Jump to content
Sign in to follow this  
beter_1993

Τα χω κανει σκ...α.. (σκατα)

Recommended Posts

χαχαχααχαχ κακο ειναι να κανω σχεδια?? :P

Δεν μιλαω για τρελα προτζεκτ καμια εξατμισουλα να ροπιαζει λιγο καλυτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μα καλέ μου άνθρωπε, πάρ'το πρώτα, οδήγησέ το, μάθε το κι αν μετά από κάποιο καιρό συμβίωσης δεις ότι θέλεις παραπάνω βλέπεις τι κάνεις. Τώρα ακόμα στο δίπλωμα είσαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποιο λογο απεκλεισες το hd?

Λόγω χρημάτων και λόγω του ότι ξυνίζουν οι δικοί μου ότι και καλά είναι πολλά κυβικά. Και η μαλακία είναι πως ξέρουν πως είναι 200. Κοίταξα και το 200αρι το agility αλλα δεν διαβάζω πολύ καλά λόγια.

Μην ακυρώνεις το cbf 125 για ένα πρόβλημα στην αντλία.

Δεν είναι μόνο το θέμα της αντλίας που με κανει να κολλάω. Είναι σχετικά αργό, με την έννοια ότι οδήγησα το cbr125 που είναι λίγο πιο δυνατό και σε σχεση με το μπομάκι μου φάνηκε πολύ αργό. Δεν το θύγω, ίσα ίσα είναι και πανέμορφο και αξιόπιστο και πάνω απο ολα χόντα, απλά το μηχανάκι θα το χω καθαρα για χρήση στην πόλη, οποτε δεν θα με εξυπηρετήσει τόσο. Αργότερα για κοιτάξω είτε για cbf250 e;ite gia 400.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου φάνηκε αργό το CBR σε σχέση με τον κινεζικό μπομπο?

'Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενιζουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω καποια 150 τα οδηγας με Α1 γιατι εχουν 15 η λιγοτερα αλογα, οπως το Symphony/Agility 150/SH150i κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου φάνηκε αργό το CBR σε σχέση με τον κινεζικό μπομπο?

'Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενιζουμε...

εχω ανοιξει και μρ τον φιλο μου και με ακυρο που πετυχα στον δρομο και μεχρι να τελικιασω ημουν μπροστα,και στους δυο, και μην αρχισουν τα "και καλα τους πατησα" δεν δουλευω κανεναν 125 ειναι.

Εν τω μεταξυ 170 κυβικα ειναι το hd :crazy:

ναι οκ αλλα στην αδεια! Αν δεις τι γραφει στα πλαστικα 200 λεει και γενικα στις αγγελιες 200 το λεει ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποτε αφου το λεεϊ στα πλαστικα(που δε λενε τον κυβισμο αλλα το ονομα του μοντελου) και στις αγγελιες(που λενε ψεματα συνηθως ή δε ξερουν τι γραφουν), το μετραμε ως 200.

Οκ..

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποτε αφου το λεεϊ στα πλαστικα(που δε λενε τον κυβισμο αλλα το ονομα του μοντελου) και στις αγγελιες(που λενε ψεματα συνηθως ή δε ξερουν τι γραφουν), το μετραμε ως 200.

Οκ..

Χαχαχαχα... Εμενα στο Hornet η αδεια γραφει 600 ενω ειναι 599.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποτε αφου το λεεϊ στα πλαστικα(που δε λενε τον κυβισμο αλλα το ονομα του μοντελου) και στις αγγελιες(που λενε ψεματα συνηθως ή δε ξερhttp://www.gorgolis.gr/hd_evo.htmυν τι γραφουν), το μετραμε ως 200.

Οκ..

Η ειρωνια σου μου αρεσει!! Οταν το δεις σε αγγελια το βλεπεις sym 160cc??? Δεν με νοιαζει τι λεει η αδεια, ποτε δεν μιλησα για αυτο μιλαω στο εμποριο ποσα κυβικα ειναι! Και για του λογου το αληθες δες το στο google.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λόγω χρημάτων και λόγω του ότι ξυνίζουν οι δικοί μου ότι και καλά είναι πολλά κυβικά. Και η μαλακία είναι πως ξέρουν πως είναι 200. Κοίταξα και το 200αρι το agility αλλα δεν διαβάζω πολύ καλά λόγια.

Δεν είναι μόνο το θέμα της αντλίας που με κανει να κολλάω. Είναι σχετικά αργό, με την έννοια ότι οδήγησα το cbr125 που είναι λίγο πιο δυνατό και σε σχεση με το μπομάκι μου φάνηκε πολύ αργό. Δεν το θύγω, ίσα ίσα είναι και πανέμορφο και αξιόπιστο και πάνω απο ολα χόντα, απλά το μηχανάκι θα το χω καθαρα για χρήση στην πόλη, οποτε δεν θα με εξυπηρετήσει τόσο. Αργότερα για κοιτάξω είτε για cbf250 e;ite gia 400.

Θα το'χεις καθαρά για χρήση μέσα στην πόλη και νομίζεις ότι δεν σου κάνει; έχεις πολύ εσφαλμένη άποψη για αυτό το μηχανάκι,καθώς και για τα παρόμοιά του.Εγώ πάω κυριλέ με 80-90χλμ.Στην κηφισίας που πάω δουλειά κάθε μέρα είναι άψογο και μια φορά που κατέβηκα γλυφάδα πήγαινε κομπλέ και στην βουλιαγμένης.Δεν θα γκαζώσει να τρελαθείς,αλλά για κίνηση εντός πόλης δεν θα έχεις κανένα θέμα.Ούτε στις διηθήσεις,ούτε στην ταχύτητα,ούτε πουθενά.Είναι μηχανάκι για πόλη.Μιλάω τόσο συγκεκριμένα για το cbf γιατί αυτό έχω,χωρίς να ακυρώνω άλλα παρόμοια(ybr,cbr,wolf),ακόμα και σκουτερ.

Νομιζω καποια 150 τα οδηγας με Α1 γιατι εχουν 15 η λιγοτερα αλογα, οπως το Symphony/Agility 150/SH150i κτλ.

Δεν πάει έτσι...Αναγκαστικά πρέπει να πληρούνται και οι 2 προυποθέσεις,και τα άλογα και τα κυβικά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ειρωνια σου μου αρεσει!! Οταν το δεις σε αγγελια το βλεπεις sym 160cc??? Δεν με νοιαζει τι λεει η αδεια, ποτε δεν μιλησα για αυτο μιλαω στο εμποριο ποσα κυβικα ειναι! Και για του λογου το αληθες δες το στο google.

Σ'το λέει γιατί αν είναι όντως καλύτερο και προτιμότερο, μπορείς να εξηγήσεις στους γονείς σου πως είναι μόνο 20 κυβικά παραπάνω και είναι κρίμα να χάσεις την καλύτερη επιλογή καθαρά και μόνο επειδή ονομαστικά είναι 200cc.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ'το λέει γιατί αν είναι όντως καλύτερο και προτιμότερο, μπορείς να εξηγήσεις στους γονείς σου πως είναι μόνο 20 κυβικά παραπάνω και είναι κρίμα να χάσεις την καλύτερη επιλογή καθαρά και μόνο επειδή ονομαστικά είναι 200cc.

Κοιτα δεν ξερω ειναι και το οικονομικο. Αυτο που σκεφτομαι ειναι να παω να δω αν δινουν και τα δυο για test drive να δω διαφορεςκαι θα δειξει! Δεν με χαλαει ουτε το ενα ουτε το αλλο :ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου πω με δουλευεις ετσι?

170 KYBIKA EINAI TO MHXANAKI. Το οτι το λενε hd 200 δεν εχει καμια σημασια.

Μαλιστα ειναι και πιο αδυναμο απο τα 200αρια, ακριβως επειδη.... δεν ειναι 200αρι!

Δεν ειναι οπως το hornet που εχει 599 αντι για 600 ή τα 640 που εχουν 625 αντι για 640, ειναι ενα δυνατοτερο 150αρι ουσιαστικα που απλα ονομαζεται hd200.

ΓΙ' αυτο σου λεω οτι δεν εχει κανα νοημα το βλεπεις ως προβλημα αυτο.

Το οικονομικο ειναι αλλο θεμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου πω με δουλευεις ετσι?

Εν πασει περιπτωσει θα το τσεκαρω και αυτο. ειναι αρκετα ομορφο

170 KYBIKA EINAI TO MHXANAKI. Το οτι το λενε hd 200 δεν εχει καμια σημασια.

Μαλιστα ειναι και πιο αδυναμο απο τα 200αρια, ακριβως επειδη.... δεν ειναι 200αρι!

Δεν ειναι οπως το hornet που εχει 599 αντι για 600 ή τα 640 που εχουν 625 αντι για 640, ειναι ενα δυνατοτερο 150αρι ουσιαστικα που απλα ονομαζεται hd200.

ΓΙ' αυτο σου λεω οτι δεν εχει κανα νοημα το βλεπεις ως προβλημα αυτο.

Το οικονομικο ειναι αλλο θεμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λεφτα που θα δωσω για την αγορα του νεου μοτοριου μου ειναι λεφτα που εχω δουλεψει και μαζεψει πολυ καιρο. Αυτος ειναι και ο λογος που σας ζαλισα σε αυτο το θρεντ. Θελω να τα δωσω για να παρω αυτο που θα μου αρεσει και θα με βολευει περισσοτερο. Ημουν αναμεσα στα:

Yamaha ybr 125

honda cbf 125

Daytona hercules 125

Daytona monster 180

sym symphony sr 150

Sym hd2 200i

piaggio liberty 150.

Τα εχω δει ολα απο κοντα, τα χω κανει βολτα και πλεον κατεληξα στο ποιο μου αρεσει καλυτερα και με διαφορα μαλιστα.

να το πω ποιο ειναι η να το ανακοινωσω μολις με τπ καλο ερθει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η λογικη λεει cbf,ybr ή hd2

αρα εσυ λογικα δεν θα παρεις καποιο απο αυτα τα 3

(χωρις παρεξηγηση ετσι.απλα αυτο εχω καταλαβει απ'οσα εχεις γραψει κατα καιρους)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η λογικη λεει cbf,ybr ή hd2

αρα εσυ λογικα δεν θα παρεις καποιο απο αυτα τα 3

(χωρις παρεξηγηση ετσι.απλα αυτο εχω καταλαβει απ'οσα εχεις γραψει κατα καιρους)

Θα σου προκαλεσω εκπληξη :Ρ ενα απο αυτα διαλεξα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

hd2 τοτε λογικα.μαντευω οτι το οδηγησες και σου αρεσε το τραβηγμα του εε?αφου ξεκινησες και το α2 δεν νομιζω να παρεις καποιο απο τα αλλα 2 που ειναι 125αρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

hd2 τοτε λογικα.μαντευω οτι το οδηγησες και σου αρεσε το τραβηγμα του εε?αφου ξεκινησες και το α2 δεν νομιζω να παρεις καποιο απο τα αλλα 2 που ειναι 125αρια

οοοοναιι!! ΠΟΛΥ ωραιο μηχανακι το hd! Με καλυπτει στο φουλ! Και απο γκαζι, και δεν ειναι ιδιαιτερα βαρυ, και ομορφο, υδροψυκτο που σημαινει πως παβ ευκολα και κανα ταξιδακι, καλα φρενακια με cbs καλοι χωροι. Εχω βρει ενα με 27.000 χλμ του 11 hd2 1800ε. Αξιζει? Απειρα καλη κατασταση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα