beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Χτες το βράδυ στον Βύρωνα σημειώθηκε ένα θανατηφόρο ατύχημα με θύμα τον Κίμωνα, ένα τρομερό παιδί με καταπληκτική ψυχή! Ενώ δούλευε delivery γύρω στις μια το βράδυ ένας πιτσιρικάς παραβίασε Στοπ και τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τον κομματιάσει. Δεν φόραγε κράνος δυστυχώς. Μετά από λίγη ώρα έχασε την ζωή του στο νοσοκομείο! Κίμωνα ήσουν και θα είσαι το καλύτερο παιδί και θα σαι ΠΑΝΤΑ στην καρδιά μας! Να μας προσέχεις απο κει που είσαι!! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΔΕΡΦΕ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Περιπτωσεις που δε χωρανε πολλα λογια, καλο ταξιδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Κρίμα για το παλικάρι καλό ταξίδι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Κρίμα ρε πούστη μου πάνω στο μεροκάματο :( Κράνος όμως ρε γαμώτη μυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 "Ακόμη ένας αναμενόμενος θάνατος" θα έπρεπε να είναι ο τίτλος και όχι "ακόμη ένας άδικος θάνατος"! Θα ευχηθούμε και άλλα καλά ταξίδια...αν δεν πάρουμε χαμπάρι ότι αν δεν ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες θα γίνουμε στατιστική. Αν είναι να πας, ας πας τουλάχιστον εξοπλισμένος...αυτή η λογική θα πρέπει να επικραττεί...δυστυχώς όμως δεν επικραττεί! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 "Ακόμη ένας αναμενόμενος θάνατος" θα έπρεπε να είναι ο τίτλος και όχι "ακόμη ένας άδικος θάνατος"! Θα ευχηθούμε και άλλα καλά ταξίδια...αν δεν πάρουμε χαμπάρι ότι αν δεν ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες θα γίνουμε στατιστική. Αν είναι να πας, ας πας τουλάχιστον εξοπλισμένος...αυτή η λογική θα πρέπει να επικραττεί...δυστυχώς όμως δεν επικραττεί! ναι γιατί τώρα έχει πολλή σημασία να διευκρινίσεις το θάνατο. εκτός αν πιστεύεις ότι το κράνος αποκλείει το θανάσιμο τραυματισμό μοτοσυκλετιστή. ότι να ναι αγορίνα. πρόσέχετε λίγο με τους χαρακτηρισμούς και τον τρόπο που τους λέτε. Δε θα θέλατε να σας τύχει. Αντε μου μη πω κ τίποτα χειρότερο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Γενικα ηταν "γρηγορος" οδηγος αλλα καλος. Οπως και να χει μπορει να τον εσωζε το κρανος αν και ειχε σπασει σε ολα τα σημεια του σωματος του! Με ενα crypto r τρακαρε. Για το μεροκαματο..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 ναι γιατί τώρα έχει πολλή σημασία να διευκρινίσεις το θάνατο. εκτός αν πιστεύεις ότι το κράνος αποκλείει το θανάσιμο τραυματισμό μοτοσυκλετιστή. ότι να ναι αγορίνα. πρόσέχετε λίγο με τους χαρακτηρισμούς και τον τρόπο που τους λέτε. Δε θα θέλατε να σας τύχει. Αντε μου μη πω κ τίποτα χειρότερο. Σαν τι θα πεις δηλαδής, για να καταλάβω? Η απάντηση μου στο αν θα 'θελα να μου τύχει στην έδωσα στην 3η πρόταση μου! Αλήθεια, δεν έχει σημασία να διευκρινήσεις τον θάνατο? Δεν διδάσκεσαι εσύ από αυτό? Δεν μιλάω για να προσβάλλω, το βαθύτερο νόημα προσπαθώ να αναδείξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Σαν τι θα πεις δηλαδής, για να καταλάβω? Η απάντηση μου στο αν θα 'θελα να μου τύχει στην έδωσα στην 3η πρόταση μου! Αλήθεια, δεν έχει σημασία να διευκρινήσεις τον θάνατο? Δεν διδάσκεσαι εσύ από αυτό? Δεν μιλάω για να προσβάλλω, το βαθύτερο νόημα προσπαθώ να αναδείξω! Τραβατε να τσακωθειτε ολου οσο γουσταρετε ελληναρες σταρχιδιστες,σεβαστειτε το αυτονοητο. Συλυπητηρια για τον φιλο σου... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Σαν τι θα πεις δηλαδής, για να καταλάβω? Η απάντηση μου στο αν θα 'θελα να μου τύχει στην έδωσα στην 3η πρόταση μου! Αλήθεια, δεν έχει σημασία να διευκρινήσεις τον θάνατο? Δεν διδάσκεσαι εσύ από αυτό? Δεν μιλάω για να προσβάλλω, το βαθύτερο νόημα προσπαθώ να αναδείξω! Σε τετοιο θεμα αν μη τι αλλο λιγο σεβασμο παιδια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Άγγελος φύλακας να γίνει στο τιμόνι μας. Τα συλλυπητήρια μας στους δικούς του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Νομίζω ότι όποιος ήθελε κατάλαβε τι ήθελα να πω. Αν ήθελα και εγώ θα μπορούσα να σχολιάσω όπως ο φίλος, με το που μπήκα στο τόπικ. αντιθέτως δεν το έκανα. Συλληπητήρια για το παιδί, έγω δουλέψει και εγώ ντελίβερυ και ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει. Ξέρω επίσης από θανάσιμο τραυματισμό παλικαριού, γνωστού μου, με παπί, όπου πήγε απο ρήξη θώρακος ενώ φορούσε κράνος. Για αυτό προτού χαρακτηρίσουμε ένα ΘΑΝΑΤΟ, αναμενόμενο, πρώτα ας σκεφτούμε αν τα ξέρουμε όλα, να σκεφτούμε αν θα θέλαμε να ακούμε εμείς αυτά για θάνατο δικού μας ανθρώπου, και όσους χαρακτηρίσανε και βγήκανε και απο πάνω, ας προσέξουν λίγο γιατί τους έχουν πάρει είδηση εδω μέσα πως (μας) μιλάνε αλλού. Συλληπητήρια και πάλι. My 2 cents. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Δεν κατάλαβα τι πρόβλημα υπάρχει όσον αφορά τις τοποθετήσεις? Αυτά τα topics ανεβαίνουν για να γεμίζουμε τον server με συλληπητήρια ή για να λέμε/μαθαίνουμε και κάτι? Δεν κατάλαβα...θα ορίσουμε το τι θα λέμε? Δεν υπήρξε ύβρις, υπήρξε διαπίστωση...αναμενόμενος είπα! Χλαπάτσα ξανα διάβασε την 3η πρόταση μου. Τραβατε να τσακωθειτε ολου οσο γουσταρετε ελληναρες σταρχιδιστες,σεβαστειτε το αυτονοητο. Συλυπητηρια για τον φιλο σου... Σχετική έννοια ο τσακωμός Σχετική έννοια ο σταρχιδιστής Σχετική έννοια ο Ελληνάρας Σχετική έννοια ο σεβασμός Σχετική έννοια το αυτονόητο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Δεν κατάλαβα τι πρόβλημα υπάρχει όσον αφορά τις τοποθετήσεις? Αυτά τα topics ανεβαίνουν για να γεμίζουμε τον server με συλληπητήρια ή για να λέμε/μαθαίνουμε και κάτι? Δεν κατάλαβα...θα ορίσουμε το τι θα λέμε? Δεν υπήρξε ύβρις, υπήρξε διαπίστωση...αναμενόμενος είπα! Χλαπάτσα ξανα διάβασε την 3η πρόταση μου. Σχετική έννοια ο τσακωμός Σχετική έννοια ο σταρχιδιστής Σχετική έννοια ο Ελληνάρας Σχετική έννοια ο σεβασμός Σχετική έννοια το αυτονόητο Και σενα και τον χλαπατσα σας βαζω στο ιδιο καζανι γιατι ειστε και οι δυο.....σχετικοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Αντιπαραθέσεις του τύπου: γιατί φορούσε κράνος-γιατί δεν φορούσε, γιατί πέρασε το στοπ-γιατί όχι, γιατί έπαιρνε ναρκωτικά-γιατί όχι νομίζω οτι δεν έχουν θέση στο θέμα αυτό. Στο κάτω-κάτω όλοι έχουν κοντινά παραδείγματα με ατυχήματα και θανάτους λόγω κράνους όπως και επίσης γεμάτο είναι το διαδύκτιο με ειδήσεις ατυχημάτων κλπ -και όλοι έχουν πρόσβαση στο διαδύκτιο- αλλά και πάλι, κανένας (που λέει ο λόγος) δεν φοράει κράνος... Οπότε, στο θέμα μας τώρα, ψηφίστε όλοι........ώπα, λάθος προσσέγγιση μου... Στο θέμα μας τώρα..... Καλό παράδεισο στον φίλο σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Kρίμα το παλικάρι και ότι και να λέμε μλκιες είναι από τη στιγμή που έφυγε. Κουράγια στην οικογένεια του. Πιστεύω με το κράνος μεγαλώνεις τις πιθανότητες να ζήσεις ακόμη και με σοβαρές ζημιές. ΤΟ γρήγορος που λέει από πάνω είναι το πρόβλημα με πολλούς ντελιβεράδες. Οι περισσότεροι που βλέπω εγώ πάνε πααααααααρα πολύ επικίνδυνα χωρίς κράνη χωρίς τπτ. Αυτό πρέπει να αλλάξει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Kρίμα το παλικάρι και ότι και να λέμε μλκιες είναι από τη στιγμή που έφυγε. Κουράγια στην οικογένεια του. Πιστεύω με το κράνος μεγαλώνεις τις πιθανότητες να ζήσεις ακόμη και με σοβαρές ζημιές. ΤΟ γρήγορος που λέει από πάνω είναι το πρόβλημα με πολλούς ντελιβεράδες. Οι περισσότεροι που βλέπω εγώ πάνε πααααααααρα πολύ επικίνδυνα χωρίς κράνη χωρίς τπτ. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Εδω που τα λέμε είναι λίγο αγγούρι το κράνος για τον ντελιβερα εδω που τα λέμε (vol.2) ΑΝ σεβόντουσαν όλοι τον κοκ (ή τέλος πάντων λίγο περισσότερο απο τώρα), το κράνος μέσα στην πόλη με ταχύτητες max30 θα ήταν λιγότερο απαραίτητο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Τραγικο προσωπο ειναι η μανα του. Ουτε λεφτα να τον θαψει δεν εχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Κρίμα ρε γμτ το παλληκάρι :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markos34 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Κρίμα για το παλληκάρι, δεν το ήξερα... Αλλά βρε παιδιά επειδή το έχω παρατηρήσει απο παρα πολλά παληκάρια που δουλεύουν σε ντελιβερι κανουν πράγματα ακραία ....σφήνες, κόντρες με άλλους ντελιβερη 'ανάποδα σε μονόδρομους ,και άλλα τραγικά.... Παιδιά ήρεμα ενα μεροκάματο πάτε να βγαλετε δεν αξίζει για κανένα που%&€#η να πεθάνετε.Περναω λόγω δουλειάς αρκετές ώρες στο δρόμο και έχω δεί παρα πολλά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 :( .......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κρίμα για το παιδί. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Κρίμα όμως και για εμάς σαν λαός και τρόπος σκέψης. Δεν έχει σημασία να λες κάτι λογικό, που ίσως έχει θετικό αποτέλεσμα σε άλλους ανθρώπους. Σημασία έχει να κρατάς τους τύπους. Έτσι αν λες κάτι που βγάζει συμπέρασμα ''φοράτε κράνος'' είσαι ελληνάρας που δεν σέβεσαι. Αν λες ''ζωή σε λόγου μας, κρίμα, η κακιά στιγμή'' είσαι σωστός και με σεβασμό για τους άλλους. Βοήθειά μας... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2015 από τον FlyingInADream 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2015 Κρίμα ακόμα ενα παιδί ακλαυτο φεύγει Το νου σας ρε μαλακές εκει έξω ειδικότερα το βράδυ γίνεται το μεγαλύτερο ποσοστό τον παραβιάσεων σε στοπ, κόκκινα, κόψτε ταχύτητα και ελέγξτε πριν διασχίσετε καμαρωτοί Όχι αλλοι τέτοιοι θάνατοι οι φίλοι των 2τροχων πρεπει να τα προσέχουν και να τα προβλέπουν αυτά R.I.P. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες