Jump to content
GavriilVet

Βρίστε τον καιρό εδώ.

Recommended Posts

εγω το εχω κανει που δουλευω πολλες φορες σκ για να μη ζηλευω.. επισης δεν εχω γκαραζ, οποτε δε ψαχνω τοσο πολυ σκια, εχει ολη τη μερα ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 6 ώρες, το μέλος efkola έγραψε:

Πάμε πάλι γκρίνια αλλά αυτή τη φορά επειδή θα λιώσουμε :_unsure:

Φωτογραφία του Leonidas Georgarakos.

Εεετσι...γιατι με τιποτα δεν ειμαστε ικανοποιημενοι. Προσωπικα βριζω τον καιρο για τις βροχες. Με τετοιο καιρο εφυγααααα.....και ακολουθει βεβαια και ο @Peiraiwths :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η φαση του να ειναι τελευταια μερα πριν κλεισει το ΤΕΙ για το Πασχα και επειδη ειχα να αναπληρωσω ενα εργαστηριο στο ΤΕΙ επρεπε να φυγω αναγκαστικα με των 5:30 το πρωι το τρενο απο Βολο γιατι 8 ξεκινουσε το μαθημα. Ε κλαιν λεω μια μερα ειναι τι μπορει να παει στραβα. Ο καιρος ομως ακουσε τι ειπα και γελασε και ειπε "ας τον τρολαρω τον μαλακα τον Τασο με μια υπεροχη καταιγιδουλα". Ε δεν αργησα πολυ να καταλαβω οτι με το που ξυπνησα 4:30 εξω απο τις αστραπες η νυχτα εγινε μερα. Σηκωθηκα πηγα κουζινα, εξω τρελος αερας λεω νταξ γαμηθηκε παλι. Ντυθηκα στα γρηγορα εβαλα μπρος το παπι ξεκινησα σιγα σιγα για ΟΣΕ. Στα μεσα της διαδρομης εκει που λεω "οκ Τασο, δεν βρεχει μεχρι τωρα αρα καλα παει το πραγα", εσκασε ενα μπουρινι και φυσικα μεχρι να φτασω ΟΣΕ εγινε μουσκεμα. Οταν ξαναγυρισα Βολο τον μεσημερι, χαρα Θεου εξω. Και τωρα πρωτη ερωτηση για 50€. Ποσες καντηλες ανα λεπτο κατεβασε ο Τασος για τον καιρο εκεινη την μερα; :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

33°C πριν από 2 ώρες η ένδειξη στο θερμόμετρο του αυτοκινήτου, μποτιλιαρισμένος στη Θηβών στο Περιστέρι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 2/11/2018 at 4:13 ΜΜ, το μέλος efkola έγραψε:

33°C πριν από 2 ώρες η ένδειξη στο θερμόμετρο του αυτοκινήτου, μποτιλιαρισμένος στη Θηβών στο Περιστέρι!

Λογικότατη θερμοκρασία για 95 Αυγούστου που είναι σήμερα  :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

30αρι λεωνιδιο μεσημερι,μετα επεσε με αερακι....παραλια φουλ και μπανακι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γ@μηθηκε σήμερα... 220χλμ Πάτρα - Αθήνα δεν σταμάτησε να βρέχει πάνω από 5λεπτο. Δεν έχω ξαναφαει περισσότερο νερό ποτέ... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έδινα μάθημα σήμερα και λεω άντε ωραία ας παω για καφεδάκι. Ξεκινάω απο το σπίτι κατά τις 10 έξω βρεγμένα όλα. Μέχρι να φτάσω κάτω ο καιρός έξω έβρεχε καρεκλοπόδαρα, παράλληλα είχε ουράνιο τόξο, ήλιο και μερικές βροντές. Πιο ασταθής και απο την κοπέλα μου όταν έχει περίοδο. Κρίση ταυτότητας έπαθε...και αύριο φυσικά που δίνω μάθημα στην Λάρισα θα συνεχίσει προφανώς να βρέχει. Επίσης στο Πήλιο ξαναχιόνισε απο οτι φαίνεται λιγάκι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε:

Γ@μηθηκε σήμερα... 220χλμ Πάτρα - Αθήνα δεν σταμάτησε να βρέχει πάνω από 5λεπτο. Δεν έχω ξαναφαει περισσότερο νερό ποτέ... 

Γ@μηθηκε ο χειμώνας φέτος... 220χλμ Πάτρα - Αθήνα δεν σταμάτησε να βρέχει πάνω από 5λεπτο. Δεν έχω ξαναφαει περισσότερο νερό ποτέ... 

Fixed. 

:ranting3:

πριν 18 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Δεν έδινα μάθημα σήμερα και λεω άντε ωραία ας παω για καφεδάκι. Ξεκινάω απο το σπίτι κατά τις 10 έξω βρεγμένα όλα. Μέχρι να φτάσω κάτω ο καιρός έξω έβρεχε καρεκλοπόδαρα, παράλληλα είχε ουράνιο τόξο, ήλιο και μερικές βροντές. Πιο ασταθής και απο την κοπέλα μου όταν έχει περίοδο. Κρίση ταυτότητας έπαθε...και αύριο φυσικά που δίνω μάθημα στην Λάρισα θα συνεχίσει προφανώς να βρέχει. Επίσης στο Πήλιο ξαναχιόνισε απο οτι φαίνεται λιγάκι...

Και μετά απορούν όλοι γιατί είμαστε τρελο-λαός...... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Kostas-MotoLover έγραψε:

Και μετά απορούν όλοι γιατί είμαστε τρελο-λαός...... :crazy:

Ρε σου λεω χθες τα πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Σίγουρα το πιο τραβηγμένο ήτανε όταν παραλίγο να με χτυπήσει κεραυνός πέρσι άνοιξη προς καλοκαίρι αλλά αυτό δεν ήτανε τίποτα μπροστά στο υπερθέαμα το χθεσινό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ ξεσπάω? Ευχαριστώ. :biggrin:

Τί 'ν αυτό το πράμα φέτος ρε με τον κωλόκαιρο. :angry:

Έχεις ξεκ^λιαστεί να βρέχεις ρε γ@μ^μένε πο^στόκαιρε, γ@μώ την ύπαρξή σου να πούμε. Τον παίρνεις και γέρνεις από παντού μωρή ξεκ^λιασμένη πο^στρα. Σού 'χει ξεσκιστεί το γκραουλίδι και κατουράς συνέχεια όλο το χειμώνα παλιομο^νόπανο του κερατά. Άντε γ@μ^σου παράτα μας και σήκω φύγε μωρή καριό^οβροχή.:mB_faskelo:

Και εικονογραφημένα: :angry: :angry::rtfm: :devil: :taz::swear: :ranting3: :ranting: :bash::boxing::whip::knuppel2::bruce_h4h::ninja::katana::knife::hunter::2guns::shoot::kill: :mB_faskelo:

Ουφφφφ. Τά 'πα και ξαλάφρωσα λιγάκι...... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας έχω το εξής σκηνικό: ανεβάζω ρολλά απο το παράθυρο σήμερα πρώι. Σε εμένα συννεφιά σε μια πολυκατοικία 2 τετραγωνα πιο κάτω ήλιος και έβρεχε. Μετά με παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος για καφέ. "Τι καφέ ρε μ***κα που να κατέβω με τέτοια βροχή με το μηχανάκι;". Στο κέντρο κάτω ήτανε χαρά θεού. Σταματάει η βροχή, πάω προς τα κάτω σιγά σιγά, στον δρόμο με πιάνει για μισό λεπτό και ξανασταμάτησε. Το μισό Πήλιο συννεφιασμένο το άλλο μισό μέσα στον ήλιο. Τουλάχιστον έχει 17 βαθμούς πάνω κάτω αυτές τις μέρες. 

Τι στον διάολο γίνεται αυτές τις μέρες!?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε, μας τρολλάρει άσχημα. Πριν καμιά ώρα έβρεχε, τώρα έβγαλε ήλιο. Θα καούν τα φυτά να πούμε! Θέλω να πάω και καμία βόλτα και το σκέφτομαι 3 και 4 φορές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω έχω παραιτηθεί! Ήταν έχει λιακαδα δε μπορώ για βόλτα, όταν μπορώ βρέχει, όταν τη πλένω κατά λάθος βρέχει, αλλιώς έχει λιακαδα. Τουλάχιστον τώρα που περίμενα βροχή για να πάω δουλειά μάλλον τη γλύτωσα

Υγ. @Kostas-MotoLover γαμηθηκα στο γέλιο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω εξακολουθεί το παράδοξο του ηλίου Σε εμένα συννεφιά σε 2-3 τετράγωνα ποιο κάτω ήλιο. Λογικά αμα βγω παίζει να έρθει και ανεμοστρόβιλος.

Fuck logic.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αι σιχτιρι μας εχει σπασει τα @ρχιδια. Δυο δουλιτσες ηθελα να κανω πανω στο παπακι και εχει γ@αμηθει να βρεχει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είδατε τι κάνατε με τις ξετάπωτες; Τρελάθηκε το κλίμα και δεν μπορούμε να πάμε βόλτα, θεία δίκη :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε μα μύθος είναι, το φαινόμενο του ψυγειοκαταψύκτη συμβαίνει στα αλήθεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα μ αρεσει που παω για δουλεια και εχω στην τσαντα και καπελο και σκουφο,και αντηλιακο αλλα και αδιαβροχο..

ξεκινας με μπουφαν,καποια στιγμη ξαφνικα κοντομανικο και καψιμο απ τον ηλιο,μετα μπουφαν κ αδιαβροχο παλι...

καλη φαση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τι χαζόκαιρος είναι αυτός!

Έχω πάει με τρελή λιακάδα στο megastockbazaar να αγοράσω ένα αδιάβροχο...κατά τις 3 και κάτι εχω επιστρέψει Κορυδαλλό επίσης με λιακάδα-ζέστη και ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά έχουν συννεφιάσει όλα από το πουθενά και ρίχνει καρέκλες!!

Παράλληλα μιλάω με το κορίτσι που βρίσκεται στο γραφείο της στο Κολωνάκι και δεν το πιστεύει ότι αστράφτει και βρέχει...εδώ, λέει, έχει ήλιο!

Μετά από 5-10 λεπτά..."είχες δίκιο... ξεκίνησε και εδώ":laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ να πω "Συγχαρητήρια" στα μπουμπούκια που είχαν σταματήσει ένας πίσω απο τον άλλον, κάτω απο τις γέφυρες της Κηφησίας, για να γλυτώσουν απο την βροχή, χωρίς ούτε ένας να έχει ανάψει alarm, φλας ή οτιδήποτε άλλο που θα προειδοποιούσε για την παρουσία τους.

Αν δεν τους έχει μαζέψει κανένα αμάξι, φορτηγό μέσα στα σκοτάδια, θα είναι απίστευτα τυχεροί!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα