o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Η νύχτα είχε ρίξει το μαύρο της πέπλο στην Αθήνα, και εγώ μόλις είχα πατήσει τις πρώτες μου δαγκωνιές στο καλαμάκι κοτόπουλο ντομάτα πατάτα σως, όταν αντίκρισα την παρέα μας για απόψε. Μέσα στα ομολογουμένως αρκετά νεα πρόσωπα και στα γνώριμα δίτροχα ερωτεύσιμα ζώα, την αντικρίζω. Δεν προκαλούσε με την παρουσία της, αλλά πίσω από τις φίλες της τα επιθετικά της μάτια και η κατάμαυρη σιλουέτα της γρύλιζαν ένα μυστκό, απόκρυφο κάλεσμα. Την πρόσεξα. Την αναγνώρισα αμέσως. Ήταν η γνώριμη 954. Την είχα καψουρευτεί (και αυτή) αρκετό καιρό, την εμφάνισή της, το πολλά υποσχόμενο στήσιμό της, αυτήν. Δεν κυκλοφορούν πολλές γενικά, και δεν είναι όλες σε καλή κατάσταση. Δεν παίζει στην ποσότητα που παίζουν τα gixxer, ούτε καν τα 600 της Κάβα που είναι και από τα "σπάνια", ας πούμε.Της έριξα καμια δυο κλεφτές, ντροπαλές ματιές. Ελάχιστα αργότερα, γνώρισα τον ιδιοκτήτη της. Ο συμπαθέστατος Φώτης, ο οποίος την απέκτησε λίγο καιρό πριν. Πολύ σύντομα, βρεθήκαμε στο δρόμο για τα γνώριμα μέρη. Ο Φώτης δικάβαλος, έκανε αισθητή την παρουσία του με την εξάτμιση gp style που φορούσε στο μηχανάκι, και με μακράν το δυνατότερο σε ήχο μηχανάκι της παρέας για σήμερα, φτάσαμε και αράξαμε την αρίδα μας στα παγκάκια της Βάρκιζας, αντίκρυ στα μωρά.Η συζήτηση (και οι φωτογραφικές ανησυχίες του αχ_ενα_954) φτάσανε γρήγορα στη μαύρη καλλονή. Μετά το απαραίτητο καλόπιασμα πετάω τη μπόμπα μου: "Φώτη. να το πάρω μια βόλτα ρε φίλε;..." Κάνω να αποχωρήσω προτού φάω σφαλιάρα, μέχρι που ακούω μια κουβέντα από το βάθος "πάρτο...". Κάτι άστραψε μέσα μου... Επιτόπου φοράω τον εξοπλισμό μου και κατευθύνομαι προς την κολασμένη σέλα της. Ανεβαίνω στην αρκετά βολική, για καθαρό ss, θέση οδήγησης, και τη σηκώνω από το στάντ με μια αβίαστη κίνηση. Η απόφαση του δημιουργού της να πετάξει το κατακόρυφο τμήμα του πλαισίου και να το αντικαταστήσει με μια βάση για το ψαλίδι στο μοτέρ, που το κάνει ενεργό μέλος, πρέπει να παίζει πολύ ρόλο σε αυτό. Μιζάρω και ο εξωφρενικά κακός κινητήρας παίρνει ζωή. Στις αναγνωριστικές γκαζιές, βλέπω ότι το μοτέρ έχει ωμή, ακατέργαστη, απότομη απόκριση, και νιώθεις όλους του τους κραδασμούς στα γκρίπ. Καρφώνω την πρώτη και ένα απλό άφημα του συμπλέκτη κάνει τη μηχανή να ξεκινήσει χωρίς κάν να ανοίξω γκάζι. Βγαίνω στο δρόμο και γρήγορα το μηχανάκι μου δίνει την ίδια, τσιμεντένια αίσθηση που είχα πάρει από το 600RR στα ίδια πρόστυχα στενά. Ανοίγω γκάζι σταδιακά, και διαπιστώνω ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μοτέρ που δε συγχωρεί λάθη. Όσο κερδίζεις στροφές, ο εκρηκτικός χαρακτήρας του κινητήρα εξαφανίζει κυριολεκτικά τα πολύ καλά κρατήματα και σε παρασέρνει στο να δοκιμάσεις πόσο ψηλά θα σηκωθεί η μπροστά ρόδα μόνο από τη δύναμη. Προσπαθούσα να συγκεντρωθώ στο να βάλω σωστά το μηχανάκι στις στροφές, και ενώ μου έδινε μια στιβαρή αίσθηση, σχετικά απρόθυμη στην αρχή, πάντα ήταν εξαιρετικά υπάκουο και σταθερό. Η δύναμή του ποτέ δε με άφησε να το εμπιστευτώ πλήρως, αλλά ποτέ δεν με πρόδωσε υπό κλιση, ίσως και συγχώρησε κάποια λάθη μου κιόλας, μετά το πέταλο. Έχω ήδη χάσει τα λόγια μου και κάνω αναστροφή για να επιστρέψω στα παιδιά.Το 954, όπως και όλα τα χιλιάρια, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για ακόμα και το γρηγορότερο προαστιακό μονοπάτι. Κάπως έτσι, δε μπορούσα να το χορτάσω με τίποτα. Διαπίστωσα ότι έπαιζα με 3 ταχύτητες και δεν ξέρω αν έβαλα ποτέ τετάρτη. Στην αναστροφή, άνοιξα όσο γκάζι άντεξα και διαπίστωσα πρώτον, ότι δεν ήμουν πολύ πάνω από τη μέση και δεύτερον, ότι μάλλον δεν είμαι για πολλά ακόμα, μάλλον δεν είμαι αρκετά άντρας για να αντέξω την κλωτσιά. Τα 180 ήρθαν πάρα πολύ γρήγορα. Λίγο πιο απότομη και κοφτερή οδήγηση μου έδειξαν τι δυνατότητες έχει αυτό το ανίερο κτήνος, που δυστυχώς δεν πούλησε πολύ. Οπωσδήποτε, δε συγχωρεί, και θέλει σεβασμό και έμπειρα χέρια. Επέστρεψα με ψηλές στροφές στη βάση μας, απολαμβάνοντας το γρύλισμα απο την εξάτμιση Πετζετάκις.Είχα μείνει άφωνος. Η μαύρη σκύλα έκλεισε τα μάτια της να ξεκουραστεί μετα το ρεσιτάλ και εγώ έμεινα άφωνος με έναν πόνο στους ταλαιπωρημένους μου καρπούς. Ενώ τη βραδιά που πέρασα με τη μικρότερη αδερφή της, το 600, εντυπωσιάστηκα κυριολεκτικά διότι αντιμετώπισα ένα γραμμικό σύνολο που μπορούσα να το αντέξω, και τα κιλά και ο όγκος της μεγαλύτερής της αδερφής, το 1000, μειώνανε λίγο την ένταση του, το 954 είναι πραγματικά στη μέση. Ελαφρύ και μανιτζέβελο σαν 600, δυνατό σαν 1000. Ερεθιστικό παιχνίδι σε έμπειρα χέρια, που θα το τιθασεύσουν, αποτελεί μια έμπειρη και απόλυτη, έκφυλη πόρνη στα χέρια ενός λίγο έως μετρια έμπειρου, που σου δίνει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι αυτή έχει το πάνω χέρι και, αν τη σεβαστείς, θα παραμιλάς για μέρες. Κάπως έτσι το χω πάθει και εγώ τώρα...Ο ax_ti_954_htan_ayto ακόμα παραμιλάει και για αυτό γράφω εγώ για αυτόν σήμερα. 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Απο χθες το παλευεις το σεντονι?Πιναμε μπυρες και λεγαμε οτι στανταρ θα καθοσουν και θα γραφες. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Τολη, οσο και να το παινεψεις, δεν εχει μεγαλο κοινο υποστηρικτων... Κατα τα άλλα, ακουγονται απο πολλους και διαφορους σχολια οτι ειναι ξυραφι. Πιναμε μπυρες και λεγαμε οτι στανταρ θα καθοσουν και θα γραφες.τί αποδοση το εδινε?? ενώ εχετε στανταρακια, γιατι δε τα λετε να παμε και εμεις ταμειο? εε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Απο τα πιο ομορφα Ιαπωνικα ss στα ματια μου, απο τοτε που βγηκε εως και τωρα, μου αρεσουν παρα πολυ οι γραμμες του και με "γεμιζουν" οι δισκοπλακες του με τα 330mm τους. Δυστυχως δεν εχω οδηγησει καποιο για να εχω αποψη σε αυτον τον τομεα. Υ.Γ. Επειδη τελευταια με πιανουν οι κακιες μου, ρε παιδια χαλαρωστε λιγο με το ποιητικο υφακι οταν γραφετε, γραψτε μας απλα και ομορφα τις εμπειριες που θελετε να μοιραστειτε και αφηστε τις δακρυβρεκτες αφηγησεις.Επισης λιγο μετρο στην κριτικη δεν εβλαψε κανεναν, <<Ανεβαίνω στην αρκετά βολική, για καθαρό ss, θέση οδήγησης, και τη σηκώνω από το στάντ με μια αβίαστη κίνηση. Η απόφαση του δημιουργού της να πετάξει το κατακόρυφο τμήμα του πλαισίου και να το αντικαταστήσει με μια βάση για το ψαλίδι στο μοτέρ, που το κάνει ενεργό μέλος, πρέπει να παίζει πολύ ρόλο σε αυτό.>> , σοβαρα τωρα;;;;Δεν το λεω για να προσβαλλω, αλλα κατι τετοια με κουραζουν και με αφηνουν με το στομα ανοιχτο, ξερω θα μου πειτε "στα παπακια μας, μην μας διαβαζεις", απλα λεω την αποψη μου 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Γιωργη μιλα μας για το (954+36) SD σου, που το σηκωνεις και σουζες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιωργη μιλα μας για το (954+36) SD σου, που το σηκωνεις και σουζες. +45 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2015 από τον Gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Roses are redViolets are blue I don't have a KTMShit... Fuck you 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πολύς οιστρος ποιητικός που προσωπικά μου χάλασε το review της μηχανής Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2015 από τον Wolf1138 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Παιδια, γενικα ο χλαπατσας κατα κοσμον Τολης, απο οσο τον ξερω εγω, ετσι μιλαει γενικα για πραγματα που τον ετνυπωσιαζουν/αρεσουν.του αρεσει να τα περιγραφει με τετοιο τροπο γλαφυρο, μην τον παρεξηγειτε, ειναι καλο παιδι. Μερικες φορες, ισως το παρακανει, πχ οπως εδω που σχεδον του ηρθε οργασμος πανω στη σελα του εναπενηντατεσσερα. Τολη και αχ_βαχ_να_χα_954_χοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Αποστόλη, στο μοτό δε νομίζω να έχουν κενή θέση αρθρογράφου...Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά αυτή η υπέρμετρη κα*λα που έχεις για μηχανάκια, ιδίως για δυνατά μηχανάκια, με φοβίζει...Πρόσεχε αυτό έχω να πω μόνο... γιατί αν με ένα 954 "λεκιάζεις" την οθόνη σου τόσο πολύ, δεν ξέρω τι θα έρθει στη θέση του και η κά*λα θα ξεπεράσει τη λογική και παρακάτω δεν θα θέλουμε να ξέρουμε τι θα μπορεί να συμβεί... και άντε με ξένο μηχανάκι είσαι κότα... αν αλλάξεις το νιντζάκι με τίποτα άλλο δεν ξέρω...Για το ύφος του ποστ δεν θα πω τίποτα, too cheesy for me... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 την άποψη του με το δικό του τρόπο λέει ρε παιδιά.Δε πιστεύω να σας ζήτησε να αξιολογήσετε τον τρόπο γραφής του.Chillout na oume. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Με πήρανε τα σκάγια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 περιοδος παρατεταμένης ξηρασίας.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Τόλη μια χαρά τα είπες! Μου έδωσες να καταλάβω την αίσθηση, αγωνία, καρδιοχτύπι, οργασμό κλπ που είχες λίγο πριν ζητήσεις τα κλειδιά μέχρι και που πήγες σπίτι και κοιμήθηκες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Κάτσε μωρή κουφάλα να βρω κανα ΖΧ12 και θα βραχυκυκλώσει ο Ίντερνετς 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Νταξ παιδιά κρίμα, πραγματικά...Δεν περίμενα να με επαινέσετε για τον τρόπο γραφής μου ή για την διθυραμβική κριτική που έκανα σε ένα μηχανάκι που με ενθουσίασε, αλλά απο ότι φαίνεται, στο συγκεκριμένο θέμα κάτσαμε και ασχοληθήκαμε περισσότερο με το πως, τι και αν έγραψα παρά το ότι ΣΚΟΠΙΜΑ υπερέβαλα και έγραψα σε ύφος αχ_ενα, αντιγράφοντάς τον ουσιαστικά, θέλοντας να περιγράψω κάτι με τρόπο γλαφυρό και όπως είπε ο Στέλιος, κοντά στο υπερβολικό μου πολλές φορές ύφος. Δε θα σχολιάσω κάποια κακεντρεχή σχόλια, ούτε και προσωπικά χαλάσματα και κακίες, παρά μονο θα πω ένα παράπονο, που αρκούν μια-δυο απαντήσεις, για να πάρουμε θάρρος και να πούμε ο καθένας την εξυπνάδα του.Άντε τώρα στα πολιτικά τόπικ να σφαχτούμε.Καληνύχτα φόρουμ... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Δεν μπορείς να πιάσεις το ύφος μου.Δεν μπορείς καν να αγγίξεις μια έννοια... Τι τον είπα τώρα ε 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Δεν μπορείς να πιάσεις το ύφος μου.Δεν μπορείς καν να αγγίξεις μια έννοια...V for Vendeta. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Με πήρανε τα σκάγιαΠροχθές που έλεγε ο ax_ena για το F4 του φίλου του Κώστα νόμισα ότι αναστήθηκε το κρεμάμενο επί ξύλου 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pablo 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Εμένα μ άρεσε. (για να μαθετε άλλη φορα.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 θελω να μας πεις τι εκανε ο φωτης την αλλη μερα.πηγε τη σέλα στο πλυντήριο μαζί με το τεπόζιτο η ολόκληρο το μηχανάκι? ποσα κιλα μπεταντιν αγόρασε και αν του ειπε τιποτα το κοριτσι για τους λεκεδες που ειδε πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Pics or didn't happen. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) φαση εχει η περιγραφη νομιζω πως μιλαμε γιαυτο το μηχανακι σωστα? θα ηθελα να το οδηγησω, αλλα αντε να το βρεις. μαρεσει περισσοτερο σαν σχεδιο, απο το κοινο και "αχρωμο" rr. βεβαια με 154hp στροφαλο δεν το λες πολυβολο για 1000αρι, αλλα οταν ειχει βγει, λιγο πολυ εκει παιζανε ολα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2015 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Εγώ πάντως έχω μείνει την απορία, όντως στρίβει απίστευτα το 954 ή είναι απλά ο ενθουσιασμός μιας μεγάλης μηχανής; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Όλα στρίβουν αν έχεις χέρια και μυαλό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες