ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Αυτη τη στιγμη που βρισκομαστε απο αποτελεσματα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Οπως λενε ολα τα καναλια το ΟΧΙ ειναι σιγουρο μενει να δουμε την διαφορα... ΑΡΑ........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Αυτη τη στιγμη που βρισκομαστε απο αποτελεσματα? http://ekloges.ypes.gr/current/e/public/index.html#{%22cls%22:%22level%22,%22params%22:{%22level%22:%22epik%22,%22id%22:1}} Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) πρωτη ενδειξη ''Επικρατειας'' 59,7% ΟΧΙ και 40,3% ΝΑΙ edit...ειναι πολυ νωρις ακομη γιατι μιλαμε για ενσωματωση μικροτερη του 10% προσωπικα πιστευω οτι καπου εκει θα παιξει τελικα...60-40 υπερ του ΟΧΙ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2015 από τον ghostkon Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Εγώ υποθέτω πως θα παίξει κάπου στο 55% ΟΧΙ, 30% ΝΑΙ, 15% ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ (=ΚΚΕ κλπ) Περιμένω να δω το ποσοστό αποχής σήμερα........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Και για να ευλογήσουμε λίγο και τα γένια μας,73-27 μέχρι στιγμής στη Β Πειραιώς! Αν πάντως κάποιος λάβει το αποτέλεσμα ως αφορμή πανηγυρισμών, ζει σε άλλο σύμπαν. Από αύριο ξεκινάνε τα δύσκολα αλλά με περισσότερη ελπίδα, αυτοπεποίθηση κ ευθύνη. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 εγω αισθανομαι μια ανακουφιση παντως...μακαρι να πανε ολα καλα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ψήφισαν 55,62 % Αυτό ανεβαίνει όσο μετράνε; Για την Ενσωμάτωση δεν είναι έτσι; Απ' το link του υπουργείου που έβαλε ο innova. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2015 από τον Dimitrismaxrpm Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγώ υποθέτω πως θα παίξει κάπου στο 55% ΟΧΙ, 30% ΝΑΙ, 15% ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ (=ΚΚΕ κλπ) Περιμένω να δω το ποσοστό αποχής σήμερα........ Αν δεν σε πειράζει θα προτιμούσα αν ειναι ευκολο 60% ΝΑΙ 30% ΟΧΙ 10% Πιλάτος Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2015 από τον naftilos 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 πρωτη εκτιμηση απο την Singular Logic ειναι οτι το ΟΧΙ θα ξεπερασει το 61% Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Και μου αρεσει που οι δημοσκοπησεις το διναν οριακα... Α ρε προπαγανδααα 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παρατήρηση καθαρά σε επίπεδο δηλώσεων-κωλοτούμπας και απεγνωσμένης προσπάθειας να πατήσουν σε οτιδήποτε (βλέπε 48 ώρες): ακούς τι λένε τώρα στην τηλεόραση οι της <<αντιπολίτευσης>>, + θυμάσαι τι λέγανε μέχρι χτες, = γέλιο πολύ, και πονάνε και τα πλευρά μου από χτες στο rockwave ---edit--- Πάγκαλος στον Σκαι, απόλαυση ---edit--- είναι στην κατηγορία των συνταξιούχων που πάνε στην τράπεζα και τραβάνε 120-120 τα ευρώ λέει, γιατί δεν έχει κάρτα, λέει, ααχαχαχχαχαχααχαχααα!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2015 από τον Apisteftos 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Στα μισά κανάλια πλακώνονται κ επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Επτάνησα πάντως, τους ξηγηθήκαμε 66.6% the number of the beast. Αμέ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Πιο πολυ με κανει χαρουμενο το γεγονος οτι ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ απαντησε ομοφωνα χωρις να με νοιαζει το ποσοστο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Δεν θέλω να σας πανικοβάλλω, αλλά από έγκυρη τραπεζική πηγή προωθείτε ήδη κούρεμα.... Σε κάποιες τράπεζες ήδη έχει ξεκινήσει... :vv: :vv: :vv: :vv: :vv: http://www.altsantir...-stis-trapezes/ 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Εγώ υποθέτω πως θα παίξει κάπου στο 55% ΟΧΙ, 30% ΝΑΙ, 15% ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ (=ΚΚΕ κλπ) Περιμένω να δω το ποσοστό αποχής σήμερα........ Ακυρα + λευκά καταμετρούνται, αλλά ΔΕΝ προσμετρούνται στο αποτέλεσμα. Ειναι δημοψήφισμα. Καθαρα ΝΑΙ + ΟΧΙ. Πάτα τωρα λάικ, παλιοντενεκέ.... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτές οι "48 ώρες" θα παίξουν πολύ, βρήκαν νέα καραμέλα τα παιδιά! "Το βάρος τώρα πέφτει στον πρωθυπουργό" κλπ Αντε και γ@μηθείτε ρε μπινέδ3ς καθίστε κάτω και βοηθήστε την κατάσταση να βρεθεί λύση και αφήστε τα μικροκομματικά σας συμφέροντα, που ψάχνετε να πατήσετε οπουδήποτε και το παίζετε και θιγμένοι --- με αφορμή δηλώσεις της Φώφης... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2015 από τον Apisteftos 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Μακαρι να παρουν το αποτελεσμα σαν οπλο για κατι καλυτερο,αλλα προσωπικα δε βλεπω να ρισκαρει κανενας τη καρεκλα του Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Αυτές οι "48 ώρες" θα παίξουν πολύ, βρήκαν νέα καραμέλα τα παιδιά! "Το βάρος τώρα πέφτει στον πρωθυπουργό" κλπ Αντε και γ@μηθείτε ρε μπινέδ3ς καθίστε κάτω και βοηθήστε την κατάσταση να βρεθεί λύση και αφήστε τα μικροκομματικά σας συμφέροντα, που ψάχνετε να πατήσετε οπουδήποτε και το παίζετε και θιγμένοι Politics. The art of the possible. Accept it, man.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Θέλω να δω αύριο το πρωί πόσο μεγάλες θα είναι οι ουρές στα σουπερμαρκετ να πω την αλήθεια μου! Και κάτι άλλο που πίστευα και με εξέπληξε είναι οτι αν και ψήφισα οχι έλεγα γενικά σε συζητήσεις συνατήσεις κλπ οτι πιστευω οτι θα επικρατήσει το ναι αλλά όπως όλα δείχουν οχι μόνο βγήκε οχι αλλά είναι και μεγαλη η διαφορά μεταξυ τους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Απο οτι φαινεται κερδισε το οχι Oπως ειπε ενας πολυ καλος μου φιλος, Δεν κερδισαμε το ναι ( οσοι υποστηριξαμε το ΟΧΙ), Κερδισαμε την τρομοκρατια και την προπαγανδα. Και βασικα εχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Politics. The art of the possible. Accept it, man.... καλα περιμενετε την στιγμη που (μακαρι)οταν κλεισει συμφωνια ο τσιπρας θα λενε..... ....ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ! ! ! ! ! ! ! ! !!!!! ! ! ! !!!! ! ! ! ! ! ! ! !!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Απο οτι φαινεται κερδισε το οχι Oπως ειπε ενας πολυ καλος μου φιλος, Δεν κερδισαμε το ναι ( οσοι υποστηριξαμε το ΟΧΙ), Κερδισαμε την τρομοκρατια και την προπαγανδα. Και βασικα εχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ελλάδα / κανάλια 1 - 0 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες