Jump to content
ksino1100

Φωτογραφία της ημέρας vol.3

Recommended Posts

Ιεροσυλία ξεϊεροσυλία, barut kefte που θα λέγανε και οι φίλοι και γείτονες Τούρκοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

H αμήχανη στιγμή που βγαίνεις με την πρώην και τον καινούργιο της γκόμενο και βλέπεις να της φέρεται σαν σκουπίδι

12654588_10207212440523230_2785147509596

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τα χιλιάσουμε  και εγώ μόλις πέρασα τα 100,  έχουμε και το ίδιο κρανάκι .

Τροποποιήθηκε από τον apellis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τα χιλιάσουμε  και εγώ μόλις πέρασα τα 100,  έχουμε και το ίδιο κρανάκι .

χαχα σώπα , άντε να τα χιλιάσουμε με το καλό..!! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και ο συμφορουμήτης Di_Manolio ανέβασε μια από τον Άγιο Νικόλα στον Πειραιά είπα να ανεβάσω και γω μία χτες που έκανα την πρώτη μου  βόλτα με ποδήλατο μετά από χρόνια...

12715545_10201281487557306_5946279758318

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ίδια μεκανάκια κοιτάμε :tooth::tooth: Ο τύπος που το έχει https://www.facebook.com/ian.mainwaring.3?fref=ufi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και ο συμφορουμήτης Di_Manolio ανέβασε μια από τον Άγιο Νικόλα στον Πειραιά είπα να ανεβάσω και γω μία χτες που έκανα την πρώτη μου  βόλτα με ποδήλατο μετά από χρόνια...

Απ'οτι βλέπω έχεις βάλει ασφάλτινα λάστιχα, άρα κινείσαι άσφαλτο 100%. Αν ναι, κατάργησε την πίσω ανάρτηση για να κερδίσεις σε απόδοση και να μην καταναλώνεις άσκοπη ενέργεια στο "πάνω-κάτω"...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωπω ρε φίλε davidson μας μάμησες !

Φίλε μου,πάντα σε τετοιες καταστάσεις και περιπτώσεις προσπαθώ να δω μόνο τη θετική τους πλευρά.

Είναι άνθρωποι που παρόλο την ''ατυχία'' τους, δεν τα παράτησαν και αποφάσισαν να ζήσουν πολύ περισσότερο από αρκετά ποιο ''τυχερούς'' απ'αυτούς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ayd9pbY_700b_v2.jpg

Αυτού του είδους τα "ρητά" είναι για να "ευλογούμε τα γένια μας" μου φαίνεται.

Αν βλέπεις το αυτοκίνητο σαν απλό μέσο για να πας απο το σημείο Α στο σημείο Β τότε ίσως ισχύει. 

Αν αγαπάς όμως οτιδήποτε μηχανοκίνητο, τότε δεν ισχύει. Ένα αυτοκίνητο μπορεί να σου δώσει διαφορετικές αλλά ισόποσες δόσεις συγκίνησης με την μοτο.

Όσο ευχαριστιεμαι μια "σεανς" στην Επίδαυρο με το gsr, άλλο τόσο ευχαριστιεμαι και μια καλή κατάβαση στην "κρυφή ειδική" μου στα χωριά του Πύργου με το ibiza μου. Διαφορετικού είδους συγκινήσεις αλλά εξίσου δυνατές.

Και όποιος νομίζει οτι πίσω από το παρμπριζ είσαι "θεατής", μια βόλτα με ένα Μ3 η έστω και με το ταπεινό μου cupra η με οποιοδήποτε άλλο κουτί αλλά με οδηγό που να θέλει να οδηγήσει μπορεί να του ασπρίσει κάμποσες από τις τρίχες στο κεφάλι!

Τροποποιήθηκε από τον uncle ben
ορθογραφικο λαθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτού του είδους τα "ρητά" είναι για να "ευλογούμε τα γένια μας" μου φαίνεται.

Αν βλέπεις το αυτοκίνητο σαν απλό μέσο για να πας απο το σημείο Α στο σημείο Β τότε ίσως ισχύει. 

Αν αγαπάς όμως οτιδήποτε μηχανοκίνητο, τότε δεν ισχύει. Ένα αυτοκίνητο μπορεί να σου δώσει διαφορετικές αλλά ισόποσες δόσεις συγκίνησης με την μοτο.

Όσο ευχαριστιεμαι μια "σεανς" στην Επίδαυρο με το gsr, άλλο τόσο ευχαριστιεμαι και μια καλή κατάβαση στην "κρυφή ειδική" μου στα χωριά του Πύργου με το ibiza μου. Διαφορετικού είδους συγκινήσεις αλλά εξίσου δυνατές.

Και όποιος νομίζει οτι πίσω από το παρμπριζ είσαι "θεατής", μια βόλτα με ένα Μ3 η έστω και με το ταπεινό μου cupra η με οποιοδήποτε άλλο κουτί αλλά με οδηγό που να θέλει να οδηγήσει μπορεί να του ασπρίσει κάμποσες από τις τρίχες στο κεφάλι!

Καταλαβαίνω τι λες και εν μέρη συμφωνώ παρόλαυτα δες το λάθος που κάνεις και εσύ με την αναλογία σου...
Συγκρίνεις την οδήγηση μηχανής με αυτή του αυτοκινήτου και για να νιώσει κάποιος το thrill (φόβος, τρόμος, πανικος, αλλα ταυτόχρονα απολαυση, ενθουσιασμος, διέγερση) προτείνεις να κάτσει κάποιος συνοδηγός σε Μ3 με έναν ικανό οδηγό... αυτό είναι το ανάλογο της οδήγησης με μηχανή? γιατί αν βάλεις συνοδηγό πάνω σε supersport θα θέλει να κατέβει πολύ πριν προλάβουν να του ασπρίσουν οι τρίχες στο κεφάλι... κάπου μάλλον οταν θα έχει αφήσει ο άλλος τον συμπλέκτη και δεν θα προλαβαίνει πλέον καν να σκέφτεται προσευχές.
Σύγκρινε αν θες την οδηγηση (ο ίδιος) με μηχανή με την οδήγηση αυτοκινήτου. Ναι απολαυστικά και τα δύο αν δεν τα θεωρείς μέσο μετακίνησης, αλλά τις απολαύσεις της μηχανής (και πιο συγκεκριμένα αυτές που αναφέρονται στην φωτο) δεν χρειάζεται να έχεις το αντίστοιχο M3 για να τις βιώσεις.
Θα μου πεις τώρα πως εσύ τα νιώθεις αυτά με το ibiza σου οπότε άκυρο το ότι λέω... δεκτό... δεν ήταν όμως η καλύτερη σύγκριση αυτή που έκανες. Οι μηχανές γενικά σε τοποθετούν σε μια πιο ευαίσθητη θέση μέσα στο περιβάλλον. Με μια μηχανή δεν χρειάζεται να μπεις σε πίστα (το αντίστοιχο του παίρνω το ibiza και παω για κατάβαση) για να έχεις το προαναφερθέν thrill. Εκτός και αν μιλάμε για φάση "παιρνω το scooter μου και παω στη δουλεια μου".

Φιλικά πάντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα