Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2015 Όταν θα καταλάβουμε κι εμείς επιτέλους ότι 2Τ δεν πρόκειται να ξαναβγεί ξαναμιλάμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Όταν θα καταλάβουμε κι εμείς επιτέλους ότι 2Τ δεν πρόκειται να ξαναβγεί ξαναμιλάμε. Ναι σωστο κι αυτο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 καλά μη κόβετε το κεφάλι σας κιόλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Κοίτα, το κάτω κεφάλι δεν το κόβω όχι, αλλά το πάνω το κόβω ότι δεν θα ξαναβγάλουν τέτοιου είδους δίχρονα για τα επόμενα 20 χρόνια τουλάχιστον. αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαΠρέπει να βρουν κάποια πολύ γαμάουα τεχνολογία για ρύπους κλπ πρώτον και μετά για όλα τα υπόλοιπα που έκαναν τους 2Τ να περιορίζονται σε 50άρια σκουτεράκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Δίχρονα παράγονται ακομα..κ δε μιλάμε μόνο για πενηνταράκια..παρεπιπτόντως κάπου πήρε το μάτι μου για πατέντα σε δίχρονο που κατέθεσε η χοντα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Δίχρονα μπορεί να παράγονται ακόμα, αλλά 2Τ τύπου RGV 250/500, TZR, RS, ΚΛΠ δεν παίζει να ξαναδεις. 2χρονα 50αράκια σκουτεράκια άντε και 125 εντουράκια/ξερά για να μην λέμε ότι ξεχνάμε, κλάιν μάιν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 πάντως στις μέχρι τώρα ανακοινώσεις δεν ετοιμάζει μηχανάκι κορυφαίων επιδόσεων (από την μάνα του), value for money πιστεύω ότι θα είναι, με καλό χειρισμό κτλ κτλ... δεν πάει για να χτυπήσει στα ίσα S1000RR και R1... εκτός και αν επαληθευτεί η φήμη ότι θα βγού δύο μοντέλα... GSXR-1000 και GSXRR-1000, πράγμα πολύ δύσκολο για την Suzukάρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 για να δούμε....πρώτον σε αυτό το άρθρο βλέπουμε απλά ένα foam model το οποίο δεν λέει και πολλά, ειδικά την στιγμή που στο μέρος της εξάτμισης θυμίζει GSXR600/750 K7-K8, και στην ουρά και στα πλαινά fairing είναι ίδιο και απαράλαχτο GSXR K7-L5 (πράγμα πολύ κακό)... Περιμένω πολλά από την Suzuki ειδικά στον τομέα της αισθητικής, έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου εκεί μετά από την ασχήμια της Yamaha...http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2015/september/suzuki-gsx-concept-revealed/μετά βέβαια έχουμε και αυτήν εδώ την είδηση, και αρχίζω να παίρνω τα πάνω μου ελπίζοντας σε κανένα high tech version του GSXR-1000 (ίσως το πολυ-αναμενώμενο GSXRR-1000?)...http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2015/september/suzukis-300bhp-turbo-charged-hybrid/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCバルブ 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 GSX-R 1000 Conecpt http://www.todocircuito.com/noticias/9954-suzuki-gsx-r-1000-2017-concept:-asi-seran-las-nuevas-deportivas-de-hamamatsu.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 δλδ τοσο τους αρεσει αυτο το ντηζαην που δεν θα το αλλαξουν ποτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 δε το λες και άσχημο...βέβαια δε το λες και νέο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCバルブ 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Μεγάλη ξενέρα να περιμένεις αυτό:Και στην καλύτερη αυτό που βλέπεις να σου θυμίζει facelifted K7.Μηχανικά φημολογείται πως θα είναι κορυφή,αλλά εμφανισιακά δε μ'αρέσει καθόλου εκ πρώτης όψεως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Βασικα το λες ασχημο.Η μουρη ειναι λες και κανεις duckface.Ο κωλος μου θυμιζει xj6. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 τώρα που το ξαναβλέπω,το λες πολύ άσχημο.Ρε τι πάθανε όλοι με τα φανάρια φέτος; ασταδιάλα να ούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Εχουν κανει το φαναρι μπροστα με καμπυλη και διπλα εχει γωνιες τιγκα το φερινγκ.Δηλαδη wtf.Επισης μου θυμιζει επικινδυνα mv. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCバルブ 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Εχουν κανει το φαναρι μπροστα με καμπυλη και διπλα εχει γωνιες τιγκα το φερινγκ.Δηλαδη wtf.Επισης μου θυμιζει επικινδυνα mv.Aν σου θυμίζει MV καλά είσαι...Εμένα ας πούμε μου θυμίζει αυτό: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 το φαναρι λες και πηραν αυτο του κ4 και το σμικρυναν και ο κωλος κακια αντιγραφη του τωρινου ρ1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Πάντα μπορούμε να βασιστούμε στη Suzuki αν για μια φευγαλέα στιγμή νιώσουμε ότι η μοτοσυκλέτα μας είναι άσχημη 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shumi 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2015 από τον shumi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 τι μαλακια ειναι αυτη ρε σεις? πισω στο 2003 γυρισανε? κακασχημο, αηδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Νταξει, ασχημο δεν το λες, αλλα σοβαρα τωρα? Μετα τις γ@ματες γραμμες του k9+, αυτο ηταν το καλυτερο που μπορουσαν να κανουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 εμενα μου θυμιζει σχεδιο περασμενης 10ετιας. ομορφοτερο απο το κ9 δε θα ξαναβγει απο οτι φενεται. γιατι κανανε τη βλακεια και βγαλανε τα φλας απο τους καθρευτες και τα βαλανε στο φερινγκ? αβυσσος η ψυχη των σχεδιαστων της suzuki.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Βασικά το φανάρι μπροστά είναι αηδία. Γενικά το μούτρο μου αρέσει κι αν το φανάρι ήταν λίγο πιο επιθετικής σχεδίασης θα ήταν πανέμορφο. Αλλά τώρα χαλάει πολύ από το φανάρι.Κάντε ένα κόπο στο παραπάνω ποστ που έχει το 1ο βιντεάκι. Πριν πατήσετε play, έχει τη μούρη του GSXR. Βάλτε το δάχτυλό σας και κρύψτε το φανάρι. Εγώ το γουστάρω πολύ.Κι αν βγουν κι αληθινές οι φήμες ότι πάει για μοτεράκλα μαζί με τα ηλεκτρονικά (επιτέλους), κόβω την τιμή να φτάνει παραπάνω από R1... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες