papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 Την 7/10/2016 at 6:17 ΜΜ, το μέλος GavriilVet έγραψε: Σημερα ειχα λιγο χρονο να σκοτωσω, και εκανα ενα test... καθισματος. Κοινώς ανέβηκα απλά και περιεργάστηκα απο κοντα μια τετοια : Νταξ. Ποιοτητα κατασκευης αλλού, ωραιοτατο ζυγισμα, θα την ηθελα για δευτεροτριτη μηχανή . Πανεμορφο ταχυμετρο, ο κινητηρας ειναι πραγματικο γλυπτο, ουαο γενικα.. και τιμη γυρω στα 14.000... πολυ καλη τιμη πιστευω, εγω περιμενα να ακουσω κανα 20ρικο αμα ειναι να παρεις indian θα παρεις chief! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος papasouzas98 έγραψε: αμα ειναι να παρεις indian θα παρεις chief! Οοοοχι ρε πολύ φραμπαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Την 6/16/2017 at 3:27 ΜΜ, το μέλος GavriilVet έγραψε: Οοοοχι ρε πολύ φραμπαλο Κι άμα σου πω οτι στην Αμερική η scout είναι το κοριτσίστικο μοντέλο ? (επειδή οι γυναικες δεν μπορουν να παλέψουν την Chief) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2017 Την 19/7/2017 at 10:08 ΠΜ, το μέλος costikos έγραψε: Κι άμα σου πω οτι στην Αμερική η scout είναι το κοριτσίστικο μοντέλο ? (επειδή οι γυναικες δεν μπορουν να παλέψουν την Chief) Όλα είναι σχετικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2017 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΡΗΤΗ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2017 Το gsxr του 2017 πιστεύω θα καίει καρδιές για κάμποσα χρόνια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΡΗΤΗ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2017 Αυτή, όταν γίνω εφοπλιστής και η Ελλαδάρα έχει δρόμους Ελβετίας 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Προσεγίζει τον ορισμό της μοτοσυκλέτας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Την 7/8/2017 at 8:46 ΠΜ, το μέλος ΚΡΗΤΗ έγραψε: Αυτή, όταν γίνω εφοπλιστής και η Ελλαδάρα έχει δρόμους Ελβετίας Με δίμπρατσο ψαλίδι, δεν είναι το 899; Πως είναι μονόμπρατσο τούτο δω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Μετατροπη Μιχαλη, παιζουν θεματα στα φορα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Ένα RC30, έτσι απλά, παρκαρισμένο κάπου στην Αθήνα. Undertray πίσω τροχού και φώτα μπροστά, και η εξάτμιση, οι μη-εργοστασιακές αλλαγές. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ένα RC30, έτσι απλά, παρκαρισμένο κάπου στην Αθήνα. Undertray πίσω τροχού και φώτα μπροστά, και η εξάτμιση, οι μη-εργοστασιακές αλλαγές. Ναι αλλά στη Triumph συχνάζεις. Χα χα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: Αυτη μου βγαζει κατι σε ασιατισα με τεραστια βυζγια. Πρωτη φορα βλεπω μηχανη να μοιαζει με hentai. Μπορει να φταει η πληρης απουσια οπισθιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος elmacho έγραψε: Αυτη μου βγαζει κατι σε ασιατισα με τεραστια βυζγια. Πρωτη φορα βλεπω μηχανη να μοιαζει με hentai. Μπορει να φταει η πληρης απουσια οπισθιου ασιατισα με βυζια=η τελεια γυναικα χαζε ολη η ουρα ειναι custom made. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 πριν 25 λεπτά, το μέλος kouler έγραψε: Ναι αλλά στη Triumph συχνάζεις. Χα χα Τι να κάνω, που ήμουν με το Diversion 400 της δουλειάς, αλλοιώς άμα ήμουν με κανά δικό μου, είχα κάνει κατάληψη, δίπλα με το RC30 για φωτογραφίες παρέα. Μια τα όργανα +1000 rpm τα όρια σε σχέση με το VFR750F από 1990 μέχρι 1997, με το οποίο το μοτέρ μοιράζεται κάρτερ-μπλοκ κυλίνδρων. Τα όργανα είναι όμοια με του μικρού NC30 με μόνη διαφορά τα νούμερα στις ενδείξεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 πριν 32 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: αλλοιώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 πριν 18 λεπτά, το μέλος ChristoforosVer έγραψε: Προκειται για χασμα γενεων και οχι για ορθογραφικο λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Ή απλά με τα δάκτυλα που έχω δυσκολεύομαι να χτυπήσω μόνο ένα πλήκτρο. LoL 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 πριν 29 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ή απλά με τα δάκτυλα που έχω δυσκολεύομαι να χτυπήσω μόνο ένα πλήκτρο. LoL επειδη γενικά το καταφέρνεις, για αυτό δεν πήγε εκεί ο νους μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: ασιατισα με βυζια=η τελεια γυναικα χαζε ολη η ουρα ειναι custom made. Το 790 prototype δεν είναι αυτό; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 ^yeap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2018 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2018 (τροποποιήθηκε) Σούργελα από το εργοστάσιο, τώρα και εξαγωγή σε άλλους Ηπείρους. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2018 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2018 πριν 14 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Σούργελα από το εργοστάσιο, τώρα και εξαγωγή σε άλλους Ηπείρους. Μα φυσικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες