ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Ιεροσυλία ξεϊεροσυλία, barut kefte που θα λέγανε και οι φίλοι και γείτονες Τούρκοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Sleeper alert Σουζα κανει αραγε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Γεβγένι Πλούσενκα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 H αμήχανη στιγμή που βγαίνεις με την πρώην και τον καινούργιο της γκόμενο και βλέπεις να της φέρεται σαν σκουπίδι 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 παραλια κατερινης μαζι με Morx και Dimitrismaxrpm 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2016 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Γράψαμε τα 1α 100χλμ και συνεχίζουμε ακάθεκτοι 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Να τα χιλιάσουμε και εγώ μόλις πέρασα τα 100, έχουμε και το ίδιο κρανάκι . Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 από τον apellis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Να τα χιλιάσουμε και εγώ μόλις πέρασα τα 100, έχουμε και το ίδιο κρανάκι .χαχα σώπα , άντε να τα χιλιάσουμε με το καλό..!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Μιας και ο συμφορουμήτης Di_Manolio ανέβασε μια από τον Άγιο Νικόλα στον Πειραιά είπα να ανεβάσω και γω μία χτες που έκανα την πρώτη μου βόλτα με ποδήλατο μετά από χρόνια... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Τα ίδια μεκανάκια κοιτάμε Ο τύπος που το έχει https://www.facebook.com/ian.mainwaring.3?fref=ufi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Για τους ερωτευμενουςhttp:// 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Μιας και ο συμφορουμήτης Di_Manolio ανέβασε μια από τον Άγιο Νικόλα στον Πειραιά είπα να ανεβάσω και γω μία χτες που έκανα την πρώτη μου βόλτα με ποδήλατο μετά από χρόνια... Απ'οτι βλέπω έχεις βάλει ασφάλτινα λάστιχα, άρα κινείσαι άσφαλτο 100%. Αν ναι, κατάργησε την πίσω ανάρτηση για να κερδίσεις σε απόδοση και να μην καταναλώνεις άσκοπη ενέργεια στο "πάνω-κάτω"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
punkabbestia 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Πωπω ρε φίλε davidson μας μάμησες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Πωπω ρε φίλε davidson μας μάμησες !Φίλε μου,πάντα σε τετοιες καταστάσεις και περιπτώσεις προσπαθώ να δω μόνο τη θετική τους πλευρά.Είναι άνθρωποι που παρόλο την ''ατυχία'' τους, δεν τα παράτησαν και αποφάσισαν να ζήσουν πολύ περισσότερο από αρκετά ποιο ''τυχερούς'' απ'αυτούς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 Μούν@ροςSuzuki GSX-S 1000 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) Αυτού του είδους τα "ρητά" είναι για να "ευλογούμε τα γένια μας" μου φαίνεται.Αν βλέπεις το αυτοκίνητο σαν απλό μέσο για να πας απο το σημείο Α στο σημείο Β τότε ίσως ισχύει. Αν αγαπάς όμως οτιδήποτε μηχανοκίνητο, τότε δεν ισχύει. Ένα αυτοκίνητο μπορεί να σου δώσει διαφορετικές αλλά ισόποσες δόσεις συγκίνησης με την μοτο.Όσο ευχαριστιεμαι μια "σεανς" στην Επίδαυρο με το gsr, άλλο τόσο ευχαριστιεμαι και μια καλή κατάβαση στην "κρυφή ειδική" μου στα χωριά του Πύργου με το ibiza μου. Διαφορετικού είδους συγκινήσεις αλλά εξίσου δυνατές.Και όποιος νομίζει οτι πίσω από το παρμπριζ είσαι "θεατής", μια βόλτα με ένα Μ3 η έστω και με το ταπεινό μου cupra η με οποιοδήποτε άλλο κουτί αλλά με οδηγό που να θέλει να οδηγήσει μπορεί να του ασπρίσει κάμποσες από τις τρίχες στο κεφάλι! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 από τον uncle ben ορθογραφικο λαθος 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Αυτού του είδους τα "ρητά" είναι για να "ευλογούμε τα γένια μας" μου φαίνεται.Αν βλέπεις το αυτοκίνητο σαν απλό μέσο για να πας απο το σημείο Α στο σημείο Β τότε ίσως ισχύει. Αν αγαπάς όμως οτιδήποτε μηχανοκίνητο, τότε δεν ισχύει. Ένα αυτοκίνητο μπορεί να σου δώσει διαφορετικές αλλά ισόποσες δόσεις συγκίνησης με την μοτο.Όσο ευχαριστιεμαι μια "σεανς" στην Επίδαυρο με το gsr, άλλο τόσο ευχαριστιεμαι και μια καλή κατάβαση στην "κρυφή ειδική" μου στα χωριά του Πύργου με το ibiza μου. Διαφορετικού είδους συγκινήσεις αλλά εξίσου δυνατές.Και όποιος νομίζει οτι πίσω από το παρμπριζ είσαι "θεατής", μια βόλτα με ένα Μ3 η έστω και με το ταπεινό μου cupra η με οποιοδήποτε άλλο κουτί αλλά με οδηγό που να θέλει να οδηγήσει μπορεί να του ασπρίσει κάμποσες από τις τρίχες στο κεφάλι!Καταλαβαίνω τι λες και εν μέρη συμφωνώ παρόλαυτα δες το λάθος που κάνεις και εσύ με την αναλογία σου...Συγκρίνεις την οδήγηση μηχανής με αυτή του αυτοκινήτου και για να νιώσει κάποιος το thrill (φόβος, τρόμος, πανικος, αλλα ταυτόχρονα απολαυση, ενθουσιασμος, διέγερση) προτείνεις να κάτσει κάποιος συνοδηγός σε Μ3 με έναν ικανό οδηγό... αυτό είναι το ανάλογο της οδήγησης με μηχανή? γιατί αν βάλεις συνοδηγό πάνω σε supersport θα θέλει να κατέβει πολύ πριν προλάβουν να του ασπρίσουν οι τρίχες στο κεφάλι... κάπου μάλλον οταν θα έχει αφήσει ο άλλος τον συμπλέκτη και δεν θα προλαβαίνει πλέον καν να σκέφτεται προσευχές.Σύγκρινε αν θες την οδηγηση (ο ίδιος) με μηχανή με την οδήγηση αυτοκινήτου. Ναι απολαυστικά και τα δύο αν δεν τα θεωρείς μέσο μετακίνησης, αλλά τις απολαύσεις της μηχανής (και πιο συγκεκριμένα αυτές που αναφέρονται στην φωτο) δεν χρειάζεται να έχεις το αντίστοιχο M3 για να τις βιώσεις.Θα μου πεις τώρα πως εσύ τα νιώθεις αυτά με το ibiza σου οπότε άκυρο το ότι λέω... δεκτό... δεν ήταν όμως η καλύτερη σύγκριση αυτή που έκανες. Οι μηχανές γενικά σε τοποθετούν σε μια πιο ευαίσθητη θέση μέσα στο περιβάλλον. Με μια μηχανή δεν χρειάζεται να μπεις σε πίστα (το αντίστοιχο του παίρνω το ibiza και παω για κατάβαση) για να έχεις το προαναφερθέν thrill. Εκτός και αν μιλάμε για φάση "παιρνω το scooter μου και παω στη δουλεια μου".Φιλικά πάντα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες