kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Πμ αργότερα. Τώρα λιαζομαι costa costa μακρυ γιαλο Αργοστόλι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Τελικά ισχύει ότι χαλάει η μπροστινή ανάρτηση ρυθμίζοντας την προφορτιση Στο τέρμα?μειωνεται δραματικα η διαρκεια ζωης της αναλογα και πως και που οδηγας. Γιατί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 μη ρωτάς καλύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 μη ρωτάς καλύτεραμη ρωτάς καλύτερα?????? Τελικά ισχύει ότι χαλάει η μπροστινή ανάρτηση ρυθμίζοντας την προφορτιση Στο τέρμα?μειωνεται δραματικα η διαρκεια ζωης της αναλογα και πως και που οδηγας. Γιατί? μα όταν κάνει ένα σετ αναρτήσεων μπρος πίσω στα 7000- 7500 χλμ ... αυτό λέει ή Γιαμάχα. Αααα τα είχες τέρμα σκληρά κ τις εκλασες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Στο συνεργείο λένε έτσι?Γιατί το manual αποκλείεται να λέει κάτι τέτοιο.....Η αύξηση αποσβέσεων στο πιρούνι, δε θα προκαλέσει πτώση της απόδοσης.Η σκληρή ή/& χρόνια χρήση θα το κάνει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ε, μα! Τα λένε και συνεργειάδες τέτοια πράμματα!Αν μια ρύθμιση χάλαγε το πηρούνι η μαμά θα είχε βάλει το στόππερ του ρυθμιστή νωρίτερα να μη μπορείς να την επιλέξεις.Σε σφικτές αποσβέσεις "σπάει" το λάδι νωρίτερα και θέλει νωρίτερα αλλαγή. Ίσως και σε παρατεταμένα άγρια χρήση να αφρίζει από τα φαινόμενα κενού-σπηλαίωσης πιο έντονα επίσης οπότε η ανάρτηση θα "ουζάρει" επίσης νωρίτερα σε μια πιεσμένη διαδρομή. Δεν ξέρω αν τα φαινόμενα σπηλαίωσης προκαλούν σημειακή διάβρωση όπως στις προπέλες των ταχυπλόων ή των αντιτορπιλλικών κλπ αλλά χλωμό το κόβω. Θα έβαζε η μαμά το στοπ νωρίτερα. Προτιμώ μισή ζωή με σωστές αποσβέσεις παρά διπλάσια πάνω σε σουμιέδες και ας τους κάνω σέρβις νωρίτερα.Ότι αποσβέσεις και να έχεις αν φρενάρεις άγρια πάνω σε σαμαράκια θα φας τριβείς και λοιπά αναλώσιμα τους νωρίτερα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2015 από τον Mi_ka 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Τα αμερικανακια τα έχουν στην σουζα ολη μερα, δεν ακούστηκε κάτι . Σπαστε ρε αφοβα. Καγιμπα λεμε. Japan, το χαρακίρι μου μεσα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Ρε παιδιά , αισθάνεστε ποτέ σαν να οδηγάτε δίχρονο ? , σαν να μην έχει φρένο ο κινητήρας ?Σε κάποιο σημείο στροφών αυτο με πιάνει , μήπως ειναι ιδέα μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με λίγα λόγια επειδη είναι αργά και νυστάζω αλλά θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.Βάση GPS με:2 χ λαμάκια των 10 cm1 x Ροδέλα1 χ βάση (μόνο η κεφαλή) απο μικρό τριποδάκι (χωρίς τα ποδαρακια) για compact ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές2 χ βιδες με παξιμάδια ασφαλείας1 χ τσαντακι unisex για κινητό gps οτι έχετε τελοσπαντων περίσσευμα στο σπίτι αποθηκη κτλ1 χ σπρέυ μαύρο χρώματος για να βάψετε τα λαμάκια να μην σκουριάσουνανεβοκατεβαίνει το τσαντακι - βαση μαζί με την ζελατίνα. σταθερότατο λόγο ηλεκτροκόλησης και σταθερων σημείων με βίδα για να στερεωθεί.2 λόγια ακομα. ανοιχτηκαν 2 τρύπες στα σιδερα που κρατάνε υποτίθετε την ζελατίνα στο πάνω μέρος(εκει με τα μαύρα λαστιχάκια). χρόνος συνολικός μαστορέματος λιγοτερο απο 3 ώρες με μετρήματα πατρόν κτλ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2015 από τον tamis 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Ωραίος ο tamis. Τα αμερικανακια τα έχουν στην σουζα ολη μερα, δεν ακούστηκε κάτι . Σπαστε ρε αφοβα. Καγιμπα λεμε. Japan, το χαρακίρι μου μεσα.Μαζέψου γιατρέ...... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Ας γυρίσω απο το ταξίδι και απο σεπτέμβριο θα σας το βγάλω και σε CAD πρόγραμμα να το βάλετε και σε CNC μηχάνημα να γίνει ποιο επαγγελματικό και όμορφο ετσι γτ μπορώ και αν μπορώ εγώ μπορούμε όλοι μαζί χωρίς λεφτά πολλα κτλ τουλάχιστον για την βάση 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Κάντε το ωραίο και πουλήστε κομμάτια στα αμερικανάκια πριν το αντιγράψουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2015 Πμ αργότερα. Τώρα λιαζομαι costa costa μακρυ γιαλο ΑργοστόλιΜιλα ρε φιλε τοσες φορες συναντηθηκαμε και χαιρετηθηκαμε!Εγω με τον Fenrir ημασταν απο 10 εως 15 και μεναμε στο Ληξουρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 Μιλα ρε φιλε τοσες φορες συναντηθηκαμε και χαιρετηθηκαμε!Εγω με τον Fenrir ημασταν απο 10 εως 15 και μεναμε στο Ληξουρι!ηρθα στο νησί 17/8. Ωραίο το Ληξούρι ήσυχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 Καλησπέρα ρε αλάνια καιρό έχουμε να τα πούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 Ρε παιδια για ολους εμας τους επιδοξοθς αγοραστες που δεν υπαρχει τεστ ραιντ τι γινεται τελικα με το τρεμουλο? το εχουν ολοι? με στεμπολαιζερ λυνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 ηρθα στο νησί 17/8. Ωραίο το Ληξούρι ήσυχο Τοτε αλλον βλεπαμε ,ενα ιδιο με του Fenrir τριβαλιτσο!Καταπληκτικο το νησι τι να λεμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Τοτε αλλον βλεπαμε ,ενα ιδιο με του Fenrir τριβαλιτσο!Καταπληκτικο το νησι τι να λεμε!Τον γείτονα μου έβλεπες,μένει στον τρίτο στην πολυκατοικία κ ήταν στο νησί 10 με 16. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 Τον γείτονα μου έβλεπες,μένει στον τρίτο στην πολυκατοικία κ ήταν στο νησί 10 με 16.Χαχαχα..... όλη η χώρα ένα χωριό είμαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6857446/o lari πουλαει το εργαλειο... για παν ενδιαφερομενο μιας και απο στοκ ακομα δεν υπαρχει αριθμος... και με καλη προικα...καλοπουλητο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 από τον kemmotar 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lari 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 ευχαριστω αδερφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 παιδιά σχεδιάζω στο τρισδιαστατό πρόγραμμα που έχω την βάση για το GPS. όσοι ένδιαφέρονται να τους φτιάξω βάση να μου πουν τα παρακάτω στοιχεία:1) πουν ποια ζελατίνα φοράνε μαμά ή όχι αν ΔΕΝ φοράνε την μαμα ζελατίνα να μου πούνε το ύψος που έχει η ζελατίνα τους και τι μάρκα είναι Η δικιά μου είναι η airmax 35cm πχ.2) αν έχουν κάποιο τσαντάκι θήκη κτλ που θα τους βόλευε να βάλουν μέσα στο gps ή το κινιτό σας. στείλτε και καποια φωτογραφία απο το τσαντακι μπρος μια φοτογραφία και μια απο την πίσω μερια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.πληροφορίες στο tasospardellas@hotmail.com 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 Σημερα γυρω στις 8 προσπερασα βιαστικος ενα ασημενιο-μπλε τρεισερ με συνοδηγο ξανθια γυναικα στον παραδρομο αττικης οδου στο Γερακα.Ημουν με ενα μπλε crypton x που εκανε φασαρια,κανεις απο δω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalpougeo 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σας.Θα ήθελα την βοήθεια σας.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το μηχανάκι ,έχω διαβάσει όλα τα φορουμ και τις σελίδες.Δεν μπορώ να βρώ πουθενά testride και φυσικά γουρούνι στο σακί δύσκολα θα τολμούσα προσωπικά διοτι τα οικονομικά μου είναι μέτρια και θα χρεωθώ και κάποια χρήματα για την πάρω.Το θεωρώ πολύ καλό μηχανάκι για τα λεφτά του γι'αυτό και θα το ήθελα από το να συμβιβαστώ με κάποιο που να μην το γουστάρω αρκετά.Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλούσα αν θα μπορούσε κάποιος από εδώ να αφιερώσει 1 ώρα από τον χρόνο του να πιούμε έναν καφεδάκι,να συζητήσουμε για το μηχανάκι και αν ήθελε να το κάνω ενα testride μαζι του να έχω και εγώ μια προσωπική άποψη και από εμένα θα του γεμίσω το ντεπόζιτο + καφέ . Δεν το έχω ούτε καν καβαλήσει. Μένω Αθήνα κοντά στο κέντρο αλλά έρχομαι εγώ αν δεν μπορείτε.Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ διότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο και οι ελληνικές αντιπροσωπίες δεν βοηθάνε.Pm μου όποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει.Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Για το mt09 tracer αναφέρομαι.Συγνώμη είμαι καινούργιος στο φορουμ. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 από τον kalpougeo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 'Εχεις πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες