Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Προχθές παρατήρησα κάτι που ήξερα για τον ώμο μου αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει και είπα να ανοίξω το θέμα να γίνει καμιά κουβέντα.Από πτώση με λίγα: φρένα -> κλείδωμα μπροστινού -> σμπαουμ = κάτι σκίστηκε στον δεξί μου ώμο (κάτι κάτι τρίτου βαθμού) και πλέον "κάθεται" σε ανάπαυση λίγο πιο χαμηλά από τον αριστερό, ανεπαίσθητα μεν, πράγματι δε. Από πτώση στο χώμα: πτήση σε στάση "καθισματάκι" -> προσγείωση με το πόδι = ο αστράγαλος μου ζορίζεται στις εγκάρσιες κινήσεις και στο τρέξιμο. Υποτίθεται πως με άσκηση θα φτιάξει σιγά-σιγά.Από πτώση στο χώμα: χαζοσαβούρα -> "αχ να μια πέτρα ας πέσω εκεί" = 2 βίδες στην παλάμη που ευτυχώς πέρα από κάποια πιασίματα και μικρο-ενοχλήσεις που και που (αλλαγές καιρού ίσως?) δεν ενοχλεί. Για πείτε τα δικά σας παράσημα από ακούσια ακροβατικά. Πως, πότε, τι σας άφησε, γιατί, και σημαντικότερο όλων: μετανιώνετε τίποτα? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Μεγαλη κουβεντα ανοιξες. Τρακα μετωπικη με τζιπακι πριν 1μιση χρονο, βρεγμενο οδοστρωμα, μπαινει στο αντιθετο ρευμα ο παππους με το τζιπ, μπλοκαρισμενοι τροχοι, πεφτω πανω του με περιπου 60 χ.α.ω., το μηχανακι κατω απ'τις ροδες, εγω φευγω απο πανω, κανω μια οριζοντια βολη και προσγειονωμαι μεσα σε ενα parking. hollywood κι ετσ'.Τιποτα σοβαρο ευτυχως, κατι γρατσουνιες, χτυπημα στο αριστερο γονατο μονο, μαζεψε υγρο πολυ μου το βγαζαν με συριγκες, που καμια φορα νιωθω μια ενοχληση στις αλλαγες καιρου.Πριν μισο χρονο καπου στο βουνο, καπου κοπανησα το δεξι γονατο σε μια πετρα, δεν το καταλαβα κατ'ευθειαν, μετα απο καιρο μαζεψε υγρο κι αυτο, συριγκες παλι, κι αυτο καμια φορα ενοχληση με τις αλλαγες καιρου.Οχι βαρβατα πραγματα απο μενα... Αμα μετανιωναμε ετσι απλα, οι μισοι δεν θα καβαλουσαμε τωρα παντως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Ενδιαφέρον θέμα αρκεί να μη μετατραπεί σε πολεμικό ανακοινωθέν και σε συνεχές κήρυγμα περί χρήσης εξοπλισμού!Εγώ ευτυχώς όχι αλλά τη Δευτέρα είχαμε αυτήν την κουβέντα με δύο γνωστούς οι οποίοι είναι αδέρφια,κοντά στα 45-50 και έχουν σπάσει ουκ ολίγες φορές ο καθένας διάφορα σημεία του σώματός τους.Έχουν αρκετά χειρουργεία ως ''γαλόνια'', έχουν και οι δύο θέματα με (μικρά ευτυχώς ακόμα)κουσούρια τα οποία χειροτερεύουν με τις αλλαγές του καιρού αλλά δεν έχουν πάψε ποτέ να καβαλάνε ακόμα και με πατερίτσες...κόντεψα να αλληθωρίσω όταν τον είδα να έρχεται με σπασμένο πόδι πάνω στο scooter...πραγματικά αμετανόητοι και κρίνοντας από όσα μου λένε,έτσι είναι και ο κύκλος τους.Βέβαια μιλάμε για άτομα τα οποία έχουν μάθει στους δύο τροχούς από πολύ μικροί,η καθημερινότητά τους είναι αυτή(έχουν συνεργείο+πωλήσεις μεταχειρισμένων) και η μηχανή είναι κάτι σαν προέκταση του κορμιού τους. Έχω την εντύπωση πως αν το κουσούρι είναι μικρό και ξεπεραστεί σύντομα,είναι δύσκολο για κάποιον να μην ξανακαβαλήσει.Ίσως μόνο για λίγο μέχρι να ισορροπήσει ψυχολογικά.Αν όμως είναι κάτι σοβαρότερο και μη αναστρέψιμο,τα δεδομένα αλλάζουν διότι το ρίσκο είναι μεγάλο και όσο εγωιστικά και αν το δει κανείς,πρέπει να προφυλαχτεί.Εδώ βέβαια υπεισέρχονται και άλλες παράμετροι με βασικότερες την οικογενειακή κατάσταση και την ψυχολογία του καθενός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Καλός είσαι Le Flwr Στον αριστερό καρπό λάμα με 7 βίδες μετά από τροχαίο πριν 8 χρόνια. Συντριπτικό κάταγμα κερκίδας-ωλένης, εξαρθρημα καρπού έλεγε το χαρτί.1 μήνα γυψονάρθηκα, 1,5 μηνες γύψο, 2 μήνες φυσιοθεραπίες και 75% κινητικότητα στο αριστερό σε σχέση με το δεξί. Αυτά ! Τι να μετανιώσω, που μετά από 20 χρόνια είχα σχετικά σοβαρό ατύχημα ;Αρχές Αυγούστου τελείωσα με τους γιατρούς/ φυσιοθεραπευτές, μέσα Οκτώβρη πήρα το σκούτερ και όταν το είπα στην σύζυγο μου είπε :Πολύ άργησες !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Αριστερος ωμος σε ψιλοασχημη κατασταση μετα απο εμπιεστικο καταγμα, εξαρθρωση βαρβατη και καταγμα κλειδας. Πολλα κουσουρια, πολλα πιασιματα, αρκετος πονος, σφιγμενοι οι μυες εκει γυρω μονιμως, 2 χρονια μετα που εχουν περασει απο τοτεΟι αστραγαλλοι και οι δυο ταλαιπωρημενοι απο ραγισματα και διαστρεμματα, με ελαφρως περιορισμενο ευρος κινησης και πονους με τον καιρο και το ζορι.Το μεσαιο δαχτυλο του ενος ποδιου ανοιξε στα 2 σαν χοτ-ντογκ, πονοι με την αλλαγη καιρου και μουδιασμενη αισθηση, περιπου 6 χρονια απο τοτεΚαι θεματακια με τον αυχενα, οχι απο κατι συγκεκριμενο, απο την συνολικη ταλαιπωρια μαλλονΑν ειχα μετανιωσει, θα ειχα εγκαταλειψει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 ειχα ψηθει και ψιλοξεκινησει εντουρο αρχικα με το dr και μετα με το crf του ξαδερφου. μη τα πολυλογω πριν 1 χρονο ειχαμε στησει 2 πετρες σε αποσταση 30μετρα και καναμε πιστουλα ανοιγματα φρενα,σλαιντ εξασκηση. με καμια 30ρα χλμ/ω γλυστραει μπροστινο, low side με τεντωμενα χερια κατακορυφο σχεδον.. ολικη εξαρθρωση στον αριστερο ωμο. 1 μηνα ακινησια το χερι, 1 μηνα μονο απλες κινησεις ,και 4 μηνες αποκατασταση δυναμης-κινησης για να γινει οπως πριν απο αποψη χρηστικοτητας ( χρονια γυμναστικη πριν και μετα το συμβαν).καινουργιο δεν το λες γιατι ο φοβος υπαρχει και κατι ΠΟΛΥ δυνατα κρακ οταν το σηκωνω οριζοντια και πισω. δεν μου εχει ξαναβγει αλλα σε καμια περιπτωση δεν νοιωθω ανετα να κανω κατακορυφα και κουταμαρες. οποτε ναι εμεινε κουσουρι λιγοτερο σωματικα και πιο πολυ ψυχολογικα. ναι μετανιωνω. οτι εχει σχεση με σπορ μηχανης ειναι να το κανεις μονο αν ειναι η ζωη σου και το αγαπας οσο τιποτα. δεν πιστευω να υπαρχει 1...1 χομπιστας/αγωνιζομενος με μοτο που να μην ειναι σακατεμενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 highside το 2009 και καταστροφη του συνδεσμου της αριστερης κλειδας...επεμβαση και αντικατασταση με βιδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Καψίματα στους αγκώνες, απο σούπα με DT. Το '92. To DT κατω απο το διαφορικό του φορτηγού, κι εγω να σέρνομαι στο άδειο αντίθετο. Η μαλακω, που παραβίασε το ΣΤΟΠ μπροστα απο το φορτηγό, απλά έστριψε κι εφυγε. Ο φορτηγός ''ενιωσε'' το χτύπο, και ηρέμησε οταν με ειδε στο πλάι....Κράνος Bieffe. Mπουφαν κλπ, δεν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Έχω κανα δυό άλλα παράσημα αλλά αυτό που μου την έχει βιδώσει περισσότερο είναι ένα χτύπημα στον ώμο, όπου κατά τα λεγόμενα των γιατρών εκεί έπρεπε να είχε σπάσει κλείδα και να παω για εγχειρηση, αλλά μυστηριοδώς δεν έσπασε, με αποτέλεσμα να έχω ένα κόκαλο που προεξέχει τώρα από τον ώμο μου, φλεγμονή οστού είπαν τότε και πως σταδιακά θα εξαφανιζόταν, άρα και δεν χρειαζόταν καμία επέμβαση ή ανησυχία....έλα μου όμως που μετά από 4 χρόνια είναι ακόμα εκεί και κάθε φορά που πάω να κάνω μια κίνηση ακούω το κρακ! Ομολογώ, δεν πονάει και δεν νοιώθω κάτι ιδιαίτερο, πέρα από το κρακ, αλλά πχ πους-απς (κάποτε έκανα κατα βούλησην), αδυνατώ να κάνω, όταν σηκώνω βάρη ακούω συνεχώς κρακ-κρακ-κρακ...αηδία. Τέλος, έχω έναν ώμο εξωγήινο, τι να κάνω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Πτώση με τραυματισμό έχω ευτυχώς μόνο μία και αυτή από μαλακία μου.Μπαίνει σφήκα στο μαγιό,χάνω την συγκέντρωσή μου και φεύγω από τον δρόμο.Εξοπλισμός;Μόνο κράνος.Ναι γυρνούσα από την θάλασσα,με μαγιό και σαγιονάρα στρινγκ.Απολογισμός: όλα τα δάχτυλα στο αριστερό μου πόδι με πληγές-καψίματαΓόνατο αριστερό χωρίς ίχνος δέρμα.Παλάμη δεξιά σκισμένη ευτυχώς αλαφρά.Σημάδια γενικά σε χέρια,πόδια στήθος αλλά ψιλολόγια που δεν είναι άξια αναφοράς.Αριστερός όμως βγήκε/μπήκε μόνος του οπότε δε το μετράω μιας και έχω ιστορικό από παλιά....Και φτάνουμε σε αυτό που είναι στον κύκλο:Κάταγμα Κεφαλής Κερκίδας Αγκώνα .12 μέρες στο γύψο.10 μέρες χωρίς να μπορώ να κουνήσω το χέρι μου και πόνος αφόρητος γιατί μαζέψαμε και κάτι νεύρα σε ώμο,αγκώνα και σία.Πόνος που από το 2013 με ακολουθεί 300 μέρες τον χρόνο αυτά τα δύο χρόνια,χωρίς να υπερβάλω.Υπάρχουν στιγμές που λόγο κούρασης ή υγρασίας(χειρότερα & τα 2 μαζί)τρέμει το χέρι μου έτσι γιατί γουστάρει.Μόνο του.Αυτά τα λίγα ευτυχώς,γιατί είμαστε και παλικάρια όχι αστεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Πταισματακι. Ενα σημαδι στο ποδι απο πτωση με το virago προ 18 ετων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Αδυνατώ να τρέχω παρατεταμένα με πολλά χαω σε ευθείες λόγω ενός ατυχήματος που είχα στα 18 με τα 200χαω και κάτι τούμπες στον αέρα.Ευτυχώς μόνο ψυχολογικά τραύματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 πριν 2 χρόνια που γύρνουσα απο την αλλη ακρη του νησιού με το παπι με 3 βαθμους και σε σημειο με μαυρο παγο και χωρις φωτισμο έπεσα και σύρθηκα με τα 80km/h και σταματησα μισο μετρο απο το γκρεμο στο κρασπεδο..σωματικά μόνο ένα πόδι μέσα στο αίμα αλλά αυτό δεν ήταν τιποτα,επαθα μετατραυματικό στρες και μου έμεινε μια πολύ ελαφριά δυσλεξία(με πιανει ωρες ωρες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 πριν 2 χρόνια που γύρνουσα απο την αλλη ακρη του νησιού με το παπι με 3 βαθμους και σε σημειο με μαυρο παγο και χωρις φωτισμο έπεσα και σύρθηκα με τα 80km/h και σταματησα μισο μετρο απο το γκρεμο στο κρασπεδο..σωματικά μόνο ένα πόδι μέσα στο αίμα αλλά αυτό δεν ήταν τιποτα,επαθα μετατραυματικό στρες και μου έμεινε μια πολύ ελαφριά δυσλεξία(με πιανει ωρες ωρες) Πλάκα κάνεις.Εννοείς τραύλισμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Σπασμενα αριστερη κλειδα και κολλημενη στραβα(οπως κολαει συνηθως) καθως ο γιατρος τοτε εκρινε οτι δε χρειαζομαι χειρουργειο,συμπτωματα-κουσουρια ακριβως τα ιδια με τον Gee.Επεσα σε σαπουνονερα.Σπασμενα τα δυο μεσοκοκαλλα ακριανων δαχτυλων δεξιου ποδιου.Τροχαιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 ψυχολογικου τυπου μονο Οταν κατα καποιο τροπο πανε να διμιουργηθουνε οι συνθηκες οπως πχ καιρος..φωτισμος...υγρασια....θερμοκασια...κινηση κτλγινομαι σοφοτερος χεζομαι πανω μου και παω σαν...κοτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Σύγκρουση με αυτοκίνητο πέρυσι και τα αμελέτητα χτύπησαν με δύναμη στο ντεπόζιτο, 1 εβδομάδα νοσοκομείοκαι το πρήξιμο - αιμάτωμα υποχώρησε σχεδόν 2 μήνες μετά. Κουσούρι (πχ μειωμένη γονιμότητα) δεν ξέρω ανμου άφησε και δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν εφόσον τα υδραυλικά δουλεύουν όπως πρέπει... Πρίν 2 μήνες και 5 μέρες κάταγμα κνήμης από στατική πτώση, τις τελευταίες 10 μέρες κινούμαι με πατερίτσεςκαι ποδοκνημική μπότα φορτίζοντας με μόλις 20-25 κιλά το δεξί πόδι. Η κινητικότητα του πέλματος επανέρχεταιικανοποιητικά, σε 2-3 εβδομάδες θα έχω το οκ του ορθοπεδικού για να το φορτίσω με όλο μου το βάρος και ναπερπατήσω κανονικά. Τράβηξε περισσότερο από όσο περίμενα η όλη ιστορία αλλά από ότι φαίνεται ευτυχώςδεν θα χρειαστώ φυσικοθεραπεία. Καψίματα από εξάτμιση και γδαρσίματα σε αγκώνα, γόνατο, γάμπα από αστικές χαζοπτώσεις δεν τα υπολογίζω.Ότι σημάδια έχω συν το σπάσιμο είναι από την δεξιά πλευρά... ίσως φταίει που είμαι αριστερόχειρας αλλά δεν έχουν πάψε ποτέ να καβαλάνε ακόμα και με πατερίτσες...κόντεψα να αλληθωρίσω όταν τον είδα να έρχεται με σπασμένο πόδι πάνω στο scooter...Είχαμε ένα παλικάρι στο λύκειο που ερχόταν με crf450 motard με σπασμένο δεξί πόδι και πατερίτσεςχρεμασμένες χιαστί με κορδόνια στην πλάτη... και όλα αυτά με πάντες και σούζες συνέχεια Όταν μου δώσει το οκ ο γιατρός να φορτίσω με 40-45 κιλά το πόδι (το μίσο μου βάρος) σκέφτομαι να το δοκιμάσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Έχω κανα δυό άλλα παράσημα αλλά αυτό που μου την έχει βιδώσει περισσότερο είναι ένα χτύπημα στον ώμο, όπου κατά τα λεγόμενα των γιατρών εκεί έπρεπε να είχε σπάσει κλείδα και να παω για εγχειρηση, αλλά μυστηριοδώς δεν έσπασε, με αποτέλεσμα να έχω ένα κόκαλο που προεξέχει τώρα από τον ώμο μου, φλεγμονή οστού είπαν τότε και πως σταδιακά θα εξαφανιζόταν, άρα και δεν χρειαζόταν καμία επέμβαση ή ανησυχία....έλα μου όμως που μετά από 4 χρόνια είναι ακόμα εκεί και κάθε φορά που πάω να κάνω μια κίνηση ακούω το κρακ! Ομολογώ, δεν πονάει και δεν νοιώθω κάτι ιδιαίτερο, πέρα από το κρακ, αλλά πχ πους-απς (κάποτε έκανα κατα βούλησην), αδυνατώ να κάνω, όταν σηκώνω βάρη ακούω συνεχώς κρακ-κρακ-κρακ...αηδία. Τέλος, έχω έναν ώμο εξωγήινο, τι να κάνω.....ελα ρε φιλε να μην μπορεις να κανεις πουσαπς δεν το λες και αμελητεο. σκοπευεις να το αφησεις ετσι τι σκεφτεσαι; πολυ ασχημο :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 απο οσο γνωριζω η δυσλεξια δεν ειναι επικτιτη.... τι ακριβος ενοεις??? Πλάκα κάνεις.Εννοείς τραύλισμα? απο οσο γνωριζω η δυσλεξια δεν ειναι επικτιτη.... τι ακριβος ενοεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 3 απο δαύτες με φάγαν φέτος, καμία δεν εδέησε να μου μεγενθύνει το τσίου να φχαριστισω κι αλλο το κοριτσι. 2 σημαδια στο κουτουπιε απο σουρσιμο με παπακι (κλαιν)πτωση στο βουνο σε χαλαρη βολτα προς μπανιο (ευτυχως φοραγα κρανος-γαντια). 2 βδομαδες σε ακινησία το γόνατο.δεν μετανιωσα για κατι αλλα απο τοτε παντα επιγονατιδεςκαι μένα ρε γαμώτο μόνο ο τσίου δεν πρήστηκε εκείνη τη μέρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Μπλέξαμε μπούτια Lost angel, και εγώ απόρησα επειδή η δυσλεξία είναι μαθησιακή δυσκολία, εάν ο φίλος παρουσίασε συμπτώματα όπως δυσκολίες σε αναγνώριση λέξεων και σύνθεση προτάσεων χρίζει σοβαρής προσοχής και τσεκ απ στον εγκέφαλο.Λέω εγώ χωρίς ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Μηπως το παλικαρι ενοει αυτο που κολαει καμοια φορα στις πρωτες συλαβες της λεξεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Πταισματα κι εγω.20 ραμματα στο αριστερο γονατο απο ενα Peugeot 307 που αποφασισε να αλλαξει λωριδα αποτομα στην Κυμης.Εκεινος αλλαξε φτερο στο αμαξι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 πριν 10 χρονια εσπασα και τους δυο ώμους μου, τον αριστερο ακομα να τον τεντωσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 στη διαδικασια αποκαταστασης του αριστερου μου αγκωνα μετα την σουπαρα του αυγουστου. το χερι μ κλεινει ακομα μεχρι λιγο πανω απο τις 90 και δεν ανοιγει τερμα, ειμαι στις 10 θεραπειες. εχω ενα προαισθημα οτι δε θα το ξανακλεισω φουλ :-p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες