angel007 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 ναι ρε γμτ και εγω 95-100 κιλα ειμαι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Babaman αρκει και μόνο οτι εκατσες και ασχολήθηκες και οτι το προβλημα σου εχει μειωθει Tapatalk σε λέω!!! Τωρα απο εκει και πέρα εφοσων εχεις και μια εικόνα , καλο ειναι να πειραματιστεις και λίγο επανω σε αυτα που ζητάς ΕΣΥ απο το μηχανάκι ΣΟΥ Tapatalk σε λέω!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Προτείνω να διαβάσετε καθώς σε ότι αφορά ρυθμίσεις μπορείτε εύκολα να κάνετε πείραμα χωρίς ειδικό εξοπλισμό. Απλά προσοχή στα πολλά μη σας δαγκώσουν όταν δοκιμάζετε ακραίες τιμές. Τώρα, συγνώμμη βρε παιδιά, που ακούγομαι κάπως αλλά είναι αλήθεια: Ρωτήστε πάλι τον Κώστα στο hyperstore για το θέμα αναρτήσεις καθώς έχει κάνει σεμινάρια πάνω στο θέμα "ρύθμιση" πέρα από απλώς να τις λύνει-συντηρεί. Ακόμα, σε αγωνιστικό μηχανάκι έχω δει μέγα έλληνα γκουρού αναρτήσεων (αδιαμφισβήτητα, δε το λέω ειρωνικά) να μη πιστεύει τα μάτια του πόσο λάθος κούτσουρο χωρίς σαγκ το ήθελε ρυθμισμένο το 600άρι πίστας ο κυνηγός βάθρων που το έτρεχε "γιατί αλλιώς δε μπορούσε να το πάει, θα σκοτωνόταν". Αλλά δε μιλάμε για καθημερινό δρομίσιο. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2015 από τον Mi_ka 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Εμενα παντως μου φαινεται οτι το μαλάκωσες πολύ ..... Εγω στην θεση σου θα το εφτιαχνα πιο σκληρο αντι για πιο μαλακο (85κιλα ειμαι) Tapatalk σε λέω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 μμμμμ ξερουμε αν με την Akrapovic κρατάμε τον αισθητηρα λ? αν ναι που λογικά έτσι είναι θα είναι one time mapping.... Στη φωτογραφία από το διπλανό θέμα φαίνεται να έχει τη τρύπα υποδοχής κανονικότατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Εκτός και αν κρατάς το όχημα για αρκετά χρόνια και δεν το πουλάς στα 1-2 χρόνια. Εκεί δεν χάνεις, γιατί κάποια στιγμή η τιμή του σταματάει να πέφτει. Υπάρχει ένα όριο, διαφορετικό για κάθε μοντέλο, όπου από εκεί και κάτω δεν μπορεί να πέσει. Από εκεί και μετά ουσιαστικά σταματάει η χασούρα. Για παράδειγμα, το GSR δεν πρόκειται να φτάσει να πωλείται 500-1000 ευρώ. Αν κάποιος το πήρε καινούργιο με 6000 και το κρατήσει 10 χρόνια πχ, τι να χάσει... Ισχύει, αλλά και πάλι πρέπει να περιμένεις... Γιατί το GSR πχ που λες δεν έκανε από την αρχή 6k... Εκεί έπεσε μετά από χρόνια και όταν τους μείναν stock. Στο Tracer πχ για να πέσει η τιμή και να συμφέρει πρέπει, λογικά, να περάσουν τα αντίστοιχα χρόνια, ώστε να πέσει η τιμή του καινούργιου stock έτσι ώστε να ψιλοσυμφέρει η αγορά του. ΑΛΛΑ, όταν γουστάρεις ένα μηχανάκι, όπως πρωτοείπα, δεν θα ασχοληθείς με τέτοια... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) ώστε να πέσει η τιμή του καινούργιου stock έτσι ώστε να ψιλοσυμφέρει η αγορά του. Μόνο η Suzuki τα κάνει αυτά. Να ρίχνει την τιμή καινούργιου τόσο πολύ ώστε να διαλύει την αγορά μεταχειρισμένων Αλλά όπως και να έχει, εγώ λέω πως ότι και να πάρει κάποιος καινούργιο, μετά από κάποια χρόνια δεν πέφτει άλλο η τιμή του σαν μεταχειρισμένο. Οπότε αν κάποιος κρατάει τα μηχανάκια του για πολλά χρόνια δεν τον νοιάζει η πτώση της τιμής τους. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2015 από τον telixristos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Καλα και η Honda τωρα με το CB1000 τι εκανε? Που το εβαλε προσφορα 6900 απο 9000 που ειχε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Το κάνουν κι άλλες. Όπως πχ η Triumph με τον Τίγρη. Μπορεί να γαμ@ει τα μεταχειρισμενα αλλά δεν τους μένει στοκ. Συν ότι συμφέρει το αγοραστικό κοινό το οποίο ανέφερα πριν. Αυτούς που μπορούν να περιμένουν . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Και εγώ σίγουρα πρέπει να ασχοληθώ μιας κ είμαι 75 κιλά με ρυθμίσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angel007 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 και κατι ακομη...κανεναν να μας βγαλει τον κοφτη η' και να μς κανει προγραμμα αλλα εγγυημενο στην θεσνικη ξερουμε η' καπου αλλου βορειο ελλαδα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον να σας προτείνω από αυτούς που είχα επαφή παλιά και συνεχίζουν με τα δυναμόμετρα τους που να το κάνει σωστά να σας στείλω σίγουρα. Δεν ξέρω αν στην Ξάνθη ο Ανδρεάδης έχει προχωρήσει τις γνώσεις του γιατί τελευταία φορά πριν 5-6 χρόνια που το συνάντησα ψαχνόταν έντονα και μπορεί και να έχει φύγει και αυτός από τα ντεμοντέ κουτάκια. Επαναλαμβάνω ότι είναι αμαρτία το κουτάκι σε αυτό το μηχανάκι. Αν δε βρείτε, ανεβάστε τον Κώστα (όπως θα είναι περαστικός για Σέρρες για κάποιο αγώνα πχ) Ή μαζευτείτε με ένα φορτηγό και στείλτε τα όλα μαζί πακέτο-κούρδισμα και επιστροφή. Ε, όλο και κάποιος Καρντάσης εκεί πάνω θα το κάνει σωστά το πράμα, δε μπορεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 To να ανέβει ο Κώστα πάνω και να ρυθμίσει όλα τα μηχανάκια που θα έχουμε μαζευτεί στη θεσσαλονίκη θα ήταν το ιδανικό για εμάς στην Θεσσαλονική, γιατί για αποστολή Αθήνα ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ουτε ο Θεος ο ίδιος να το ζητούσε να το στείλω... εκτός και αν βρεθεί κάποιος αντίστοιχος καλός σαλονικιός "tuner"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 το κλέβω απο τις ωραίες μήπως ενδιαφέρει κανέναν http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6587807/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 αυτο ειναι το δευτερο μτχ που πωλειται! κανεις απο εδω? λοιπον πηγα μια βολτα προς λαγονησι αναβυσσο και γυρισα μολις τωρα. το μηχανακι (τουλαχιστον το δικο μου) μου δινει μια ασχημη αισθηση απο πλευρας αναρτησεων και σεταρισματος... και εξηγω. το μπροστινο το αισθανομαι πολυ ελαφρυ και το πισω πολυ σκληρο. διαβασει ασχημα τις ανωμαλιες και ειναι αποτομο. το γουοπλινγκ ή κοσκινισμα πως στο καλο το λεμε το κανει ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ μετα τα 180 χλμ. δοκιμασα την ζελατινα στην ψηλη θεση σημερα και αυριο μεθαυριο στην μικροτερη να δω διαφορες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Γιατι δεν μαζευεστε οσοι αντιμετωπιζετε το συγκεκριμενο προβλημα (απ οτι καταλαβα ολοι ! ) και να στειλετε μια επιστολη στην YAMAHA? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Καλα και η Honda τωρα με το CB1000 τι εκανε? Που το εβαλε προσφορα 6900 απο 9000 που ειχε. Απο 9000 που ειχε παλι σε προσφορα. Οταν ειχε πρωτοερθει εκανε ακομα παραπανω. Το ιδιο εκανε επισης η ΚΤΜ με τα πρωτης γενιας Super Duke που οσα στοκ της εμειναν τα εριξε στα 6400. Απο 12+ που ειχαν καινουρια. Και με το RC8 που ξεκινησε με 17500, και το εριξε μεσα σε 2 χρονια επειδη εβλεπε οτι δεν τσουλαει στα 12.000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Αν ήθελες να κανεις τις ρυθμίσεις που αναφέρει ο τύπος κατά την ταπεινή μου γνώμη τις έκανες λάθος. Front: 17.2mm preload, 10 clicks rebound Εννοεί ότι το rebound είναι 10 click στο σκληρό, δηλαδή σχεδόν τέρμα σφικτό. Rear: 5 preload, 1/2 turn from maximum rebound Εννοεί ότι το rebound είναι μιση στροφή χαλαρότερο από το τέρμα σφικτό. Εσύ έκανες τις αποσβέσεις σχεδόν τέρμα ελεύθερες ενώ αυτός σχεδόν τέρμα σφικτές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Front: 17.2mm preload, 10 clicks rebound Εννοεί ότι το rebound είναι 10 click στο σκληρό, δηλαδή σχεδόν τέρμα σφικτό. Rear: 5 preload, 1/2 turn from maximum rebound Εννοεί ότι το rebound είναι μιση στροφή χαλαρότερο από το τέρμα σφικτό. Εσύ έκανες τις αποσβέσεις σχεδόν τέρμα ελεύθερες ενώ αυτός σχεδόν τέρμα σφικτές. οχι ρε συ αφου στο μανουαλι λεει για το μπροστινο το ενα κλικ ειναι το τερμα σκληρο και τα 11 τερμα μαλακο Στο πισω εκανα αυτο που λες μιση στροφη απο το τερμα σκληρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 αυτο ειναι το δευτερο μτχ που πωλειται! κανεις απο εδω? λοιπον πηγα μια βολτα προς λαγονησι αναβυσσο και γυρισα μολις τωρα. το μηχανακι (τουλαχιστον το δικο μου) μου δινει μια ασχημη αισθηση απο πλευρας αναρτησεων και σεταρισματος... και εξηγω. το μπροστινο το αισθανομαι πολυ ελαφρυ και το πισω πολυ σκληρο. διαβασει ασχημα τις ανωμαλιες και ειναι αποτομο. το γουοπλινγκ ή κοσκινισμα πως στο καλο το λεμε το κανει ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ μετα τα 180 χλμ. δοκιμασα την ζελατινα στην ψηλη θεση σημερα και αυριο μεθαυριο στην μικροτερη να δω διαφορες. ετσι ηταν και μενα, αν σκληρυνεις το πισω θα ειναι πολυ καλυτερο στις ανωμαλιες του οδοστρωματος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) οχι ρε συ αφου στο μανουαλι λεει για το μπροστινο το ενα κλικ ειναι το τερμα σκληρο και τα 11 τερμα μαλακο Στο πισω εκανα αυτο που λες μιση στροφη απο το τερμα σκληρο Άλλο τι λέει το manual και άλλο τι λέει αυτός. Στην κοινή διάλεκτο που χρησιμοποιούμε όλοι στις ρυθμίσεις το 0 κλικ είναι το τέρμα μαλακό και όσο ανεβάζεις σφίγγει. Το λέει και ο ίδιος στην αρχή. remedied mine by softening front preload, increased rebound dampening, rear shock, increased rear preload and rebound dampening. No wobbling on aggressive riding now. Front: 17.2mm preload, 10 clicks rebound Rear: 5 preload, 1/2 turn from maximum rebound 180 lb rider Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2015 από τον elprimerozen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Το συμπερασμα ειναι οτι η YAMAHA δεν εκανε τις ρυθμισεις στην αναρτηση (απ οσο γνωριζουν οι εταιριες ρυθμιζουν για μεσω αναβατη) και πρεπει ολοι εσεις να τις κανετε μονοι σας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Σήμερα πήρα το μηχανάκι απο το 1ο service . 40 ευρουλάκια μόνο τα λάδια με χρεώσανε Στο πρόβλημα του κοσκινίσματος ο μηχανικός το έριξε σε πιέσεις - ζυγοστάθμιση Μου έκανε μία ζυγοστάθμιση , έβγαλε λίγο αέρα (38 πίσω, 34 μπροστά) Λοιπόν το φαινόμενο μειώθηκε, έφτασα και 180 με ελαφρύ κούνημα Κατα τα άλλα το μηχανάκι μαλάκωσε λίγο, δεν είναι τόσο τραχύ όσο πριν και μειώθηκαν οι κραδασμοί Έβαλα και τα μανιτάρια ,βαλίτσα και η καγκουροπινελιά 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 εκανα και εγω το σερβις σημερα το πρωτο. πιεσεις 36-38 ή 40 νομισζω. το μανουαλ γραφει πισω 42. ρυθμισεις αναρτησης δεν πειραξα. παιδια εχει κανεις καταληξει στην σιτα ψυγειου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Άλλο τι λέει το manual και άλλο τι λέει αυτός. Στην κοινή διάλεκτο που χρησιμοποιούμε όλοι στις ρυθμίσεις το 0 κλικ είναι το τέρμα μαλακό και όσο ανεβάζεις σφίγγει. Το λέει και ο ίδιος στην αρχή. remedied mine by softening front preload, increased rebound dampening, rear shock, increased rear preload and rebound dampening. No wobbling on aggressive riding now. Front: 17.2mm preload, 10 clicks rebound Rear: 5 preload, 1/2 turn from maximum rebound 180 lb rider Αρα λες οτι εννοεί απο τα 7 κλικ που ειναι μαμά οτι πρεπει να παει στο 1; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες