Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Έχω πουλήσει μηχανή και σχεδόν όλα τα έξτρα αξεσουάρ και είχα σχεδόν κλείσει ένα τίγρη. Μέχρι που είδα ένα tracer απο κοντά και τώρα περιμένω ποτέ θα βρω κανά έξτρα ευρουλακι να το τσιμπήσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχω πουλήσει μηχανή και σχεδόν όλα τα έξτρα αξεσουάρ και είχα σχεδόν κλείσει ένα τίγρη. Μέχρι που είδα ένα tracer απο κοντά και τώρα περιμένω ποτέ θα βρω κανά έξτρα ευρουλακι να το τσιμπήσω!

αντε ελα στην παρεα μας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

I exchanged it with my kidney. Take your tracer out for a ride and stay away from the TV you will have more fun and more importantly you wont be brainwashed  ;)

but since you are interested no we are not broke, we just work longer hours for less pay. Unemployed people are the ones that suffer the most, and people who owe money to the banks from mortgages etc. Its actually not a subject to joke about since more than 4000 people have commited suicide and depression and psychological illnesess are on the rise. Also its not fun when orphanages and elder homes dont have heat and the kids are supported less. But anyway typical black english humor should not be bothered with these details :)

babaman

ωραιος

...Συγνώμη, την ακριβώς από κάτω απάντηση του qwerty προς τον wessie την είδε κανείς? :gr:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

120nm ήθελε το r6 και το fz6.

Τα μοντέλα του 2016 έχουν νεα ελαιολεκανη;;; Και αν ναι ξέρουμε το λόγο;

τι εννοεννοείς  με την ελαιολεκανη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο Facebook. Αναφερόταν στο νεο χρωμα. Δεν γνωρίζω αν ειναι μονο σε αυτο ή αλλαζει σε ολα.

Ουτε και τι διαφορα εχει.

Με αντιπρόσωπο που το συζήτησα μου το ψιλόεπιβεβαίωσε αλλα θα μιλησω με κεντρικά μολις ανοίξουν για πιο επίσημη άποψη.

Επισης μια και το θυμήθηκα, εχει βγει εδω και δυο τρεις εβδομάδες εργοστασιακή βαση πισω μπαγαζιερας για τις βαλιτσες city της Yamaha.

Ο εργοστασιακός κωδικός για όσους ενδιαφέρονται ειναι 2PT248D01000.

Ειναι πιο ακριβή απο την παλια σκέτη αλλα δεν θελει την πλακα της βαλίτσας που πλέον εχει ενσωματωθεί στα σιδερα, ενω παραμένουν και οι χειρολαβες.

Οποτε οπως καταλαβαίνετε το top case "νομιμοποιήθηκε" και με τις ευλογίες της εταιρίας ;) 

Για τον συνδιασμο top case και πλαινες δεν ξερω.

Καλη χρονιά και καλές βόλτες.

Τροποποιήθηκε από τον dmsn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά 1ον δεν μπορώ να τροποποιήσω ενα ποστ που έκανα για την βάση του GPS...
                 2ον δεν φαίνονται οι φωτογραφίες και θέλει να δει το παλικάρι πως το εφτιαξα...

http://www.mybike.gr/forums/topic/75026-yamaha-mt-09-tracer-2015/?page=111

εχουμε κανα θέμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας γυρίσω απο το ταξίδι και απο σεπτέμβριο θα σας το βγάλω και σε CAD πρόγραμμα να το βάλετε και σε CNC μηχάνημα να γίνει ποιο επαγγελματικό και όμορφο ετσι γτ μπορώ και αν μπορώ εγώ μπορούμε όλοι μαζί χωρίς λεφτά πολλα κτλ τουλάχιστον για την βάση :blush:

χρονια πολλά, καλή χρονιά.

εγώ ενδιαφέρομαι.....!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη χρονια σε ολο το team με πολλα χλμετρα,παντα ορθιοι κ πανω απ ολα υγεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σε όλους κ καλη χρόνια κ το νέο έτος να κανονίσουμε καμια συνάντηση όλα τα  Tracer έτσι να κάνουμε λίγο (σαματά) χα χα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να κανονίσουμε καμια συνάντηση όλα τα  Tracer έτσι να κάνουμε λίγο (σαματά) χα χα

maxresdefault1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ με τεντυμπόυδες δεν βγαίνω !

παντρεμένος σοβαρός άνθρωπος γαρ      :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή χρονιά σε όλους.

Είμαι κάτοχος  του tracer , πριν είχα κάνει test S1000XR (2 φορές ) , KTM 1190 , MULTISTRADA DVT.

Το tracer βράχος μετά την αλλαγή ελαστικών και τις μικρής ρύθμισης στις αναρτήσεις (μπροστινό ) .Μόνο με το trekker κουτί παγκαζιέρα μου κουνάει (πάνω από τα 180 ) .

Κοιτάξτε κούνημα που έχει η Multistrada DVT 2015 και λένε ότι χρειάζεται stabilizer.(20.000+ μηχανή ) 
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι κάτω από συνθήκες όλα τα μηχανάκια αυτού του νέου είδους (super adventure ) θα κουνήσουν μιας και είναι όρθια και όχι supersport .
Το ktm 1190 κουνούσε αρκετά που είχα οδηγήσει , αυτό που δεν κουνούσε σχεδόν καθόλου (αλλά φαινόταν μαλακό πίσω ) ήταν το S1000XR αλλά έχει stabilizer από τη μαμά !.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή χρονιά σε όλους.

Είμαι κάτοχος  του tracer , πριν είχα κάνει test S1000XR (2 φορές ) , KTM 1190 , MULTISTRADA DVT.

Το tracer βράχος μετά την αλλαγή ελαστικών και τις μικρής ρύθμισης στις αναρτήσεις (μπροστινό ) .Μόνο με το trekker κουτί παγκαζιέρα μου κουνάει (πάνω από τα 180 ) .

Κοιτάξτε κούνημα που έχει η Multistrada DVT 2015 και λένε ότι χρειάζεται stabilizer.(20.000+ μηχανή ) 
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι κάτω από συνθήκες όλα τα μηχανάκια αυτού του νέου είδους (super adventure ) θα κουνήσουν μιας και είναι όρθια και όχι supersport .
Το ktm 1190 κουνούσε αρκετά που είχα οδηγήσει , αυτό που δεν κουνούσε σχεδόν καθόλου (αλλά φαινόταν μαλακό πίσω ) ήταν το S1000XR αλλά έχει stabilizer από τη μαμά !.

φιλε μου ολα αυτα εχουν 150-160 αλογα, οχι 115... Το τρεισερ δεν κουναει μονο στην αποτομη επιταχυνση αλλα και οταν με ηρεμο γκάζι περνάει ενα οριο ταχυτητας που αναλογα τον σωματοτυπο κ βαρος αναβατη ή το σεταπ αναρτησης και χ,ψ,ω περιφερειακων μεταφερεται σε αλλο ευρος του φακέλου χρησης ή κρύβεται επιμελώς. ...

Και παρεπιπτοντως τι λαστιχα έβαλες? ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τον κόβω τρολ που μπήκε μόνο και μόνο για να μας πει ότι το Tracer δεν κουνάει κι ότι τα υπόλοιπα κουνάνε... χαχαχαχαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τον κόβω τρολ που μπήκε μόνο και μόνο για να μας πει ότι το Tracer δεν κουνάει κι ότι τα υπόλοιπα κουνάνε... χαχαχαχαχαχαχαχ

Δεν το σκέφτηκα μόνο εγώ τελικά...αχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ενταξει καλο το tracer αλλα μαλλον σε βρισκω λιγο υπερβολικο .... μηχανακια 15000 ευρο +  ειναι αδυνατον να κουνανε σαν το tracer. Ειπαμε να ευλογουμε τα γενια μας αλλα οχι και ετσι... χαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι το παλικαρι δεν ειναι τρολ. εχει το μηχανακι και ειναι μελος και στο αντιστοιχο γκρουπ στο φατσοβιβλιο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ενταξει καλο το tracer αλλα μαλλον σε βρισκω λιγο υπερβολικο .... μηχανακια 15000 ευρο +  ειναι αδυνατον να κουνανε σαν το tracer. Ειπαμε να ευλογουμε τα γενια μας αλλα οχι και ετσι... χαχαχαχα

παρε να διαβασεις το λινκ γιωργο να δεις τι λενε οι κατοχοι για το νεο multi των 20.000. Απο οτι φαινεται το προηγουμενο multi ειχε rake(fork angle) 25 μοιρες λαι ηταν βραχος ενω το καινουριο 24 μοιρες και το wobbling εφανιζεται σε παρομοιες ταχυτητες με το δικο μας. (ολος τυχαιος και στο tracer 24 μοιρες ειναι το fork angle)

http://www.ducati.ms/forums/44-multistrada/492681-2015-multistrada-first-problems-84.html

Σωστο να μην ευλογαμε τα γενια μας αλλα the grass is not always greener on the other side που λενε και οι αμερικανοι :mB_kalo_e:

Και στη τελικη εγω βλεπω οτι με ρυθμισεις στην αναρτηση όλοι ξεπερναμε το προβλημα με τον ενα η με τον αλλο τροπο. Εμενα αυτο μου λεει οτι αυτα τα μηχανακια που πανε και "σαν supersport" αμα θες και ειναι ψηλα και για τουρισμο και με βαλιτσακι και σκατακια αλλα και για για χαλαρες βολτιτσες και να ειναι και ευκολα στη πολη κανονικα πρεπει να έχουν ηλεκτρονικα ρυθμιζομενες αναρτησεις συμπιεσης και μπρος και πισω αμαλογα τη χρηση (το  multi π.χ. εχει μονο πισω αυτοματη ρυθμιση συμπιεσης). Αφου λοιπον δεν εχει το tracer η παμε και το ρυθμιζουμε μονοι μας καθε φορα για τελικες η το κραταμε οπως εχει για βολτιτσες και τουρισμο. με 10.000 δεν τα παιρνεις ολα καμια φορα δεν τα παιρνεις και με παραπανω απο οτι φαινεται...

Τωρα υπαρχουν και καποιοι που πιστευουν οτι ειναι προβλημα εργοστασικο που λυνεται κτλ ( τα χουμε πει γιωργο και απο το FB κατσε να δουμε αν ειναι ετσι οπως μας τα λενε, συντομα θα εχεις νεα :winking:)

Τροποποιήθηκε από τον babaman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε να δουμε μακαρι... να τελειωσει επιτελους αυτο το θεμα. Να δουμε τι θα κανουμε να ηρεμησουμε ολοι ... να μπορουμε να τρεχουμε στους δρομους ελευθερα σαν τους τρελους ;) Να παμε να βγαλουμε και κανα κοφτη τελικης να παταμε κατι γατακια που κυκλοφορουν ... χαχα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου ολα αυτα εχουν 150-160 αλογα, οχι 115... Το τρεισερ δεν κουναει μονο στην αποτομη επιταχυνση αλλα και οταν με ηρεμο γκάζι περνάει ενα οριο ταχυτητας που αναλογα τον σωματοτυπο κ βαρος αναβατη ή το σεταπ αναρτησης και χ,ψ,ω περιφερειακων μεταφερεται σε αλλο ευρος του φακέλου χρησης ή κρύβεται επιμελώς. ...

Και παρεπιπτοντως τι λαστιχα έβαλες? ??

MICHELIN PR-4 έβαλα ...καλύτερα από τις μαμάς , ειδικά στο βρεγμένο .Τώρα έχω τη ρύθμιση του Τούρκου ( 4 preload και 4 rebound μπροστά ) το πίσω το έκανα ένα click ποιο σκληρό αλλά θα το γυρίσω όπως ήταν γιατί παραείναι .

με ζελατίνα στη ψηλή θέση κούνησε λίγο στα 210...

Σχετικά με το Multi , το πρόβλημα του δεν ήταν το κούνημα , αλλά δεν ήταν καθόλου fun στη πόλη (ειδικά στις χαμηλές έμιαζε ψόφιο ) ...αυτό για να (ξανά ) εuλογήσουμε τα γένια μας :)

Τροποποιήθηκε από τον amavro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

MICHELIN PR-4 έβαλα ...καλύτερα από τις μαμάς , ειδικά στο βρεγμένο .Τώρα έχω τη ρύθμιση του Τούρκου ( 4 preload και 4 rebound μπροστά ) το πίσω το έκανα ένα click ποιο σκληρό αλλά θα το γυρίσω όπως ήταν γιατί παραείναι .

με ζελατίνα στη ψηλή θέση κούνησε λίγο στα 210...

Σχετικά με το Multi , το πρόβλημα του δεν ήταν το κούνημα , αλλά δεν ήταν καθόλου fun στη πόλη (ειδικά στις χαμηλές έμιαζε ψόφιο ) ...αυτό για να (ξανά ) εuλογήσουμε τα γένια μας :)

Αντώνη σε κατάλαβα μετά αλλά δεν μπορούσα να κάνω edit στο post. Γιώργος ακραπα εδώ...

Το μουλτι ενός φίλου (2015 s με έξτρα το racing πακέτο) το οδηγησα στον άη Γιάννη ρώσο για λίγα χλμ. Μου άρεσε πολύ αλλά αν δεν το πήγα τέρμα γκάζι να δω συμπεριφορά. Χαμηλά όντως έχει μια χ νωχελικοτητα στο οποίο όμως ήταν κ το λιγότερο από τα μαμά μιας και το πρόγραμμα της ducati καλύπτει την τρύπα. Είχε όμως κραδασμό κ δόνηση. Τα μπαλάκια μου γίναν ομελέτα. Θέλει στροφές το εργαλείο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα