kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Έχοντας κάνει άπειρα χιλιόμετρα πάνω σε ποδήλατο - από πόλη, μέχρι βουνοκορφές, μέχρι ΕΟ - ήξερα ότι το μέλλον μου βρίσκεται πάνω σε 2 ρόδες. Από τότε ακόμα που στα 13 μας το φιλαράκι μου στο χωριό έπαιρνε κρυφά το Town Mate του αδερφού του για να το οδηγήσουμε παρέα... Το όνειρο μου ήταν το εξής: Φόρτωμα την μηχανή, σκηνή/sleeping bag και δρόμο! Ορεινές διαδρομές, παρκάρισμα μηχανής, στήσιμο σκηνής και πεζοπορία/εξερεύνηση! Έτσι λοιπόν τους τελευταίους 3-4 μήνες μπήκα εντατικά στο ψάξιμο. Μεροκάματο κανονικά στο car. Κάποιες ευκαιρίες χάθηκαν, άλλες δεν ευδοκίμησαν. Ο Nightrebel που τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια βαρέθηκε να μου προτείνει μοντέλα. Οι επιλογές πολλές, V Strom, Versys, Fazer, CB500X, απόφαση όμως καμία. Μέχρι την Κυριακή, όπου είδα ένα Versys κουκλί όπως το ήθελα. Λέω "ή τώρα ή ποτέ"! Παίρνω τηλέφωνο, τα βρίσκουμε στην τιμή, Δευτέρα πάμε σε συνεργείο να το δει, και προχτές έγινε η μεταβίβαση! Είμαι πλέον λοιπόν περήφανος κάτοχος ενός Kawasaki Versys 2013 ABS!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά στο φόρουμ που με βοήθησαν σε ότι και αν χρειάστηκα και ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά!! Καλές μας βόλτες!!! 35 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλοταξιδο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλοταξιδο και παντα ορθιος !! ΚΟΥΚΛΙ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Αντε! Αυτα ειναι τα ωραια! Ολο κλοπες και συζητησεις για κρανη, μπουχτισαμε! Καλοριζικο! Καλα χιλιομετρα, να το χαρεις οσο δεν παει! Με την καρινουλα του, τις χουφτες του, και μαυρο, τζιτζι, οπως μου αρεσει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
padelis250R 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Ωραίος! Καλορίζικο και καλές εξορμήσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κρανοφορος 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλοταξιδο φιλε. Καλες διαδρομες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Σας ευχαριστώ πολύ όλους!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Με γειά σου φίλε!!! Είναι πανέμορφο και πολύ αξιόλογο μηχανάκι!!! Να του βγάλεις το ζουμί κια πάντα όρθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλορίζικο και καλοτάξιδο, φαίνεται πένα πραγματικά...! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλοριζικο και καλες βολτες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος! Φαίνεται καινούριο! Πολύ ωραία και η ψηλή ζελάτίνα και οι χούφτες γαμάτες (ΥΓ: Ωραίο και το κρανάκι!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Ομορφιά το ολόμαυρο! Καλοτάξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλοταξιδο και παντα ορθιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλορίζικη κ καλοτάξιδη (ή καλύτερα καλοτάξιδοι). Κορυφαία επιλογή στη μεσαία κλάση (τα κάνω όλα κ συμφέρω). Φρέσκο εργαλείο, με το ABS του, ωραίο χρώμα. Καλές βόλτες!!! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NickNick 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλορίζικο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Α πήρες το ωραίο το βέρσις. Να το χαρείς όσο μπορείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλορίζικο φιλαράκι, καλόπιωτο να είναι. Τσίμπησε (προσπαθεί τουλάχιστον) Άνοιξη και ξεπεταχτήκατε όλοι με μοτόρια, έτσι? .... καλά κάνετε. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Με γειά σου φίλε!!! Είναι πανέμορφο και πολύ αξιόλογο μηχανάκι!!! Να του βγάλεις το ζουμί κια πάντα όρθιος!!! Ευχαριστώ πολύ! Καλορίζικο και καλοτάξιδο, φαίνεται πένα πραγματικά...! Sent from my iPad using Tapatalk Να'σαι καλά!! Καλοριζικο και καλες βολτες!!! Σε ευχαριστώ φίλε μου! Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος! Φαίνεται καινούριο! Πολύ ωραία και η ψηλή ζελάτίνα και οι χούφτες γαμάτες (ΥΓ: Ωραίο και το κρανάκι!) Ευχαριστώ! Καινούργιο είναι, ούτε 4000 χλμ δεν έχει. Πραγματικά ο προηγούμενος αγοραστής το είχε όπως το ήθελα με πράγματα που θα έβαζα και εγώ πάνω. Ομορφιά το ολόμαυρο! Καλοτάξιδο! Ε ναι μην ξεχνάμε και τις metal ρίζες μας! Καλοταξιδο και παντα ορθιος!! Ευχαριστώ!!! Καλορίζικη κ καλοτάξιδη (ή καλύτερα καλοτάξιδοι). Κορυφαία επιλογή στη μεσαία κλάση (τα κάνω όλα κ συμφέρω). Φρέσκο εργαλείο, με το ABS του, ωραίο χρώμα. Καλές βόλτες!!! :) Σε ευχαριστώ! Αν δεν έπαιρνα το συγκεκριμένο θα το μετάνιωνα! Καλορίζικο!!! Ευχαριστώ, να'σαι καλά! Α πήρες το ωραίο το βέρσις. Να το χαρείς όσο μπορείς! Ναι, η μούρη του παλιού μου φαινόταν ...κάπως! Καλορίζικο φιλαράκι, καλόπιωτο να είναι. Τσίμπησε (προσπαθεί τουλάχιστον) Άνοιξη και ξεπεταχτήκατε όλοι με μοτόρια, έτσι? .... καλά κάνετε. :vv: Χεχεχε το ζητάει ο καιρός! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Κουκλάρα με τα όλα της φίλε. Καλορίζικη !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Πολυ αξιολογο μοτορι που εχει αποδειξει οτι ειναι απο τα κορυφαια στα κυβικα αυτα. Να το χαρεις στο επακρο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 πολλα πολλα κ ασφαλη χλμ με τον νεο σου ερωτα. μια ενσταση ερωτηση, γτ δεν πηγες προς nc 700 μερια ? οικονομοικο ταχιδεuει με 190 δεν καιει τπτ κ γνκ ολο το πακετο ειναι premium, απορω λοιπον με την επιλογη σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Ακριβώς τον ίδιο τίτλο είχα βάλει πριν λίγα χρόνια σε παρόμοιο θέμα... Ωραίο συναίσθημα... Σοφή επιλογή έκανες στο εργαλείο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος φίλε μου. Βάλε κι άλλες φώτο να το καμαρώσουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Πολλές ευχές και από εμένα για απροβλημάτιστα χιλιόμετρα...είναι πολύ ωραίο το συγκεκριμένο versάκι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Κουκλάρα με τα όλα της φίλε. Καλορίζικη !!! Ευχαριστώ! Καμία πρόταση για όνομα? :P Πολυ αξιολογο μοτορι που εχει αποδειξει οτι ειναι απο τα κορυφαια στα κυβικα αυτα. Να το χαρεις στο επακρο!!! Ευχαριστώ πολύ!!! πολλα πολλα κ ασφαλη χλμ με τον νεο σου ερωτα. μια ενσταση ερωτηση, γτ δεν πηγες προς nc 700 μερια ? οικονομοικο ταχιδεuει με 190 δεν καιει τπτ κ γνκ ολο το πακετο ειναι premium, απορω λοιπον με την επιλογη σου.... Σε ευχαριστώ! Οι κυριότεροι λόγοι που δεν πήγα προς το NC700 είναι αισθητικοί, μικρό ντεπόζιτο και μεγαλύτερο βάρος. Ακριβώς τον ίδιο τίτλο είχα βάλει πριν λίγα χρόνια σε παρόμοιο θέμα... Ωραίο συναίσθημα... Σοφή επιλογή έκανες στο εργαλείο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος φίλε μου. Βάλε κι άλλες φώτο να το καμαρώσουμε. Να'σαι καλά σύντροχε! Έρχονται πολλές φωτό ακόμα σε καμιά βόλτα της προκοπής! Πολλές ευχές και από εμένα για απροβλημάτιστα χιλιόμετρα...είναι πολύ ωραίο το συγκεκριμένο versάκι :) Thank you!! Αν και Τίγρη έχεις, τι να μας πει το Βερσάκι μπροστά του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Καλοτάξιδο φίλε μου να το χαίρεσαι! Πολύ καλή επιλογή και πανέμορφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες