Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Καλημέρα παιδιά. Τι γίνεται? Κάτι τρέχει αλλά από το απόγευμα μάλλον περισσότερα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Ε δωσε τιποτα πληροφοριες να το δουλευουμε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Μόνο το χρώμα αν δώσω κάηκα . Δικύλινδρο 250άρι και γαμώ τα μηχανάκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Ninja 250 Πράσινο; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ninja 250 Πράσινο; Το έκανα πολύ έυκολο . Ναι αυτό είναι . Έχω να γράψω και άλλα όταν πάω σπίτι όμως. Θα δώσω παραπάνω πληροφορίες για τον μικρό μαχητή Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2014 από τον Mindattack21 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Καλοτάξιδο! Περιμένουμε φωτος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Καλορίζικο!Κάηκες μόνος σου όμως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Ναι δεν είμαι καλός στο να κρύβω την έκπληξη μου . Ευχαριστώ πολύ παιδιά ν' άστε καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μπραβο ρε φιλε, ωραιο μηχανάκι καλές βόλτες και το πρασινο ειναι πιο γλήγορο Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2014 από τον Denzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Μπραβο ρε φιλε, ωραιο μηχανάκι καλές βόλτες και το πρασινο ειναι πιο γλήγορο Ευχαριστώ πολύ φίλε μου . Ναι το παρατήρησα σε μία κόντρα με ένα μαύρο, δεν πάνε μία . Ελπίζω με το καλό να μπορέσω να ακολουθήσω σε καμιά βόλτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Καλορίζικο το νιντζάκι! Δύσκολο να πήρες KLE 250 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Καλοριζικο φιλε μου, ο ιντζας σου*!! Αξιομαχο μηχανακι, πολυ καλο για την πρωτη επαφη με μοτοσικλετα. Το συμπαθω πολυ αυτο το μοτοσικλετακι! Παντα ορθιος, και καλες βολτες απο εδω και περα! * 2.42 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σκεφτόμουν να σας παιδέψω λίγο σχετικά με το τι πήρα, αλλά είπα άστο καλύτερα δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο... Χθες, μετά από πολύ ψάξιμο σε μεταχειρισμένα και πολλούς ( σχετικά ) ελέγχους σε μάστορα έγινα κάτοχος ενός Kawasaki Ninja 250r ( με το όνομα παρακαλώ ). Τι να πεις για την μηχανή? Δύναμη? έχει. Φρένα? και από αυτά έχει . Στήσιμο? Πολύ ωραίο. Αναρτήσεις? Δεν έχω άποψη ακόμα . Γενικά σαν σύνολο πάντως είναι απίστευτο. Έλεγα πως πιο μετά θα θέλω μεγαλύτερη μοτο και πως ένα 250αρι δεν θα με κάλυπτε αλλά μάλλον άλλαξα γνώμη . Θέλω γνώμες από κατόχους ( και μη δεν με νοιάζει ) για το τι να προσέξω, τι να προσθέσω στην μηχανή ( μανιτάρια π.χ και όχι εξατμίσεις και τέτοια καγκουροπράγματα ) και οτιδήποτε άλλο σας έρθει στο μυαλό. Το μηχανάκι είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο δεν έχει πειραχτεί τίποτα. Λίγα λόγια για το Ninjaκι Χρονολογία: 2010 Χρώμα: Μαντέψτε Χιλιόμετρα: 26+ K Αυτά ( Φωτό σιγά μην σας βάλω ). *Το είχα γράψει πριν ανοιξω το θέμα καμπάνα ( και καλα ) και το πρόσθεσα τώρα:-D Επίσης ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λογια. Καλά χιλιομετρα να έχουμε όλοι και παντα όρθιοι το βασικοτερο. Καλορίζικο το νιντζάκι! Δύσκολο να πήρες KLE 250 Δεν το είχα κοιτάξει καθόλου το συγκεκριμένο γιατί προσωπικά δεν μου αρεσε. Καλοριζικο φιλε μου, ο ιντζας σου*!! Αξιομαχο μηχανακι, πολυ καλο για την πρωτη επαφη με μοτοσικλετα. Το συμπαθω πολυ αυτο το μοτοσικλετακι! Παντα ορθιος, και καλες βολτες απο εδω και περα! * 2.42 Χαχαχα απίστευτο το βιντεακι:-P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2014 από τον Mindattack21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάντα άπεφτο το μικρό Ninjaκι!!! Καλές βόλτες!! :D Περιμένουμε φωτογραφίες :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Θα βάλω πλακιτσα εκανα:-D . Σ 'ευχαριστώ πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Καλοταξιδο και καλες βολτες....παντα ορθιοι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 άλλος ένας στην οικογένεια... :clapping: Μια απο τις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ, άκρως ερωτεύσιμες μικρές μοτοσικλέτες. Ένα χρόνο που την έχω μόνο χαρές μου έχει δώσει μέχρι τώρα!! Και ΝΑΙ το πράσινο είναι πιο γρήγορο. Κυρίως γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ μηχανάκι. Πολύ πιο όμορφο και δείχνει μεγαλύτερο. Πόσο την έχεις οδηγήσει μέχρι τώρα;; Θέλω εντυπώσεις! Καλορίζικο και πάντα άπεφτη!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 μπραβο.. καλοβολτο το μωρακι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Καλορίζικο το νιντζάκι,καλές βόλτες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλοριζικο και καλα χλμ....εννοειτε πως το πιο γρηγορο ειναι το ασπρο αχαχχα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2014 από τον scorpion92 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος. Τώρα νομίζω του ταιριάζει κι ένα αυτοκόλλητο ΜΒ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 καλοριζικο πες εντυπωσεις και αν ειναι αρκετο το γκαζι του κυριως για καποιον που ειχε 125 πριν, το ασπρο τα σπαει! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ampalos 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Καλοτάξιδο και καλόστριφτο! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 καλοριζικο πες εντυπωσεις και αν ειναι αρκετο το γκαζι του κυριως για καποιον που ειχε 125 πριν, το ασπρο τα σπαει! είναι ΠΟΛΥ αλλά το έχεις συνηθίσει σε ένα χρόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roulhs 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 είναι ΠΟΛΥ αλλά το έχεις συνηθίσει σε ένα χρόνο ε καλα κ πολυ δν το λες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες