγή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Θα έχει τεράστια χρηματική διάφορα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 εγώ συμφωνώ τεράστια μπούρδα αυτο που έκανε. Στα ξένα forum του mt 10 ειδα ότι παρά πολλοί κάτοχοι βαζαν ohlins στο mt 10 και μετα έρχεται και σου βάζει και ημιενεργητικη... ε ειναι για κλωτσιές, βγαλτο μαζι και άσε να διαλέξει ο άλλος τι θελει. Τώρα θα εχει χάσει λεφτά αμα παει για ανταλλαγή Με αυτήν την λογική ρε παιδιά, θα ήτανε εφάμιλλη μπούρδα και το ότι πριν κυκλοφορήσει το ΜΤ-09 Tracer είχανε βγάλει το ΜΤ-09.Είναι το ίδιο με το 10, plus ακριβότερα περιφερειακά, όπως είναι και το R1 vs R1M. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Αλλο το mt αλλο το tracer το ενα ειναι γυμνό street fighter το αλλο sport touring, για άλλη χρήση το ενα για άλλη το αλλο και σε αλλο κοινό απευθύνεται. Οςο Για το r1 και το r1m μαζι το λάνσαραν και διάλεγε ο κόσμος ποιο ήθελε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Αλλο το mt αλλο το tracer το ενα ειναι γυμνό street fighter το αλλο sport touring, για άλλη χρήση το ενα για άλλη το αλλο και σε αλλο κοινό απευθύνεται. Οςο Για το r1 και το r1m μαζι το λάνσαραν και διάλεγε ο κόσμος ποιο ήθελε... Το ίδιο ισχύει και για το MT-10 VS MT-10SP , άλλη χρήση το ενα για άλλη το αλλο και σε αλλο κοινό απευθύνεται.Εγώ δε θα έδινα λεφτά για να πάρω τις αναρτήσεις που φοράει το SP για να πηγαίνω να πίνω τον καφέ μου στο κέντρο της Αθήνας. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2016 από τον MentalMinD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2016 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά στην χρήση ανάμεσα στο SP και το απλό; ΥΓ: Σε δύο χρόνια , ποιος θα μπορεί να πουλήσει ΜΤ10 απλό ως μεταχειρισμένο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το θέμα δεν είναι αν θα μπορεί αλλά ποσό. Δυστυχώς για όσους αγοράζουν κούτα, οι αλλαγές πάντα επηρεάζουν την μεταπώληση. Όσοι αγοράζουν μεταχειρισμένα κερδίζουν. Γιαυτο κ εγώ πήρα το τελευταίο smt πριν καταργηθεί..για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα εχει αλλαγες Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2016 από τον xaotikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2016 Το θέμα δεν είναι αν θα μπορεί αλλά ποσό. Δυστυχώς για όσους αγοράζουν κούτα, οι αλλαγές πάντα επηρεάζουν την μεταπώληση. Όσοι αγοράζουν μεταχειρισμένα κερδίζουν. Γιαυτο κ εγώ πήρα το τελευταίο smt πριν καταργηθεί..για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα εχει αλλαγες Μουλτιστράντα του 16 απλά πουλιούνται φθηνότερα από ορισμένα S του 14 και μιλάμε για μια ολόκληρη γενιά πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2016 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά στην χρήση ανάμεσα στο SP και το απλό; ΥΓ: Σε δύο χρόνια , ποιος θα μπορεί να πουλήσει ΜΤ10 απλό ως μεταχειρισμένο;Τα μόνα που θα πωλούνται σε δύο χρόνια μεταχειρισμένα 10 θα είναι φυσικά τα απλά.Δεν είναι πολλοί αυτοί που πληρώνουν τόσο high end περιφεριακά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2016 Μουλτιστράντα του 16 απλά πουλιούνται φθηνότερα από ορισμένα S του 14 και μιλάμε για μια ολόκληρη γενιά πίσω.Μιλας για συγκεκριμένο μηχανάκι που κραταει τιμή σαν τρελο...μοντέλα S του 10 και τα πουλάνε 13-15 χιλιάρικα. 6αετίας μηχανάκια, 3 γενιές πισω. Ειναι ιδιαίτερη περίπτωση. Ο κανόνας είναι πως όταν βγαίνει κάτι καινούριο, η προηγούμενη γενιά χάνει εκτός αν το καινουριο είναι φολα :pΤο ποσο χάνει εξαρτάται απο την προσφορα/ζητηση και τον πωλητή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2016 Το μόνο που ζηλευω ( και μαλλον θα το βάλω κιόλας ) ειναι η tft οθόνη. Οι αναρτησεις μου ειναι πολυ καλυτερες απο πολλα αλλα μοντελα , παρεχουν τα παντα , οποτε δεν τραβαω και τοσο ζορι να πω την αλήθειαεχω συμπληρωσει 10000 χλμ , το μηχανημα ειναι μια πραγματικη κροτιδα ( ειδικα απο την ημερα που μπηκαν κουικσιφτερ εξατμιση ολοσομη και οτι αλλο επρεπε να μπει , το εχω καταευχαριστηθει ( γιατι καποιοι που ουτε καν με ξερουν λενε μλκιες του τυπου οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος και οτι θελω να το δωσω και αλλα πολλα ) και γενικα ειμαι παρα πολυ ερωτευμενος με αυτο .Να περιμενετε αρκετα ανεβασμενη την τιμη του sp απο το κανονικο , όπως ειναι άλλωστε και η τιμη του R1 με το R1M . Και εγω προσωπικά δεν θα πληρωνα αυτη την διαφορα μόνο και μονο για ohlins αντι για kyb , και εγχρωμη οθονη αντι για αυτην που εχει το απλο μτ10 ( Σημειωστε οτι στην εκθεση Μονο το μτ10sp εχει αυτα τα πραγματα επανω . Τα υπολοιπα ειναι όπως ηταν ) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2016 Το ίδιο ισχύει και για το MT-10 VS MT-10SP , άλλη χρήση το ενα για άλλη το αλλο και σε αλλο κοινό απευθύνεται. εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2016 ολα καλα οσα λετε αλλα καλα κανει η εταιρεια και βγαζει 2 μοντελα, ειναι παντα φτηνοτερο ετσι απο οταν πας και τα βαζεις μονος σου. και ειναι αρκετοι αυτοι που τα βαζουν μονοι τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2016 ολα καλα οσα λετε αλλα καλα κανει η εταιρεια και βγαζει 2 μοντελα, ειναι παντα φτηνοτερο ετσι απο οταν πας και τα βαζεις μονος σου. και ειναι αρκετοι αυτοι που τα βαζουν μονοι τους.Η εταιρεία καλά κάνει και βγάζει και δύο και τρία μοντέλα αλλά θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να το κάνει ταυτόχρονα και όχι με διαφορά εξαμήνου. Εγώ προβλέπω μαξ διαφορά στα 2,5 χιλιάρικα πάντως το ένα μοντέλο με το άλλο. Μιλας για συγκεκριμένο μηχανάκι που κραταει τιμή σαν τρελο...μοντέλα S του 10 και τα πουλάνε 13-15 χιλιάρικα. 6αετίας μηχανάκια, 3 γενιές πισω. Ειναι ιδιαίτερη περίπτωση. Ο κανόνας είναι πως όταν βγαίνει κάτι καινούριο, η προηγούμενη γενιά χάνει εκτός αν το καινουριο είναι φολα :pΤο ποσο χάνει εξαρτάται απο την προσφορα/ζητηση και τον πωλητή. Όλη η Ευρώπη έτσι κινείται. Αν θυμάσαι πήγαν να κάνουν και με το 1190 την ίδια πατάτα με το cornering abs αλλά οι Αυστριακοί προνόησαν και το διέθεταν και ως κιτ αναβάθμισης στους προηγούμενους κατόχους. Και τώρα που είπα cornering abs , πριν πάρω το Μούλτι είχα πάει Βαγιανέλη για να κλείσω το XR. Εκεί μου έδινε το GS του 14 , φουλ εξτρα και εννοείται κούτα , 2 χιλιάρικα κάτω επειδή το μοντέλο του 15 φορούσε το cornering abs. Απλά επειδή είμαι άσχετος με την Ιαπωνική αγορά δεν ξέρω σε τι τιμή θα το παρουσιάσουν. Αν κινηθεί κοντά στα δυο χιλιάρικα η διαφορά τότε είναι φάουλ ( για μένα ) της Γιάμα σε όσους αγόρασαν το ΜΤ10. Αν πάει παραπάνω τότε θα μιλάμε για ένα καμμένο μοντέλο έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2016 Η εταιρεία καλά κάνει και βγάζει και δύο και τρία μοντέλα αλλά θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να το κάνει ταυτόχρονα και όχι με διαφορά εξαμήνου. Εγώ προβλέπω μαξ διαφορά στα 2,5 χιλιάρικα πάντως το ένα μοντέλο με το άλλο. Όλη η Ευρώπη έτσι κινείται. Αν θυμάσαι πήγαν να κάνουν και με το 1190 την ίδια πατάτα με το cornering abs αλλά οι Αυστριακοί προνόησαν και το διέθεταν και ως κιτ αναβάθμισης στους προηγούμενους κατόχους. Και τώρα που είπα cornering abs , πριν πάρω το Μούλτι είχα πάει Βαγιανέλη για να κλείσω το XR. Εκεί μου έδινε το GS του 14 , φουλ εξτρα και εννοείται κούτα , 2 χιλιάρικα κάτω επειδή το μοντέλο του 15 φορούσε το cornering abs. Απλά επειδή είμαι άσχετος με την Ιαπωνική αγορά δεν ξέρω σε τι τιμή θα το παρουσιάσουν. Αν κινηθεί κοντά στα δυο χιλιάρικα η διαφορά τότε είναι φάουλ ( για μένα ) της Γιάμα σε όσους αγόρασαν το ΜΤ10. Αν πάει παραπάνω τότε θα μιλάμε για ένα καμμένο μοντέλο έτσι κι αλλιώς. Εξω εχεις 13.000 ευρο και 15.500-16 να παει (στην τιμη του bmw S1000r με ολα τα καλουδια) μια χαρα θα πουλησει.Εδω στα ξενα forum πανε και βαζουν μονοι τους ohlins και οχι ημινεργητικες εννοειται και δινουν 2-2.5 στανταρ. Βεβαια εδω στην ελλαδα εχεις 14.500 αμα παει 17-17.500... θα γελαει ο κοσμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2016 από Δευτέρα θα έχω αδερφάκι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες