leontas 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2017 Την 4/8/2017 at 8:37 ΜΜ, το μέλος mrgadman έγραψε: Thanx leontas. Οι ρυθμισεις που λες ειναι για τα κιλα σου (αν ναι για ποσα κιλα μιλαμε?) ή ψαχνοντας βρηκες το setup εκει? τπτ φιλος! σορρυ για τη καθυστερηση. ναι τη ρυθμισα για τα κιλα μου (85 ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2017 Την 6/8/2017 at 7:08 ΜΜ, το μέλος blackgkou έγραψε: Εμ γι'αυτό ρε Γιώργη και εγώ προσπαθώ να μπω στο group να μαθαίνουμε τίποτα νέο. Sorry για το off topic. Συνεχίστε εκανες αιτηση με τι ονομα? στειλε μου πμ αν ειναι να σε βαλω. ειμαι ο διαχειριστης του γκρουπ Την 6/8/2017 at 1:22 ΜΜ, το μέλος ΩΡΙΩΝ έγραψε: Το θεμα το γνωριζω Το διαβασα σε ενα μικρο θρεντ στο ιταλικο μουλτιφορουμ που αριθμει καποιες χιλιαδες μηχανακια.Αφτερ μαρκετ παρεμβασεις, λαστιχα και ανισοκατανομη στα πηρουνια εχουν σαν αιτια περιστασιακο γουωμπλινκγ. Δεν εχει να κανει με γεωμετρίες και παρομοια σεναρια. Απο την αλλη του φιλου το τρεισερ με δυο cartrige Ttx εγινε τραινο. δεν βγαζει η ohlins ttx για το tracer. εκτος και αν εννοεις fgk237 (nix30) cartridge. και με αυτα παντως μπορει να κουνησει. παιζουν ρολο η ρυθμιση στα damping και στο preload λιγοτερο. παντως η ποιοτητα κυλισης ειναι απο ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. τα ξαναλεω για να μην ψαχνετε sag για το τρεισερ free sag front 24-26mm , rider sag 38-39mm (137mm διαδρομη) free sag rear 8-12mm, rider sag 36-38mm στο μαμα συστημα τα damping ειναι λιγο ξερα οποτε μικρο ρυθμισεις για αρχη και βλεπετε αφου φερετε πρωτα το sag εκει που θελετε! σημειωση!!! καλο ειναι να ανοιξετε full open τα υδραυλικα (δεξια μποτα rebound) και το πισω αμορτισερ (βιδακι αριστεροστροφα τερμα) και μετα να ρυθμισετε sag Την 6/8/2017 at 0:04 ΜΜ, το μέλος ta-sio έγραψε: Συγνώμη ρε παιδια, δηλ το μηχανάκι τα παρουσιάζει αυτά μετά τα 200klm/h? μεχρι τα 265+ δεν μου κανει κιχ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sinuos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2017 Καλησπέρα στη ομάδα.Θα ήθελα και εγώ να κάνω καμιά δυό ερωτήσεις.Ενδιαφέρομαι πολύ για το tracer 900 σχετικά με μικρή εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας.Είχα στην κατοχή μου ένα σκούτερ sym gts f4 300 και ένα kawasaki z800 e-version.Και πλέον θα ήθελα να πάω σε κάτι πιο άνετο και πιο ταξιδιάρικο.Θεωρώ ότι το tracer τα προσφέρει αυτά.Είμαι στο εξής δίλημμα.1.Μεταχειρισμένο του 2015-16 γύρω στσα 8500,καινούργιο του 2017 ή να περιμένω το 2018 μήπβς βγει κάποιο άλλο μοντέλο του tracer;2.Ποιές οι διαφορές του μοντέλου του 2015-2016-2017; Εμφανισιακά ενα καπάκι είδα οτι άλλαξε κοντά στο συμπλέκτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leontas 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος sinuos έγραψε: Καλησπέρα στη ομάδα.Θα ήθελα και εγώ να κάνω καμιά δυό ερωτήσεις.Ενδιαφέρομαι πολύ για το tracer 900 σχετικά με μικρή εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας.Είχα στην κατοχή μου ένα σκούτερ sym gts f4 300 και ένα kawasaki z800 e-version.Και πλέον θα ήθελα να πάω σε κάτι πιο άνετο και πιο ταξιδιάρικο.Θεωρώ ότι το tracer τα προσφέρει αυτά.Είμαι στο εξής δίλημμα.1.Μεταχειρισμένο του 2015-16 γύρω στσα 8500,καινούργιο του 2017 ή να περιμένω το 2018 μήπβς βγει κάποιο άλλο μοντέλο του tracer;2.Ποιές οι διαφορές του μοντέλου του 2015-2016-2017; Εμφανισιακά ενα καπάκι είδα οτι άλλαξε κοντά στο συμπλέκτη. και εγω το ιδιο δίλημμα ειχα και πηρα καινουργιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ùar 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2017 Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ δύο τρία πράγματα μιας και δεν αναφέρθηκαν ως τώρα νομίζω.Οι διαφορές του παλιού με το νέο αξίζουν; Το τρακσιον κάνει διαφορά; Με λίγα λόγια το αφήνει ποιο ελεύθερο η απλός έχει μια σκάλα ακόμη προς τα κάτω. Ο σλίπερ δουλεύει; να το αλλάξω η να περιμένω την επόμενη ανανέωση (έτσι να ξεκολλήσει και το θέμα )ευχαριστώ πάντα όρθιοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2017 Την 14/10/2017 at 3:30 ΜΜ, το μέλος Ùar έγραψε: Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ δύο τρία πράγματα μιας και δεν αναφέρθηκαν ως τώρα νομίζω.Οι διαφορές του παλιού με το νέο αξίζουν; Το τρακσιον κάνει διαφορά; Με λίγα λόγια το αφήνει ποιο ελεύθερο η απλός έχει μια σκάλα ακόμη προς τα κάτω. Ο σλίπερ δουλεύει; να το αλλάξω η να περιμένω την επόμενη ανανέωση (έτσι να ξεκολλήσει και το θέμα )ευχαριστώ πάντα όρθιοι θα περιμενα το 2018 ή να δω το tracer gt που θα εχει καποια πραγματα παραπανω. αν εχεις το 2015, το μονο που δεν μπορεις να βαλεις ειναι το traction 3 σταδιων (0-1-2). ολα τα αλλα μπαινουν (σλιπερ, σιφτερ προαιρετικο) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2017 Ευτυχως γλυτωσαμε απο τον συμπαθη Χουντρα, που δυστυχως τον χαλασανε τοσα χρονια στο τραξιον 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2017 Καλημέρα και από εμένα κάτοχος ενός tracer 2017 από σήμερα.. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brandonheat 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Kosmas_13 έγραψε: Καλημέρα και από εμένα κάτοχος ενός tracer 2017 από σήμερα.. Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Kosmas_13 έγραψε: Καλημέρα και από εμένα κάτοχος ενός tracer 2017 από σήμερα.. Επιτέλους Κοσμά...χαίρομαι που το διαβάζω διότι το ψάχνεις εδώ και καιρό!Βάλε φωτο και γράψε εντυπώσεις εδώ ή σ'ένα νέο θεματάκι, όποτε βρεις χρόνο :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2017 πριν 20 λεπτά, το μέλος efkola έγραψε: Επιτέλους Κοσμά...χαίρομαι που το διαβάζω διότι το ψάχνεις εδώ και καιρό!Βάλε φωτο και γράψε εντυπώσεις εδώ ή σ'ένα νέο θεματάκι, όποτε βρεις χρόνο :) Η αλήθεια είναι ότι το ψάχνω πάνω από χρόνο και σχεδόν είχα κλείσει ένα 1190 adv.. χάλασε στο τέλος και έτσι έγινα κ εγώ tracerακιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2017 Το ξέρω λεβέντη μου,το θυμάμαι!Καλορίζικο λοιπόν,μόνο χαρές να ζήσετε μαζί Καινούριο ε;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2017 πριν 34 λεπτά, το μέλος efkola έγραψε: Το ξέρω λεβέντη μου,το θυμάμαι!Καλορίζικο λοιπόν,μόνο χαρές να ζήσετε μαζί Καινούριο ε;; Το πήρα με 3.820 χλμ από στρατιωτικό που κατεβαίνει Αθήνα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2017 Yamaha Tracer 900 και Tracer 900 GT 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2017 (τροποποιήθηκε) Την 22/10/2017 at 7:06 ΜΜ, το μέλος Peiraiwths έγραψε: Αν θυμαμαι καλα, χειροτερη παρουσιαση μοτοσυκλετας δεν εχω δει ποτε...το ενα ακυρο μετα το αλλο λεει, εβαλα να δω και αλλες παρουσιασεις για να γελαω. Κριμα και τετοιες κινησεις ειναι ωραιο να γινονται και στην Ελλαδα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2017 από τον Gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2017 Την 10/22/2017 at 7:06 ΜΜ, το μέλος Peiraiwths έγραψε: Ευτυχως γλυτωσαμε απο τον συμπαθη Χουντρα, που δυστυχως τον χαλασανε τοσα χρονια στο τραξιον Είναι κωμική η σειρά; έχει και άλλα review; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2017 Θα σχολίαζα το οτι η μεγαλη αποσταση του τιμονιου απο τα καβαλετα δινει βαρια αισθηση, και πως για να ελαφρωσει η αισθηση αυτη, πρεπει να φορτισουμε με το βαρος μας τον εμπρος τροχο ( ), αλλα σταματησα να ασχολουμαι σοβαρα στο σημειο που αναφερεται στο σχεδον καθετα τοποθετημενο αμορτισερ... Kατα τα αλλα, καθε συγκριση με τον Χουντρα νομιζω οτι ειναι ατυχης.. Καθως απο την μια τοσα χρονια στο Traction βλεπαμε απλες παρουσιασεις μοτοσικλετων και των βασικων τους στοιχειων, ενω εδω βλεπουμε πληρες review επειτα απο εκτεταμενη δοκιμη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Την 7/11/2017 at 0:55 ΠΜ, το μέλος r3negade έγραψε: Θα σχολίαζα το οτι... Και θα αφησεις ασχολιαστο τo οτι το tracer εχει ανοιξει πολλα θεματα οτι κουναει στα πολλα χιλιομετρα, εχει δηλαδη μια ασταθεια στο μπροστινο τιμονι? Το μπροστινο τιμονι....το πισω τιμονι, εκει, βραχος, ακλονητο με οσα και να πας στην εθνικη... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 πριν 26 λεπτά, το μέλος Gee έγραψε: Και θα αφησεις ασχολιαστο τo οτι το tracer εχει ανοιξει πολλα θεματα οτι κουναει στα πολλα χιλιομετρα, εχει δηλαδη μια ασταθεια στο μπροστινο τιμονι? Το μπροστινο τιμονι....το πισω τιμονι, εκει, βραχος, ακλονητο με οσα και να πας στην εθνικη... μη λες ετσι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Ατυχης...θα ηταν εαν ο ενας δοκιμαζε αγγουρια κ ο αλλος ντοματες. Απο την στιγμη που και οι δυο ασχολουνται επαγγελματικα με το ιδιο αντικειμενο τοτε η συγκριση ειναι αναποφευκτη. Ο Μουρικης σεβαστηκε το εαυτο του στην ελληνικη μοτοπραγματικοτητα ενω ο συμπαθεστατος κ εμπειρος Χουντρας μπροστα στα φραγκα του μεγκα αποδεχτηκε να γινει κλοουν για χαρη του Στεφανη κ της παρεας του.Εαν τον ειχα μπροστα τα ιδια θα του ελεγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Πως το ειχε πει ο Χουντρας αυτο για το νεο Αφρικα ; Κατατροπωνει ο,τι κινειται στα κλειστα κομματια; Κατατροπωνει τα ss στα κλειστα κομματια; Δεν θυμαμαι ρε γαμωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis fotakidis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 EΡΩΤΗΣΗ.Τωρα που η YAMAHA παραδεχθηκε το προβλημα ευσταθειας και για να τη βελτιωσει μακρυνε το ψαλιδι και αλλαξε γεωμετρια στο μπροστινο τι θα λετε?Παλι θα φταιει το SAG,το αμορτισερ,οι χουφτες και τα καβαλετα κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Βάλε λινκ από σελίδα επίσημη της yamaha που να παραδέχεται αυτό που έγραψες από μόνος σου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 πριν 26 λεπτά, το μέλος makis fotakidis έγραψε: EΡΩΤΗΣΗ.Τωρα που η YAMAHA παραδεχθηκε το προβλημα ευσταθειας και για να τη βελτιωσει μακρυνε το ψαλιδι και αλλαξε γεωμετρια στο μπροστινο τι θα λετε?Παλι θα φταιει το SAG,το αμορτισερ,οι χουφτες και τα καβαλετα κλπ? Έλα να πάμε βόλτα να μου πεις αν κουνάει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Άλλο αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες