r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 1000 ευρω κοστος, για να ανεβασεις 20-25 αλογα την αποδοση, και τουλαχιστον 2-3λ/100 καταναλωση, δεν νομιζω οτι αξιζει. Ή το κρατας οπως ειναι, και κανεις τα στραβα ματια στο οτι το αμαξι σερνεται, ή το πουλας οσο γινεται σε πιο "μαμα" κατασταση, και παιρνεις το ιδιο 1.8Τ και του φορας τα δικα σου πραγματα.. Αν τα εχεις φυσικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 1.βαζεις μοτερ απο s3 8L 2.το πουλας και παιρνεις αλλο 3.μην πειραξεις το ηδη υπαρχον μοτερ,δεν αξιζει και πολλα πολλα λεφτα 4.εχω τον καταλληλο ανθρωπο για να σε καθοδηγησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Ξερω γιατι θελεις να το πειραξεις, σε κερασε τσαϊ κανενα σαξοραλλο ε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Θελω να κλαψω. Ρωτησα τον μαστορα μου και μου πε οτι παει γυρω στα 5-5.5 χιλιαρικα. Του πηρε μιση ωρα να με συνεφερει! Εν πασει πετιπτωσει μου πε οτι με 1000ε περιπου τουρμπιζουμε το μοτερ και το δουλευουμε μεχρι 150 αλογα. Αλλιως παει για πουλημα.. Ειμαι αρρωστος με τα audi δεν νομιζω καν να αλλαξω μαρκα. Και λίγα σου είπε. Με 1000 ευρώ τουρμπίζεις το μοτέρ; 1000 ευρώ δηλαδή = ανταλλακτικά + εργασία + πρόγραμμα; Π Ο Τ Ε Συγγνώμη και πάλι που θα στο ξαναχαλάσω, αλλά 1000 ευρώ θες για ένα καλό ΦΠΕ. Θα δανειστώ μια ατάκα από άλλο forum που μου έμεινε μετά από ανάγνωση 200+ σελίδων περί turbισματος. Με πορδές, αυγά δεν βάφονται. Χωρίς καμία παρεξήγηση φυσικά. Άλλαξε αυτοκίνητο. Αυτή είναι η καλύτερη λύση, που δε θα μετανιώσεις ποτέ σε αντίθεση με αυτό που θες να κάνεις. Και να μετανιώσεις, μια αγγελία είναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λογικά είναι τα λεφτά φίλε, ένα χιλιαρικάκι, τί θα κάνει δηλαδή, πυρηνικό αντιδραστήρα θα βάλει? Κάντο φίλε, μην πληρώσεις φράγκο παραπάνω, και αν μπορείς κόψε του και κανα κατοστάρικο, δεν μασάει το εργαλείο σου, θα ράβεις κόσμο μετά και δεν θα πληρώνεις ούτε 1,8 λίτρα ούτε 2 λίτρα σήματα/ασφάλεις και μαλακίες!! Μην τους ακούς τους απο πάνω, η ζήλεια φίλε μιλάει!! Έχουν κανα τάφο Ford Focus 1.4 και δεν παέι βήμα, αντί να το φτιάξουν να πάρει κανα άλογο , θέλουν να ψοφήσουν τα δικά μας!!! Έτσι μού έλεγαν και εμένα, μην το κάνεις, μην το πάρεις, πήγαινε σε εξουσιοδοτημένο και τέτοια, κανένας δεν έδωσε όμως φράγκο απο αυτούς να το φτιάξω να δουν τί εστί βερύκοκο μετά!! Μην βάλεις εξάτμιση, μην βάλεις μπουζί και τέτοιες αηδίες σου λένε για να μας κόψουν την γκ@βλα φίλε!! Ζήλεια φίλε, ζήλεια!! Δεν έχουν φράγκο και δεν θέλουν να βλέπουν τον άλλο να τους πατάει στο φανάρι, σκάνε απο την κακία τους!! Μην ακούς, πήγαινε κάντο!! Τούρμπο ρε μ@@νιά και τα μπιστόνια στα κάγκελα!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2015 από τον Manalishi 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λογικά είναι τα λεφτά φίλε, ένα χιλιαρικάκι, τί θα κάνει δηλαδή, πυρηνικό αντιδραστήρα θα βάλει? Κάντο φίλε, μην πληρώσεις φράγκο παραπάνω, και αν μπορείς κόψε του και κανα κατοστάρικο, δεν μασάει το εργαλείο σου, θα ράβεις κόσμο μετά και δεν θα πληρώνεις ούτε 1,8 λίτρα ούτε 2 λίτρα σήματα/ασφάλεις και μαλακίες!! Μην τους ακούς τους απο πάνω, η ζήλεια φίλε μιλάει!! Έχουν κανα τάφο Ford Focus 1.4 και δεν παέι βήμα, αντί να το φτιάξουν να πάρει κανα άλογο , θέλουν να ψοφήσουν τα δικά μας!!! Έτσι μού έλεγαν και εμένα, μην το κάνεις, μην το πάρεις, πήγαινε σε εξουσιοδοτημένο και τέτοια, κανένας δεν έδωσε όμως φράγκο απο αυτούς να το φτιάξω να δουν τί εστί βερύκοκο μετά!! Μην βάλεις εξάτμιση, μην βάλεις μπουζί και τέτοιες αηδίες σου λένε για να μας κόψουν την γκ@βλα φίλε!! Ζήλεια φίλε, ζήλεια!! Δεν έχουν φράγκο και δεν θέλουν να βλέπουν τον άλλο να τους πατάει στο φανάρι, σκάνε απο την κακία τους!! Μην ακούς, πήγαινε κάντο!! Τούρμπο ρε μ@@νιά και τα μπιστόνια στα κάγκελα!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2015 από τον Νικολακης_Husq 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) ΥΠΕΡΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ μεν αλλα εχει δικιο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 καλα για φπε τα 1000 δεν αρκουν με τπτ . το προγραμμα δεν ειναι δουλεια του μηχανικου . αυτος βαζει τα μηχανικα κ τελος, λογικα κ για σωληνες στον εξατμισα θα παει να συνδεσει κουλερ κτλ τα 1000 με κανα μεταχειρο κιτακι κατι θα κανουν . δεν αξιζει φυσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 καλα για φπε τα 1000 δεν αρκουν με τπτ . το προγραμμα δεν ειναι δουλεια του μηχανικου . αυτος βαζει τα μηχανικα κ τελος, λογικα κ για σωληνες στον εξατμισα θα παει να συνδεσει κουλερ κτλ τα 1000 με κανα μεταχειρο κιτακι κατι θα κανουν . δεν αξιζει φυσικα ΦΠΕ με 1000 ευρώ κάνεις. Τουλάχιστον για αυτοκίνητο που έχω ψάξει εγώ. Φυσικά και το πρόγραμμα δεν είναι δουλειά του μηχανικού. Αλλά όταν κάποιος σου λέει για να σου υπερτροφοδοτήσω το αυτοκίνητο σου θέλω 1000 ευρώ, σημαίνει ότι σκας τα 1000 και παίρνεις το αυτοκίνητο πίσω έτοιμο. Για αυτό και τα περισσότερα συνεργεία δεν κάνουν τέτοιες δουλειές. Υπάρχουν οι "βελτιωτικοί οίκοι" (τέσπα) που αναλαμβάνουν εξολοκλήρου την βελτίωση. Τα 1000 δεν φτάνουν ούτε για μεταχειρισμένο KIT από ebay. Από το οποίο kit, πάλι από ψάξιμο που έχω κάνει, θα κρατήσεις στην καλύτερη καμιά βίδα καθώς η ποιότητα είναι κλάφτα και θα αρχίσει να σκορπάει πάνω στην εβδομάδα. Αποτέλεσμα αυτού είναι κάθε μέρα να τρέχεις στο συνεργείο και να αλλάζεις ένα ένα τα πράγματα μέχρι να ξενερώσεις και να τα παρατήσεις. Η γνώμη μου για την υπερτροφοδότηση σε ατμοσφαιρικό μοτέρ όπως επίσης και για την σωστότερη επιλογή(κατά τη γνώμη μου πάντα) βρίσκεται στο προηγούμενο μου post. Αν όμως έχεις σκοπό να το κάνεις, καλή τύχη με τους "βελτιωτές" εκεί έξω. Αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Δεν εχω περιθωριο να αλλαξω αμαξι και οιικονομικα και φορολογικα. Το Α3 ειναι με ολα τα εξτρα που θελω και αν το δωσω τσιμπημενα, παλι θα χρειαστει να βαλω μια μεγαλη διαφορα για να βρω κατι αντιστοιχο οποτε για αυτο δεν κοιταω να αλλαξω. Για 1.4τ δεν τρελαινομαι γιατι ειναι μονο 125 αλογα. Συγκριτικα με το golf που στο tsi βγαζει εως 160 και το gt με τα 170, η δυναμη του Α3 ειναι για κλαααμματα! Αρα λοιπον περιοριζομεθα στα 1.8τ. Μου περασε μια σκεψη να κουμπωσω πανω το 1.8 20vt που φοραει το προηγουμενο. Αλλα παμε σε μοτερ που στανταρ θα χει μπολικα χιλιομετρα, εχει ιμαντα και ειναι σαφως πιο παλια τεχνολογια. Για αυτο θελω τον tfsi. Εστω πως βρισκω το μοτερ, ποσο ειναι το κοστος για να περαστει πανω στο αμαξι? Εκτος αυτου, εαν τουρμπισω το μοτερ που εχω τωρα, με μπιελες και πιστονια συν το κιτ του τουρμπο ειμαι κομπλε η θα χρειαστουν αλλαγες και σε αλλα πραγματα? Στο κτεο θα περναω η θα μου κοψουν τον κωλο? Θα πρεπει να δηλωθει? Εγραψα καποιες ερωτησεις! :) Απο Αθηνα ειμαι Καταρχάς το 1.8 20vt το ξεχνάς αν θες να είσαι νόμιμος και να το δηλώσεις γιατί δεν πρόκειται να πάρεις έγκριση τύπου. Για το κόστος της μετατροπής από ότι είδα σου απάντησε ο μηχανικός σου, που αν το 5500€ συμπεριλαμβάνει και το μοτέρ, σασμάν, πλεξούδα, εγκέφαλο, εξάτμιση, εργατικά και ηλεκτρολόγο που χρειάζονται, είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή τιμή. Σε ρώτησα από που είσαι για να σου προτείνω άνθρωπο που μπορεί να αναλάβει το πρότζεκτ που θες να κάνεις. Για να κάνεις το μοτέρ σφυρί θες πολλά περισσότερα από μπιέλες-πιστόνια και το κόστος θα ανέβει πάρα πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Θελω να κλαψω. Ρωτησα τον μαστορα μου και μου πε οτι παει γυρω στα 5-5.5 χιλιαρικα. Του πηρε μιση ωρα να με συνεφερει! Εν πασει πετιπτωσει μου πε οτι με 1000ε περιπου τουρμπιζουμε το μοτερ και το δουλευουμε μεχρι 150 αλογα. Αλλιως παει για πουλημα.. Ειμαι αρρωστος με τα audi δεν νομιζω καν να αλλαξω μαρκα. Αν δεν εννοεί 1000€ για εργασία και εννοεί για πλήρες τούρμπισμα, είναι απλά άσχετος και καλά θα κάνεις να μην ξαναπάς. Και εξηγούμαι. 1) Τουρμπίνα (στην καλύτερη περίπτωση και μεταχειρισμένη) 150€ 2) πολλαπλή εξαγωγής (χειροποίητη) 500€ minimum 3) σωληνώσεις & intercooler 450€ 4) αγελάδα 150€ 5) Εξάτμιση-downpipe 500€ 6)Σωληνάκια νερού-λαδιού για την τουρμπίνα 150€ 7) Μπαροβαλβίδα 50€ 8) Πρόγραμμα από 400€ 9) εργατικά το λιγότερο ένα 200€ Και σίγουρα όλο και τίποτα άλλο θα χρειαστεί που δεν υπολόγισα. Επίσης ο υπολογισμός γίνεται υποθέτοντας ότι τα μπεκ και η αντλία σου αρκούν για 150-160 άλογα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Παιδια ηδη ξενερωσα.. Κανω υπομονη εν τελει για αλλο αμαξι γιατι πιανεται η καρδια μου και μονο με αυτα που μου λετε :ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Λυπάμαι φίλε μου που σε ξενερώνουμε, αλλά επειδή τα έχω περάσει πίστεψε με είναι καλύτερα να ξενερώσεις παρά να κλαις τα λεφτά σου και να μην δεις και αποτέλεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 οποτε τα ξεχνας ολα αυτα περι τουρμπισματος κ μουφες. πετας πανω μια νιτρομπουκαλα , ψεκαζεις ομορφα κ ωραια και αυτοματα γινεσαι μαγκας. φυσικα θα τα παρεις ολα στο χερι αλλα νταξ μωρε λεπτομεριες.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Σου εχω μια διαφορετικη λυση που σιγουρα θα σου βγει πιο φθηνα αρχικα, βαλε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Σου εχω μια διαφορετικη λυση που σιγουρα θα σου βγει πιο φθηνα αρχικα, βαλε.... εχω βαλει αλλα δεν παει καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Μακρυά απο τα 1.4 tsi , Ειναι τα χειροτερα μοτερ του vag . Η πιο "φθηνή" λυση σε σχεση λεφτα / αποδοση ειναι να βαλεις το 1,8 20vt ( Προτίμησε τα μοτερ με κωδικο BAM , APX , APY, AUL ) . Δεν ειναι ολα 1,8 20vt ιδια αναλογα με την χρονολογια τους και τον κωδικο μοτερ τους αλλάζουν τα πιστόνια , η τουρμπίνα και το πρόγραμμα που φορανε και κατι αλλα ψιλα που δεν θυμάμαι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Μακρυά απο τα 1.4 tsi , Ειναι τα χειροτερα μοτερ του vag . Η πιο "φθηνή" λυση σε σχεση λεφτα / αποδοση ειναι να βαλεις το 1,8 20vt ( Προτίμησε τα μοτερ με κωδικο BAM , APX , APY, AUL ) . Δεν ειναι ολα 1,8 20vt ιδια αναλογα με την χρονολογια τους και τον κωδικο μοτερ τους αλλάζουν τα πιστόνια , η τουρμπίνα και το πρόγραμμα που φορανε και κατι αλλα ψιλα που δεν θυμάμαι Μοτέρ λαδοκάφτης.. Τύφλα να έχουν οι βάνκελ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lordoftheriffs 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Λοιπον επειδή εχω ασχοληθει με vag, καλύτερη λυση προφανώς είναι μεταχειρισμενο αμαξι. Ενα 1.8 tsi ειναι οτι πρέπει καθως με φπε πιανει 240-250 αλογα και 370-400 nm ροπη. Επισης ταιριάζει γαντι μια μεταχειρισμενη τουρμπινα κ04 απο s3 για απόδοση 350 άλογα. Δυστυχως αλλαγη μοτέρ δεν προτείνω και για νομικους λογους και το ότι παλι θα υπολείπεται το αμαξι απο φρενα σασι αναρτησεις. Ήδη πεταμενα λεφτά αυτά που ξόδεψες για την fsi. Sent from my Note 4 using Tapatalk Επίσης εχω 1.4 tsiσε scirocco στα 240 αλογα φπε και δεν καιει ούτε σταγόνα ούτε το παραμικρο εδω και 5 χρονια που το εχω Sent from my Note 4 using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Πάλι αυτός ο από πάνω με το note 4! Λυπήσου και μας με τα note 2 ρεεεεε:P:P:P:P:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 φιλε οντως το νοτε 4 φοβερο εργαλειο το δοκιμασα(εχω 6αρι) σε φιλο και εντυπωσιαστηκα. δυναμη λεμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 Το tt αξιζει σαν αμαξι? Μιλαω για μοντελο 2002-2004 σε 1.8t ειτε quattro ειτε προσθιοκινητο? Γιατι δεν κυκλοφορουν πολλα? Ισχυει πως δεν στριβουν και πως καινε τον κωλο τους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2015 πολυ βαρυ αμαξι. το 180αρι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο , το 225 ειναι πιο σβελτο αλλα γενικα πωλουνται σε χαμηλες τιμες χωρις να ειναι μεγαλη η ζητηση. δεν ειναι καλη επιλογη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 πολυ βαρυ αμαξι. το 180αρι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο , το 225 ειναι πιο σβελτο αλλα γενικα πωλουνται σε χαμηλες τιμες χωρις να ειναι μεγαλη η ζητηση. δεν ειναι καλη επιλογη. Αρα να το αποκλεισω σαν επιλογη. Ειχα δει κατι τρελες καταναλωσεις σε ενα σαιτ του τυπου 11λ σε ητεμη οδηγηση και το φικο μου καιει 7.3 στην εθνικη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες