KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :vv: :vv: :vv: Με το μπαρντόν κιόλας για την έκφραση, αλλά είναι η πιο αντιπροσωπευτική που με χαρακτηρίζει αυτή τη στιγμη.... Τρια χρονάκια διαβάσματος και επιμελούς παρακολούθησης θεμάτων και απόψεων εδω, ψαξίματος και πολλλλλλααααα ξενύχτια... Αδεια check, ασφάλεια check, σε λίγες ώρες -μόλις σχολάσω- παραλαμβάνω (Στα @@ σας θα μου πείτε βέβαια για το αν πήρα μηχανάκι, και δε θα έχετε και άδικο, αλλά είναι τόση η χαρά μου που θέλω να την μοιραστώ με όλο τον κόσμο!) Περισσότερα σε λίγο γιατί δουλεύω Και βέβαια φοτο στο σχόλασμα Ps: Γ@μιούνται τα αφεντικά 26 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Νταξει,ευκολακι ρε συ. Tracer σε μπορντο χρωμα πηρες. Καλοταξιδο ρε θηριο . Να το χαρεις οσο παει και να σε ταξιδεψει σε μερη ονειρεμενα . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Το Agusta? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Pics or it didn't happen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Κατάφερες τελικά το versys ή πήγες στο tracer; Ότι και να'ναι, καλορίζικο και καλοτάξιδο και φωτογραφίες το συντομότερο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Νταξει,ευκολακι ρε συ. Tracer σε μπορντο χρωμα πηρες. Καλοταξιδο ρε θηριο . Να το χαρεις οσο παει και να σε ταξιδεψει σε μερη ονειρεμενα . Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Απο τις κουβέντες που εχουμε κάνει ξέρω οτι το νιώθεις! Αλλά επειδή without photo, it never happened, αποκαλυπτήρια με τις φωτο το απόγευμα... Ένα hint: εχω πάρει το καλύτερο μηχανάκι αντικειμενικά που κυκλοφορεί και στο πιο γρήγορο χρώμα... Το Agusta? Δε θα ήμουν εδω...θα χα μπει δρομοκαιτειο στο διπλανό δωμάτιο της Βικούλας... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 KOSTASAG ευτυχως που με το hint που εδωσες ,το εκανες πανευκολο:thunderace μπλε .Οτι και να πηρες ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 FORD FIESTA WRC ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 FORD FIESTA WRC ? Περίμενα σχόλιο NC700 DCT. :( 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 εσυ τωρα γτ με τσιγκλας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλορίζικο και περιμένουμε φωτογραφίες..! Tracer κόκκινο ή Versys κίτρινο...! Sent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 FORD FIESTA WRC ? Φίλε μου ....εεεμμμ.....Θύμησε μου το ονομά σου....Γιάννη σε είπαμε ε?? Καλο παιδί φαίνεσαι... Είναι καλό αυτό??? Πάει και χώμα? KOSTASAG ευτυχως που με το hint που εδωσες ,το εκανες πανευκολο:thunderace μπλε .Οτι και να πηρες ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ. ΑΧχαχααχ! Όντως, αλλα λεω το άλλο! Hint 2 και σιγα σιγα θα ξεμπερδευουμε!\ Είναι άσπρο και...χαλάει.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Φίλε μου ....εεεμμμ.....Θύμησε μου το ονομά σου....Γιάννη σε είπαμε ε?? Καλο παιδί φαίνεσαι... Είναι καλό αυτό??? Πάει και χώμα? ΑΧχαχααχ! Όντως, αλλα λεω το άλλο! Hint 2 και σιγα σιγα θα ξεμπερδευουμε!\ Είναι άσπρο και...χαλάει.......... ρε το μ@@@@κα τι πηγε κ πηρεεεεεε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 1050 tiger?? οτι και να ειναι καλα χιλιμετραααα και καλες βολτεςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μπας και λεει το Ktm Duke 690 ? (Για να λεει χαλαει , φανταζομαι παιζει με το ρητο :P ) Kαλοταξιδο !!! Παντα ορθιος !! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2015 από τον xronisG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 ducati,ktm? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 θα έλεγα cbf 125 άσπρο γιατί είπε γρηγορο, αλλα είπε χαλάει όποτε άκυρο..χαχαχαχχαχαχαχ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Ducati Monster; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Kαλοταξιδο !!! Παντα ορθιος !! Ευχαριστώ για τις ευχές ! Δεν έχω αλλα Like! Προτελευταιο Hint για να μην κουράζω...: Έχει...περιττο αριθμο κυλινδρων...και δεν τον χαλάει καθόλου... ο χους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Triumph Tiger 1050! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Ε...δεν παιζω ,με προλαβατε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλορίζικο το Race B! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Μπόμπο κινέζικο νίκελ πήρε 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Με 'γεια και καλοταξιδο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες