Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κοιτούσα για fz6 s2 αλλά και bandit 650, ώσπου οδήγησα το.... Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν έγινε δικό μου. 28000 χιλιόμετρα, abs και μερικά έξτρα. Ο δικύλινδρος κινητήρας από τα λίγα χιλιόμετρα που έχω κάνει μου φαίνεται φοβερός. Η ροπή στις χαμηλομεσαίες είναι άλλο πράμα... Και στα δικά σας οι ελεύθεροι! Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω το Γιώργο-Orlias (που τον ζάλισα), το Δημήτρη-Αλομπαρ (που έτρεξε για ένα bandit πριν μερικούς μήνες) και το Μανώλη-Africaptan και Γιώργο-gkoulmour1 (για μια μηχανή στο Ηράκλειο) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2015 από τον Di_Manolio 46 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλοταξιδο και καλες βολτες.... Παντα ορθιοι και οι δυο σας με πολλα και ομορφα χιλιομετρα. Δεν εκατσε τελικα να παρεις S3 ε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ! Μπααα στα λεφτά που έπαιζα μόνο παρτάλια s3 υπήρχαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 τι s3? αμαξι? :crazy: Μανωλη καλοριζικο, καλοταξιδο, καλοστριφτο και αγρατζουνιστο! κι ολα τα καλα! να το χαρεις οσο δεν παει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλοταξιδο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλοτάξιδο και πάντα όρθιοι!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 καλοριζικο και απεφτο να ειναι! αχ και να ειχα το απεριοριστο ειχα χτυπησει ενα er6f αδερφακια θα μασταν :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλοτάξιδο και καλά Χλμ. Πάντα όρθιος να την ευχαριστηθείς όσο μπορείς περισσότερο!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Ωραίος ο Μανωλιός..... :vv: Καλορίζικο και καλόβολτο το μαυρούλι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Mεγεια και καλοταξιδο Μανωλη!! μονο θετικα διαβαζω για τα βερσυς... :D περαν της μουτσουνας τους βεβαια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
horheperi 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλοταξιδο και αγρατσουνιστο !!!! Να την χαίρεσαι Μανώλη!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλοριζικο. Και που να οδηγούσες και το Ζ 750...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis79 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Kαλορίζικο και καλοτάξιδο . Πάντα όρθιος . Δεν σου έκατσε τετρακύλινδρο τελικά ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλορίζικο και καλοτάξιδο Μανόλη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 καλοριζικο παντα ορθιος!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλοτάξιδο, κουκλί είναι! Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για versys με abs μπορείς να μου πεις πόσο το πήρες για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 τι s3? αμαξι? :crazy: Μανωλη καλοριζικο, καλοταξιδο, καλοστριφτο και αγρατζουνιστο! κι ολα τα καλα! να το χαρεις οσο δεν παει! Street triple Δημητρη.....χαριτολογωντας και λογω συντομιας το αποκαλουν και S3,αν και εδω που τα λεμε και ενα audi δεν θα με χαλαγε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλορίζικο, καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο. Με πολλά και ασφαλή χλμ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 καλοριζικο, καλοταξιδο, και όλα τα κάλο... Εμένα αυτο το versys μαρέσει πολυ ;) Αφου χαλβαδιάζω τα βερσυς των μπάτσων οποτε περνάνε Καλές βόλτες :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλή επιλογή! Εύχομαι πολλά κ ασφαλή χιλιόμετρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλοτάξιδο, κουκλί είναι! Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για versys με abs μπορείς να μου πεις πόσο το πήρες για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης? μπες στο θεμα με τις "ωραιες αγγελιες μοτοσυκλετων που πετυχαινουμε" και εχω βρει μια αγγελια που φαινεται καθαρη, καλο ελεγχο σε μηχανικο κ αν παρεις το ok προχώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Εύγε νέε μου!! :) Καλορίζικο και πάντα όρθιος. Καλώς ήρθες στην μαμά Kawλasaki :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nightrebel 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 καλοτάξιδο και παντα όρθιος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλορίζικο και καλοτάξιδο. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλορίζικο, καλοτάξιδο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες